Ma nije Gaske mjerilo, al glavno da prestane napucavat lopte okolo stalno, a i fino se krecd
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ma nije se on lose kretao ni protiv Mannarina,problem je ovaj servis,Gaske je danas isto milion puta vratio njegov prvi servis bez problema
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sve je to izgledalo bojazljivo, al evo hvata se malo ritma haha
- akisarajevo92
- Kontakt:
Sad slijedi malo teži put, ali ako uslovi budu kao danas, mislim da moze do Medvedeva
Naravno bez nekih dugih mečeva bez potrebe
Naravno bez nekih dugih mečeva bez potrebe
- OldFashioned
- Kontakt:
Bravo Roger!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Uzima ovo Fedja. Ne bi bilo uredu da biljojed uzme i treci slem. Prelagan put do finala jednostavno, nikad lakse za bilju. I opet ce se neki naci da kukaju.
-
MukiMuki02
- Kontakt:
Pripreme za sutra i muzička numera velike većine ovdje:
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
ako dodje do druge sedmice, sve je moguće ...
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Ubi ga Karen ko mraz sto ubije paprike 
A ja ocekivao da ce biti obrnuto
A ja ocekivao da ce biti obrnuto
G.O.A.T još nije rekao svoju zadnju riječ na londonskoj travi. 
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Ovaj Kudla igra odlicno pogotovo na svoj servis do rez 5-4 za Novaka i onda nmz ni servis,a ni smec pogoditi 
Ruka se trese ko banjaluka '69
Ruka se trese ko banjaluka '69
- OldFashioned
- Kontakt:
Tako je Nole mamu im bezobraznu jbm.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Joj protivnika pa ovo je smijesno. Ne zna se koji je losiji bio do sad, Dzumhur bi prekuco svakog.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- OldFashioned
- Kontakt:
Ja bih vise volio onog lajavca iz Australije.moj uzor-S.G je napisao/la: ↑02 jul 2021, 17:53Joj da im hoce opet naprasit Fedjicu u njegovom dvoristu
Svejedno bi se publika jednako trudila protiv Noleta kao i da je Federer s druge strane.
Ne kontam,kakve veze Fed ima sa ovim ,covjek ne igra mec..kakvi kompleksi jebotemoj uzor-S.G je napisao/la: ↑02 jul 2021, 17:53Joj da im hoce opet naprasit Fedjicu u njegovom dvoristu
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Lijepi strah. Svjesni su sta ih ceka u potencijalnom finalu.delinjo je napisao/la: ↑02 jul 2021, 17:59Ne kontam,kakve veze Fed ima sa ovim ,covjek ne igra mec..kakvi kompleksi jebotemoj uzor-S.G je napisao/la: ↑02 jul 2021, 17:53Joj da im hoce opet naprasit Fedjicu u njegovom dvoristu![]()
Apsolutno. Džumhur je rutinski uzeo Kudlu na RG 2018, a u ovoj očajnoj formi je u Miamiju uzeo Andersona.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.