Treci gol u stilu pravog majstora
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Pokazuje zašto je dovedenuppercut je napisao/la:
Treci gol u stilu pravog majstora
Poslao sam ti linkove, po poluvrijeme se skida, ta dva linka..ggmu92 je napisao/la:Imal' neko možda link od utakmice ,radio sam pa nisam mogao gledat da mogu na miru pogledat?
“I’ve got a plan. It’s called a machete,” Ferguson joked. “Plan B is the machine gun!”
“He’ll get a good reception. All our former players who come back, who’ve been great players, get a good reception. I see that all the time and at the start of the game he’ll get that.
Utisci iz Barcelone, o Real Madridu:“I don’t think there’s anything – as far as I’m aware – that would encourage me to think he would come back here. I don’t think there’s anything in that at all. He’s got two years left on his contract. It could be to do with the fact that negotiations are going on for a new contract. I think it’s false hope.”
O Mou, i njegovom evenutalnom odlasku iz Real Madrida:“On Tuesday their counter-attacking was terrific,” he added. “We’re aware of that and our preparation has to include that, obviously, but I think we’ll score.
“I don’t think they’ll reach that height this Tuesday. I think it was a one-off performance. They were brilliant. They’ll still play well and we’ll have to make sure we play well, but the other night they really hit the heights.”
O takmičenju uopšte:“I think he’s done a great job there, would you really want to let a good coach like that go? I don’t think [Madrid president Florentino] Perez would want that.”
“It’s a really hard tournament this year,” he said. “You can’t discount Barcelona, AC Milan’s performance against them was fantastic, but there’s Real Madrid, ourselves, Bayern Munich, Dortmund. B----- hell, there are a lot of good teams this year.”
Cakir hmhm, meni totalno nepoznat sudija, samo se nadam da ne pada onako lako pod uticaj kao prethodni sudija, par totalno ofirnih situacija od strane Ramosa kojih je sudio, pa i karton dao, onaj crveni itd. itd. Nadam se korektnom suđenju, i ako treba da prevagne, neka to uradi u našu korist, da bude ravnopravno sa prethodnim suđenjem u Madriduuppercut je napisao/la:Cuneyt Cakir ce suditi utakmicu United-Real
Idemo dalje!Narin je napisao/la: Ali sada slijedi lakši raspored :
Southampton (H)
Fulham (A)
Everton (H)
QPR (A)
Norwich (H)
West Ham (A)
Reading (H)
Sunderland (A)
Ništa ispod 24 boda iz narednih 8 utakmica.
Ni 22 boda ne bi bila loša,ali ide se na maximum.Na ovakvim se utakmicama uzima liga!
Ne znam kako ti je nepoznat, al hajd.xGGMU je napisao/la:Cakir hmhm, meni totalno nepoznat sudija, samo se nadam da ne pada onako lako pod uticaj kao prethodni sudija, par totalno ofirnih situacija od strane Ramosa kojih je sudio, pa i karton dao, onaj crveni itd. itd. Nadam se korektnom suđenju, i ako treba da prevagne, neka to uradi u našu korist, da bude ravnopravno sa prethodnim suđenjem u Madriduuppercut je napisao/la:Cuneyt Cakir ce suditi utakmicu United-Real![]()
Mislim da će Varane teško napustit Real Madrid, prokockali smo svoju šansu za njegovo dovođenje kad nismo uspijeli kad smo trebali, to jest.. Zidane je pravagnuo, kako već. Čisto sumnjam, ma da bi bilo lijepo imat njega u sastavu. Nema ni brige, potpisali smo smo Phill Jones-a tad![]()
Dex,
prvenstvo je već osvojeno, ništa se ne brini
A ni ne pratim toliko sudije, dobra stvar je što mi je nepoznat jer mi pretežno neke negativnije stvari padaju na pamet po pitanju suđenja, nego one pozitivne.. Ako je takav kao što pišeš, onda mi je drago. Dolaze drama queens iz Real Madrida, pa se nadam da neće popustit pod pritiskom njih, a ni raznoraznim simulacijama.. Da odsudi tako kao što si napisao i sve uredu! Šteta onda što nije sudio prvu utakmicuM4kaveli je napisao/la:Upravo to.
Tesko taj pada pod pritiskom navijaca ili skoro nikako.
Veoma mlad i mislim da ce ubrzo biti najbolji u Evropi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.