FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la effe_sa » 15 feb 2014, 13:21

Blaszczykowski je napisao/la:arsić je bio u lp iza bvb-a, a lani iza schalkea. ovaj trol fakat počima zamarati istom pričom.
Ma on je poseban slučaj, spada u grupu onih koji ne da navijaju za nekog, nego navijaju protiv određenih, a to je uglavnom protiv uspješnih projekata. E sada svako može skontat zašto se neko tako ponaša.... :D
Blaszczykowski je napisao/la: @effe prije nekih 15g predsjednik perugije je želio dovesti (mislim) b. prinz, ali mu nisu dali. dakle ništa od pitchoke koja meće. :)
Da, sjećam se toga. Šteta što to tada nije realizovano.....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 15 feb 2014, 13:31

anelbavarac je napisao/la:Uvijek objektivni Hrvati
Hvala. :D

@ volksgrenadier, potpuno se slažem sa tvojim postom u vezi Martineza.
effe_sa je napisao/la:A to bi bila nepravedna stvar, da jedna lopata poput Lewe otjera (hajmo reći indirektno :D ) Mandžu iz kluba.
Opa, konačno negdje gdje se ne slažem sa tobom. :D

Što se tiče ovog izraza, samo da kažem da ne mogu smisliti taj izraz za profesionalnog nogometaša. Imam ljude u mojem okruženju koji često znaju nazivati igrače tim "epitetom" i ja jednostavno poludim na takav izraz. Pa ljudi moji, treba doći do te razine, najlakše je nakon neke pogreške ili općenito nekog nogometnog nedostatka onda igrača nazvati lopatom.... ja jednostavno ne volim takav izraz. Ništa protiv tebe jer vjerujem da nisi jedan od takvih iako si to napisao.
effe_sa je napisao/la:Malo mi je tu razloga za njegovo dovođenje bilo.
Prednosti Lewe u odnosu na Manđu: veća brzina, tehnika, okretnost, suradnja sa igračima.

Nedostaci: malo slabija skok igra.... no napredak je očiti u ovoj sezoni što se toga tiče... Igra leđima prema golu? Ogroman napredak u odnosu na prošlu sezonu.... Trčanje? Siguran sam da Lewa tu ne zaostaje puno ako i uopće zaostaje jer znamo da kod Kloppa nema zabušavanja. Prgavost? Upravo ista kao i kod Manđe, stojim iza svojih riječi. Sjeti se samo koliko puta se hrvao sa Boatengom i drugima. Najveći nedostatak: mogućnost promašaja nemogućeg. Znači, nedostaje mu hladnokrvnost.

PS.
Može i Anna igrati u špici, bila bi strah i trepet u 16-cu sa svojim karate potezima.
effe_sa je napisao/la:Nego secko, hajd ti sada iskreno: Koga bi ti doveo, da si imao mogućnost da biraš, od napadača? :)
Nisam secko, ali eto vjerujem da slobodno dadnem komentar. :D

Luiz Suarez. Suvišno je bilo šta pisati. Taj bi nemoilosrdno trpao uz ovakvu podršku iza svojih leđa.

Još jednom, Lewandowski je upgrade u odnosu na Manđukića. Po mogućnosti, zadržati potonjeg jer će nam trebati no realnost je da Manđukić ide na kraju sezone.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 feb 2014, 14:47

Docekah i ja da vidim Thiaga na klupi. :cry:
Izmijesan sastav ali opet je to isuvise jako. Robben i Muller na krilima, Shaqiri iza Pizzara koji je u spicu uz Kroosa i Lahma u vezi. Odbranu cine Dante i Javi kao stoperski tandem i po krilima ce ordinirati Rafinha i Contento.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 15 feb 2014, 14:56

momci za li ko e mail od onih kretena komentatora sa eurosporta 2 srbija.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 15 feb 2014, 15:38

[email protected]

slao sam im i ja vec,mater im usljavu u piccku, haman su im jeftiniji ovi prenosi BvB-ea pa ih stalno kupuju :D

je li moguce da ce ovaj Pep unistit meni drugog najdrazeg igrace Bayerna, Martineza, sa ovom idejom da ga stavlja na mjesto stopera???
Stern des Südens

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 15 feb 2014, 15:44

Nove cijene na transfermarkt.de , 55 mil je Gotze , 30 mil Alcantara , Neuer 35 mil , Kroos 40 mil ... Sila smo :D

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 15 feb 2014, 15:45

proFCB je napisao/la:[email protected]

slao sam im i ja vec,mater im usljavu u piccku, haman su im jeftiniji ovi prenosi BvB-ea pa ih stalno kupuju :D

je li moguce da ce ovaj Pep unistit meni drugog najdrazeg igrace Bayerna, Martineza, sa ovom idejom da ga stavlja na mjesto stopera???
Hvala buraz,nazalost tako je sto se tice martineza onakv genijalac na poz z.veznog da igra stopera gdje je objetivno slabiji staviti na tu poziciju moze samo uraditi Pepun,previse nas je ,samo se bojim da na kraju martinez ne izvisi zbog pepunovog forsiranja tiaga u prvih 1 i lahma na poz zanjeg veznog.
dante dante dante druga tekma glavom to kraljuuuuuu 8-)
momci vi koj nemate gdje gledati tekmu ukucajte bundeliga live stream ima tekam bayerna.
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 15 feb 2014, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 15 feb 2014, 15:50

Maestralna asistencija Diega Armanda (M) Contenta i sjajna realizacija Dantea :D

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 15 feb 2014, 16:03

Ne znam do kada misli forsirati Lahma na 6-ci, jer barem po meni Bayern tu dvostruko gubi. Recimo Rafinha na beku,ne moze pruziti koliko moze Lahm,a isto tako ne moze ni Lahm na 6-ci pruziti vise od Martineza

EDIT:
saljem ja ovim debilima sa esp-a mail,ko bira utakmice, javljaju se oni u programu,kaze ne biramo ih mi,bit ce Bayern odmah poslije ove utakmice, ja njemu opet ko ih bira, kaze FRANCUZI, pa jebbali ti oni mater
Zadnja izmjena: proFCB, dana/u 15 feb 2014, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.
Stern des Südens

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 15 feb 2014, 16:04

djjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjernad sakiri za 2:0 frajer ima turbo motore u guzici kakva brzina. :o

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 15 feb 2014, 16:12

proFCB je napisao/la:Ne znam do kada misli forsirati Lahma na 6-ci, jer barem po meni Bayern tu dvostruko gubi. Recimo Rafinha na beku,ne moze pruziti koliko moze Lahm,a isto tako ne moze ni Lahm na 6-ci pruziti vise od Martineza

EDIT:
saljem ja ovim debilima sa esp-a mail,ko bira utakmice, javljaju se oni u programu,kaze ne biramo ih mi,bit ce Bayern odmah poslije ove utakmice, ja njemu opet ko ih bira, kaze FRANCUZI, pa jebbali ti oni mater

Valjda dok nas jednom neko kontrama ne rokne pa ce se opametiti kao domuz u superkupu ili chelsea u superkupu evrope kontrama.

Ma kreteni pravi amteri ,jedna od komentaora je ako se ne varam suda u mma nekim regionalnim okvirima kao se ne varam ,frajer ima doticaj i znanje o fudbalu ko moja baba.I kod njh nije samo kod nas stela i podobni.

AAA sto se djerdan raspuca 3:0 :o :o svaka cast kralju.

Sudija prekini tekmu nema potrebe vise igarati :lol: :lol: :lol:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 feb 2014, 16:21

Opet momci blistaju. Freiburg se drzao dobro ptvih 20-ak minuta, igrao visok presing i taman sam pomislio da je Streich pogodio sa taktikom oni se raspadose. Ocigledno nisu dorasli za takvu igru koja zahtijeva mnogo snage.

Shaq napokon pokazuje znake zivota. Ovakve partije se od njega traze a ne ono klimanje sa loptom i tapkanje u jednom mjestu.
Zao mi sto Robben ne zavrsi golom onaj solo prodor, vjerujem da bi bio uvrsten u gol gola.

Javi je odlican sa svojim dugim loptama, sjajan pregled ima taj momak. Danas je i na stoperu poprilicno siguran ali gosti ne napadaju previse pa tako ne mozemo ni suditi o njegovoj (ne)kvaliteti na toj poziciji.

Muller je nevjerovatni sretnik. Uprkos tragikomicnoj partiji, gdje je najgori na terenu bi mogao ni kriv ni duzan biti strijelac treceg gola. :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 15 feb 2014, 16:22

Igra djerdan 8-)
Haman mu godi ova pozicija iza spica.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 15 feb 2014, 16:22

Koga na posudbu slat ??? Ma staa bolan ?? :P:P

Ne gledam tekmu al vidim da je Shaq attack 2 puta napao kao ajkula i 2 puta unistio zrtvu :)

Opet se to misljenje provlaci kako ce recimo Lahm izgledat u jacim tekmama protiv Arsenala recimo na toj 6, imali smo mi problema protiv Chelsea u Super CUpu, pa vidjecemo, volio bi vidjeti u gostima Javija na sredini brate vise nego ne znam staa.. da Lahm igra na beku a Javi-Thiago na sredini ili Svajni ak se oporavi skroz.

No znajuci Pepa, tu ce Lahm cvrsto drzati 6, ma sta god mi mislili...
FC Bayern !!!!!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 15 feb 2014, 16:23

proFCB je napisao/la:Ne znam do kada misli forsirati Lahma na 6-ci, jer barem po meni Bayern tu dvostruko gubi. Recimo Rafinha na beku,ne moze pruziti koliko moze Lahm,a isto tako ne moze ni Lahm na 6-ci pruziti vise od Martineza

Moli se kakvoj težoj povredi Rafinje ... Nešto slično kao prošle sezone protiv Juventusa kada je Kroos izletio iz tima a Robben ušao i ostalo je historija ...

Samo se pitam kako bi izgledao Rafinja protiv jačih krila a to tek dolazi u LP ... Moje mišljenje da to ne bi izgledalo dobro ...

GTI
Kontakt:

Post Postao/la GTI » 15 feb 2014, 16:25

BavaracZenica je napisao/la:Koga na posudbu slat ??? Ma staa bolan ?? :P:P

Ne gledam tekmu al vidim da je Shaq attack 2 puta napao kao ajkula i 2 puta unistio zrtvu :)

Opet se to misljenje provlaci kako ce recimo Lahm izgledat u jacim tekmama protiv Arsenala recimo na toj 6, imali smo mi problema protiv Chelsea u Super CUpu, pa vidjecemo, volio bi vidjeti u gostima Javija na sredini brate vise nego ne znam staa.. da Lahm igra na beku a Javi-Thiago na sredini ili Svajni ak se oporavi skroz.

Ja mislim da je Lahm Pepov mozak... jer je jos na pocetku govorio da je najpametniji igrac.. i mislim da ga tu dosta i drzi da bi prenosio na igru ono sto on zamislja. A Saćir dominira 8-)

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 15 feb 2014, 16:25

BavaracZenica je napisao/la:Koga na posudbu slat ??? Ma staa bolan ?? :P:P

Nista moliti Boga da se samo rafinja lakse povrijedi :mrgreen: :oops: :mrgreen: jedino tako :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 feb 2014, 16:27

Treba napomenuti da je Freiburgu ponisten gol a Bayernu priznat treci gol iz ofsajda, naravno ako se isti pripise Mulleru a sve su prilike da hoce.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 15 feb 2014, 16:45

Aj ti tomase napolje - igras za goli qrac :twisted:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 15 feb 2014, 16:57

Tobe, tobe, tobe :mrgreen:
Dzicte ba prizeljkivat da se legenda rafo povrijedi, bem vam trunje :evil:
Igra rafo, razvaljuje

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.