Nedim Hadzicsarajevo46 je napisao/la:Ako nije problem da neko napiše što više igrača to bolje na fazon da su igrali barem jednu utakmicu u PL BiH, a sada su (ili su bili) negdje u boljim klubovima. Npr. Luka Modric, Edin Dzeko i sl. Hvala.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rinuka je napisao/la:Nedim Hadzicsarajevo46 je napisao/la:Ako nije problem da neko napiše što više igrača to bolje na fazon da su igrali barem jednu utakmicu u PL BiH, a sada su (ili su bili) negdje u boljim klubovima. Npr. Luka Modric, Edin Dzeko i sl. Hvala.
Radan Šunjevarić
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Nedim Halilovic,Mirza Mesic,Said Husejnovic,Mario Lamesic,Romeo Mitrovic,Stanisa Nikolic,Gradimir Crnogorac. ..sarajevo46 je napisao/la:Ako nije problem da neko napiše što više igrača to bolje na fazon da su igrali barem jednu utakmicu u PL BiH, a sada su (ili su bili) negdje vani u boljim klubovima. Npr. Luka Modric, Edin Dzeko i sl. Hvala.
Tako na prvu iz Slobode a ima ih jos
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
ovdje stvarno ima neinteligentnih osoba, znaci, toliko neinteligentnih da ne mogu skontat' jedan napisan post
fasciniraju me takve osobe, zaista me fasciniraju ..
Vlastimir Jovanović, trenutno jedan od najboljih veznjaka poljske lige, Dimitrije Injac nekadašnji kapiten Leha, Ostoja Stjepanović igrao za Vislu iz Krakova. Slavijini bivši igrači kada su bili na vrhuncu harali po poljskoj ligi.Rokoko87 je napisao/la:Riad Bajić, Amir Hadžiahmetović, Armin Hodžić, Edin Cocalić, Ibrahim Šehić, Edin Višća, Ervin Zukanović, Marin Aničić, Toni Šunjić, Mateo Sušić, Gojko Cimirot, Jasmin Burić, Ajdin Mahmutović od aktivnih i većina ih je u reprezentaciji.sarajevo46 je napisao/la:Ako nije problem da neko napiše što više igrača to bolje na fazon da su igrali barem jednu utakmicu u PL BiH, a sada su (ili su bili) negdje vani u boljim klubovima. Npr. Luka Modric, Edin Dzeko i sl. Hvala.
Chinaglia je napisao/la:ovdje stvarno ima neinteligentnih osoba, znaci, toliko neinteligentnih da ne mogu skontat' jedan napisan post
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
- alan_kardec
- Kontakt:
oj koliko ste puta citirali ovog lacijala zahvaljujući meni. žao mi momka 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
naravno, Chinaglia je totalni idiot
nije idiot onaj ko ne moze skontat' zajebanciju, sarkazam, ironiju, ili jos gore, biti uvjeren da je Chinaglia ispao debil
licno, kada bih htio nekoga da spustim, onda bih pronasao nesto vrijedno toga, a ne u zelji da to napravim, kopiram nesto sto je napisano u zajebanciji i sarkazmu, a da pri tome ne kontam to napisano, jer pazi, ispao bih debil rjetko vidjen, je l' tako Virtuale ..
nije idiot onaj ko ne moze skontat' zajebanciju, sarkazam, ironiju, ili jos gore, biti uvjeren da je Chinaglia ispao debil
licno, kada bih htio nekoga da spustim, onda bih pronasao nesto vrijedno toga, a ne u zelji da to napravim, kopiram nesto sto je napisano u zajebanciji i sarkazmu, a da pri tome ne kontam to napisano, jer pazi, ispao bih debil rjetko vidjen, je l' tako Virtuale ..
- amazon
- Kontakt:
Znas kako je kad je neko kompleksas, jeb.e.no je to. Dobar primjer je virtuel. Progugla koliko trosi bager i onda se pravi kao pametan.Chinaglia je napisao/la:naravno, Chinaglia je totalni idiot
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Dzemo Berberovic, Admir Vladavic, Srdjan Grahovac, Haris Handzic, Adis Jahovic.Rokoko87 je napisao/la:Riad Bajić, Amir Hadžiahmetović, Armin Hodžić, Edin Cocalić, Ibrahim Šehić, Edin Višća, Ervin Zukanović, Marin Aničić, Toni Šunjić, Mateo Sušić, Gojko Cimirot, Jasmin Burić, Ajdin Mahmutović od aktivnih i većina ih je u reprezentaciji.sarajevo46 je napisao/la:Ako nije problem da neko napiše što više igrača to bolje na fazon da su igrali barem jednu utakmicu u PL BiH, a sada su (ili su bili) negdje vani u boljim klubovima. Npr. Luka Modric, Edin Dzeko i sl. Hvala.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- amazon
- Kontakt:
alen skoro
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
- hskzmostar
- Kontakt:
Lamine DiarraSabinho je napisao/la:Dzemo Berberovic, Admir Vladavic, Srdjan Grahovac, Haris Handzic, Adis Jahovic.Rokoko87 je napisao/la:Riad Bajić, Amir Hadžiahmetović, Armin Hodžić, Edin Cocalić, Ibrahim Šehić, Edin Višća, Ervin Zukanović, Marin Aničić, Toni Šunjić, Mateo Sušić, Gojko Cimirot, Jasmin Burić, Ajdin Mahmutović od aktivnih i većina ih je u reprezentaciji.sarajevo46 je napisao/la:Ako nije problem da neko napiše što više igrača to bolje na fazon da su igrali barem jednu utakmicu u PL BiH, a sada su (ili su bili) negdje vani u boljim klubovima. Npr. Luka Modric, Edin Dzeko i sl. Hvala.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- hskzmostar
- Kontakt:
Lamine diarra je znao silovati Slobodu na Tusnju i to kao cehinju dobru prilkom sexa od 6 puta za redom,kasnije najbolji strijelac Partizana !
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
jesi ti sinoc spomen- kamen sa Starog bacio....posto vidim da u skolu nisi isao...bjezi usu jedan sa teme,crnac te stigo dabogda...taj Laminehskzmostar je napisao/la:Lamine diarra je znao silovati Slobodu na Tusnju i to kao cehinju dobru prilkom sexa od 6 puta za redom,kasnije najbolji strijelac Partizana !
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Cuj on da baci kamen koji je tezi od njega hahaha, ne moze on kile bacit bolan sta ti je 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.