Rezultati su jedino što drži Baronija na klupi. I ove sezone će igrati finale kupa. Ne znam kako je dopustio da mu igrači od 20 godina danas dobiju dva crvena kartona. Ne može to tako.
"Ne želim da broj 10 bude umirovljen u Juventusu. To ne bi bilo dobro. Kad sam ja bio dijete, sanjao sam da jednog dana mogu biti u mogućnosti nositi ovaj dres i ja bih želio da drugi učine isto. Znam da ima dosta male djece sa istim snom kojeg sam ja jednom imao." ADP
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Juventus i Glasgow Rangersi su postigli dogovor oko programa razmjene mladih fudbalera.
Ovaj dogovor znači da će Rangersi moći dovoditi na posudbu fudbalere koji igraju za Juventusovu Primaveru dok bi igrači Rangersa u Juventus stizali u vidu suvlasništva
izvor FB
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Contentissimo je napisao/la:Juventus i Glasgow Rangersi su postigli dogovor oko programa razmjene mladih fudbalera.
Ovaj dogovor znači da će Rangersi moći dovoditi na posudbu fudbalere koji igraju za Juventusovu Primaveru dok bi igrači Rangersa u Juventus stizali u vidu suvlasništva
Sto ce nam jos jedan klasicni spic poslje Llorente? Juve treba nesto tipa Jojo,Suarez...
Treba se napast na ljeto svim silama na Sancheza,mislim da ponovno bi harao Italijom...
Alrfedo Pedulla kaze da ce Alexis Sanchez sigurno napustiti Barcelonu na ljeto
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Pa treba vise nego secunda punta barem se meni cini, Llorente/Higuain i Vucinic/Giovinico. Sto se mene tice ja bih radije da Llorente ima konkurencije za to mjesto nego da ga mijenja neko ko mu nije ni priblizno kvalitetan ali mislim da ce se imati sredstva za obje pozicije samo je pitanje kako ce to Marotta raspodijelit.
Andrej je napisao/la:Sto ce nam jos jedan klasicni spic poslje Llorente? Juve treba nesto tipa Jojo,Suarez...
Treba se napast na ljeto svim silama na Sancheza,mislim da ponovno bi harao Italijom...
Alrfedo Pedulla kaze da ce Alexis Sanchez sigurno napustiti Barcelonu na ljeto
Sanchez bi bio pun pogodak.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Nama treba 3 regista u ekipi, tj. zamjena za Vučinića, znate kako ide Bonucci, Pirlo pa Vučinić. Uz dužno poštovanje prema Giovincu, on to nije i ne može ispuniti ono što se od njega traži, ne možemo se pouzdati u njega. Vučinić je pokazao toliko puta da je kvalitetan, ali isto je pokazao da je nekonstantan. Treba nam neko ko je sposoban zagraditi loptu, prodriblati protivnika i poslati upotrebljivu loptu, Jovetić ili Suarez se čine idealnim.
Ovog ljeta bi moglo biti poslovanja na relaciji Torino - Madrid. Marcelo i Higuain su izgleda na izlaznim vratima. Marcelo bi bio idealno rješenje za lijevog fulbeka, a na Higuaina je suvišno trošiti riječi, samo odakle nam 50 miliona.
Buffon će prvom prilikom kada primi gol izjednačiti rekord od 362 primljena gola i tako će dijeliti prvo mjesto sa Combijem koji je branio u periodu izmeđi 1921. i 1934. godine. Najbolji golman u historiji kluba, a primiš najviše golova. Koja ironija?! Ali to je sasvim normalno s obzirom na Buffonom staž u klubu.
Zadnja izmjena: AndreaAgnelli, dana/u 20 feb 2013, 13:40, ukupno mijenjano 1 put.