PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

RedEvil
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la RedEvil » 19 avg 2016, 22:41

Hheheheheheheh koje prskanje,jedino sto su u prednosti u gluposti,tu ste neprikosnoveni,svaka cast izuzetcima :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 19 avg 2016, 22:46

Stvarno ste neozbiljni gdje cete u istu recenicu staviti Sarajevo i Slobodu :kafa:

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 19 avg 2016, 22:46

jurisicduska je napisao/la:
narodniheroj je napisao/la:Napisao sam- trenutno, a mislio sam pritom na golrazliku iz tek završene sezone msm 9-1 u korist tuzlaka
Trenutno ti je ovako kako sam ti ja napisao. To je trenutno. Jedna utakmica, dvije ne mogu promijeniti ovo činjenično stanje. Plus u ligi smo vas uredno pobijedili vi tri boda mi tri boda. Kup niste osvojili dakle ko da nas niste pobijedili.

Nego osvrni se na ovaj spisak gore. To čini klub klubom pa ćeš shvatiti gdje je Sarajevo a gdje Sloboda. Nadam se.
Jako te cjenim kao dobrog forumaša, ali si ovo majstorski zaspinovao :clap: :clap: ubili vas ljudi nogama , lani. Da ponovim Sloboda je trenutno beton za Sarajevo, armirani. Treba ljude pohvaliti kad su to zaslužili na terenu.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 19 avg 2016, 22:49

Samo baciti pogled na 20tak stvari koje se zaista gledaju u realnom svijetu i ubaciti dozu realnosti i vidjeti tačno koliko je potrebno Slobodi da dođe na nivo Sarajeva. I sumnjam da će se ikad to promijeniti. Ovaj spisak nisam ja izmislio to čini klub velikim i malim ili manjim.

Sloboda je jedan omanji bh klub. Trenutno. Na kažem da za jedno 50-60 godina neće bit manji bh klub.

Ja ne poštujem tuzlake izuzev Solinasa (a.k.a. Agamemnon, Sunderland, Zeus) on je jedan jako korektan forumaš.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 19 avg 2016, 22:52

jurisicduska je napisao/la:Samo baciti pogled na 20tak stvari koje se zaista gledaju u realnom svijetu i ubaciti dozu realnosti i vidjeti tačno koliko je potrebno Slobodi da dođe na nivo Sarajeva. I sumnjam da će se ikad to promijeniti. Ovaj spisak nisam ja izmislio to čini klub velikim i malim ili manjim.

Sloboda je jedan omanji bh klub. Trenutno. Na kažem da za jedno 50-60 godina neće bit manji bh klub.
Samim tim Zelis da kazes da je Siroki Brijeg do dolaska Tana u Sarajevo bio veci klub od Sarajeva.Jer u vecinu ovih stavki koje si naveo Siroki je daleko ispred tvog "klupcica".
Sam sebi kopas mezar glupostima.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 19 avg 2016, 22:55

jurisicduska je napisao/la:Samo baciti pogled na 20tak stvari koje se zaista gledaju u realnom svijetu i ubaciti dozu realnosti i vidjeti tačno koliko je potrebno Slobodi da dođe na nivo Sarajeva. I sumnjam da će se ikad to promijeniti. Ovaj spisak nisam ja izmislio to čini klub velikim i malim ili manjim.

:thumbup: dobri ste bolan i vi :mrgreen: ali ni amnezija pojedinaca ne može promjeniti činjenicu da su vas ljudi masakrirali lani. Kako će biti u budućnosti ? Prateći forum zadnjih par godina pomislio bi čovjek da je BIH već dobila jednog predstavnika u grupama Evrope, znamo kako je završilo :damn: Evo ja sam spreman sa uživanjem nastaviti najave prekucavanja i iskoraka, samo naprijed.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 19 avg 2016, 22:58

carapa je napisao/la:

Samim tim Zelis da kazes da je Siroki Brijeg do dolaska Tana u Sarajevo bio veci klub od Sarajeva.Jer u vecinu ovih stavki koje si naveo Siroki je daleko ispred tvog "klupcica".
Sam sebi kopas mezar glupostima.
Kako bolan u većini. De ti to opet razaberi. Trofeji i navijači su ti na prvom mjestu. Široki nema ni jedno ni drugo. Za Slobodu da ne govorim. Pa dalje kad kreneš spiskom shvatit ćeš da je Sarajevo puno veće ime od Širokog i poželjnije oduvijek, Široki ima dobar trening kamp, finansije im nikad nisu bile bajne jer zavise od politike, nemaju svoje finansije, marketing nemaju nikako šta će im, omladinska škola im nije nešto aman zaman, transfere ne znam da su pravili u zadnje vrijeme osim Hrgović značajne veće od 500.000 modernih, etc etc.

Nemoj se nervirati. Ovo je realno. Nije nikakva provokacija.

Što se tiče Slobode narodni vjeruj poslije Sarajeva i Veleža odmah ide Sloboda što se mojih simpatija tiče. Volim i kad gradski rival napravi neki rezultat u Europi. Ostatak lige me ne zanima, volio bih da se ugase.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 19 avg 2016, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 19 avg 2016, 22:59

Zato nam je liga tu gdje jeste,kad se svak moze nazvati klubom :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 19 avg 2016, 23:07

Mislis.zato sto takvi sibicari kupe i namjeste bar 2 titule kojim se kite.i hvale??c.posla bila i ostala.

predmetmrznje
Kontakt:

Post Postao/la predmetmrznje » 19 avg 2016, 23:07

Hvaljen Isus čeljadi, more li se?

Duška, u kojoj ste mjeri vi Tanu prodali klub? Bez zajebancije pitam, ovako s pravnog aspekta, može li vam promijenit boju dresa, dodat prefiks/sufiks imenu kluba (tipa salzburg) i tome slično?
Prvi i jedini mostarski šampion

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 19 avg 2016, 23:08

Ja ne poštujem tuzlake izuzev Solinasa (a.k.a. Agamemnon, Sunderland, Zeus) on je jedan jako korektan forumaš.
Nastavi niz...Kemo Veliki, zenica celik, njonjo vam... to je ono što sigurno znam a vjerujem da ih još ima u pričuvi.Dobar momak al ga ubio forum, pregorio :urnebes:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 19 avg 2016, 23:10

predmetmrznje je napisao/la:Hvaljen Isus čeljadi, more li se?

Duška, u kojoj ste mjeri vi Tanu prodali klub? Bez zajebancije pitam, ovako s pravnog aspekta, može li vam promijenit boju dresa, dodat prefiks/sufiks imenu kluba (tipa salzburg) i tome slično?
Ne može, to je regulisano statutom da nema pravo. Tako potpisano. U statutu kluba su ti zaštićeni amblem, naziv i boja kluba. Bitno je reći da je ta stavka statuta nepromjenljiva. Jer se može mijenjati statut.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 19 avg 2016, 23:11, ukupno mijenjano 2 puta.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 avg 2016, 23:10

carapa je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ma mogu samo sanjati Ordagica, taj ne igra kao Saric za pare. :D
Ma i da ode ima igraca. Vec covjeku ovdje objasnjavam deseti put na primjeru Grahovca kako je klubu isplatljivije potpisati tri amaterska nego jedan pro od 3 godine.

I on govori moze igrac otici na kraju sezone. Ako je potpisao kao Grahovac tri amaterska ili dva ne moze jer ce se samo predati 2017/18 da se ovjeri.

Kada odradi te tri godine kao sto je Saric odradio dvije onda normalno moze otici potpisati gdje hoce.
Kako moze biti isplativije amaterski od pro ugovora?Amaterski potpisujes na jednu godinu i nakon te godine si fakticki slobodan igrac.Drugo je sto igraci obecaju da ce ostati 2 3 god.Oni imaju ugovore na jednu i to je jedino relevantno.
Cuj samo ce se predati na ovjeru.To ti nesto kao Velezova uprava sa Skahicem i opet dodje Sloboda i uze igraca.
Jedini koji ne razumije si ti.
Mada i on buba kao maksim po diviziji.Kada imas pro ugovor ne mozes otici kada i na nacin na koji ti hoces.
Svi nasi igraci koji su u Sa sada su bili bez ugovora.
Skahicu nisu placali i na taj nacin je raskinuo ugovor.

A isplatljivije je jer se ustedi na porezu jer za amaterske ne treba.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 avg 2016, 23:15

narodniheroj je napisao/la:Sloboda je trenutno Real Madrid za FKS :zviz: :zviz:
Po čemu? Jedan argument?

Trofeji?
Navijači?
Imovina?
Finansije?
Omladinski pogon?
Transferi?
Ugovori?
Ime?
Poželjna destinacija?
Razvoj igrača?
Dugovi?
Gradnja nečeg društveno korisnog?
Doniranje opreme, humanitarne akcije?
Marketing?
Uslovi za treniranje?
Euro nastupi?
Maksimalna posjeta?
Međusobni omjer?
Vječna tabela ove i one države?
Gol razlika ove i one države?
Oprema?

Ne znam stvarno. Prije će biti da je obrnuto.
Naravno da smo pozeljna destinacija,plate redovne, za BiH jako dobre,klub u silovitom usponu zadnjih tri godine,igraci zadovoljni.
Sto se tice imovine do prije par godina bili ste daleko iza nas,mi smo primjerice imali svoj stadion(imamo i imacemo ga opet,razlozi predaje gradu uopste nisu sportski)vi nemate i pitaj Boga kada cete,tek dolaskom Tana radi se nesto.
Sloboda je bila ime i u jugo ligi,a i danas,svidjalo se to nekome ili ne.
Razvoj igraca kazes,pa da krenemo redom, Music,Konjic,Enes Mesanovic,Alen Mesanovic,Crnogorac,Okanovic,Lamesic,Joldic,Karic,Mitrovic,Husejnovic,Mirza Mesic,...treba dalje ...
Omladinska skola od rata na ovamo medju najjacima u drzavi godinama.....
Transferi.....dovoljno je reci da od tri najveca poslijeratna,dva su nasi (Mesic u Nant i Husejnovic Werder).
Sto se tice uslova imamo pomocne terene sa umjetnom travom medju najboljim u drzavi,
Kakva je ostatak lige,i glavni teren Tusnja je odlican.
Sto se tice posjete vasu izvlaci derbi sa strumfovima,inace moze kurcu za usi kao i cijela liga. Koja je bila najveca jbg stadion prima 9000 a bio je ispunjen vise puta do posljednjeg mjesta,dok nebude veci necemo saznati jel da...
U jugoslaviji mislim da smo imali bolji omjer,odmakli ste zadnjih godina..
Sto se tice opreme jos prosle sezone imali ste najnekvalitetnije dresove,i opremu koda su vas sa pijace oblacili.
Eto trazio si jedan,mislim da je i ovo dovoljno...
Sarajevo je trofejan BiH klub,sa velikom bazom navijaca (za BiH uslove).Ali daleko ste vi od Real Madrida,
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

predmetmrznje
Kontakt:

Post Postao/la predmetmrznje » 19 avg 2016, 23:18

predmetmrznje je napisao/la:Hvaljen Isus čeljadi, more li se?

Ne može, to je regulisano statutom da nema pravo. Tako potpisano. U statutu kluba su ti zaštićeni amblem, naziv i boja kluba.
Aha, hvala na odgovoru.

Malo je tužno da se svugdje u svijetu navijači bore protiv privatizacije i biznismena samo se u nas ti isti slave. Nemoj mislit da prozivam, ne zamjeram nista navijacima sarajva, vjerovatno bi tako bilo u koji god naš klub da se puspasi strani investitor. Nego eto, još jedna žalosna činjenica ove bijedne zemlje i st(r)anja u njoj.

Pozdrav @highu
Prvi i jedini mostarski šampion

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 19 avg 2016, 23:19

Solinas brate naravno da smo daleko od Real Madrida, tu tezu je kolega sa poremećenim sistemom vrijednosti postavio. Ne ja.

Lijep pozdrav za tebe i tvoju obitelj u Beču. Sve najljepše.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 avg 2016, 23:20

narodniheroj je napisao/la:

Nastavi niz...Kemo Veliki, zenica celik, njonjo vam... to je ono što sigurno znam a vjerujem da ih još ima u pričuvi.Dobar momak al ga ubio forum, pregorio :urnebes:
Te epitete zadrzi za sebe,jedini koji moze dati odgovor na to je Admin,jer sigurno ima ip adresu.
Moj prvi nick je bio wienultras,zatim ovaj koji koristim i Agamemnon.
Jedino zadnja dva sam koristio u isto vrijeme sada imam ovaj.Agamemnon banovan.
To sto ti mislis okaci macku o rep. Eto neka admin kaze :wave:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 19 avg 2016, 23:22

Sama cinjenica da svaki drugi dan imate potrebu objasnjavati kako ste i koliko ste iznad Slobode dovoljno govori.
Nad tobom sunce najljepše sja

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 19 avg 2016, 23:22

Kako će admin reći kad ga okitiš petobankom ha te banuju s foruma :P

Pinoglavi, dođete zakuhate i mora se onda to objasniti svaki put da ne zaboravite. Ne valja tako u prazno se busati. Ja sam rekao da zbog tog nećete do trofeja vi se naljutili na mene. Čim je Azmir u novinama počeo izjavljivati kako je cilj trofej, jedan pod moranje bili ste kažnjeni. Dok je govorio mi smo svoj cilj (opstanak) obezbjedili, dalje šta uradimo sve je bonus Sloboda igrala ko sat.

Ova sezona je prva u historiji da ste legitimni kandidat za najveći plasman pa ćemo vidjeti kako će se to razviti. Ipak mislim da klubovi koji ne najavljuju ništa najbolje prolaze. Mi smo prvaci najava i prelaznih rokova a suština je da smo gola kita kad god se tako postavimo.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 avg 2016, 23:26

jurisicduska je napisao/la:Solinas brate naravno da smo daleko od Real Madrida, tu tezu je kolega sa poremećenim sistemom vrijednosti postavio. Ne ja.

Lijep pozdrav za tebe i tvoju obitelj u Beču. Sve najljepše.
Aha,lijep pozdrav i tebi duska.
S obzirom da sam ti naveo mnoge stavke gdje niste bolji od nas,naglasio bi transfere posebno,a nijednu nemozes argumentovano pobiti, vidim da vrdas i zabusio bi nekako,povukao se,jbg drugi put budi manje arogantan,cuj navedi jedan primjer,ybg ti.
Ako dozvolis dodao bi i da smo dali 29 reprzentativaca Jugoslavije,i 10-tak reprzentativaca BiH, (zajedno mlada i A selekcija naravno).Budi pozdravljen.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: PeppermintSA i 7 gostiju.