Mobilni- gdje, kako, šta?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Sabinho
Kontakt:

Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la Sabinho » 22 avg 2014, 17:04

Jbt skupi ovi telefoni, curi za godisnjicu na kraju uzeo neki Verso bio najjeftiniji 240km :? :twisted: Zna li neko hoce li taj mob potrajati haha
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 22 avg 2014, 17:05

Donnie Darko je napisao/la:
AlfredBorden je napisao/la:pa ja, sebi fino a sestri tamo uvali, pu, nisi lannister majku mu :rol:
Ček, jel ti ono za Daenarys navijaš?
navijam za njen izgled, inace arya :beba:
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 22 avg 2014, 17:05

Lillard je napisao/la:jel kakav mobitel huawei ascend p6?
Dosta dobar telefon ako je po specifikacijama suditi, sumnjam da će sestra požaliti ako ga kupi...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

treci
Kontakt:

Post Postao/la treci » 22 avg 2014, 17:11

jel moze ko savjet neki baciti,
dakle dobio sam huawei ascend y 300, na nekoj svicarskoj mrezi, nov je bio zapakovan u kutiji,
odem ga otkljucat i sve 5 radi, ali posto slabo telefoniram tek sam ovih dana skontao da negdje oko minute moj mikrofon se ugasi, tako da nijedan razgovor ne moze trajati vise od minute moram uvijek gasitii i zvati ponovo,
sad jel to do loseg otkljucavanja il je fabricka greska, nekako mislim da je do otkljucavanja jer je mobitel dosao nov iz svicarske,
ako neko ima iskustva nek baci neki savjet

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 22 avg 2014, 17:56

Sabinho je napisao/la:Jbt skupi ovi telefoni, curi za godisnjicu na kraju uzeo neki Verso bio najjeftiniji 240km :? :twisted: Zna li neko hoce li taj mob potrajati haha
e zajeba ga i ti sad :lol:
sumnjam da će potrajati, jbg mogao si joj za 240km nešto drugo kupiti (osim ako joj je baš trebao mobitel), svi ti mobiteli su prevare uglavnom, teško je naći išta jeftino a dobro..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 avg 2014, 18:04

viKK je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Jbt skupi ovi telefoni, curi za godisnjicu na kraju uzeo neki Verso bio najjeftiniji 240km :? :twisted: Zna li neko hoce li taj mob potrajati haha
e zajeba ga i ti sad :lol:
sumnjam da će potrajati, jbg mogao si joj za 240km nešto drugo kupiti (osim ako joj je baš trebao mobitel), svi ti mobiteli su prevare uglavnom, teško je naći išta jeftino a dobro..
A jbg yarane hica bila usao u onaj Tehno Mag, cuo da tamo ima a to bilo najjeftinije. :thumbdown: Bar ima dobru garanciju jbg
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

marcelo12
Kontakt:

Post Postao/la marcelo12 » 22 avg 2014, 20:59

Imam belaj jedan :D ko god samnom razgovara, bilo da me nazove sa mob bilo sa fiksnog, cuje svoj glas..

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 22 avg 2014, 21:41

marcelo12 je napisao/la:Imam belaj jedan :D ko god samnom razgovara, bilo da me nazove sa mob bilo sa fiksnog, cuje svoj glas..
pa smanji glasnoću poziva na svom mobitelu, očito da ti je preglasno pa odjekuje nazad do mikrofona

Toxicity
Kontakt:

Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la Toxicity » 22 avg 2014, 22:31

Toxicity je napisao/la:Moze li netko postaviti link od silverlighta za android? Hvala

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zna li itko????

"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 23 avg 2014, 10:14

Koja mi je najbolja opcija da na Androidu dobijem iOS interface? Kad tražim iOS launcher, dobijem uglavnom fake aplikacije i jednu koja radi, ali koja je puna reklama, pa sam je izbrisao za manje vremena nego što se instalirala :mrgreen: a ako potražim iOS theme, vjerovatno ću dobiti samo pozadinu u tom stilu, što ja ne tražim...

Kapiten Blue Traina

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 23 avg 2014, 17:14

Nista od nexusa @anonimni, zajeb'o me lik posteno :D kaze "cucemo se", sutradan vec velikim slovima ispred naziva artikla "PRODANO" :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

treci
Kontakt:

Post Postao/la treci » 23 avg 2014, 17:15

treci je napisao/la:jel moze ko savjet neki baciti,
dakle dobio sam huawei ascend y 300, na nekoj svicarskoj mrezi, nov je bio zapakovan u kutiji,
odem ga otkljucat i sve 5 radi, ali posto slabo telefoniram tek sam ovih dana skontao da negdje oko minute moj mikrofon se ugasi, tako da nijedan razgovor ne moze trajati vise od minute moram uvijek gasitii i zvati ponovo,
sad jel to do loseg otkljucavanja il je fabricka greska, nekako mislim da je do otkljucavanja jer je mobitel dosao nov iz svicarske,
ako neko ima iskustva nek baci neki savjet

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 23 avg 2014, 17:22

Papastathopoulos je napisao/la:Nista od nexusa @anonimni, zajeb'o me lik posteno :D kaze "cucemo se", sutradan vec velikim slovima ispred naziva artikla "PRODANO" :mrgreen:
E jbg... doduse, svakako je bio po sumnjivo niskoj cijeni, ako nije imao nikakvih problema, bio je garant rezervisan radi dojma (ako si ga gledao na piku :mrgreen: ), al' jos uvijek mozes razmatrati neki drugi primjerak Nexusa kao best-buy u toj cjenovnoj kategoriji i ako ti naleti kakav dobar, a blizu mjesta gdje zivis i ako bi uzeo tvoj mobitel u zamjenu, kupi ako ne bude htio vise od 150 KM doplate (naravno, ne moras ga ni uzeti, ali ti govorim ovo ako si jos zainteresovan za Nexus, pa od koga god da je :D )

Kapiten Blue Traina

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 23 avg 2014, 17:47

Ma zainteresovan sam ja i dalje za nexus, al nekako mi zao dodati jos cca 150 KM, iako znam da je bolji telefon naravno...koliko da procijenim ovaj svoj HTC pa da ga stavim na PIK (nema packe, kao nov, ispravan, jos preko godina garancije) ? :D

Btw, ovaj moj telefon definitivno nema 1GB rama...jucer sam uzeo burazov alcatel idol 2, i "skenirao" ga sa onim antutu benchmark, i u rezultatima pise oko 970MB rama (na netu pise 1GB, znaci to je to), a u mene oko 779 mescini, a na netu pise giga...znaci da je u mene definitivno 768MB, ne znam zasto lazu, al eto..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 23 avg 2014, 17:59

Ima tvoj mobitel 1 GB RAM-a, ne brini se, samo sto dio ode na samo pokretanje sistema i stvari koje su normalne za telefone (poruka, poziva, imenika, ucitavanje menija itd.), pa ti ostane tih skoro 800 MB za koristenje downloadovanih aplikacija (vidjeces ti tu cifru i kad odes u koristene aplikacije u postavkama, ne brini se za to), a sto se tice cijene, stavi ga za 250 KM, vidim na piku da ima neki ocuvan sa svom opremom za 260 KM i opet nema pitanja (bar ne javnih), sto znaci da se taj HTC slabo trazi, jeste to medju najnizim cijenama, ali ako hoces da ga prodas, sa vecom cijenom to sigurno neces moci :D

Jos jedan problem je sto ce svi htjeti zamjene, moras biti spreman na dosadne ljude kojim nije jasno da tebi trebaju pare, a ne 3 metra drva ili jednostavno misle da ces se predomisliti i uzeti te gluposti, zato je niza cijena i bolja jer su vece sanse da ti se javi neko ko bi ti dao novac za mobitel, jedino zamjena za Nexus dolazi u obzir i vjerujem da bi ti se svidjela :mrgreen:

Kad vec sve pisem, prije nego sto postavis oglas, upitaj na par oglasa Nexusa bi li ga mijenjali za HTC i uz koliko doplate, to ti je najlakse, a ako uspijes tako da ga zamijenis, mozda je i najbolje :D

Kapiten Blue Traina

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 23 avg 2014, 18:30

koliko vam kamera znaci za mobitel?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 23 avg 2014, 19:08

Lillard je napisao/la:koliko vam kamera znaci za mobitel?

Meni mnogo, meni najbitnije na telefonu da je dobra kamera i dobra memorija. Karticu od 8 gb vucem vec 5-6 godina po telefonima.

Mia San Mia

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 23 avg 2014, 19:25

R32 je napisao/la:

Meni mnogo, meni najbitnije na telefonu da je dobra kamera i dobra memorija. Karticu od 8 gb vucem vec 5-6 godina po telefonima.

Meni odlican mobitel, memoriaj dobra, al' kamera slaba, samo 5mgpxel.. :(
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 23 avg 2014, 21:54

Toxicity je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:Moze li netko postaviti link od silverlighta za android? Hvala

Zna li itko????

skyfire 5.0 :DD
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 23 avg 2014, 23:03

Lillard je napisao/la:
R32 je napisao/la:

Meni odlican mobitel, memoriaj dobra, al' kamera slaba, samo 5mgpxel.. :(
lumia 1020, slikano rezom 5mpx, al posto nokia se dici s pureview i oversampling tehnologijom, necemo o tome razglabati
slika

i kako onda sa ovoga da predjem na nesto slabije?

slika

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: BaiMai i 8 gostiju.