FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma polako, trebaće malo vremena da klub dođe na 0, al' dobro kaže Azmir, neće da privatizuje, tu je da pomogne, pa da Sloboda može i poslije njega nekad radit samostalno kako treba. A čovjek zna svoj pos'o, ne može se ništa preko noći postići, bitno je da ima što više dobrih ljudi oko kluba i što više sponzora. Da nam je neko prije godinu dana rekao u kakvom će stanju sad biti klub, pa ne bi mu vjerovao niko, zvali bi ga budalom, al Azmir obeća neke stvari i ispuni ih, mislim da mu se nikad Tuzla neće moć odužit za ovo što čini, ponestalo mi je epiteta više da ga pohvalim, jednostavno je lik legenda. Nek se riješe prvo administrativne stvari, da se dobije i ta licenca, mada ne vjerujem da bi trebalo biti problema, a onda će i uprava krenut u šoping sigurno, malo pojačat ekipicu, lijepo su počeli danas. 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
wienultras
- Kontakt:
sta su za njeg tri miliona,ko meni i tebi porcija cevapaharry_90 je napisao/la:Mi ne ciljamo na titulu odmah,samo polako idemo i dizemo se iz pepela..uz GOSPODINA AZMIRA HUSICA sve ce doci na svojeaS_Roma je napisao/la:vi ako sljedece godine ne budete prvaci necete nikad![]()
Pregledao sam dva puta ovaj njegov govor i samo mu se mogu![]()
![]()
Jos kad covjek rece da nema ovog duga,ulozio bi svoja 3 miliona maraka doveo i Sloboda bi bila prvak i igrala bi evropska natjecanja.
HVALA ZA SVE AZMIRE HUSICU !!!
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
kad bi nam sad neki tim ponudio jedno 500 000 eura za nekog od igraca

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
-
wienultras
- Kontakt:
ja neznam koliko puta moram objasnjavat svaki jeb...post...naravno da nece uloziti jer nije njegovo jedan kroz jedan...citaj post malo pazljivije..nece dat pare drugom u dzep...ultrahell24 je napisao/la:Pasa da je dug 4 miliona tesko da bi to iskesiro nije kud jer cisto sumnjam da ima toliko novca da vraca dugove od recimo 4 mil to i on sam kaze,da Sloboda nema dugova ulozio bi par miliona na pojacanja znaci samo realno prica nemoj u oblake da letis poslusaj jos jednom ovaj videowienultras je napisao/la:prava pojacanja tek dolaze...ove sto se pise,spekulise,i ono sto je potvrdjeno,samo je pravljenje okosnice ili kostura...ukoliko se rijese unutrasnji problemcici i azmir bude alfa i omega,bez opozicije dug koji jeste,biti ga nece jer covjek je multimilioner,izgleda da to mnogi zaboravljaju...milioner je i owen...azmir nece uloziti bruku para u tim,ako nema sigurnost za svoj novac...zato i traje malo duze,jer niko nebaca pare u vjetar..polako samo,sponzor uskoro dolazi,cuce se..![]()
uskoro cete se iznenaditi...pozitivno...slijede bombe,jedna za drugom..azmir
Pitamo se sto smo 101 liga u svijetu, pa et samo na primjeru Slobode kad ovo cu kako su gamad krali, znaci u periodu kad je Sadi prodaat zaduzili klub za milion i nesto i plus milon od Saida nesto, te godine iz kluba isparilo 2 milionai vise. A zamisli te svi ovi klubovi Celik, Zeljo, Sloboda, Sarajevo, Borac, Velez, i ostali klubovi u svim je bagra krala i unistavla klubove, pa da smo imali normalne ljude samo da ne kradu imali bi ligu barem na nivou Ceske, Belgije, i uz nas talenat sigurno bi imali redovono neki klub u grupnoj fazi.
Mujic jedan je od nas..samo polako slagat ekipu,ja bih bio zadovoljan kad bi bili medju prvih 6-7 ekipa u PL,jer vjerujem da imamo jaci sastav od Slavije,Obarske i slicnih ekipa..
dabogda on jos imao vise,samo zbog ovoga sto je uradio za Slobodu..
Al najvise mi se svidja ono njegovo,da Sloboda za vrijeme njegovog mandata ne smije biti u minusu,samo plus..ima pare,opstina iza njega,ima onaj ludi Owen,uz par jakih sponzora i to je to..
Ima se moze sewienultras je napisao/la:sta su za njeg tri miliona,ko meni i tebi porcija cevapa![]()
Al najvise mi se svidja ono njegovo,da Sloboda za vrijeme njegovog mandata ne smije biti u minusu,samo plus..ima pare,opstina iza njega,ima onaj ludi Owen,uz par jakih sponzora i to je to..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
I onda dođu neki klošari na temu i kukaju zašto zadnje kolo karte nisu bile džaba. Sada kada krene sezone, ja bih rokno sjever peticu a zapad cener. Ne treba zaliti ni marke i svakako treba ucestvovati koliko se moze. Kada vidim Matu Đakovića da sjedi za klupom onda znam da ce biti hajra. Znam ga lično, i taj čovjek je jak ko zemlja. Zna dragog boga a veza nema gdje nema. On će ja mislim odraditi marketinški dio, nesto vezano za oficijelni shop gdje ces ko covjek moci kupiti dres, suvenire i sl. stvari

Jos kad izjavi da je Sloboda od transfera Husejinovica u Werder vidjela samo 75 000 eura,od gotov milion eura koliko je kostao transfer,ja se jos vise shebao
Molim Boga da se opet pojavi neki novi Husejinovic i da kao sto rece Azmir sve pare idu u Slobodu..
Bus kostao preko 220 000 km,sramota ga bilo kad su se momci vracali iz Gorazda,bus zastao na Romaniji..jer niko nije htjeo da saradjuje sa nama..covjek pukne zivac i kupi bus,kao sto on rece nece vise nigdje stajati
Molim Boga da se opet pojavi neki novi Husejinovic i da kao sto rece Azmir sve pare idu u Slobodu..
Bus kostao preko 220 000 km,sramota ga bilo kad su se momci vracali iz Gorazda,bus zastao na Romaniji..jer niko nije htjeo da saradjuje sa nama..covjek pukne zivac i kupi bus,kao sto on rece nece vise nigdje stajati
+1krmpotich je napisao/la:I onda dođu neki klošari na temu i kukaju zašto zadnje kolo karte nisu bile džaba. Sada kada krene sezone, ja bih rokno sjever peticu a zapad cener. Ne treba zaliti ni marke i svakako treba ucestvovati koliko se moze. Kada vidim Matu Đakovića da sjedi za klupom onda znam da ce biti hajra. Znam ga lično, i taj čovjek je jak ko zemlja. Zna dragog boga a veza nema gdje nema. On će ja mislim odraditi marketinški dio, nesto vezano za oficijelni shop gdje ces ko covjek moci kupiti dres, suvenire i sl. stvari![]()
![]()
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
-
ultrahell24
- Kontakt:
Kao i kod nas najveci minus novcani je bio kad smo biliigrali play off za ulazak u lp sa dinamom sve pare nestale javili se ogromni dugivi dizali se krediti stanovi se kupovalimitdharry_90 je napisao/la:Jos kad izjavi da je Sloboda od transfera Husejinovica u Werder vidjela samo 75 000 eura,od gotov milion eura koliko je kostao transfer,ja se jos vise shebao![]()
Fakat koliko lopinasa samo u sportu i nikom nista. Samo Munib zavrsi u zatvoru. Koliku li samo pinku ima onaj hodza iz Cazina i ekipa od klubova i sudija. Katastrofa!!!!!TRUST je napisao/la:Pitamo se sto smo 101 liga u svijetu, pa et samo na primjeru Slobode kad ovo cu kako su gamad krali, znaci u periodu kad je Sadi prodaat zaduzili klub za milion i nesto i plus milon od Saida nesto, te godine iz kluba isparilo 2 milionai vise. A zamisli te svi ovi klubovi Celik, Zeljo, Sloboda, Sarajevo, Borac, Velez, i ostali klubovi u svim je bagra krala i unistavla klubove, pa da smo imali normalne ljude samo da ne kradu imali bi ligu barem na nivou Ceske, Belgije, i uz nas talenat sigurno bi imali redovono neki klub u grupnoj fazi.
-
wienultras
- Kontakt:
u utorak im lijezu plate i premije uz platu....AZMIR HUSICCCCCC

Jos glas nisam vratio u normalu od subote...al ide piva na stadionu bolje nego u kakvoj kafani 
jel sve pare od pive idu Slobodi ili po pola sa pivarom?
jel sve pare od pive idu Slobodi ili po pola sa pivarom?
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Sloboda ima prejaku fudbalsku skolu...Sloboda u svojim pogonima ima preko 300 djece svih uzrasta...KONACNO ce Sloboda imat nekog hajra od te djece...startegija kluba ce se zasnivati na proizvodnji mladih,talentovanih igraca kao sto je postala vec legendarna Ajaxova skola fudbala...Husic je to i nagovjestio u govoru da SLOBODA MORA POCET PROIZVODNJU....ako nastavimo radit sa talentima i vezemo ih ugovorima pa nam djeca ne odu bukvalno sa treninga Slobodin tug ce bit p.i.c.k.i.n dim za vratit...ubodi sa 2 dobra transfera i otplatio si dug
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Nmg da se nagledam Micinog gola da ga yebes ,u ovih par dana sam pogledao bar 400x .
Dedina reakcija
.
Dedina reakcija
-
wienultras
- Kontakt:
JA OVDJE OBECVAM;ZAJEDNO SA VAMA;SLOBODA CE DA VODI GLAVNU RIJEC U PREMJER LIGI:::izjava azmira husica..pametnom dosta
laku noc 
Zodiac je napisao/la:Nmg da se nagledam Micinog gola da ga yebes ,u ovih par dana sam pogledao bar 400x .
Dedina reakcija.
Sto je najgore tom malom se smijem svaku utakmicu zbog konstitucije, a prije svega zbog frizure
Gol je za udžbenike ,da se gleda i uči ,majstorski nema šta
.
To je tacno, napravit ce se sigurno dobar tim, on sto kaze jos pomnozi sa dvawienultras je napisao/la:JA OVDJE OBECVAM;ZAJEDNO SA VAMA;SLOBODA CE DA VODI GLAVNU RIJEC U PREMJER LIGI:::izjava azmira husica..pametnom dostalaku noc
Dajte link, ne mogu da nađem gol
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.