PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

jurisicduska
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la jurisicduska » 20 avg 2016, 00:05

Rokoko87 je napisao/la:Čuj osam lopti marke select :urnebes:
Koji si ti doktor duška
Kaže solinas nemam argumente pa ja se zarovih malo a Konja kaže interno da je u pitanju 8 lopti, i uvijek naglasi da su marke Selekt da ne bi bilo da je za fuš lopte otišao.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 20 avg 2016, 00:07

jurisicduska je napisao/la:Sarajevo :

Tomislav Barbarić 350.000 eura
Gojko Cimirot 1.300.000 eura
Miloš Stojčev 200.000 eura
Krste Velkoski 175.000 eura
Amer Dupovac 200.000 eura
Asmir Suljić 120.000 eura
Ivan Sesar 50.000 eura
Said Husejinović 50.000 eura
Muhamed Džakmić 140.000 eura
Dalibor Pandža 300.000 eura
Semjon Milošević 300.000 eura
Haris Handžić 170.000 eura
Admir Raščič 75.000 eura
Emir Obuća 50.000 eura
Zdravko Šaraba 10.000 eura
Rasim Reiz 10.000 eura
Vule Trivunović 250.000 eura
Samir Sarić 150.000 eura
Ajdin Maksumić 100.000 eura
Marinko Mačkić 50.000 eura
Džemal Berberović 200.000 eura
Edin Šaranović 100.000 eura

Akumulativno: 4.350.000 eura cirka po današnjem kursu :

8.687.925 Bam

Fk Sloboda

Almir Bekić 100.000 eura
Said Husejinović 900.000 eura
Semir Slomić 30.000 eura
Adi Adilović 50.000 eura
Mirza Mešić 500.000 eura
Muhamed Konjić 8 lopti
Akumulativno 1.580.000 eura + 8 lopti marke Selekt cirka po današnjem kursu :

3.155.614 Bam + 8 lopti marke Selekt

Razlika :

8.697.925 - 3.155.614 + 8 lopti = 5 miliona 542 hiljade 311 maraka umanjeno za 8 lopti marke Selekt.

Prodato igrača:

Fk Sarajevo 22
Fk Sloboda 5 + 1 u vidu kompenzacije za 8 lopti marke Selekt = 6
Razlika: 22-5 = 17 umanjeno za 8 lopti marke Selekt.

Sarajevo u zadnjoj godini : 2.025.000 eura
Sloboda u historiji: 1.580.000 eura i 8 lopti marke Selekt

Podaci preuzeti sa transfermarkta, ako je koji nemjerodavan unaprijed se izvinjavam ili ako se desila računska pogreška.
Da li to mijenja cinjenicu da imamo drugi najveci transfer u historiji ove lige (Tako sam rekao i u postu prije),i da dijelimo trece mjesto sa Zeljeznicarom,ne ne mijenja.
Tako sam rekao i prije,nigdje nisam napisao da imamo vise zaradjenog novca,ili vise transfera,nadji mi taj post. Mora ti se priznati da odlicno spinujes i izvrces ono sto sam napisao.
I taj cinizam oko lopti ti ne stoji,sramota je,rat je bio,
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 20 avg 2016, 00:07

jurisicduska je napisao/la:
narodniheroj je napisao/la:Napisao sam- trenutno, a mislio sam pritom na golrazliku iz tek završene sezone msm 9-1 u korist tuzlaka
Trenutno ti je ovako kako sam ti ja napisao. To je trenutno. Jedna utakmica, dvije ne mogu promijeniti ovo činjenično stanje. Plus u ligi smo vas uredno pobijedili vi tri boda mi tri boda. Kup niste osvojili dakle ko da nas niste pobijedili.

Nego osvrni se na ovaj spisak gore. To čini klub klubom pa ćeš shvatiti gdje je Sarajevo a gdje Sloboda. Nadam se.
Ljudi su vas realno ponizili u dvije utakmice i trenutno su ispred vas.Ne kazem da su veci klub ali su ispred vas.Od stare slave se ne zivi
lezVe do bagro

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 20 avg 2016, 00:08

Ja sam napisao solinas da smo uspješniji u transferima ti si rekao da nemam argumente.

Nije cinizam fkt 8 lopti marke Selekt. Što sve uzimate na kvarno.

"S obzirom da sam ti naveo mnoge stavke gdje niste bolji od nas,naglasio bi transfere posebno,a nijednu nemozes argumentovano pobiti" - Solinas.

Nemoj bezveze me napadati evo jasno kažeš da bi ti posebno naglasio transfere da ste bolji tu od nas.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 20 avg 2016, 00:11, ukupno mijenjano 2 puta.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 20 avg 2016, 00:10

Nadam se da im ove sezone necemo zabijati 3 ili 4 jer mislim da bi to ozbiljno narusilo mentalno zdravlje mnogima. I ovako su na ivici.
Nad tobom sunce najljepše sja

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 20 avg 2016, 00:12

wobly92 je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Ubjedili su me da je sloboda veliki klub,od vcrs navijam za Slobodu
Samosloboda##Samosloboda
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Drži se ti svog Slobodajeva. :mrgreen:
Ma jok tebra ocekuj me na tekmi s Celikom,kupujem rekvizite i na istok,sacekaj me da ne idem sam :thumbup: :salut:
Samosloboda##Samosloboda
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 20 avg 2016, 00:21

Da ne bude spinovanja duska moracemo te podsjetiti sta si pisao.
Prozvao nas za transfere,iako su dva,od tri najveca Slobodina,.
Spomenuo si omladinsku skolu,iako je Slobodina omladinska skola od rata na ovamo medju najjacima u drzavi.
Prozvao nas za terene,iako imamo za BiH uslove,jedne od najboljih pomocnih terena u drzavi.
S obzirom na kvalitet ostalih,i glavni teren Tusnja je medju boljima.
Spominjes ime, Sloboda ga je imala u jugi ima ga i danas,iako se to nekima ne svidja (vecinom djeci koja prate ligu od 2005 na ovamo),Sloboda je brend koji je dao 29 reprzentativaca Jugoslavije i desetak reprzentativaca BiH.
Spominjes igrace ,pa sam te u postu prije a i sada cu,podsjetiti da su dres Slobode nosili i da je Sloboda od raspada juge, iznjedrila,Mesica,Musica,Mesanovica A,Enesa Mesanovica,Karica,Joldica,Husejnovica,Ahmetovica,Osmanhodzica,Pirica,Lamesica,Mitrovica,Crnogorac,I td i td...
Spomenuo si medjusobni omjer,u jugi smo imali bolji......
Oprema vam je do sada bila medju najnekvalitetnijom opremom u drzavi,i ti spominjes opremu.
Da ne nabrajam dalje sve sam to vec pisao,ali vjesto spinujes i uzimas samo sto ti odgovara.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 20 avg 2016, 00:25

solinas je napisao/la:Da ne bude spinovanja duska moracemo te podsjetiti sta si pisao.
Spomenuo si omladinsku skolu,iako je Slobodina omladinska skola od rata na ovamo medju najjacima u drzavi.
Prozvao nas za terene,iako imamo za BiH uslove,jedne od najboljih pomocnih terena u drzavi.
Spominjes ime, Sloboda ga je imala u jugi ima ga i danas,iako se to nekima ne svidja (vecinom djeci koja prate ligu od 2005 na ovamo),Sloboda je brend koji je dao 29 reprzentativaca Jugoslavije i desetak reprzentativaca BiH.
Spominjes igrace ,pa sam te u postu prije a i sada cu,podsjetiti da su dres Slobode nosili i da je Sloboda od raspada juge, iznjedrila,Mesica,Musica,Mesanovica A,Enesa Mesanovica,Karica,Joldica,Husejnovica,Ahmetovica,Osmanhodzica,Pirica,Lamesica,Mitrovica,Crnogorac,I td i td...
Oprema vam je do sada bila medju najnekvalitetnijom opremom u drzavi,i ti spominjes opremu.
Da ne nabrajam dalje sve sam to vec pisao,ali vjesto spinujes i uzimas samo sto ti odgovara.
Solinas bolan citirao sam te gdje si rekao da ste bolji u transferima. Kako možeš sad ovo napisati. Nemoj se lud praviti.

Rekao si posebno bih naglasio da smo bolji u transferima.

Dres Sarajeva nosio Safet Sušić majstore. Ne moram dalje nabrajati uopšte.

Ime FK Sarajevo, moramo li oko tog koje je veće ime?

Nisam vas prozvao za terene nego rekao da mi imamo bolje.

Sloboda nema omladinsku školu trenutno i to će biti veliki problem ako se tim ne pozabavite.

Mi smo kroz historiju nosili od nike preko umbro da ne nabrajam što si samo dvije sezone uzeo.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 20 avg 2016, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 20 avg 2016, 00:26

RedEvil je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Ubjedili su me da je sloboda veliki klub,od vcrs navijam za Slobodu
Samosloboda##Samosloboda
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Drži se ti svog Slobodajeva. :mrgreen:
Ma jok tebra ocekuj me na tekmi s Celikom,kupujem rekvizite i na istok,sacekaj me da ne idem sam :thumbup: :salut:
Samosloboda##Samosloboda
Nemoj na istok brate, nema nikog tamo. :mrgreen:
Nego evo ti novi avatar, metni, prikladnije je. :)
slika
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 20 avg 2016, 00:27, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 avg 2016, 00:26

jurisicduska je napisao/la:Najviše para zarađenih od transfera u historiji PL Sarajevo.
Jesi li siguran?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 20 avg 2016, 00:28

Virtu4l je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Najviše para zarađenih od transfera u historiji PL Sarajevo.
Jesi li siguran?
Jesam sad sam brojao i Željezničar. Možda sa ovim solidarnost za Džeku da prelazite. Ako se to računa ko transfer.

Ipak Željezničar 4.347.000 eura. Ispravka više 4.450.000 ovo 1,12 sam pogriješio pisao 1,012. Željezničar prvi.

S tim da bi do kraja ovog transfer roka trebalo to bit u korist Sarajeva.

A i teško je ustanoviti ove neke transfere tipa Mirza Varešanović u Bordo nije džaba sigurno i kod vas sam siguran da ima slučajeva.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 20 avg 2016, 00:36, ukupno mijenjano 3 puta.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 20 avg 2016, 00:31

@wobly
Docekaj me kako dolikuje,ja dolazim u svakom slucaju :thumbup: :salut:
Samosloboda##Samosloboda
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 avg 2016, 00:38

Virtu4l je napisao/la:
Jesi li siguran?
Jesam sad sam brojao i Željezničar. Možda sa ovim solidarnost za Džeku da prelazite. Ako se to računa ko transfer.

Ipak Željezničar 4.347.000 eura.
Kod mene ispadne 4.455.000, ali sa Duljevićem ćete napraviti razliku.
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 avg 2016, 00:38

Virtu4l je napisao/la:
Jesi li siguran?

Ipak Željezničar 4.347.000 eura. Ispravka više 4.450.000 ovo 1,12 sam pogriješio pisao 1,012. Željezničar prvi.

S tim da bi do kraja ovog transfer roka trebalo to bit u korist Sarajeva.

A i teško je ustanoviti ove neke transfere tipa Mirza Varešanović u Bordo nije džaba sigurno i kod vas sam siguran da ima slučajeva.
Mislim da niko nema adekvatan uvid u stanje oko transfera. Samo Bog dragi zna sta se tu sve izdesavalo. :zzz:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 20 avg 2016, 00:40

jurisicduska je napisao/la: Sarajevo u zadnjoj godini : 2.025.000 eura
Sloboda u historiji: 1.580.000 eura i 8 lopti marke Selekt

Podaci preuzeti sa transfermarkta, ako je koji nemjerodavan unaprijed se izvinjavam ili ako se desila računska pogreška.
prodali su i ono jare sto su dovodili na utakNice

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 20 avg 2016, 00:43

solinas je napisao/la:Da ne bude spinovanja duska moracemo te podsjetiti sta si pisao.
Solinas bolan citirao sam te gdje si rekao da ste bolji u transferima. Kako možeš sad ovo napisati. Nemoj se lud praviti.

Rekao si posebno bih naglasio da smo bolji u transferima.

Dres Sarajeva nosiš Safet Sušić majstore. Ne moram dalje nabrajati uopšte.

Ime FK Sarajevo, moramo li oko tog koje je veće ime?

Nisam vas prozvao za terene nego rekao da mi imamo bolje.

Sloboda nema omladinsku školu trenutno i to će biti veliki problem ako se tim ne pozabavite.

Mi smo kroz historiju nosili od nike preko umbro da ne nabrajam što si samo dvije sezone uzeo.
Do Cimirota,Sloboda je drzala rekord PL.
Okreces pricu skroz na drugi mlin a reciplirao sam ti zbog onih djetinjarija oko "klubcica".
Klub koji u svojoj istoriji izbaci preko 50 reprzentativaca u dvije drzave,nije niti moze biti "klubcic"kako si se izrazio. Klub koji je godinama drzao rekord u transferu PL.Dva puta.
Klub koji je igrao 8 finala kupa i osvojio jedan od kupova bivse drzave (kup prvoligasa).
Gdje je iko od Tuzlaka osporio cinjenicu da su Zeljo i Sarajevo najveci BiH klubovi....
Medjutim kao sto rekoh ranije mnogo spinujes bez potrebe.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 avg 2016, 00:44

Sabinho je napisao/la:Mislim da niko nema adekvatan uvid u stanje oko transfera. Samo Bog dragi zna sta se tu sve izdesavalo. :zzz:
I onda me napadneš kad kažem da su vaši lagali za Cimirotovu cifru :mrgreen: slika
Voli te tvoje Sarajevo.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 20 avg 2016, 00:45

Ima i Željezničar tipa Stanić u Dinamo ne vjerujem da je džaba, Muharemović U Zagreb, Sarajevo je dva puta prodalo Varešanovića samo upitno je koliko novca. Ne može se to okvirno uzet.

Transfer Elvira Baljića isto je pod velom tajni.

Ps. Jel kome poznato jel Željezničar uzeo kakve pare za solidarnost za Elvira jer je fkt on se prodao ukupno za preko 50 miliona maraka. A sve omladinske kategorije Željezničara prošao. Ako nije zaganjajte. Bacite i meni pripaz.

Solarni halali, neću više.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 20 avg 2016, 00:47, ukupno mijenjano 2 puta.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 20 avg 2016, 00:46

RedEvil je napisao/la:@wobly
Docekaj me kako dolikuje,ja dolazim u svakom slucaju :thumbup: :salut:
Samosloboda##Samosloboda
Može :salut: Pa ćemo u ponedjeljak kod tebe, da vidimo šta može Metalgsldkjfadklhe :salut:
Mani tih beskorisnih heštegova, naljutiće se onaj što ih koristi ovdje, misliće da ga prozivaš. :)
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 avg 2016, 00:47

Virtu4l je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Mislim da niko nema adekvatan uvid u stanje oko transfera. Samo Bog dragi zna sta se tu sve izdesavalo. :zzz:
I onda me napadneš kad kažem da su vaši lagali za Cimirotovu cifru :mrgreen: slika
Njegov je transfer "moderniji". ;) Mislim ne vjerujem da bi i Grci lagali za cijenu, sad ko je sta lapio od tih para nemam pojma. :kafa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Proximic i 32 gosta.