bitno je da je Culum 20 puta bolji od njega,,covjek sve zivo moze,,dobar u skoku,na lopti,brzina tu i tamo,pozrtvovan i ne valja se ko Bekric 5 minutalisander je napisao/la:to je do kopacki nije do njega, bitno je da je on poveyo kod gola
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
Danas se Amar prijavio da prodaje karte za tekmu Sarajevo - Helsingborg ! Naši iz uprave mu rekli da prvo obrije bRkE, pa tek onda može na plato Skenderije ! On je ljutito napustio prostorije kluba.... 
Samo vi mastajte !Compact je napisao/la:Danas se Amar prijavio da prodaje karte za tekmu Sarajevo - Helsingborg ! Naši iz uprave mu rekli da prvo obrije bRkE, pa tek onda može na plato Skenderije ! On je ljutito napustio prostorije kluba....
-
Haris_TM87
- Kontakt:
Al si smjesan samo tako......imate svoju temu pa tamo prosipajte zahebancije........
ZELJO DO GROBA!!!!
ZELJO DO GROBA!!!!
- alan ford 26
- Kontakt:
Fakat sta je s ovim udbasima vise, sjasite ba s teme, uzivajte u tekmu s svedjanima a mi cemo s famosom, nama dobro. Oloshu udbaski.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
A i ovaj Jackson nema pametnijeg posla..kako ti Čelik prođe u subotu?? 
ja mislim da je najbitnije da obojica igraju za ZeljuPhill Jackson je napisao/la:bitno je da je Culum 20 puta bolji od njega,,covjek sve zivo moze,,dobar u skoku,na lopti,brzina tu i tamo,pozrtvovan i ne valja se ko Bekric 5 minutalisander je napisao/la:to je do kopacki nije do njega, bitno je da je on poveyo kod gola
Tracy McGrady!!!
-
Haris_TM87
- Kontakt:
To je najbitnije da obojica igraju za zelju!!!!Edo_Majka je napisao/la:ja mislim da je najbitnije da obojica igraju za ZeljuPhill Jackson je napisao/la:bitno je da je Culum 20 puta bolji od njega,,covjek sve zivo moze,,dobar u skoku,na lopti,brzina tu i tamo,pozrtvovan i ne valja se ko Bekric 5 minutalisander je napisao/la:to je do kopacki nije do njega, bitno je da je on poveyo kod gola
Odojak, nijeNe !alan ford 26 je napisao/la:Fakat sta je s ovim udbasima vise, sjasite ba s teme, uzivajte u tekmu s svedjanima a mi cemo s famosom, nama dobro. Oloshu udbaski.
Jel istina da će manijaci početi puštati bRkE i šiške ispod miške ?
-
Phill Jackson
- Kontakt:
ne rise,,smiri dozivljaj,,sta sam ja to tako provokativno i ruzno reko o vasem klubu...Boze sacuvaj ja ove danasnje omladineFCZ_SANA je napisao/la:A i ovaj Jackson nema pametnijeg posla..kako ti Čelik prođe u subotu??
http://liverpool.bosnianforum.com/
nismo...**** s teme...Phill Jackson je napisao/la:ne rise,,smiri dozivljaj,,sta sam ja to tako provokativno i ruzno reko o vasem klubu...Boze sacuvaj ja ove danasnje omladineFCZ_SANA je napisao/la:A i ovaj Jackson nema pametnijeg posla..kako ti Čelik prođe u subotu??..dobro FCZ_SANA..necu vise hvalit Culuma..eto jesil zadovoljan
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
Bekrić je igrač kojeg ne možeš opisati kako izgleda, niti ga možeš voliti. Lik bez boje, ukusa i mirisa, ali je korektan!
Bekrić je Hladan ko Špricer i to mu je vrlina... A koliko vidim on će biti jedan od prvih igrača koji će otić vani iz naše lige za Velike Pare... A onda ćete se još jednom uvjeriti kako Željina djeca Haraju evropom...Compact je napisao/la:Bekrić je igrač kojeg ne možeš opisati kako izgleda, niti ga možeš voliti. Lik bez boje, ukusa i mirisa, ali je korektan!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Jednostavno, ne mozete bez nas!!!Compact je napisao/la:Odojak, nijeNe !alan ford 26 je napisao/la:Fakat sta je s ovim udbasima vise, sjasite ba s teme, uzivajte u tekmu s svedjanima a mi cemo s famosom, nama dobro. Oloshu udbaski.![]()
-
Haris_TM87
- Kontakt:
Mi smo za njih idol,zeljo je institucija za sve klubove,a narocito za njih.Nece da pisu na svojoj temi,jer vidi se da im je zeljo trn u oku........upitnik je napisao/la:Jednostavno, ne mozete bez nas!!!Compact je napisao/la:Odojak, nijeNe !alan ford 26 je napisao/la:Fakat sta je s ovim udbasima vise, sjasite ba s teme, uzivajte u tekmu s svedjanima a mi cemo s famosom, nama dobro. Oloshu udbaski.![]()
DA SAM PITAR JA, NE BI IM'O SNA, NE BI SPAV'O JA ZBOG TOG ŽELJE
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Šta ste se umislili.
Prije rata beskoristan oblik društvenog ponašanja je bilo navijanje za vaš klempavi klub. Nemojte me precjenjivati, jer na ovoj temi, od pitara samo ja pišem, tako da ne potvarate armiju bordo navijača kojima se povraća na pomisao vašeg imena.
Što se mene tiče, možda ste mi zanimljivi ponajviše kako uopće postojite, i kako mislite sprovoditi novi imidž?
Kada je neko optećen nečim, onda jadnik sam sebe tješi kako je nekome zanimljiv, buhahahahahah, pa vi ste toliko jadni da još nije pronađena riječ kojom se to može opisati.
Prije rata beskoristan oblik društvenog ponašanja je bilo navijanje za vaš klempavi klub. Nemojte me precjenjivati, jer na ovoj temi, od pitara samo ja pišem, tako da ne potvarate armiju bordo navijača kojima se povraća na pomisao vašeg imena.
Što se mene tiče, možda ste mi zanimljivi ponajviše kako uopće postojite, i kako mislite sprovoditi novi imidž?
Kada je neko optećen nečim, onda jadnik sam sebe tješi kako je nekome zanimljiv, buhahahahahah, pa vi ste toliko jadni da još nije pronađena riječ kojom se to može opisati.
Možda i nisu Željina djeca kao što je npr. Edin Džeko, ali većina njih bi sad igrali u Zvijezdi iz Gradačca da nisu došli u Želju. Jbg, nije malo, pola reprezentacije iz Želje...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Možda i nisu Željina djeca kao što je npr. Edin Džeko, ali većina njih bi sad igrali u Zvijezdi iz Gradačca da nisu došli u Želju. Jbg, nije malo, pola reprezentacije iz Želje...
Mozda si mislio reci da bi Dzeko igro u Zvijezdi da nije otiso iz zelje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.