Safet Sušić - Pape

Consigliere
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Consigliere » 11 sep 2014, 21:22

Ipak, moram pohvaliti vecinu nasih internet portala, na svakom je bio barem po jedan clanak koji je direktno okrivio Papeta za ovaj debakl. Pritisak ce biti sve veci :thumbup:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 11 sep 2014, 21:26

slika
1946

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 11 sep 2014, 21:27

Ovaj sto govori gore nije bitna taktika bitna je atmosfera naprotiv kod nas igraci ne daju maksimum zbog toga sto igraju svoje neprirodne pozicije koje ne igraju u klubovima te zbog toga sto se odredjeni igraci promoviraju,a imamo boljih rješenja mislim na Sušića i Vršajevića gdje su mogli igrati Mujdža i Hajrović ili MEdunjanin..

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 11 sep 2014, 21:27

Nego trazi li ga jos Iran hahaha
a odlazi vise seljacino sirova
Rođeni brato

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 sep 2014, 21:29

Ajax je napisao/la:@ bordobijeli
Osim tih par stvari koje su OK ti prozivas ljude da moraju biti selektori da bi poznavali taktiku. Da moraju biti novinari da bi znali kakva pitanja treba postaviti i slicne stvari. Govoris da taktika nije vazna. Ne razumjes da postoje razlike u kvalitetu pojedinih igraca. Mislim da pratis amaterski fudbal mozda malo manje detaljno nego ove sadasnje generacije ( a kamoli od par forumasa ovdje koji prate ono bas detaljno ) zato sam te pitao za godine. Jer jednostavno izvrces stvari i kad treba i kad netreba. A za tri, cetiri godine ode zlatna generacija pa onda mozes izvrtat koliko hoces.
ja pratim reprezentaciju dosta dugo al relno nisam strucnjak nego laicki gledam i svako mi imamo svoje neko vidjenje i to je normalno i ne mora da znaci da sam upravu al imam pravo da iznesem svoje misljenje .i mogu ti reci da smo mi i prije ove generacije imali odlicnu reprezentaciju nazalost nismo nikad uspjeli na veliko takmicenje .ekipa sa barbarezom ,baljicem ,bolicem ,salihamidzicem ,bajramovicem ,papac ,spahic,hasagic,nije bila puno lošija tad su ti igraci igrali u bajernu ,realu ,hamburg,šalke itd .hocu da kazem bice ovdje uvijek dobri fudbalera .

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 sep 2014, 21:29

Consigliere je napisao/la:Ipak, moram pohvaliti vecinu nasih internet portala, na svakom je bio barem po jedan clanak koji je direktno okrivio Papeta za ovaj debakl. Pritisak ce biti sve veci :thumbup:
Pape mi ne djeluje kao covjek koji dobro podnosi pritisak odnosno da ga to jos vise motivise kao neke ljude. Mislim da je on previse ufuran da jako tesko podnosi kritike na svoj racun i tada pravi gluposti kao sto je napustanje emisije i slicne stvari. Sto se tice taktike on vise manje ima samo jednu a to je da nakljuka sredinu terena za igracima od pasova i golova ( kako on kaze ) ponekad sa jednim ili dvojicom napadaca. Zbog kvaliteta nasih igraca to moze proci dok su pobjede. Posebno jer iz pobjede u pobjedu sve si mocniji psihicki. Problem nastupa kada se suprostavis podjednakoj ili boljoj ekipi ili kada protivnik procita tvoju taktiku i mane ( to se je nazalost pocelo desavati cak i od Kipra ). Bojim se da Pape ne napravi neku novu glupost protiv Walesa mada mislim da ce se ipak okrenuti jedinoj mogucoj taktici 4-2-3-1. Mada kod njega se stvarno nikad nezna. Jer vise sto ga kritikuju on sve gore poteze vuce kao da zeli da dokaze svima da je strucnjak i da ipak zna sta radi.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 11 sep 2014, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 11 sep 2014, 21:32

Sa sou.rce preuzeo:

Mnogi smatraju da je formacija trebala biti drugačija. Reprezentativac Senad Lulić je za bh. medije rekao da se selektor treba zapitati da li je taj sistem dobar za naš tim i igrače koje imamo. Selektor ipak ne dijeli mišljenje sa Lulićem.

"Lulić prvo treba da krene od sebe, da analizira svoju igru u toj utakmici i svim utakmicama koje je odigrao za reprezentaciju. Treba svaki igrač malo samokritičan da bude", govori Sušić.

Prepucava se sa svojim igracem preko medija. Ne moze on ostati imun na Luliceve primjedbe da si ne znam ti ko. Koja seljacina mrtva, prepotentna, egoisticna, nesposobna, neskolovana je to samo.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 11 sep 2014, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 11 sep 2014, 21:32

Consigliere je napisao/la:Ipak, moram pohvaliti vecinu nasih internet portala, na svakom je bio barem po jedan clanak koji je direktno okrivio Papeta za ovaj debakl. Pritisak ce biti sve veci :thumbup:
Upravo tako. Bas su ga "razapeli" a ni igraci ga nisu stedili. Ko god je dao izjavu, indirektno kao Pjana i Dzeko, ili direktno kao Lulic su mu rekli da je pogubio konce. Drago mi je zbog toga. Zlo reprezentaciji ne bih nikad pozelio, ali ovaj covjek zaista tjera da Boga molis da repka izgubi narednih par tekmi cisto da ga otjeraju sa klupe.Zalosno na sta smo spali :evil: :evil: :evil: Ovi koji govore igraci nisu motivisani, kapiten vam je lijepo u intervju nakon tekme rekao da nije bio problem ni forma ni motivacija jer su prije tekme svi bili motivisani i da su svi u formi nego jednostavno nije preneseno na teren. To moze biti samo do taktike a za to jako dobro znamo ko je zasluzan. Ubijeden sam da ako Edin zatrazi da selektor da ostavku da ce ga sve i jedan igrac podrzati osim par njih a znamo ko je to. Edin ima pravo na to i trebao bi to napraviti. Kristalno je jasno da igraci Safeta ne hebu ni 5 posto a to je zasluzio svojim akrobacijama.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 11 sep 2014, 21:34

Šta ćeš bolan pohvaliti,pa gore sam ja napis'o na fejsu.Zašto niko na pressu nije upitao Sušića nešto konkretno.Vidiš kako to normalan savez riješi ode Bento nakon poraza od Albanije,i to sporazumno.Pa ovaj se naš uhljebio ne može ga bog otjerati.možemo samo boga moliti da mu nešto iz malog mozga proradi,jer veliki mu očigledno štopa.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 11 sep 2014, 21:34

Ko ce bolan otici? Da ima obraza otisao bi davno. Zamisli svaki mjesec ti isplate dobru platu, landaras po svijetu, gledas meceve i sta sve ne, svaka dva mjeseca nesto odradis, glumis baju, tjeras inat, ucis o fudbalu na zivoj reprezentaciji i ti bi rekao necu ja tako, ja sam obrazli, dajem ostavku.

Samo ga moze smjeniti pritisak javnosti i mi navijaci.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 11 sep 2014, 21:36

DonCorleone je napisao/la:Sa sou.rce preuzeo:

Mnogi smatraju da je formacija trebala biti drugačija. Reprezentativac Senad Lulić je za bh. medije rekao da se selektor treba zapitati da li je taj sistem dobar za naš tim i igrače koje imamo. Selektor ipak ne dijeli mišljenje sa Lulićem.

"Lulić prvo treba da krene od sebe, da analizira svoju igru u toj utakmici i svim utakmicama koje je odigrao za reprezentaciju. Treba svaki igrač malo samokritičan da bude", govori Sušić.

Prepucava se sa svojim igracem preko medija. Ne moze on ostati imun na Luliceve primjedbe da si pita ne znam ti ko. Koja seljacina mrtva, prepotentna, egoisticna, nesposobna, neskolovana je to samo.
Nicija nije do zore sjala pa nece ni Safetova. Krug se zatvara i Safet je svjestan. Dokrajcice njega bas Senad. Ziv ti bio pa vidio. Nema sanse da moze ostati imun na sve silne kritike a ima ih masallah. Fakat nisam mogao ni sanjati da ce od onoga Safeta sa pocetka mandata ovo postati. :shock: :shock: :shock: Meni je djelovao ok na pocetku al ovo sad? Pa covjek nema grama samokritike, srama ma bilo cega sto covjeka pravi covjekom. Zivot da ti se zgadi. :( :(
Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 11 sep 2014, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 11 sep 2014, 21:37

DonCorleone je napisao/la:Sa sou.rce preuzeo:

Prepucava se sa svojim igracem preko medija. Ne moze on ostati imun na Luliceve primjedbe da si ne znam ti ko. Koja seljacina mrtva, prepotentna, egoisticna, nesposobna, neskolovana je to samo.
Najvece djubre koje je bilo u i oko reprezentacije , a konkurencija je stvarno bila jaka !
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 11 sep 2014, 21:39

Vidjet ces kad Lulic dobije misterioznu povredu pred Vels.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 sep 2014, 21:40

bordobijeli je napisao/la: ja pratim reprezentaciju dosta dugo al relno nisam strucnjak nego laicki gledam i svako mi imamo svoje neko vidjenje i to je normalno i ne mora da znaci da sam upravu al imam pravo da iznesem svoje misljenje .i mogu ti reci da smo mi i prije ove generacije imali odlicnu reprezentaciju nazalost nismo nikad uspjeli na veliko takmicenje .ekipa sa barbarezom ,baljicem ,bolicem ,salihamidzicem ,bajramovicem ,papac ,spahic,hasagic,nije bila puno lošija tad su ti igraci igrali u bajernu ,realu ,hamburg,šalke itd .hocu da kazem bice ovdje uvijek dobri fudbalera .
Te reprezentacije sa Barbarezom i Bolicem tu si uvijek imao 3,4 odlicna igraca, 3,4 solidna a ostalo lose ili neiskusne igrace. Pape je na SP po prvi put imao 3,4 odlicna igraca i jedno bar desetak solidnih ( a mogao je i vise ). Jos nesto sve linije od Begovica do Dzeke su imale bar jednog jako kvalitetnog igraca - kostur tima. Imao je Dzeku napadaca svjetskog kluba. Bolic iz turskih klubova je bio mala maca za Dzeku sta on znaci i kakav ugled ima. To nije isto :nene: Druga je greska sto nije zadrzao Misketa i Spahu makar na klupi za ove kvalifikacije jos jedna greska. A tih gresaka je sve vise i vise. Vise ti znaci jedan Dzeko nego trojica vrhunski stopera. Obranu mozes nekako zakrpati ali vrhunskog spica nikako nemozes zamjeniti.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 11 sep 2014, 21:42, ukupno mijenjano 2 puta.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 11 sep 2014, 21:40

emil02in je napisao/la:
Šta ćeš bolan pohvaliti,pa gore sam ja napis'o na fejsu.Zašto niko na pressu nije upitao Sušića nešto konkretno.Vidiš kako to normalan savez riješi ode Bento nakon poraza od Albanije,i to sporazumno.Pa ovaj se naš uhljebio ne može ga bog otjerati.možemo samo boga moliti da mu nešto iz malog mozga proradi,jer veliki mu očigledno štopa.
Najcitaniji portali sa imali tekstove: index, klix, ****, sport, ss..... A kakve koristi da ga neko nesto pita na presu? Vidio si sta je rekao onom novinaru kad ga je pitao za ostavku: neko drugo pitanje. Halo? 50 000 maraka prima, i ne osjeca potrebu da odgovori... Pa sjeti se kako je poklopio slusalicu u onoj emisiji cim su dosla dva skakljiva pitanja... Obraz u minusu! :puke:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 11 sep 2014, 21:42

Rekoh ja da mu štopa veliki mozak!Jedan Roberto Karlos,Salihamidžić ili Cafu nisu mogli držati sami cijelu stranu i on govori Luliću da analizira svoju igru.Pa bolan ti ga uništavaš k'o niko do sada,ti si razlog njegove loše igre koju Lulić i ne krije.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 11 sep 2014, 21:44

:kafa:
slika
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 11 sep 2014, 21:46

Samo čekam kad će savez reagovati, treba njima neko vrijeme da skontaju neke stvari, jer da bi dobili 8 miliona eura mi prvo moramo otići na Euro, a na Euro s ovakvim Safetom nećemo otići :nene:
Pa neka im neko javi...
DD

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 11 sep 2014, 21:48

Ide pritisak sa svih strana,bice tesko otjerati ublehu,ali samo polako...da je Dzeko rekao nesto slicno kao Lulic i da je dobio ovakav odgovor vec bi bio bivsi selektor

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 11 sep 2014, 21:48

Consigliere je napisao/la:
Najcitaniji portali sa imali tekstove: index, klix, ****, sport, ss..... A kakve koristi da ga neko nesto pita na presu? Vidio si sta je rekao onom novinaru kad ga je pitao za ostavku: neko drugo pitanje. Halo? 50 000 maraka prima, i ne osjeca potrebu da odgovori... Pa sjeti se kako je poklopio slusalicu u onoj emisiji cim su dosla dva skakljiva pitanja... Obraz u minusu! :puke:
Za to su krivi mediji i lobiji koji su Smetljara Susica ucinili nedodireljivim. Uspio je, uz pomoc medija, otjerati Spahica i Misimovica, okrenuti naciju protiv Dzeke i Dzekinog oca. Napraviti atmosferu u kojoj mu se ne smije postaviti pitanje koje mu ne odgovara, pritom, reprezentaciju vodi u propast, za 50 000!? Nitkov i djubre.
Sramota, jos veca jer je gomila "obrazovanih" ljudi bila na njegovoj strani i jos je !
To je pokaztelj i zasto smo zadnji i najgori u svemu. Glup narod ko k.urac!
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.