FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za nas je sve osim duple krune propast,ne mozemo pristati da budemo 4,5 ili sedmi iza seoskih ekipa.da budemo iza komsija inekako koliko god bolilo, oni bar imaju tradiciju. Svaka cast svima,ali mi jednostavno moramo biti svake god medju prve dvije ekipe,to je minimum minimuma. FCS LJUBAV JEDINA
Iskreno ocekujem da cemo se vratiti u vrh,jer ne vidim ni jedan razlog da tako ne bude.Olimpika bi trebali dobiti,jer smo kvalitetniji i to ce biti presudno za put ka vrhu tabele.Sta me jos drzi optimistom,mislim da borac,velez su bljesak trenutni i da te ekipe i pored kvaliteta koji su pokazali na pocetku sezone nisu psihicki zrele ekipe da izdrze cijelu sezonu igrajuci ovakvim tempom.I sada sam ubjedjen da ekipe koje su vrh naseg fudbala svih ovih zadnjih sezona i na kraju djeliti mjesta u evropi.Iznimka je mozda neka "nova" ekipa koja moze iskoristiti dobar start sezone.FCS moze i hoce i iduce godine u evropu.JER EVROPA JE NAVIKLA NA NAS,A BOGAMI I MI NA NJU.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.
Iskreno i jabih volio da se vratimo u vrh, ali dok je pom.trener Emir Alihodžić nema tu napretka.
SAFET SUŠIĆ
e jbg, kakve veze sad ima pomocni, na stran sto se on gura u taj strucni stab, ali ne sastavlja on ekipu, vec Calapape je napisao/la:Iskreno i jabih volio da se vratimo u vrh, ali dok je pom.trener Emir Alihodžić nema tu napretka.
cala je najveci krivac za ovakvo stenje naravno uz upravu, mi imamo igrace koji daju 100% od sebe za sarajevo, al ih on svojom taktikom gusi, pa mumi sa trovanjem stomaka igraoThe Game je napisao/la:e jbg, kakve veze sad ima pomocni, na stran sto se on gura u taj strucni stab, ali ne sastavlja on ekipu, vec Calapape je napisao/la:Iskreno i jabih volio da se vratimo u vrh, ali dok je pom.trener Emir Alihodžić nema tu napretka.
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
pa trebo je odmah napisat da dok je Cale nema napretka, kakve veze sad ima pomocniirfan41 je napisao/la:cala je najveci krivac za ovakvo stenje naravno uz upravu, mi imamo igrace koji daju 100% od sebe za sarajevo, al ih on svojom taktikom gusi, pa mumi sa trovanjem stomaka igraoThe Game je napisao/la:e jbg, kakve veze sad ima pomocni, na stran sto se on gura u taj strucni stab, ali ne sastavlja on ekipu, vec Calapape je napisao/la:Iskreno i jabih volio da se vratimo u vrh, ali dok je pom.trener Emir Alihodžić nema tu napretka.
pa trebo je odmah napisat da dok je Cale nema napretka, kakve veze sad ima pomocni[/quote]The Game je napisao/la:cala je najveci krivac za ovakvo stenje naravno uz upravu, mi imamo igrace koji daju 100% od sebe za sarajevo, al ih on svojom taktikom gusi, pa mumi sa trovanjem stomaka igraoirfan41 je napisao/la:e jbg, kakve veze sad ima pomocni, na stran sto se on gura u taj strucni stab, ali ne sastavlja on ekipu, vec Calapape je napisao/la:Iskreno i jabih volio da se vratimo u vrh, ali dok je pom.trener Emir Alihodžić nema tu napretka.
slazem se pomocni je nebitan
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
The Game je napisao/la:pa trebo je odmah napisat da dok je Cale nema napretka, kakve veze sad ima pomocni
i pomoćni ima krivice....i on je isti ko janjoš
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
svi su krivi, valjal ovakoMirza_Hordas je napisao/la:The Game je napisao/la:pa trebo je odmah napisat da dok je Cale nema napretka, kakve veze sad ima pomocni
Igraci su jedini zasluzni za rezultate u evropskoj ligi,jer cala je na svakoj utakmici pocinjao defanzivno i nakon primljenog gola igraci su bili ti koji su svojom ofanzivnom igrom uspjevali da stignu i u nekim utakmicama donesu pobjedu.I nakon takvog zavrsetka uspjeh se pripisivao i cali,a ustvari igraci su ga vadili.I to isto se nastavilo u PL.Mirza_Hordas je napisao/la:The Game je napisao/la:pa trebo je odmah napisat da dok je Cale nema napretka, kakve veze sad ima pomocni
potpis, a igrace su nosile hordekrcko je napisao/la:Igraci su jedini zasluzni za rezultate u evropskoj ligi,jer cala je na svakoj utakmici pocinjao defanzivno i nakon primljenog gola igraci su bili ti koji su svojom ofanzivnom igrom uspjevali da stignu i u nekim utakmicama donesu pobjedu.I nakon takvog zavrsetka uspjeh se pripisivao i cali,a ustvari igraci su ga vadili.I to isto se nastavilo u PL.Mirza_Hordas je napisao/la:The Game je napisao/la:pa trebo je odmah napisat da dok je Cale nema napretka, kakve veze sad ima pomocni
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
sto mislim da vode alihodzic i turkovic jer nesto je cala govorio da ide u vogoscu mislim da je vezano oko profi licencepape je napisao/la:Pa otiđite u vitez da vidite da vidit ko vodi treninge
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jeste.FK Sarajevo je napisao/la:sto mislim da vode alihodzic i turkovic jer nesto je cala govorio da ide u vogoscu mislim da je vezano oko profi licencepape je napisao/la:Pa otiđite u vitez da vidite da vidit ko vodi treninge
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
još ne znamo termin odigravanja utakmice protiv olimpika...BRUKA...
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Pa receno je bilo 8 sada se kao ne zna.Ne mogu da vjerujemMirza_Hordas je napisao/la:još ne znamo termin odigravanja utakmice protiv olimpika...BRUKA...
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
krcko je napisao/la:Pa receno je bilo 8 sada se kao ne zna.Ne mogu da vjerujemMirza_Hordas je napisao/la:još ne znamo termin odigravanja utakmice protiv olimpika...BRUKA...
ma bruka brate, ne mogu da vjerujem
-
- Kontakt:
Ja sam cuo da su ovi iz olimpika utakmicu sa nama odgodili za oktobarkrcko je napisao/la:Pa receno je bilo 8 sada se kao ne zna.Ne mogu da vjerujemMirza_Hordas je napisao/la:još ne znamo termin odigravanja utakmice protiv olimpika...BRUKA...

11.10.2009 navodno je za tad odgodjena jer ovi iz Olimpika nisu pristali da se igra ovaj mjesec
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:11.10.2009 navodno je za tad odgodjena jer ovi iz Olimpika nisu pristali da se igra ovaj mjesec
čuo sam i ja da je utakmica 11.10, daj Bože da se tada odigra....
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 18 gostiju.