kazu na greskama se uci valjda smo naucili imamo igrace da mozemo pas igrom stvarat sanse i treba to iskoristitCartman je napisao/la:To smo odjednom poceli radit u Zenici protiv Portugala. Po prvi put u kvalifikacijama. Ista situacija je bila i protiv Danske na Kosevu kad su forsirali duge lopte prema Bolicu. Nadam se da necemo upast u istu zamku jos jednom, jer ne znamo igrat na taj nacin.Muris91 je napisao/la:Samo bez napucavanja lopte na dzeku i bice sve dobor ABD...
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
sta vam je ba
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ser del barça es el millor que hi ha !
Nisam reko da su do sad bunarili reko sam da ne pocnoPasodzigera je napisao/la:Pa valjda si to dosad trebao da primjetis.Otkako je dosao Safet za selektora to je konacno i prestalo.Jedini selektor koji ima mozga,da od nabijanja lopte nema nista. Danas se igra od noge do noge,to je Susic nameco od samog pocetka,trebalo je vremena,neki su bili nestrpljivi.Konacno licimo na respektabilnu reprezentaciju,upravo zahvaljujuci Susicu.Muris91 je napisao/la:Samo bez napucavanja lopte na dzeku i bice sve dobor ABD...
Ja sam se najezio na ovaj intervju. Da hoce sad pocet utakmica. Gazi Portugal !
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ako neko zna za neki pouzdan sajt gdje se moze platit da se gleda tekma, neka javi. Yebem ti studentski dom kad nema satelitske. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Pa pustaju li vas ikad iz studentskog ?Cartman je napisao/la:Ako neko zna za neki pouzdan sajt gdje se moze platit da se gleda tekma, neka javi. Yebem ti studentski dom kad nema satelitske.
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Ja i jarani se dogovorili da u slucaju prolaza kupimo jedan LCD TV i da preko ss.ba objavimo da smo kupili za kristinu da gleda na njemu EURO. Bez zajebancije
Thomas Müller - Fußballgott
Zar ti nisi imao dreambox? Na sta si spao, sa dreambox na studenstski domEmir ZENICA je napisao/la:Pa pustaju li vas ikad iz studentskog ?Cartman je napisao/la:Ako neko zna za neki pouzdan sajt gdje se moze platit da se gleda tekma, neka javi. Yebem ti studentski dom kad nema satelitske.![]()
Ma sramota, mog'o gledat trecu ligu Armenije, a sad se jedva dokopam Premiershipa.Anti NWO je napisao/la:Zar ti nisi imao dreambox? Na sta si spao, sa dreambox na studenstski domEmir ZENICA je napisao/la:Pa pustaju li vas ikad iz studentskog ?Cartman je napisao/la:Ako neko zna za neki pouzdan sajt gdje se moze platit da se gleda tekma, neka javi. Yebem ti studentski dom kad nema satelitske.![]()
.
bolje i to nego sa dreamboxa na mjesalicuZar ti nisi imao dreambox? Na sta si spao, sa dreambox na studenstski dom.
Thomas Müller - Fußballgott
evo ti najbolji sajt za gledanje takmi neke se placaju neke ne bosna ce se sigurno placat al zato je extra slika samo se rig i sve ti pise...pozzzCartman je napisao/la:Ako neko zna za neki pouzdan sajt gdje se moze platit da se gleda tekma, neka javi. Yebem ti studentski dom kad nema satelitske.
http://www.balkansport.info/" onclick="window.open(this.href);return false;
haha bas ludnica, mislim da ce tekma ici na Digi sport RO a on je uvijek online preko SopCat programa tako da mozes tamno gledati, a ako vec hoces nesto krupono probaj google NET TV
4-IN-A-ROW
A ko ce zadrzat TV ako Kristina odbije ponudu, ili ne daj Boze izgubimo? Tu tek pocinje belaj.don_burza je napisao/la:Ja i jarani se dogovorili da u slucaju prolaza kupimo jedan LCD TV i da preko ss.ba objavimo da smo kupili za kristinu da gleda na njemu EURO. Bez zajebancije
PS: Svaka cast za avatar, can't wait.
@Muris: Hvala buraz, pogledat cu to.
@curtman
bice na espn3, slika k'o mlijeko i ne placa se. Cak se moze gledati i replay
evo link
http://espn.go.com/watchespn/index/_/so ... tegory/SO/" onclick="window.open(this.href);return false;
bice na espn3, slika k'o mlijeko i ne placa se. Cak se moze gledati i replay
evo link
http://espn.go.com/watchespn/index/_/so ... tegory/SO/" onclick="window.open(this.href);return false;
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Mozda tekma bude i na ovom Linku
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja sam siguran da će u subotu tekma da osvane i na redtubeu, šta ćemo im počiniti.
^^
[youtube][/youtube]
Zna li neko koje sve tv stanice u petak prenose tekmu?eurosport,ili jos bolje ako ima neka portugalska tv
Dobra vijest za nase iz Dijaspore Sport 1 bivsi DSF prenosi utakmicu BIH-Portugal.madrileno je napisao/la:Zna li neko koje sve tv stanice u petak prenose tekmu?eurosport,ili jos bolje ako ima neka portugalska tv
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Pa jbm komad zice i ufatis bht1 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.