Ne znam protiv koga al' imao je 3 airballa zaredom, tri napada Brooklyna, tri šuta Teletovića i tri airballaKing_James je napisao/la:Ja mislim da je u onoj jednoj tekmi protiv Detroita imao 2-3 airball-arobery22 je napisao/la:e je.bi se,trebao si taj airball ostavit za sutra protiv detroita
Mirza Teletović
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: Mirza Teletović
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Mislism da Mirza sad ulazi opet.
Zajebo sam se !
Yebo te pobjedice ih Netsi.
ukopa ih Morris, moraju ga trejdovat' pod hitno, vidi se da igra preko neke stvari, a ni Bledsoe im nije pomogao noćas
- King_James
- Kontakt:
I nezz sto svi kukate na Bledsoea i Knighta kad je u zadnjih 10-ak tekmi Morris ubjedljivo najgori, a ima ogromnu minutazu.
Cak sam citao malo forume navijaca Sunsa i oni se zestoko protiv Kiff-a
Cak sam citao malo forume navijaca Sunsa i oni se zestoko protiv Kiff-a
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Ako Bog da Mirza tricu ubaci za produzetke
Ajmi Mirza za produžetke
- Donnie Darko
- Kontakt:
Tesko. Njega ce najvise cuvati sad. Pucat ce Bledsus.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 02 dec 2015, 03:50, ukupno mijenjano 1 put.
Vjerovatno Knight, Mirza je tu samo da odvlaci paznju
Ja akcije i *urca
Ja akcije i *urca
Jedan grad, jedna ljubav!
Bezveze ispade ovo na kraju 
-
whitesnake
- Kontakt:
je.be.mm im krv !!!!
- King_James
- Kontakt:
Sta ovo bi boze dragi... I Menso Bajramovic bi bolje akciju nactrao za dva time-outa 
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
uspjeli su izgubit' od Netsa
što se Teleta tiče, šteta što nije ušla još jedna trojka, da bude 15 poena, al' et'
što se Teleta tiče, šteta što nije ušla još jedna trojka, da bude 15 poena, al' et'
da da,zato sam i rekao nek ostavi za detroit,nadamo se da ce ih sutra natrpat ABD...King_James je napisao/la:Ja mislim da je u onoj jednoj tekmi protiv Detroita imao 2-3 airball-arobery22 je napisao/la:e je.bi se,trebao si taj airball ostavit za sutra protiv detroita
Morris kako mu je buraz otiso, nikako nije ni blizu igrac kao sto je bio.
Bledsoe solira I gubi loptu. Fali Im Chandler ,ipak je za onog drvosjecu dr.
Mirza solidno, nek je preko 10 I bilo je I reb.
Bledsoe solira I gubi loptu. Fali Im Chandler ,ipak je za onog drvosjecu dr.
Mirza solidno, nek je preko 10 I bilo je I reb.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Nista od playoffa sa ove JADNE SUNSE .
Sunsi jako losi, Mirza solidan. Nasao je otprilike tu neku formu sa 10+ poena i 4-5 skokova po utakmici i tako treba nastaviti. Procenat za 3 je i veceras bio dobar i nadam se da ce taj segment Mirza drzati iznad 40%. Phoenix ce mu vjerovatno biti samo prolazna stanica tako da treba imati sto bolju statistiku za sljedeci ugovor.
suhakrpa je napisao/la:Sunsi jako losi, Mirza solidan. Nasao je otprilike tu neku formu sa 10+ poena i 4-5 skokova po utakmici i tako treba nastaviti. Procenat za 3 je i veceras bio dobar i nadam se da ce taj segment Mirza drzati iznad 40%. Phoenix ce mu vjerovatno biti samo prolazna stanica tako da treba imati sto bolju statistiku za sljedeci ugovor.
19 min, 12 points, 5 reb, 4-9 za 3.
Prolazna stanica nego sta, nema on ovdje sta traziti.
aBd neka nastavi s ovakom igrom I siguran sam da nece biti problem da ode u bolji tim.
Nikako da skontam onog Jeff-a, Mirza taman pocne zabijat 3ce I ovaj ga vadi ili sumnjam da cak ima plays za Mirzu.
Totalno slaba I sebicna ekipa su Suns.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.