bitno je da je Culum 20 puta bolji od njega,,covjek sve zivo moze,,dobar u skoku,na lopti,brzina tu i tamo,pozrtvovan i ne valja se ko Bekric 5 minutalisander je napisao/la:to je do kopacki nije do njega, bitno je da je on poveyo kod gola

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
bitno je da je Culum 20 puta bolji od njega,,covjek sve zivo moze,,dobar u skoku,na lopti,brzina tu i tamo,pozrtvovan i ne valja se ko Bekric 5 minutalisander je napisao/la:to je do kopacki nije do njega, bitno je da je on poveyo kod gola
Samo vi mastajte !Compact je napisao/la:Danas se Amar prijavio da prodaje karte za tekmu Sarajevo - Helsingborg ! Naši iz uprave mu rekli da prvo obrije bRkE, pa tek onda može na plato Skenderije ! On je ljutito napustio prostorije kluba....
ja mislim da je najbitnije da obojica igraju za ZeljuPhill Jackson je napisao/la:bitno je da je Culum 20 puta bolji od njega,,covjek sve zivo moze,,dobar u skoku,na lopti,brzina tu i tamo,pozrtvovan i ne valja se ko Bekric 5 minutalisander je napisao/la:to je do kopacki nije do njega, bitno je da je on poveyo kod gola
To je najbitnije da obojica igraju za zelju!!!!Edo_Majka je napisao/la:ja mislim da je najbitnije da obojica igraju za ZeljuPhill Jackson je napisao/la:bitno je da je Culum 20 puta bolji od njega,,covjek sve zivo moze,,dobar u skoku,na lopti,brzina tu i tamo,pozrtvovan i ne valja se ko Bekric 5 minutalisander je napisao/la:to je do kopacki nije do njega, bitno je da je on poveyo kod gola
Odojak, nijeNe !alan ford 26 je napisao/la:Fakat sta je s ovim udbasima vise, sjasite ba s teme, uzivajte u tekmu s svedjanima a mi cemo s famosom, nama dobro. Oloshu udbaski.
ne rise,,smiri dozivljaj,,sta sam ja to tako provokativno i ruzno reko o vasem klubu...Boze sacuvaj ja ove danasnje omladineFCZ_SANA je napisao/la:A i ovaj Jackson nema pametnijeg posla..kako ti Čelik prođe u subotu??
nismo...**** s teme...Phill Jackson je napisao/la:ne rise,,smiri dozivljaj,,sta sam ja to tako provokativno i ruzno reko o vasem klubu...Boze sacuvaj ja ove danasnje omladineFCZ_SANA je napisao/la:A i ovaj Jackson nema pametnijeg posla..kako ti Čelik prođe u subotu??..dobro FCZ_SANA..necu vise hvalit Culuma..eto jesil zadovoljan
Bekrić je Hladan ko Špricer i to mu je vrlina... A koliko vidim on će biti jedan od prvih igrača koji će otić vani iz naše lige za Velike Pare... A onda ćete se još jednom uvjeriti kako Željina djeca Haraju evropom...Compact je napisao/la:Bekrić je igrač kojeg ne možeš opisati kako izgleda, niti ga možeš voliti. Lik bez boje, ukusa i mirisa, ali je korektan!
Jednostavno, ne mozete bez nas!!!Compact je napisao/la:Odojak, nijeNe !alan ford 26 je napisao/la:Fakat sta je s ovim udbasima vise, sjasite ba s teme, uzivajte u tekmu s svedjanima a mi cemo s famosom, nama dobro. Oloshu udbaski.![]()
Jel istina da će manijaci početi puštati bRkE i šiške ispod miške ?
Mi smo za njih idol,zeljo je institucija za sve klubove,a narocito za njih.Nece da pisu na svojoj temi,jer vidi se da im je zeljo trn u oku........upitnik je napisao/la:Jednostavno, ne mozete bez nas!!!Compact je napisao/la:Odojak, nijeNe !alan ford 26 je napisao/la:Fakat sta je s ovim udbasima vise, sjasite ba s teme, uzivajte u tekmu s svedjanima a mi cemo s famosom, nama dobro. Oloshu udbaski.![]()
Jel istina da će manijaci početi puštati bRkE i šiške ispod miške ?
Virtu4l je napisao/la:Možda i nisu Željina djeca kao što je npr. Edin Džeko, ali većina njih bi sad igrali u Zvijezdi iz Gradačca da nisu došli u Želju. Jbg, nije malo, pola reprezentacije iz Želje...