Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

azTer
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la azTer » 01 dec 2012, 15:57

joj glupog teksta je.bote :lol:

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 01 dec 2012, 17:38

ja ovog Leotara što namješta :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 01 dec 2012, 21:03

SUMNJIVE UTAKMICE (Jesen 2012.):

3. Kolo: Zvijezda - Željezničar 1:4

5. Kolo: Sarajevo - GOŠK 4:0

5. Kolo: Borac - Radnik 1:0

7. Kolo: Leotar - Sarajevo 0:3

8. Kolo: Sarajevo - Široki Brijeg 2:1

9. Kolo: Leotar - GOŠK 4:2

14. Kolo: Sarajevo - Zrinjski 1:0

14. Kolo: Leotar - Željezničar 0:2

Ja ulazem protest.Kakva je ovo lista bez Travnika .Ne mogu vjerovat... :lol: :lol: :lol:
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 02 dec 2012, 02:23

Znaci nekog demoliras sa 3-4 razlike - namjesteno - više golova ili hendikep.
Pobjedis malo jaceg kuci jedva - opet namjesteno (niko nije gledo utakmice protiv Zrinjskog i Sirokog gdje su njihovi igraci doslovno ginuli na terenu a i znamo kakva je netrepeljivost izmedju tih klubova, sumnjam da bi i jedni i drugi pristali da nam prodaju tekmu bez da se bore do zadnje kapi krvi a jos Dejo imo pune ruke posla)

A i za Trebinje.Ko je gledo znao bi da smo mi bukvalno dali jedan go na srecu(zadnji) i jedan go na majstorstvo Suljica (i to se moze racunat kao sreca jer Suljic nije igrac koji cesto pravi te poteze, vise slucajnost).Samo prvi gol nam je bio klasicno skolski a plus sto je odbrana odigrala tekmu sezone a i Dejo je vadio 2-3 puta.

MRS MAJKU VAM VASU.Ne bi se sjetilo napisati za utakmicu u Zenici nema šanse... :lol: :lol:

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 02 dec 2012, 04:15

Ove namjeste utakmice su presmijesne, vecina tih klubova bi radije izasla medjusobno na bojnu frontu nego namjestila utakmicu, smijesno za pricat. I cuj ovog za 3000KM prodali utakmicu. Nije valjda dotle doslo, ja znam kad je Zepce bilo u PL da su cifre bile u desecima tisuca. Moguce da od kad nasi ne postoje da nitko ne drzi standarde i cijene padaju :lol: :lol: . S tim parama ne mozes platit ni igrace da sute.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 02 dec 2012, 08:45

Zeba,Huseinović,Sesar,Svraka..sve što iole valja u ovoj ligi blizu odlaska iz nje.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 02 dec 2012, 11:46

Jack777Pott je napisao/la:Ove namjeste utakmice su presmijesne, vecina tih klubova bi radije izasla medjusobno na bojnu frontu nego namjestila utakmicu, smijesno za pricat. I cuj ovog za 3000KM prodali utakmicu. Nije valjda dotle doslo, ja znam kad je Zepce bilo u PL da su cifre bile u desecima tisuca. Moguce da od kad nasi ne postoje da nitko ne drzi standarde i cijene padaju :lol: :lol: . S tim parama ne mozes platit ni igrace da sute.
Javno ba. sta oni misle da se javno namjesta, kakve budale.Te priče oko namjestanja bez činjenica nisu vrijedne spomena, al' oni su javno.ba, urušili bi i ovo malo lige i zabave sto je ostalo, za ovakve stvari treba pasti glava, ipak bar 300 obitelji živi od ovoga kako tako, al' preživljavaju i da jedna budala ide na taj način pisati i ugrožavati ljudsku i sportsku egzistenciju u ovom kriznom vremenu, kill.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 dec 2012, 12:02

vidovitadjemila je napisao/la:SUMNJIVE UTAKMICE (Jesen 2012.):

Ja ulazem protest.Kakva je ovo lista bez Travnika .Ne mogu vjerovat... :lol: :lol: :lol:
Tekma serijske številke 14. ni sumljivo. Ti so znani po poštenosti. :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 02 dec 2012, 12:44

staragarda je napisao/la:ne kontam sto je utakmica leotara protiv anam onih pod sumnjom :? ...pa tu je sve jasno i cisto kod dan bijeli..jos od zadnjeg kola prosle sezone :roll: ....tu bi samo trebalo utvrdit ko je i koliko uzeo...UEFA je takodze mafijaska organizacija...brkata slina i babo mu bi im legli ko budali samar u nekom odboru..antikorpcijskom po mogucnosti :lol: :lol:
Sumnjiva treba biti i sloboda velez i sloboda celik pustene su 100% al nije dovoljno za opstanka bilo ,priznaj.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 02 dec 2012, 17:38

a jel iko primjetio uljez ovde?

zar se moraju namjestati utakmice protiv goska kuci? :lol: pa tu bi ekipu i drugoligas pobjedio...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 dec 2012, 17:41

jovanmaksimovic je napisao/la:

a jel iko primjetio uljez ovde?

zar se moraju namjestati utakmice protiv goska kuci? :lol: pa tu bi ekipu i drugoligas pobjedio...
Mislim d aje namjestena utakmica protiv Goska, jer da nije sam Said bi dao pet golova. Gosk je platio da izgubi samo 4:0. :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 02 dec 2012, 17:44

U vezi te utakmice komsija sa GOŠK-om, tu se navodi da je namjesteno da bude tri ili vise golova u jednom poluvremenu.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 02 dec 2012, 17:45

Zar ima ta ponuda na kladionici za nasu ligu da ce biti 3 gola na poluvremenu.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 02 dec 2012, 18:06

najveci plus i pomak lige je sestorka koja sudi u europi,dobili su utakmicu Inter-Nefchi,klubovi nazadaju sto ce pokazati 7.mjesec kad dobiju svi po usima

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 02 dec 2012, 18:45

terabajt je napisao/la:Zar ima ta ponuda na kladionici za nasu ligu da ce biti 3 gola na poluvremenu.
ne, ali kako oni kazu, vrlo vjerovatno ima u nekim stranim.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 02 dec 2012, 19:57

terabajt je napisao/la:Zar ima ta ponuda na kladionici za nasu ligu da ce biti 3 gola na poluvremenu.
Nisam siguran za takvu ponudu, ali u kladionici Lutrije BiH imaš sigurno: oba daju gol, pik1, pikX i slično. Jedina kladiona u BiH koja ima opširniju ponudu i za našu ligu. ;)
Čelik Zenica 1945

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 02 dec 2012, 20:19

posto je pored odlaska Zebe iz Zelje trenutno najzanimljiviji dogadjaj moguce preseljenje Olimpica u Tuzlu, moze li neko ko je upucen u administrativne poslove objasniti kako je to izvedivo,
jer uprava, odnosno vlasnik kluba, je ako ne varam opstina Novi Grad, i uredu oni mogu izglasati bilo sta, ali kako mogu izglasati to da druga opstina sada Tuzla bude vlasnik, hajd uredu je i to, al sta ce biti sa 450 djece koja treniraju u Olimpicu( da nadju sebi novi klub?) ...
ja ne nasjedam na price tipa , "..kako u Americi!" SAD je ipak raj za privatnike, kod nas nemas ni zakona o sportu...
odmah da kazem ne zanima me misljenje ljudi koji su za ili protiv, vec realno ako neko zna sigurno kako je to izvodivo...da se razumijemo, samim izglasavanjem preseljenja Olimpica, uprava prestaje biti uprava i Olimpic dobiva novu upravu u Tuzli(i novo ime)... jesam li upravu?

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 02 dec 2012, 20:35

Emir Alečković, sudija iz BiH dobio je još jedno veliko priznanje, jer će suditi utakmicu 6. kola Evropa lige u Milanu.
Naime, najbolji naš sudac dijelit će pravdu na utakmici između Intera i Neftcija koja se igra u četvrtak u sklopu 6. kola Evropa lige. Tako će ovaj Sarajlija istrčati na legendarni Giuseppe Meazza stadion u Milanu.

Sigurno je da će ovo za Alečkovića biti najveći ispit u dosadašnjoj karijeri nakon što je u 4. kolu dijelio pravdu u Eindhovenu na susretu između PSV-a i AIK-a. UEFA je tako ukazala čast kako samom Alečkoviću, tako i sudijskoj organizaciju N/FSBiH.
Svaka čast. :D
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 02 dec 2012, 20:41

tu i tamo je napisao/la:posto je pored odlaska Zebe iz Zelje trenutno najzanimljiviji dogadjaj moguce preseljenje Olimpica u Tuzlu, moze li neko ko je upucen u administrativne poslove objasniti kako je to izvedivo,
jer uprava, odnosno vlasnik kluba, je ako ne varam opstina Novi Grad, i uredu oni mogu izglasati bilo sta, ali kako mogu izglasati to da druga opstina sada Tuzla bude vlasnik, hajd uredu je i to, al sta ce biti sa 450 djece koja treniraju u Olimpicu( da nadju sebi novi klub?) ...
ja ne nasjedam na price tipa , "..kako u Americi!" SAD je ipak raj za privatnike, kod nas nemas ni zakona o sportu...
odmah da kazem ne zanima me misljenje ljudi koji su za ili protiv, vec realno ako neko zna sigurno kako je to izvodivo...da se razumijemo, samim izglasavanjem preseljenja Olimpica, uprava prestaje biti uprava i Olimpic dobiva novu upravu u Tuzli(i novo ime)... jesam li upravu?
Po meni si postavio neka prava pitanja. Pravo je pitanje ovo za djecu i to sam pominjao neku noć, ali me neki napadoše. Dobro, neki će naći put u Želju i Sarajevo, ali većina će stati sa razvojem sa 13-14 godina.

Ovo ostalo je sve izvodivo, nemam tu dilema.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 02 dec 2012, 21:23

samocelik je napisao/la:Emir Alečković, sudija iz BiH dobio je još jedno veliko priznanje, jer će suditi utakmicu 6. kola Evropa lige u Milanu.
Naime, najbolji naš sudac dijelit će pravdu na utakmici između Intera i Neftcija koja se igra u četvrtak u sklopu 6. kola Evropa lige. Tako će ovaj Sarajlija istrčati na legendarni Giuseppe Meazza stadion u Milanu.

Sigurno je da će ovo za Alečkovića biti najveći ispit u dosadašnjoj karijeri nakon što je u 4. kolu dijelio pravdu u Eindhovenu na susretu između PSV-a i AIK-a. UEFA je tako ukazala čast kako samom Alečkoviću, tako i sudijskoj organizaciju N/FSBiH.
Svaka čast. :D
Valjda ce pogurati malo Azerbejdzance :P

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []