FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Podrska mora biti bolja ove godine par za prosjek hiljadu....ovo je pravi put kojima treba ici...malo smo popravili koeficihent...treba istaci da 2 sezone nismo igrali europu...e sad svaka naredna nam je plus...samo naprijed ovo se mora opet ponavljam sa jednim velikim hajcom prenjeti na Pl BiH...jos eto dolazi nam Borac taman daopet napunimo Grbavicu...
Kako Basic dozivljavo ovo sve..pravi je Zeljovac vidi se...Manijaci podhitno sljedecu tekmu morate neki transparent,parolu covjeku posvetit...
Basic je opet pogodio sa taktikom, al sami sebe ranismo poklonima protivniku.
Sadikovic, krilo i juris na prvenstvo!
Sadikovic, krilo i juris na prvenstvo!
Drljo da valja igrao bi kod Jakirovića
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Velid Spaho
-
- Kontakt:
Sto ga napadas? Nije bilo realno da ih zadrzimo, ali sa njima bi bili 30% bolja ekipa.
1921
Nauci se komuniciranju.
Pricaj sta hoces, sa ovom dvojicom bi puno stabilniji i opasniji bili i imali sanse za realan prolaz.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Momci HVALA VAM.
Vi ste Zeljo, ponosni smo na vas.
Sljedeci vikend se vidimo u Dolini cupova.
Pocinje borba za mjesta u evropi, prvi protivnik Borac.
Napunimo Grbavicu i nosimo plave sve do pobjede.
Momci HVALA VAM ponosan sam na vas
Vi ste Zeljo, ponosni smo na vas.
Sljedeci vikend se vidimo u Dolini cupova.
Pocinje borba za mjesta u evropi, prvi protivnik Borac.
Napunimo Grbavicu i nosimo plave sve do pobjede.
Momci HVALA VAM ponosan sam na vas
Idemo po titulu!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Bilo je lijepo dok je trajalo. Cestitke igracima, a posebno treneru na igrama iznad svih ocekivanja. Roster nam je na papiru uzasan, a odigrali smo ponajbolje evropske tekme u ovoj novijoj eri. Ni ova turska vnago nas nisu nadigrala. Valja sad na megdan Gigovicima i ostalim Vicinim supcima.
Nadam se punoj Grbavici u narednom prvenstvenom kolu i da ce svi igraci biti spremni.
Nadam se punoj Grbavici u narednom prvenstvenom kolu i da ce svi igraci biti spremni.
Zadnja izmjena: MojaMalenkost, dana/u 03 avg 2023, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
Pročepit će negdje.
Ni sekunde mi nije zao sto smo ispali. Cak i rezultat da je veci ne bi me zanimalo. Sa ovakvom ekipom i ovakvim stanjem ekipe prolaskom bi samo jos vise se izgubili u ligi. I ovako je pitanje kako cemo se snaci i koliko ce nam trebati vremena da 'dodjemo sebi'. Na sta ce liciti ova polusezona pitanje je.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- dubioza144
- Kontakt:
Fine pripremne utakmice od kojih smo i zaradili vidjeli smo da nam fali 2 3 igraca i da se prosetamo ligom 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
U drugom pol smo dobro izgledali dok Muftic nije poceo nabijati lopte jer mu je igra nogom uzasna i ljudi nam uzese pisjed i zabise gol.
Idemo na titulu!
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
Velid Spaho
Velid Spaho
Iznenadjen sam kako su svi stali iza igrača i trenera ovdje!
Svaka cast Željovci
Svaka cast Željovci

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
E sad smo mi na potezu da mobilisemo i pozivamo raju na utakmicu protiv borca.
Sve ispod 10k je malo.
Sve ispod 10k je malo.
-
- Kontakt:
Polako. Sacekaj dok Hulahopke proslave, pa odmahmuraju malo... idu napadi s 12 profila

1921
- BosniaBoston
- Kontakt:
Polako bez pitarluka sa najavama titula, za početak da se dobije taj Borac
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pa ko bilo šta prigovori ekipi, a posebno treneru, taj je poremećen 1/1.
Teško bilo ovo proći. Mada smo dva odbijanca primili, ipak su za nijansu bolji. Na Grbavici smo dobili veliki broj duela, dok smo slabije skakali večeras, odnosno njihovi stoperi su bili uigraniji i bolji. Povreda Ovčine nas je unazadila, mada smo imali nekih situacija gdje smo morali bolje. Muftić po meni jako dobar večeras, i kod drugog gola je refleksno odbranio onaj prvi šut. Odbrana generalno dobro odigrala. Vezni red je s Rustemovićem isto bio dosta bolji nego na Grbavici. Sve u svemu ovoje maximalno izvučeno iz ekipe od strane Bašića s obzirrom na pehove. Malo sam zrakno Borac, djeluju bolje nego lani (Austrija je level izmad). Biće jako teška utakmica. Očekujem oprt neku zavrzlamu Bašića i to je naša prednost (na žalost suđenje njihova prednost). Problem je što će morati igrati ili Gasal ili Beća.
451 bi po meni bilo najoptimalnije da odigramo. Vidjelo se kroz izmjene da nemamo adekvatnih igrača na klupi.
Sigurni za Borac su po meni
Galić Cocalić Kosorić Jašarević
Mekić Rustemović i Krpić ostalo zavidi od povreda, i taktike ( ovaj "luđak" bi nas mogao opet iznenaditi).
Idemo napuniti Grbavicu pa šta Bog da. .
451 bi po meni bilo najoptimalnije da odigramo. Vidjelo se kroz izmjene da nemamo adekvatnih igrača na klupi.
Sigurni za Borac su po meni
Galić Cocalić Kosorić Jašarević
Mekić Rustemović i Krpić ostalo zavidi od povreda, i taktike ( ovaj "luđak" bi nas mogao opet iznenaditi).
Idemo napuniti Grbavicu pa šta Bog da. .