Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Nema šta, rekao sam to i prije, Dzrko je sam sebe izbacio, Pelegrini mu je vjerovao ali Dzeko se jednostavno nije dovoljno zalagao. Slabo se kreće, slabo otvara i zatvara prostor, jednostavno postao je igrac koji čeka da mu suigrači pripreme gol! Negredo se bori kao lud i nažalost sada kako izgleda Dzeko je jako daleko od prve postave!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Strasan su tandem.Consigliere je napisao/la:Kakva majstorija Negreda! Odlicno se slazu zajedno, realno. Sta su samo radili odbrani West Hama za vikend...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
vodi i kuci...eb te oniConsigliere je napisao/la:Kakva majstorija Negreda! Odlicno se slazu zajedno, realno. Sta su samo radili odbrani West Hama za vikend...
Moj čo'jekbivsi je napisao/la:vodi i kuci...eb te oniConsigliere je napisao/la:Kakva majstorija Negreda! Odlicno se slazu zajedno, realno. Sta su samo radili odbrani West Hama za vikend...
Edine nadam se samo da su one price o januarskom prelaznom roku tacne i da cemo te od 2014 godine gledati u nekom drugom dresu..Vise je nego ocito da ga ne cijene i da nemaju povjerenja u njega..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Meni se cini da ima tema man.city na ovom forumu!
Ajmo izvolite,pa tamo pisite hvalospijeve o argentincu i spancu!
Ovo je tema naseg dijamanta i ne provocirajte ljude za Banovice!!!!
Ajmo izvolite,pa tamo pisite hvalospijeve o argentincu i spancu!
Ovo je tema naseg dijamanta i ne provocirajte ljude za Banovice!!!!
što mi je ova španska falanga antipatična. Džeko če doči, kod Amre. 
dobre guzove ima Belma
- Consigliere
- Kontakt:
bivsi je napisao/la:vodi i kuci...eb te oniConsigliere je napisao/la:Kakva majstorija Negreda! Odlicno se slazu zajedno, realno. Sta su samo radili odbrani West Hama za vikend...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Dzeko mora promjeniti pristup igri ukoliko želi igrati u velikom klubu! Ni jedan klub nije zainteresiran imati u ekipi tako statičnog igrača! Eh da se vrati onaj borbeni Dzeko iz Wolfsburga druga bi tu priča bila ovako teško da će igdje izboriti mjesto!!!
Evo nakon ovoga bih trebao likovati zato sto sam bio u pravu. Ali ne migu to jer i ja kao i svi bih zelio da Edin igra danas i u opste da igra puno bolje nego sto igra. Niko od nas ne mrzi Edina, ali smo u stanju nazvati stvarima kakve one i jesu. Aguero je klasa iznad, a Negredo je u ovom trenutku u puno boljoj formi od Edina. Zajedno su super tandem koji besprijekorno funkcionise. Edin na zalost nema mjesta u prvih jedanaest trenutno pa makar i Susic da je trener Citya.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nema Edin gdje otići, on je napadač za kojeg cijela ekipa treba raditi, a takvih ekipa na tržištu nema, tako da zadovoljiti se mjestom jokera u City-u ili ići u neki slabiji klub gdje će biti prvi napadač i gdje će cijela ekipa raditi za njega ili pak promjeniti radne navike i malo početi trčati 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Koliko se sjecam Pelegrini je rekao da ga ne zanimaju ass napadaca nego golovi..A Dzeko ih ima vise na kontu od Negreda..Tako da..Consigliere je napisao/la:Kakva majstorija Negreda! Odlicno se slazu zajedno, realno. Sta su samo radili odbrani West Hama za vikend...
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
cist penal za cska..jao sudija..
- Consigliere
- Kontakt:
Zasto dolazim na ovu temu da se raspravljam sa djecom?Rios je napisao/la:Koliko se sjecam Pelegrini je rekao da ga ne zanimaju ass napadaca nego golovi..A Dzeko ih ima vise na kontu od Negreda..Tako da..Consigliere je napisao/la:Kakva majstorija Negreda! Odlicno se slazu zajedno, realno. Sta su samo radili odbrani West Hama za vikend...
Ajde, vozdra, i kako ono: Aguero ima srece, Negredo dvije lijeve?
Fit Tony: I keep my friends close...
Ko ce prije u igru? Rahimic ili Dzeko 
U cemu je problem? Jel Pelegrini to rekao ili nije? Dakle ova majstorska ass Negreda ne bi trebala da znaci Pelegriniju nista..Consigliere je napisao/la:Zasto dolazim na ovu temu da se raspravljam sa djecom?Rios je napisao/la:Koliko se sjecam Pelegrini je rekao da ga ne zanimaju ass napadaca nego golovi..A Dzeko ih ima vise na kontu od Negreda..Tako da..Consigliere je napisao/la:Kakva majstorija Negreda! Odlicno se slazu zajedno, realno. Sta su samo radili odbrani West Hama za vikend...![]()
Ajde, vozdra, i kako ono: Aguero ima srece, Negredo dvije lijeve?![]()
A ovo za djecu i ostalo..Upravo je djecije pisati tako nesto..Suvise potpuno..
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Fakat je sa djecom beskorisno diskutovati. Oni imaju svoj stav i njega ce se drzati ma kakve god cinjenice da im predocis.
Pretpostavljam da misle da su vece patriote od nas zato sto ce tvrditi da je Edin najbolji.
Pretpostavljam da misle da su vece patriote od nas zato sto ce tvrditi da je Edin najbolji.
Iskusniji imaju prednost izgleda hahaharko8 je napisao/la:Ko ce prije u igru? Rahimic ili Dzeko
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Trenutno korisnika/ca: bavarian_bk, Blackwargreymon, boki86, Brazzzoo123, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, DeeWa, eaglebvb09, ELDIABLO20, enobarca, ErosViverosViv, FerdinandF, Fudo, General505, GrbavicaHrammm, guillermo, Hafiz00, HariTz, invincible1921, Invincibles14, J1897, JohannWolfgang, karajlo, labostarmomosa, MaroonBjelave, Pact1921, Pensioner26, PointBlank, PSV, RaZuti, Shevko, Sheyi, Shogun, StevieG8, THEC, Wilshere10, Wolffire i 320 gostiju.