Nisi hrakn'o, moraš hraknut'.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jesi ono ti zadužen za radarske sisteme?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
"Mogo si i prozor otvoriti"SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑02 feb 2021, 08:30Nisi hrakn'o, moraš hraknut'.
- feniksptica
- Kontakt:
Sto se tice pregovora pare i nisu najvazniji problem. Jebote tacno bi nam se ko klubu isplatilo da svima u ligi uradimo terene i da onda i igrac mozda odluci doc ovdje
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Vidim da je i Levski izgubio od Domzala 2-1.
Danas ocekujem udarnu postavu jer su rezerve igrale proslu utakmicu.
Danas ocekujem udarnu postavu jer su rezerve igrale proslu utakmicu.
Ne treba previše čuditi što smo sa rezervama izgubili od prve postave Domzala ali ni tražiti alibi iako je rezultat puno veci nego stanje na terenu sto je bilo,to smo svi koji su gledali tekmu mogli i vidjeti.Moramo shvatiti i to da su slovenci zavrsavali pripreme i da im liga pocinje 3sedmice prije naše. Glede napadaca ovakav je meni najavljen jos u decembru ali nisam nesto previse vjerovao iskreno.Ono sto je vrlo vjerovatno da se sa njim jedino i pregovaralo ili pregovara od svih ovih sto smo nabrajali po forumima.
Jel samo meni odvratno ono nabijanje lopte pa trci udaraj se ko bivo sto domzale forsira...ono je bas antifudbal i vidi se da su mali klub koji igra protiv ekipa koje bas igraju fudbal kao maribor,olimpija...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Mislim da ne postoji nikakva šansa da Matavž dođe nama, sumnjam da je ikako i kontaktiran.
Sigurno ima bolju ponudu iz jače lige.
Sigurno ima bolju ponudu iz jače lige.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- feniksptica
- Kontakt:
Ja naprotiv ne sumnjam da je kontaktiran, ali tesko sta vise od toga
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nama da je infrastruktura bolja, mi bismo mogli i dovoditi takve igrače, do tad ništa.. to nam je glavni problem koji nas koči.feniksptica je napisao/la: ↑02 feb 2021, 10:01Ja naprotiv ne sumnjam da je kontaktiran, ali tesko sta vise od toga
Taj sam brate samo sto na mom radar sistemu vidim samo ovog covjeka

Kako mislis covjeka?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- feniksptica
- Kontakt:
Mislim da se mi ne trebamo ni zanositi niti voditi politikom dovodjenja nekih zvijezda...
Vjerovatno cemo tu i tamo i ubosti nekog ,ali i vjerovatno ce taj igrac biti u padu forme i pokusati kod nas uhvatiti ponovnu progresiju i vratiti se u nekadašnje stanje...
Dovodjenje Cioffija na mjesto sefa Akademije mozda je i najbolji pokazatelj namjera da baza prvog tima bude zasnovana na nasim akademicima uz par iskusnijih igraca...
Ono sto je za mene vazno jeste da uz mladje igrace Uprava uvijek pokusa dovesti za nase uslove sto kvalitetniju bazu iskusnih uz koje bi nasi omladinci stasavali...
Vjerovatno cemo tu i tamo i ubosti nekog ,ali i vjerovatno ce taj igrac biti u padu forme i pokusati kod nas uhvatiti ponovnu progresiju i vratiti se u nekadašnje stanje...
Dovodjenje Cioffija na mjesto sefa Akademije mozda je i najbolji pokazatelj namjera da baza prvog tima bude zasnovana na nasim akademicima uz par iskusnijih igraca...
Ono sto je za mene vazno jeste da uz mladje igrace Uprava uvijek pokusa dovesti za nase uslove sto kvalitetniju bazu iskusnih uz koje bi nasi omladinci stasavali...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
14:30 

-
- Kontakt:
+1 samo još poboljšati skauting, dovodjenje i forsiranje mladi igraca.Vanja8 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 10:30Mislim da se mi ne trebamo ni zanositi niti voditi politikom dovodjenja nekih zvijezda...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], HyperOS, keli, rimljanin90, soe i 57 gostiju.