anelbavarac je napisao/la:Uvijek objektivni Hrvati
Hvala.
@ volksgrenadier, potpuno se slažem sa tvojim postom u vezi Martineza.
effe_sa je napisao/la:A to bi bila nepravedna stvar, da jedna
lopata poput Lewe otjera (hajmo reći indirektno

) Mandžu iz kluba.
Opa, konačno negdje gdje se ne slažem sa tobom.
Što se tiče ovog izraza, samo da kažem da ne mogu smisliti taj izraz za profesionalnog nogometaša. Imam ljude u mojem okruženju koji često znaju nazivati igrače tim "epitetom" i ja jednostavno poludim na takav izraz. Pa ljudi moji, treba doći do te razine, najlakše je nakon neke pogreške ili općenito nekog nogometnog nedostatka onda igrača nazvati lopatom.... ja jednostavno ne volim takav izraz. Ništa protiv tebe jer vjerujem da nisi jedan od takvih iako si to napisao.
effe_sa je napisao/la:Malo mi je tu razloga za njegovo dovođenje bilo.
Prednosti Lewe u odnosu na Manđu: veća brzina, tehnika, okretnost, suradnja sa igračima.
Nedostaci: malo slabija skok igra.... no napredak je očiti u ovoj sezoni što se toga tiče... Igra leđima prema golu? Ogroman napredak u odnosu na prošlu sezonu.... Trčanje? Siguran sam da Lewa tu ne zaostaje puno ako i uopće zaostaje jer znamo da kod Kloppa nema zabušavanja. Prgavost? Upravo ista kao i kod Manđe, stojim iza svojih riječi. Sjeti se samo koliko puta se hrvao sa Boatengom i drugima. Najveći nedostatak: mogućnost promašaja nemogućeg. Znači, nedostaje mu hladnokrvnost.
PS.
Može i Anna igrati u špici, bila bi strah i trepet u 16-cu sa svojim karate potezima.
effe_sa je napisao/la:Nego secko, hajd ti sada iskreno: Koga bi ti doveo, da si imao mogućnost da biraš, od napadača?

Nisam secko, ali eto vjerujem da slobodno dadnem komentar.
Luiz Suarez. Suvišno je bilo šta pisati. Taj bi nemoilosrdno trpao uz ovakvu podršku iza svojih leđa.
Još jednom, Lewandowski je upgrade u odnosu na Manđukića. Po mogućnosti, zadržati potonjeg jer će nam trebati no realnost je da Manđukić ide na kraju sezone.