NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Kakav raspad centra na kraju, prvo pustio covjeka da prodje pored njeg na 3rd i onda opet na 4th.
Morali su dat Williamsu trcanje iz shotguna na 3rd down, sigurno bi uzeo 1st down jer su ovi svi povuceni bili, branili endzone. I onda imas minutu i 4 playa da rijesis ovo ali eto coaching je nekad cudna stvar.
Morali su dat Williamsu trcanje iz shotguna na 3rd down, sigurno bi uzeo 1st down jer su ovi svi povuceni bili, branili endzone. I onda imas minutu i 4 playa da rijesis ovo ali eto coaching je nekad cudna stvar.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
standardna prica dok ne moras ne idesrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑20 jan 2025, 00:13Pitanje je zasto Ramsi ranije nisu isli sa hurry up napadom, umjesto samo ova dva zadnja drivea
jedini sport gdje sam sebe ubijes, bez protivnika
Eaglese je Jalen Carter spasio poveće blamaže, Fangio će ih koštati sa ovom prevent obranom koju igra na kraju zadnje dvije utakmice i koja ne služi apsolutno nikakvoj svrsi.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Eaglesima samo jos QB fali. Inace ce im tesko padati ovi porazi u SB 

NFC preocajna divizija postao, totalno bezveze finale. Vamo SB pocinje za 10 minuta, pa onda opet SB u finalu i onda laksi trening u stvarnom SB 
Nije cudo sto ko izadje iz AFC zadnjih godina lagano uzima SB izuzev Ramsa ono jedne godine i to jer su Bengalsi iznenadili ovamo. Matt Stafford je daleko najbolji QB u konferenciji, a poslije njega mozda Mayfield i Goff. To dovoljno govori. Sve sto valja od QB igra u AFC. Tamo ukupno 4 QB imaju prsten, dok je Matty ovamo sam...

Nije cudo sto ko izadje iz AFC zadnjih godina lagano uzima SB izuzev Ramsa ono jedne godine i to jer su Bengalsi iznenadili ovamo. Matt Stafford je daleko najbolji QB u konferenciji, a poslije njega mozda Mayfield i Goff. To dovoljno govori. Sve sto valja od QB igra u AFC. Tamo ukupno 4 QB imaju prsten, dok je Matty ovamo sam...
Roger Federer the greatest of all time!
Eaglesi odigrali kako im i brojke govore. Odbrana odlicna, Hurts neprepoznatljiv nakon povrede, pa onda i napad u cjelini steka. Osim Barkleya naravno.
Po meni trojica igraca koji su bili kljucni za Eaglese, Barkley, Carter i Baun. Prvi zbog dva home runa, Carter zbog zadnjeg sacka, a Baun je u kljucnom momentu odigrao odlicno.
Kao sto rece Winters, ova dva drivea Ramsa, odbrana Eaglesa nedefinisana. Vrlo lako dopustise TD. Valjda se racunalo da ce napad uspjeti zadrzati loptu. Srecom, nije im se obilo o glavu.
Ramsi yeben protivnik. Staford klasa, pass rush odlican...kompletna ekipa. Da mozda nije bilo fumblea Williamsa, tesko da bi Fila dosla do pobjede.
Mislim ipak da ce Fila imati laksi posao u finalu konferencije, jer cini mi se da su Ramsi opasnija ekipa od Commandersa.
Valjda ce se Mitchell oporaviti do slijedece nedelje.
Sad slijedi jos jedan snowball
i nadam se pobjedi Billsa za mojih 4/4 u prognozama.
Po meni trojica igraca koji su bili kljucni za Eaglese, Barkley, Carter i Baun. Prvi zbog dva home runa, Carter zbog zadnjeg sacka, a Baun je u kljucnom momentu odigrao odlicno.
Kao sto rece Winters, ova dva drivea Ramsa, odbrana Eaglesa nedefinisana. Vrlo lako dopustise TD. Valjda se racunalo da ce napad uspjeti zadrzati loptu. Srecom, nije im se obilo o glavu.
Ramsi yeben protivnik. Staford klasa, pass rush odlican...kompletna ekipa. Da mozda nije bilo fumblea Williamsa, tesko da bi Fila dosla do pobjede.
Mislim ipak da ce Fila imati laksi posao u finalu konferencije, jer cini mi se da su Ramsi opasnija ekipa od Commandersa.
Valjda ce se Mitchell oporaviti do slijedece nedelje.
Sad slijedi jos jedan snowball

nadam se da billsi idu do kraja
- Trebinjac94
- Kontakt:
Sve koje sam podržavao lagano poispadaše, još mi Billsi ostali. Odlična utakmica u FIli.
Blue Train
billsi bazirali odbrani za trcanje a ovamo im lik baca gdje stigne, stvarno ubojit napad ravensa, kad znaju trcat i bacat
evo lamara i njegovog ludila
-
- Kontakt:
Dobre ove dvije tekme
Lamar tragicar opet
James Harden NFLa
James Harden NFLa
- Trebinjac94
- Kontakt:
Ne bih ja vrijeđao Hardena, da nije bilo GSW-a, Harden bi ovojio naslov.
Po meni, Lamar ima dvije godine zaredom najjaču ekipu i ovakve greške radi.
Po meni, Lamar ima dvije godine zaredom najjaču ekipu i ovakve greške radi.
Blue Train
- Trebinjac94
- Kontakt:
allen je moćan ali onaj PI je bio zadnji shit call
ali ‘ajde, svi žele vidjeti mahomes-allen i ako sad u prvom posjedu zabiju TD barem se može mirne duše u krevet
ali ‘ajde, svi žele vidjeti mahomes-allen i ako sad u prvom posjedu zabiju TD barem se može mirne duše u krevet
Odradio je Lamar momacki ovaj drive, nema mu se sta zamjeriti i za OT ispade liku cista lopta. Nije kriv
Ravens po starom. Vazda sami sebe ubiju. Samo se iz godine u godinu mijenjaju u ulozi tragičara.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.