Čitam ja tebe, ti uporan da se Damir faovorizuje, a ja tebi napišem sve razloge zašto se Džumhur više prati od ostalih tenisera ovdje, a ti ništa. Al' hajde ne vrijedi se o tome raspravljati, nebitno.RafaGarros9 je napisao/la:E jbg ne citas ti mene ne citam tebe,napisem ti kako stvari stoje al neces da obratis paznju...Raonffa je napisao/la: Nisi upravu, već sam ti naveo razloge u prethodnim postovima, ali kao što rekoh jednostavno ne čitaš ili ne želiš da čitaš.
Ma kakvi, možda pokoji ukoliko baš padne u formi (a to ne bi smijelo da se desi jer sad ide sezona šljake, podloga gdje je on opet objektivno najkvalitetniji i gdje nam je na neki način, izuzev Monte Carla, ostao dužan prošle godine nakon odličnog početka sezone na hardu) al' fokus je na ATP turnirima ove godine
Ma ko rece da je on najkvalitetniji tu a najbolje rez. pravio na hardu...jos treba da dokaze da je tu najbolji...msm najbolji ne zna se gdje je gori...Ma kakav monte carlo evo da te pitam sta je to recimo njegov cilj na tom turniru??
Pa yebiga, u početku nije pravio nikakve rezultate na hardu, mahom je igrao samo šljaku. Kasnije tj. u zadnje dvije sezone se isprofilisao u solidnog hard igrača gdje je pravio najbolje rezultate, a te neke dobre rezultate na šljaci bi tek trebalo očekivati, kao potvrdu da mu ta podloga najbolje leži. Mada imao je prošle godine Monte Carlo, 1/4 finale Istanbula, 1/4 finale Umaga (jel' bilo 1/4 finale u Umagu, ne sjećam se najbolje)...
A ne znam koji je njegov cilj, nemam nikakvu komunikaciju sa njim, pretpostavljam da mu je cilj TOP 50 što je i govorio u par navrata, pa u skladu sa tim i očekuju se rezultati vrijedni tog uspjeha. Što se mene lično tiče, ja bih bio prezadovoljan da uleti u TOP 50, da igra redovno ATP turnire, da na par njih godišnje uđe u priliku da se bori za titulu čitaj neko polufinale 250 ili 500 turnira (samo osvajanje djeluje nerealno, bar iz ove perspektive, što ne znači da se ne može desiti), i da prođe po 2,3 kola na GS.
To bi za mene bio izvanredan uspjeh