Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Cartman » 23 okt 2013, 19:19

O majko mila, stvarno mislis da trenera jedino zanimaju golovi? Pa nije mu 5 godina. :roll: Negredo je vrlo dobar ove sezone i dosta bolji od Dzeke. Tu nema neke dileme.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 okt 2013, 19:23

Vecina ekipe govori spanski, trener im govori spanski, vjerovatno se svi oni druze van terena i podrzavaju jedni druge. Nije cudo sto se Negredo bolje uklopio nego Dzeko.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 23 okt 2013, 19:24

Je li mislite da bi Edin trebao igrati zato sto je neko drugi losiji od njega ili bi se trebao potruditi da on bude bolji od nekog drugog i da igra na osnovu svoje dobre igre?

Rios

Post Postao/la Rios » 23 okt 2013, 19:26

Cartman je napisao/la:O majko mila, stvarno mislis da trenera jedino zanimaju golovi? Pa nije mu 5 godina. :roll: Negredo je vrlo dobar ove sezone i dosta bolji od Dzeke. Tu nema neke dileme.
Da li je Pelegrini izjavio nakon ass Dzeke u onoj utakmici kad je bio igrac utakmice da ga zanimaju golovi od napadaca a ne ass?? Ili to vazi samo za Dzeku..? I koliko je ove sezone golova zabio Dzeko a koliko Negredo u svim takmicenjima?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 okt 2013, 19:27

Rios je napisao/la:
Cartman je napisao/la:O majko mila, stvarno mislis da trenera jedino zanimaju golovi? Pa nije mu 5 godina. :roll: Negredo je vrlo dobar ove sezone i dosta bolji od Dzeke. Tu nema neke dileme.
Da li je Pelegrini izjavio nakon ass Dzeke u onoj utakmici kad je bio igrac utakmice da ga zanimaju golovi od napadaca a ne ass?? Ili to vazi samo za Dzeku..? I koliko je ove sezone golova zabio Dzeko a koliko Negredo u svim takmicenjima?
Rekao je jos da treba dodat golove, ne da ga ne zanima nista drugo. :roll:

Neka je dao koliko hoce, Negredo igra daleko bolje ove sezone. Protiv Uniteda je odigrao za 10 na primjer a ako se dobro sjecam nije dao gol.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 23 okt 2013, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 23 okt 2013, 19:27

Igrali su kod kuce protiv Bayerna i vidjelo se odma razlika izmedju Negreda i Dzeke Negredo kida na terenu dok je Dzeko statican i ono sto dobije lopti presporo rjesava ni 1 na 1 nije siguran raspaljuje neke frljoke itd takav je i u reprezentaciji samo sto mnogi to ne vide jednostavno nije u formi vec 2-3 sezone i to je to..

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 23 okt 2013, 19:28

zgembo89 je napisao/la:Igrali su kod kuce protiv Bayerna i vidjelo se odma razlika izmedju Negreda i Dzeke Negredo kida na terenu dok je Dzeko statican i ono sto dobije lopti presporo rjesava ni 1 na 1 nije siguran raspaljuje neke frljoke itd takav je i u reprezentaciji samo sto mnogi to ne vide jednostavno nije u formi vec 2-3 sezone i to je to..
:lol: :lol: :lol: :lol:

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 23 okt 2013, 19:29

zgembo89 je napisao/la:Igrali su kod kuce protiv Bayerna i vidjelo se odma razlika izmedju Negreda i Dzeke Negredo kida na terenu dok je Dzeko statican i ono sto dobije lopti presporo rjesava ni 1 na 1 nije siguran raspaljuje neke frljoke itd takav je i u reprezentaciji samo sto mnogi to ne vide jednostavno nije u formi vec 2-3 sezone i to je to..
Dobro malo si pretjerao to 2-3 sezone. Edinov problem je samo sto nije konstantan. Ili je svjetska klasa ili je slab.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 23 okt 2013, 19:30

Doduse,ja ne pamtim kad je on uvez'o 10 utakmica u nizu jos poslije Wolfsburga.
To je porazavajuci podatak koliko god ga mi volili,toga je i on sam svjestan.
Ne mozes biti WC igrac a nemati 10 utakmica u nizu u prvih 11.
1946

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 23 okt 2013, 19:30

Us'o Dzeko :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 23 okt 2013, 19:31

Negredo je novi kolac od ove sezone. Iako su svi mislili da ce imati problema sa adaptacijom na Premiership, tu skoro da nije ni imao problema, za razliku od Dzeke, Girouda itd Na pocetku je dobijao priliku kao zamjena ali u skoro svakoj prilici to je i koristio. Sad ne znam napamet broj njegovih golova, asista i pretrcanih kilometara recimo, ali ono sto znam je da cesto gleda City i da covjek odlicno izgleda na terenu ko god mu je dodjeljen kao partner u napadu i covjek je zasluzio prvih 11. To je jednostavno tako. Jedno su zelje, drugo realnost.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

lolcina
Kontakt:

Post Postao/la lolcina » 23 okt 2013, 19:32

Edin je van forme i nista ne cini da to popravi, sto je najgore on misli, kao i vecina forumasa, da je bolji od Negreda i sigurno mu nije jasno zasto je na klupi i njegovo nezadovoljstvo ce rasti iz dana u dan. Ali nek samo pogleda svoju igru u zadnjim utakmicama kad je ispao iz sastava i sve ce mu biti jasno. Nezainteresovano vucaranje po terenu, gubljenje vecine zracnih duela protiv fizicki inferiornijih igraca, nedostatak fizicke spreme za 90 minuta tekme... Kada vidim komentare da lose igra jer ne govori spanski i slicne nebuloze stvarno se zabitam do koje mjere mozemo biti subjektivni...
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 23 okt 2013, 19:36

Sad ce ga zabiti.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 okt 2013, 19:37

Head je napisao/la:Doduse,ja ne pamtim kad je on uvez'o 10 utakmica u nizu jos poslije Wolfsburga.
Ma kakvih 10, ne znam kad je povezao 5. A obicno ne poveze ni dvije utakmice. Naravno da to utice na njegovu formu, ali ne slazem se sa ovim gore da slabo igra za repku. Bio je vjerovatno nas najbolji igrac u ovim kvalifikacijama i odlucio je utakmicu u Litvaniji. Srusio je i Grcku.

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 23 okt 2013, 19:39

koja steta,,,cist go

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 okt 2013, 19:40

lolcina je napisao/la:Edin je van forme i nista ne cini da to popravi, sto je najgore on misli, kao i vecina forumasa, da je bolji od Negreda i sigurno mu nije jasno zasto je na klupi i njegovo nezadovoljstvo ce rasti iz dana u dan. Ali nek samo pogleda svoju igru u zadnjim utakmicama kad je ispao iz sastava i sve ce mu biti jasno. Nezainteresovano vucaranje po terenu, gubljenje vecine zracnih duela protiv fizicki inferiornijih igraca, nedostatak fizicke spreme za 90 minuta tekme... Kada vidim komentare da lose igra jer ne govori spanski i slicne nebuloze stvarno se zabitam do koje mjere mozemo biti subjektivni...
Gdje si vidio komentar da lose igra jer ne govori spanski?

JohnnyDinamitas
Kontakt:

Post Postao/la JohnnyDinamitas » 23 okt 2013, 19:41

u Dzeki nema nikakvog ne zadovoljstva, da ga ima davno bi presao negdje dok je mogao, to se otvoreno treba reci. Problem je sto nikada vise nece imati platu ko u city-u, a malo igraca bi pristalo na 1,2 ili tri miliona manje godisnje, razumljivo, za nas malo poglupo jer mu je karijera i reputacija u pitanju.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 23 okt 2013, 19:45

Cartman je napisao/la:
Head je napisao/la:Doduse,ja ne pamtim kad je on uvez'o 10 utakmica u nizu jos poslije Wolfsburga.
Ma kakvih 10, ne znam kad je povezao 5. A obicno ne poveze ni dvije utakmice. Naravno da to utice na njegovu formu, ali ne slazem se sa ovim gore da slabo igra za repku. Bio je vjerovatno nas najbolji igrac u ovim kvalifikacijama i odlucio je utakmicu u Litvaniji. Srusio je i Grcku.
Zar je neko rekao da loše igra za reprezentaciju.

Mi (tj neki, jer ja sigurno nisam ) ljudi sa najkraćim pamćenjem na svijetu. osam dana dovoljno da se zaboravi........pihhhh

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 23 okt 2013, 19:47

Sta ne zabi :lol:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

lolcina
Kontakt:

Post Postao/la lolcina » 23 okt 2013, 19:47

calcio je napisao/la:
lolcina je napisao/la:Edin je van forme i nista ne cini da to popravi, sto je najgore on misli, kao i vecina forumasa, da je bolji od Negreda i sigurno mu nije jasno zasto je na klupi i njegovo nezadovoljstvo ce rasti iz dana u dan. Ali nek samo pogleda svoju igru u zadnjim utakmicama kad je ispao iz sastava i sve ce mu biti jasno. Nezainteresovano vucaranje po terenu, gubljenje vecine zracnih duela protiv fizicki inferiornijih igraca, nedostatak fizicke spreme za 90 minuta tekme... Kada vidim komentare da lose igra jer ne govori spanski i slicne nebuloze stvarno se zabitam do koje mjere mozemo biti subjektivni...
Gdje si vidio komentar da lose igra jer ne govori spanski?
Pa tako ispada, ne druzi se sa igracima spanskog gocornog podrucja, kuju zavjeru protiv njega i slicne konstatacije. Ispada da radi toga ne igra (ili lose igra). Mozda se nisam izrazio kako treba, ali svejedno, nema opravdanja za njegovu losu formu osim njegovog odnosa prema igri. Njegov izbor je kako ce igrati za klub od kojeg jede hljeb, ali bojim se da ce reprezentacija debelo ispastati...

EDIT: Evo vec izgleda kao da je igrao 90 minuta...
Zadnja izmjena: lolcina, dana/u 23 okt 2013, 19:49, ukupno mijenjano 2 puta.
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”