Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

uppercut
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la uppercut » 02 mar 2013, 23:15

slika
slika
slika

Treci gol u stilu pravog majstora

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 02 mar 2013, 23:23

uppercut je napisao/la:slika
slika
slika

Treci gol u stilu pravog majstora
Pokazuje zašto je doveden :D
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

uppercut
Kontakt:

Post Postao/la uppercut » 02 mar 2013, 23:29

Upravo to :D Nekidan se svakako zalio na svoju formu, pa eto, popravlja se.

Al pazi Rooneya kod drugog gola, kakav majstor :o

ggmu92
Kontakt:

Post Postao/la ggmu92 » 02 mar 2013, 23:40

Imal' neko možda link od utakmice ,radio sam pa nisam mogao gledat da mogu na miru pogledat?
United, United, top of the league!

>> Manchester United! <<

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 02 mar 2013, 23:45

ggmu92 je napisao/la:Imal' neko možda link od utakmice ,radio sam pa nisam mogao gledat da mogu na miru pogledat?
Poslao sam ti linkove, po poluvrijeme se skida, ta dva linka..
ako još neko želi, neka se javi meni ili njemu, znam da sam pročitao da neko nije bio u mogućnosti da pogleda utakmicu.. Predstava naših igrača svakako vrijedna gledanja, pa preporučujem svima koji nisu, da pogledaju..

Imao je Kagawa prelijepu predstavu danas odigranu, bilo ga je na svim stranama i svugdje po terenu, najljepše od svega je što stvarno igra pametno, sa njim u ekipi, potreban je samo posjed lopte i on će već smislit nešto.. Napravio je Barcelonu od nas danas, barem su mene na to podsjećale sve one akcije.. Fino za gledat, nema šta..

A Rooneyev masterpiece pogodak, treba gif:
slika
slika

zagrijavanje DDG:
slika
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 03 mar 2013, 00:35

slika
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

uppercut
Kontakt:

Post Postao/la uppercut » 03 mar 2013, 03:31

Au kako je strasno reagovao Kagawa ovdje
slika

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 03 mar 2013, 09:17

Evo ponovno se povezujemo sa Ronaldom, odnosno njegovim povratkom. Navodno, CR je spreman za mnogo mnju platu da igra u Man Utd. Takodjer(navodno), je rekao svojim agentima kako nece u PSG ,koji za njega sprema ogroman novac, nego da samo zeli na Old Trafford.

evo sta je Fergie rekao za nj:
"Da, imam plan.Zove se 'mačeta'. A ako on ne upali imam i plan B, a on se zove 'mitraljez'."
ovo maceta, to je taktika protiv Barce 2008 god , ili kako je Neville u svojoj knjizi naziva KUKA...mada bi ja vise volio vidjeti plan B 8-)

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 03 mar 2013, 10:36

Djud • 13 hours ago
Kagava fali Dortmudnu.. :) Ali zato cepa mreze i u Engleskoj! Svaka cast!
Lule • 13 hours ago
Ferguson je ponoson samo iz razloga jer se njegovi dresovi prodaju u aziji nenormalno
Mrbe Ars • 15 hours ago
Go.no od igraca!I corava koka ubode poneko zrno.
Evo naletih na komentare o Kagawi , stranica sportske-net, :lol:
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 03 mar 2013, 10:56

Kagawa je radio čuda u Dortmundu, neuopitno je da će nastavit radit isti posao i u Manchester Unitedu, drago mi je samo što je to pokazao i u utakmici protiv Norwicha i još u par navrata, očekuje se dosta više od njega u nastavku sezone, a tek u sledećoj...

Gusaru,
trebao si pročitat taj interv'ju do kraja da vidiš šta je ustvari rekao SAF, zanemari sportsport...
O Ronaldu ( evenutalnom zaustavljanju, kao igraču, o dolasku nazad )
“I’ve got a plan. It’s called a machete,” Ferguson joked. “Plan B is the machine gun!”
“He’ll get a good reception. All our former players who come back, who’ve been great players, get a good reception. I see that all the time and at the start of the game he’ll get that.
“I don’t think there’s anything – as far as I’m aware – that would encourage me to think he would come back here. I don’t think there’s anything in that at all. He’s got two years left on his contract. It could be to do with the fact that negotiations are going on for a new contract. I think it’s false hope.”
Utisci iz Barcelone, o Real Madridu:
“On Tuesday their counter-attacking was terrific,” he added. “We’re aware of that and our preparation has to include that, obviously, but I think we’ll score.
“I don’t think they’ll reach that height this Tuesday. I think it was a one-off performance. They were brilliant. They’ll still play well and we’ll have to make sure we play well, but the other night they really hit the heights.”
O Mou, i njegovom evenutalnom odlasku iz Real Madrida:
“I think he’s done a great job there, would you really want to let a good coach like that go? I don’t think [Madrid president Florentino] Perez would want that.”
O takmičenju uopšte:
“It’s a really hard tournament this year,” he said. “You can’t discount Barcelona, AC Milan’s performance against them was fantastic, but there’s Real Madrid, ourselves, Bayern Munich, Dortmund. B----- hell, there are a lot of good teams this year.”
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 03 mar 2013, 13:06

A sada spektakl(špekulacije :lol: )
Manchester United are reportedly considering a move for Real Madrid defender Raphael Varane at the end of the season. The Express claims the Ligue 1 side Paris Saint Germain are also interested in his services.The 19-year-old joined the Spanish champions in the summer of 2011 from Ligue 2 side Lens.
The report suggests Varane has been on Ferguson's radar since his time with the French club. The central defender has been in impressive form for his side in the current campaign, which saw him deliver a brilliant performance against United in the first leg of the Champions League tie.
The defender has been an integral part of Madrid's back four, which saw them defeat Barcelona twice in less than a week. Varane scored during both legs of Copa del Rey semi-final encounter against Barcelona and stood firm in Jose Mourinho's defence during their 2-1 win over Barcelona in the league fixture at Santiago Bernabeu on Saturday.
Follow us
Google Plus
Ferguson's side face Madrid in the knock-out tie of the Champions League fixture at Old Trafford on Tuesday. Varane is likely to start for the Spanish giants against the Premier League leaders and the defender recently said he would want to prove his worth for the Capital club.
"I try to improve and learn, that is good for my career. I'm ready to play and to help the team and that is what I am here for," Varane said.
However, it will not be an easy battle for United to land the central defender as Madrid will not let the youngster leave for a lesser value. The defender has his current contract with the Spanish champions, which runs down in 2017.
With Ferguson deploying England international Phil Jones in the midfield position, Jonny Evans and Chris Smalling will be the central defenders. Varane will bolster United's back four as Rio Ferdinand is unlikely to play regularly due to his aging problems and Nemanja Vidic has been out injured for the most part of the last two season.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

uppercut
Kontakt:

Post Postao/la uppercut » 03 mar 2013, 13:17

Cuneyt Cakir ce suditi utakmicu United-Real

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 03 mar 2013, 13:27

15 bodova je potrebno još za titulu, znači 5 pobjeda, a to bi se moglo postić protiv Readinga(H), Sunderlanda(A), Stokea(A), Aston Ville(H), Swansea(H) i WBA i West Ham kao malo slabiji protivnici, i mislim da gradski derbi neće ni imat nikakav značaj, al onako razvalit ih da se zna ko je gazda
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 03 mar 2013, 13:40

uppercut je napisao/la:Cuneyt Cakir ce suditi utakmicu United-Real
Cakir hmhm, meni totalno nepoznat sudija, samo se nadam da ne pada onako lako pod uticaj kao prethodni sudija, par totalno ofirnih situacija od strane Ramosa kojih je sudio, pa i karton dao, onaj crveni itd. itd. Nadam se korektnom suđenju, i ako treba da prevagne, neka to uradi u našu korist, da bude ravnopravno sa prethodnim suđenjem u Madridu :lol:

Mislim da će Varane teško napustit Real Madrid, prokockali smo svoju šansu za njegovo dovođenje kad nismo uspijeli kad smo trebali, to jest.. Zidane je pravagnuo, kako već. Čisto sumnjam, ma da bi bilo lijepo imat njega u sastavu. Nema ni brige, potpisali smo smo Phill Jones-a tad :twisted:

Dex,
prvenstvo je već osvojeno, ništa se ne brini :twisted:
MUFC - It's a religion!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 03 mar 2013, 13:41

Narin je napisao/la: Ali sada slijedi lakši raspored :

Southampton (H)
Fulham (A)
Everton (H)
QPR (A)
Norwich (H)

West Ham (A)
Reading (H)
Sunderland (A)

Ništa ispod 24 boda iz narednih 8 utakmica.
Ni 22 boda ne bi bila loša,ali ide se na maximum.Na ovakvim se utakmicama uzima liga!
Idemo dalje!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 03 mar 2013, 13:46

xGGMU je napisao/la:
uppercut je napisao/la:Cuneyt Cakir ce suditi utakmicu United-Real
Cakir hmhm, meni totalno nepoznat sudija, samo se nadam da ne pada onako lako pod uticaj kao prethodni sudija, par totalno ofirnih situacija od strane Ramosa kojih je sudio, pa i karton dao, onaj crveni itd. itd. Nadam se korektnom suđenju, i ako treba da prevagne, neka to uradi u našu korist, da bude ravnopravno sa prethodnim suđenjem u Madridu :lol:

Mislim da će Varane teško napustit Real Madrid, prokockali smo svoju šansu za njegovo dovođenje kad nismo uspijeli kad smo trebali, to jest.. Zidane je pravagnuo, kako već. Čisto sumnjam, ma da bi bilo lijepo imat njega u sastavu. Nema ni brige, potpisali smo smo Phill Jones-a tad :twisted:

Dex,
prvenstvo je već osvojeno, ništa se ne brini :twisted:
Ne znam kako ti je nepoznat, al hajd. :D
Odlican sudac, po meni jedan od najboljih koje Evropa moze ponuditi.
Veoma korektan, inteligentan i veliki perfekcionista.
Sudio je dosta polufinala, finala i znaci da UEFA vjeruje u njega.
Sudio u mecu izmedju Barce i Chelsea prosle sezone u LP i nedavno u mecu izmedju Chelsea i Corinthiansa kojeg su plavci popusili. :mrgreen:
Takodje sudio utakmicu izmedju Spanije i Portugala na minulom Euru.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 mar 2013, 13:49

Turski sudija, tako da sigurno nece reagovat na pritisak igraca i navijaca. Tamo se ne zna jesu li ludji igraci ili navijaci, tako da mora bit jak psihicki. Svi poznajemo Mourinhovu taktiku sa sudijama, ali ne brinem se previse za takve stvari prije tekme. Ako bude sranja, mozemo pricat kasnije, ali ne vrijedi na to trosit energiju prije utakmice.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 03 mar 2013, 13:50

Upravo to.
Tesko taj pada pod pritiskom navijaca ili skoro nikako.
Veoma mlad i mislim da ce ubrzo biti najbolji u Evropi.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 03 mar 2013, 13:57

Ime mi ništa ne znači.Znam koji je sudija,ali on tu svoju inteligenciju i sve što si nabrojao mora pokazati u tih 90 minuta,ali više,zavisi koliko će se igrati.I ja ga znam kao dobrog sudiju,ali jedan mali detalj može učiniti da od dobrog sudije budeš loš.Sve zavisi,nadam se da neće biti u centru pažnje i da ga nećemo spominjati poslije utakmice u nekom negativnom kontekstu. :)

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 03 mar 2013, 14:03

M4kaveli je napisao/la:Upravo to.
Tesko taj pada pod pritiskom navijaca ili skoro nikako.
Veoma mlad i mislim da ce ubrzo biti najbolji u Evropi.
A ni ne pratim toliko sudije, dobra stvar je što mi je nepoznat jer mi pretežno neke negativnije stvari padaju na pamet po pitanju suđenja, nego one pozitivne.. Ako je takav kao što pišeš, onda mi je drago. Dolaze drama queens iz Real Madrida, pa se nadam da neće popustit pod pritiskom njih, a ni raznoraznim simulacijama.. Da odsudi tako kao što si napisao i sve uredu! Šteta onda što nije sudio prvu utakmicu :lol:
MUFC - It's a religion!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.