Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Da li je Pelegrini izjavio nakon ass Dzeke u onoj utakmici kad je bio igrac utakmice da ga zanimaju golovi od napadaca a ne ass?? Ili to vazi samo za Dzeku..? I koliko je ove sezone golova zabio Dzeko a koliko Negredo u svim takmicenjima?Cartman je napisao/la:O majko mila, stvarno mislis da trenera jedino zanimaju golovi? Pa nije mu 5 godina.Negredo je vrlo dobar ove sezone i dosta bolji od Dzeke. Tu nema neke dileme.
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Rekao je jos da treba dodat golove, ne da ga ne zanima nista drugo.Rios je napisao/la:Da li je Pelegrini izjavio nakon ass Dzeke u onoj utakmici kad je bio igrac utakmice da ga zanimaju golovi od napadaca a ne ass?? Ili to vazi samo za Dzeku..? I koliko je ove sezone golova zabio Dzeko a koliko Negredo u svim takmicenjima?Cartman je napisao/la:O majko mila, stvarno mislis da trenera jedino zanimaju golovi? Pa nije mu 5 godina.Negredo je vrlo dobar ove sezone i dosta bolji od Dzeke. Tu nema neke dileme.
Neka je dao koliko hoce, Negredo igra daleko bolje ove sezone. Protiv Uniteda je odigrao za 10 na primjer a ako se dobro sjecam nije dao gol.
zgembo89 je napisao/la:Igrali su kod kuce protiv Bayerna i vidjelo se odma razlika izmedju Negreda i Dzeke Negredo kida na terenu dok je Dzeko statican i ono sto dobije lopti presporo rjesava ni 1 na 1 nije siguran raspaljuje neke frljoke itd takav je i u reprezentaciji samo sto mnogi to ne vide jednostavno nije u formi vec 2-3 sezone i to je to..
Dobro malo si pretjerao to 2-3 sezone. Edinov problem je samo sto nije konstantan. Ili je svjetska klasa ili je slab.zgembo89 je napisao/la:Igrali su kod kuce protiv Bayerna i vidjelo se odma razlika izmedju Negreda i Dzeke Negredo kida na terenu dok je Dzeko statican i ono sto dobije lopti presporo rjesava ni 1 na 1 nije siguran raspaljuje neke frljoke itd takav je i u reprezentaciji samo sto mnogi to ne vide jednostavno nije u formi vec 2-3 sezone i to je to..
To je porazavajuci podatak koliko god ga mi volili,toga je i on sam svjestan.
Ne mozes biti WC igrac a nemati 10 utakmica u nizu u prvih 11.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Consigliere
- Kontakt:
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ma kakvih 10, ne znam kad je povezao 5. A obicno ne poveze ni dvije utakmice. Naravno da to utice na njegovu formu, ali ne slazem se sa ovim gore da slabo igra za repku. Bio je vjerovatno nas najbolji igrac u ovim kvalifikacijama i odlucio je utakmicu u Litvaniji. Srusio je i Grcku.Head je napisao/la:Doduse,ja ne pamtim kad je on uvez'o 10 utakmica u nizu jos poslije Wolfsburga.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Gdje si vidio komentar da lose igra jer ne govori spanski?lolcina je napisao/la:Edin je van forme i nista ne cini da to popravi, sto je najgore on misli, kao i vecina forumasa, da je bolji od Negreda i sigurno mu nije jasno zasto je na klupi i njegovo nezadovoljstvo ce rasti iz dana u dan. Ali nek samo pogleda svoju igru u zadnjim utakmicama kad je ispao iz sastava i sve ce mu biti jasno. Nezainteresovano vucaranje po terenu, gubljenje vecine zracnih duela protiv fizicki inferiornijih igraca, nedostatak fizicke spreme za 90 minuta tekme... Kada vidim komentare da lose igra jer ne govori spanski i slicne nebuloze stvarno se zabitam do koje mjere mozemo biti subjektivni...
-
JohnnyDinamitas
- Kontakt:
Zar je neko rekao da loše igra za reprezentaciju.Cartman je napisao/la:Ma kakvih 10, ne znam kad je povezao 5. A obicno ne poveze ni dvije utakmice. Naravno da to utice na njegovu formu, ali ne slazem se sa ovim gore da slabo igra za repku. Bio je vjerovatno nas najbolji igrac u ovim kvalifikacijama i odlucio je utakmicu u Litvaniji. Srusio je i Grcku.Head je napisao/la:Doduse,ja ne pamtim kad je on uvez'o 10 utakmica u nizu jos poslije Wolfsburga.
Mi (tj neki, jer ja sigurno nisam ) ljudi sa najkraćim pamćenjem na svijetu. osam dana dovoljno da se zaboravi........pihhhh
- dr.van nostrand
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Pa tako ispada, ne druzi se sa igracima spanskog gocornog podrucja, kuju zavjeru protiv njega i slicne konstatacije. Ispada da radi toga ne igra (ili lose igra). Mozda se nisam izrazio kako treba, ali svejedno, nema opravdanja za njegovu losu formu osim njegovog odnosa prema igri. Njegov izbor je kako ce igrati za klub od kojeg jede hljeb, ali bojim se da ce reprezentacija debelo ispastati...calcio je napisao/la:Gdje si vidio komentar da lose igra jer ne govori spanski?lolcina je napisao/la:Edin je van forme i nista ne cini da to popravi, sto je najgore on misli, kao i vecina forumasa, da je bolji od Negreda i sigurno mu nije jasno zasto je na klupi i njegovo nezadovoljstvo ce rasti iz dana u dan. Ali nek samo pogleda svoju igru u zadnjim utakmicama kad je ispao iz sastava i sve ce mu biti jasno. Nezainteresovano vucaranje po terenu, gubljenje vecine zracnih duela protiv fizicki inferiornijih igraca, nedostatak fizicke spreme za 90 minuta tekme... Kada vidim komentare da lose igra jer ne govori spanski i slicne nebuloze stvarno se zabitam do koje mjere mozemo biti subjektivni...
EDIT: Evo vec izgleda kao da je igrao 90 minuta...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Balorda, bavariapivo, Beduin, Brazzzoo123, Brix, bvsic, CAGarfia, cutura, denza, DUVNO1921, eaglebvb09, edin139, enobarca, FerdinandF, Ferroviere1987, General505, GG3, GIBRA, GrbavicaHrammm, HariTz, iliyaa8, Imamkarbarum, Jabroni, JayCatwright, Kapetan, legendarnadruga, meecko, Micron, Mocvara1991, napapijri1987, NazorUso, nerkolfc, nmkdak1ng, Paromlinac, Poligon10, PSV, RoadRunner85, RodjeniiBrato, s4mke, SanaBosna, Sheyi, soccerfan, trunks1946, Vanja8, Vaya, VensanKasel, VolimBiH96, Wisey, ZeljeznicarUberAlles, Zglavkar, zikerrz21 i 317 gostiju.