NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Eto Talija nam bravoo 

Sarayo je napisao/la: ↑16 jan 2025, 14:50Ja se izvinjavam za sve moja greska jbg nisam bas najbolji u matematici bio. Podrska za upravu od mene samo tako nastavite. Izvinite jos jednom
Samo mozes li mi navesti jedan razlog potpisivanje onog iranca? Znam da agencija sve troskove snosi ali ima tu jos nesto. Hajde reci nam koliko si ti licno kesa dobio od tog potpisivanja? Ma ljudino ti si mene pomiješo sa nekim sto posto ja sam ti samo navijač kluba.
zvijezda1 je napisao/la: ↑17 jan 2025, 12:31Ma ok je... Hajde samba na Banja IlidziSarayo je napisao/la: ↑16 jan 2025, 14:50Ja se izvinjavam za sve moja greska jbg nisam bas najbolji u matematici bio. Podrska za upravu od mene samo tako nastavite. Izvinite jos jednom
Samo mozes li mi navesti jedan razlog potpisivanje onog iranca? Znam da agencija sve troskove snosi ali ima tu jos nesto. Hajde reci nam koliko si ti licno kesa dobio od tog potpisivanja? Ma ljudino ti si mene pomiješo sa nekim sto posto ja sam ti samo navijač kluba.
Trener: Mato Neretljak.
Pomoćnici: Ivica Vincetić, Kenan Arapović, Ešef Jašarević.
Trener golmana: Hazim Nukić.
Ko čini UO kluba? Vidim da je na ponudi Tallisonu, Vedo označen kao predsjednik kluba ponovo.
Pomoćnici: Ivica Vincetić, Kenan Arapović, Ešef Jašarević.
Trener golmana: Hazim Nukić.
Ko čini UO kluba? Vidim da je na ponudi Tallisonu, Vedo označen kao predsjednik kluba ponovo.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Ja pojačanja i kurca, e čuj Ademir Čolić, lik godinama ne igra ozbiljan fudbal…
mosa lošmi stićko tit-ula!
Sve je OKSarayo je napisao/la: ↑16 jan 2025, 15:31Izvinjavam seProgres je napisao/la: ↑16 jan 2025, 15:01Sve ce ti biti oprosteno ali pod uslovom da vise ne smaras na ovom forumu. Ocito je tvoj nahveci problem Piska, lijepo bi bilo da se privatno s njim obracunas a da ne rastjerujes sve nas sa ovog foruma. Drugacije misljenje je pozeljno ali treba imati mjeru, ovo lici na opsesiju. LPSarayo je napisao/la: ↑16 jan 2025, 14:50
Ja se izvinjavam za sve moja greska jbg nisam bas najbolji u matematici bio. Podrska za upravu od mene samo tako nastavite. Izvinite jos jednom
Samo mozes li mi navesti jedan razlog potpisivanje onog iranca? Znam da agencija sve troskove snosi ali ima tu jos nesto. Hajde reci nam koliko si ti licno kesa dobio od tog potpisivanja?

Zaric na prozivci Jedinstva. Cini mi se da je Piska pisao da Zaric odlazi u inostranstvo sto znaci da je izlevatio Pisku i Zvijezdu
Trebao je ici u Njemacku medjutim propalo mu, onda se vratio u Bihac jer mu je zena odavde.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Uvijek sam bio uz upravu,al čuj Mahir Osmić igra važnu ulogu u dresu Zvijezde pa jeste l vi realni imatel oči.
Dovoljno je samo pogledat njegovu utakmicu Tešnju
Dovoljno je samo pogledat njegovu utakmicu Tešnju
Ljudi pa jel vi svatate da je momku tek 18 godina. Momak ima potencijala i vjerujem da će pokazat šta zna.
Povratak Mate na mjesto trenera je veliko pojacanje. Ipak, ocekivao sam i neko pojacanje na igrackim pozicijama, bojim se da ce nam nedostajati kvaliteta. Slijedi nam tezak raspored i borba za opstanak.
Ovaj pepic I kozic zajedno ne mogu dat ni 5 golova za sezonu,izgleda da ce nam stoper opet bit najbolji strijelac
Ima li komentara na ovu prvu pripremnu utakmicu, kako su izgledali momci na terenu?
Kako sam ja obavjesten, izgledali smo NIKAKO i to protiv bekoliko igraca iz posavine (5-6) kojima je pridodato nekoliko nasih da se odigra utakmica. Otisao Zaric, Hodzic, Alison....trebao bi stici Talison i dosao momak iz Lukavca. I najveci optimista moze biti zabrinut trenutnim kvalitetom, umjesto da se pojacamo mi smo igracki slabiji.
Kad ste tako pametni, što se niste javili na skupštini i preuzeli klub, pametnjakovići? Lako je pisati na forumu. Da samo znate s kakvim se problemima u upravi dole susreću. Ako možete pomoći, bujrum u klub, ljudi vas čekaju raširenih ruku
-
- Kontakt:
Hocel taj krov više?
Bravo za Brkica spominjao sam ga vec jednom ovde napokon kvalitetan bek da nam dodje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.