Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ma Negredo igra u takvoj formi da je trenutno Messi za Dzeku,treba biti realan i reci da je Negredo zasluzio po svemu do sada da igra,po golovima,trudu,asistencijama,kad pocne utakmicu zabija,kad udje zabija,trci ko lud,ne treba gledati slijepo 
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Normalno je i da ljudi koji navijaju za Džeku budu nezadovoljni Pelegrinijem. Ta tema se zove Edin Džeko a ne Manuel Pelegrinipisac je napisao/la:Normalno je da ce u jako bitnoj utakmici igrati najaci napadacki tandem. Ne znam cemu cudjenje. Dvojac koji danas zapocinje, zasluzio je to svojik igrama ove sezone.
Pelegriniu je bitan dobar rezultat, nije mu bitno sta nerealni ljudi pricaju i sta zele, i zato u igru postavlja one za koje misle da su mu najbolji. Nije rijec o mrznji prema Edinu kao sto ce neki reci ovdje. Edin ili bilo ko drugi kad zasluzi onda ce i igrati.
Inače, Džekson zaista treba što prije da ide, jednostavno u Citiju se govorii i razmišlja španski.....
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Prijatelju, ovako smo govorili i za Teletovica i vidjeli smo kako je odigrao. Tek je formu uhvatio pred kraj EP.pisac je napisao/la:A i to za SP. Previse se dize panika. Do tad ce odigrati jos minimum 15-20 utakmica sto je i vise nego dovoljno. Pa sjetimo se da je i Suker 1998. presjedio na klupi reala pa je bio najbolji strijelac SP-a.
Nadam se da nece biti isti slucaj i sa Dzekom, jer on nam je potreban.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Jeste normalno da negoduju ali nije normalno da druge nazivaju neznalicama radi toga. Niko osim Edina samog nije kriv sto ne igra, ni Pelegrini, ni Mancini, Silva, Tevez....
Generalno, Negredo nije bolji igrac od Dzeke, tu je to negdje, ali u ovom trenutku je puno potentniji igrac od njega. Jos je kljucna stvar sto u tandemu sa Negredom, Aguero je jos bolji igrac. Ovaj mu puno bolje otvara prostor, odvlaci igrace, jednostavno bolje sr razumiju i bolje suradjuju zajedno. Aguero-Negredo su u ovom trenutku bez premca najbolja napadacka opcija za City.
Generalno, Negredo nije bolji igrac od Dzeke, tu je to negdje, ali u ovom trenutku je puno potentniji igrac od njega. Jos je kljucna stvar sto u tandemu sa Negredom, Aguero je jos bolji igrac. Ovaj mu puno bolje otvara prostor, odvlaci igrace, jednostavno bolje sr razumiju i bolje suradjuju zajedno. Aguero-Negredo su u ovom trenutku bez premca najbolja napadacka opcija za City.
ajmo CSKA
džeko u zadnje vrijeme igra katastrofalno lose u cityju (za razliku od negreda) , tako da je s razlogom na klupi.
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Da je Mancini ostao ljetos, ljutio bi se na Edina kada bi ostao u Citiju. Ovako sam ga mogo razumit: Novi trener, jos jedan zadnji pokusaj u Citiju, ali evo nista od toga. Ako ne ode u Januaru, pogotovo sada kada smo izborili mjesto u SP, onda ce stvarno dokazat da su mu jedino pare vazne.
propade dzeko k'o real
dok mandzo i lewa ubijaju, on sjedi po klupama u engleskoj ebala ga ona, a nekad je izmisljao fudbal za ovu dvojicu
dok mandzo i lewa ubijaju, on sjedi po klupama u engleskoj ebala ga ona, a nekad je izmisljao fudbal za ovu dvojicu
Na osnovu čega to tvrdiš. Koliko je igrao utakmica u posljednje vrijeme ?viKK je napisao/la:džeko u zadnje vrijeme igra katastrofalno lose u cityju (za razliku od negreda) , tako da je s razlogom na klupi.
Gatantujem ti da nece otici nigdje, tek ce na ljeto jer mu ostaje jos samo godina ugovora i City ce ga se rijesiti da bi uzeo bilo kakve pare za njega. Druga opcija je da mu produze ugovor u sta iskreno sumnjam da ce se desiti. Nema potrebe da mu u januaru trazite klub, to se sigurno nece desiti.
eto ti znaspisac je napisao/la:Jeste normalno da negoduju ali nije normalno da druge nazivaju neznalicama radi toga. Niko osim Edina samog nije kriv sto ne igra, ni Pelegrini, ni Mancini, Silva, Tevez....
Naravno da ne znam ali imam oci pa vidim ono sto je ocito. Od 1994. do danas sam pogledao milion utakmica tako da mogu vidjeti ko igra a ko ne, ko se zalaze a ko ne. Naravno, najlakse je biti subjektivan kao sto si ti pa sve druge nazivati neznalicama
U ostalom, evo i Pelevrini se slaze sa ovim sti ja mislim pa mu najbolji napadcki tandem i pocinje utakmice. Ili si i ti jedan od onih sto misle da namjerno zapostavlja Edina?
U ostalom, evo i Pelevrini se slaze sa ovim sti ja mislim pa mu najbolji napadcki tandem i pocinje utakmice. Ili si i ti jedan od onih sto misle da namjerno zapostavlja Edina?
- Papastathopoulos
- Kontakt:
boli me neka stvar za City ..mozes to shvatit da gledam ovaj vjestacki klub zbog Edina...onda samo Edin...i Brazillllll 
- Consigliere
- Kontakt:
:fejspalmcina:MrShadow je napisao/la:propade dzeko k'o real
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
U ovom klubu su samo igraci vjestacki i placenici, klub je star 120 godina i ima nevjerovatnu istoriju.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Moramo shvatiti da Aguero uvijek ima prednost nad Dzekom, on moze odigrati 5 utakmica ispod prosjeka a Dzeko samo jedno poluvrijeme neka odigra lose, izgubio mjesto u prvih 11 u narednuih nekoliko tekmi dok ovaj nece nikad. 
Ali Dzeko je kriv, nema borbenosti. Dzeko trazi transfer, ne radi repke vec radi sebe. Reci treneru ili u igrat ili me prodaj. Nesto mora ucinit.
Ali Dzeko je kriv, nema borbenosti. Dzeko trazi transfer, ne radi repke vec radi sebe. Reci treneru ili u igrat ili me prodaj. Nesto mora ucinit.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nista, standardno navijamo za CSKA dok Edin udje. Ako udje.
ovaj Aguero stvarno pojma nema
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Edincapitano, GG3, Sveti i 48 gostiju.