Zabit ce ga sutra kao nekad...OTNYS_YNWA je napisao/la:Vratiće se Ronaldu divne uspomene, baš će ga biti zanimljivo gledati na Trafordu.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Zabit ce ga sutra kao nekad...OTNYS_YNWA je napisao/la:Vratiće se Ronaldu divne uspomene, baš će ga biti zanimljivo gledati na Trafordu.
PhoenixFire je napisao/la:malo čitam komentare po raznim forumima i bude mi žao što neki ljudi imaju internetsku konekciju i što danas je svaku š.upak toliko slobodan u svojem mišljenju. evo, kao svi sad veliki znanci nakon dvije pobjede nad barcelonom veličaju tog reala koji cijelu sezonu zapravo igra bijedno. stvar je u tome da su se neke stvari poklopile (barce se zasitila, umorila, bez trenera) i real je to iskoristio, ALI govoriti o tome kako je netko drugi izričiti favorit na old traffordu sem united je nezrelo i glupo. Svi govore o prvoj utakmici kada je kao taj real odigrao basnosnovno i mogao da zabije pet komada, je u redu, mogao je ali nije, mogao je i united ali nije,,i bože moj igralo se u španiji a ne na teatru snova. ljudi zaboravljaju da je united imao u nedelju utakmicu protiv neugodnog evertona, dakle dan manje odmora o reala. neznam što je točno united trebao odigrati dolje, doći i otvoriti se i primiti 3 komada da bi neki balavi madritisti koji navijaju od ljeta 09 za real bili zadovoljni. united je došao po neutralizaciju, i dobio je, uzeo remi 1-1, kud bolje. Da li nije i upozoravajuća činjenica da unitedova odbrana je čvršća iz utakmice u utakmicu. a što se tiće ronalda, njega se može uštopati, pa nije kao da to nismo vidjeli u prošlosti, ne brine mene ronaldo, ako njega ne krene on postane nervozan i puca odakle stigne, njega malo treba obeshrabriti i gotov je, pa to mu je pep radio a i jupp prošle godine s bayernom. nije on nikakav izvanzemaljac i svaki navijač uniteda na njega sutra ne smije gledati s nikakvom nostalgijom, on je sada protiv i ništa više.
sjećam se da je barcelona izdominirala uniteda dvije i osme, na kampu pa je united u uzvratu dobio zahvaljujući silovitom početnom pritisku i genijalnosti skolsa. Neznam, jednostavno me uzavriju komentari tipa real ovo ima da potuče, united je slab i to, upravo zbog toga a iz razloga što real svoj uspjeh kupuje već 15-tak godina, želim da sve dobre vile budu uz sira Aleksa i njegove pulene sutra. Sretno!
Na koju foru si ti kao deklarirani Chelseajevac na ovom forumu i teški hejter Uniteda, postao konstruktivni Unitedovac zadnjih par postova?PhoenixFire je napisao/la:malo čitam komentare po raznim forumima i bude mi žao što neki ljudi imaju internetsku konekciju i što danas je svaku š.upak toliko slobodan u svojem mišljenju. evo, kao svi sad veliki znanci nakon dvije pobjede nad barcelonom veličaju tog reala koji cijelu sezonu zapravo igra bijedno. stvar je u tome da su se neke stvari poklopile (barce se zasitila, umorila, bez trenera) i real je to iskoristio, ALI govoriti o tome kako je netko drugi izričiti favorit na old traffordu sem united je nezrelo i glupo. Svi govore o prvoj utakmici kada je kao taj real odigrao basnosnovno i mogao da zabije pet komada, je u redu, mogao je ali nije, mogao je i united ali nije,,i bože moj igralo se u španiji a ne na teatru snova. ljudi zaboravljaju da je united imao u nedelju utakmicu protiv neugodnog evertona, dakle dan manje odmora o reala. neznam što je točno united trebao odigrati dolje, doći i otvoriti se i primiti 3 komada da bi neki balavi madritisti koji navijaju od ljeta 09 za real bili zadovoljni. united je došao po neutralizaciju, i dobio je, uzeo remi 1-1, kud bolje. Da li nije i upozoravajuća činjenica da unitedova odbrana je čvršća iz utakmice u utakmicu. a što se tiće ronalda, njega se može uštopati, pa nije kao da to nismo vidjeli u prošlosti, ne brine mene ronaldo, ako njega ne krene on postane nervozan i puca odakle stigne, njega malo treba obeshrabriti i gotov je, pa to mu je pep radio a i jupp prošle godine s bayernom. nije on nikakav izvanzemaljac i svaki navijač uniteda na njega sutra ne smije gledati s nikakvom nostalgijom, on je sada protiv i ništa više.
sjećam se da je barcelona izdominirala uniteda dvije i osme, na kampu pa je united u uzvratu dobio zahvaljujući silovitom početnom pritisku i genijalnosti skolsa. Neznam, jednostavno me uzavriju komentari tipa real ovo ima da potuče, united je slab i to, upravo zbog toga a iz razloga što real svoj uspjeh kupuje već 15-tak godina, želim da sve dobre vile budu uz sira Aleksa i njegove pulene sutra. Sretno!
Kakav rjecnik, english style.DukeOfWellington je napisao/la:Portugalski pajaci će bez ikakve sumnje ostati kratkih rukava u hramu fudbala, obzirom da će se četa predvođena dvojnikom Georgea Clooneya naći u neobranom grožđu uslijed filigranski precizne kombinatorike kojom će fantazisti velikana iz Lancashirea održati lekciju fudbala za sve istinske ljubitelje najpopularnijeg engleskog proizvoda.
nisam ja hejter uniteda, nego se ja ne mogu nadiviti prije svega gospodinu siru Aleksu.. on je za mene prvi ispred svih, čovjek koji voli ovaj sport i razvija ga u najboljem smjeru. ne bih želio da vam u united dođe čovjek prizemnih manira poput murinja, koji nema prije svega klasu da vodi ovaj klub, ovaj klub se vodi sa određenim dostojanstvom, kojem sam prepoznao u sir aleksu, on se prije svega zna ponašati a tek onda je vrstan nogometni znalac. usporediti njega i murinja koji je u svojoj karijeri vodio klubove kojima je buđet bio rupa bez dna je neumjesno.MoR je napisao/la: Na koju foru si ti kao deklarirani Chelseajevac na ovom forumu i teški hejter Uniteda, postao konstruktivni Unitedovac zadnjih par postova?
Naravno da ne smeta, zašto bi smetalo, ali mi malo "čudno" ovo sve:PhoenixFire je napisao/la: nisam ja hejter uniteda, nego se ja ne mogu nadiviti prije svega gospodinu siru Aleksu.. on je za mene prvi ispred svih, čovjek koji voli ovaj sport i razvija ga u najboljem smjeru. ne bih želio da vam u united dođe čovjek prizemnih manira poput murinja, koji nema prije svega klasu da vodi ovaj klub, ovaj klub se vodi sa određenim dostojanstvom, kojem sam prepoznao u sir aleksu, on se prije svega zna ponašati a tek onda je vrstan nogometni znalac. usporediti njega i murinja koji je u svojoj karijeri vodio klubove kojima je buđet bio rupa bez dna je neumjesno.
ja se divim unitedu jer je uz bayern i možda barcelonu čuva onaj nekadašnji nogometni štih i draž, a u tome vaš šef ima velebnu ulogu.
Jel ti to smeta?
sakrijte se u rupu svi manchesterovci, ionako ništa od trofeja ove sezone, NULA ste
najgori man utd od negdje 92´
a ovi valencijo je **** i limitirano krilo, ajde redzi neka bude 2-2
neznam zašto već jednom ferguson ne baci 50 mil i dovode neku mrcinu i riješi se retarda u klubu. znam, škot je i škrt je.
Kod: Označi sve
pozdrav svakom čelzijevom fanu na ovome forumu, ja sam jedan od najodanijih i drago mi se pridružiti u diskusijama ako će te me primiti i tako to. uglavnom novi sam član na forumu i jako mi je prirastao čelsi srcu. ovo godine smo postigli veoma golem uspjeh i nadam se i sljedećoj sezoni punoj uspjeha. vidimo da nas može i veseliti obnova ekipe i definitivno nakon nekoliko praznih i sivih trenutaka opet sja sunce na stanfordu.
Još 24 sata i 5 minutauppercut je napisao/la:Sati kao dani, dani kao godine
Ako Jones nije spreman, a izgleda da nije, onda je jedina solucija u vezi Carrick-Claverly što se uistinu pokazala kao i dobitna kombinacija. I ja bi rado vidio na krilu Nanija i Kagawu, al' neko od njih dvojice će morat izostat, nadam se Nani, jer Valencija je pokazao neki djelić forme, a on defanzivno je jedan od rijetkih sposobnih u ekipi koji mogu doprinijet čuvanju Ronalda, tako da bi to trebao biti defanzivni posao njegov i Rafaelov, dok bi Carrick i Claverly čuvali sve ostale igrače i pripomagao bi jedan od njih dvojice u toj ulozi, time bi se Rooney trebao fokusirati na razbijanju igre i čuvanju Alonsa koji je njihova veza i sporedna uloga odma do Ronalda, a Kagawa bi trebao biti veza sa Robinom, kako to ja mogu zamislit, samo tako možemo funkcionisat...Narin je napisao/la:S obzirom na stanje veznog reda,nesto mislim da ako Giggs bude igrao,da ce igrati veznjaka,a ne krilo i samo zbog toga ne bih volio da igra od pocetka sutra.Volio bih ipak da igraju Cleverley i Carrick veznjake,isprobana kombinacija koja je djelovala protiv vecine timova u ligi.
Krila,svi se nadamo da ce to biti Kagawa i Nani,mada bi mogao i Young tu zalutati.
Welbeck je ozbiljna opcija također. On je najveća radilica od svih navedenih i vrlo je moguće da mu to osigura mjesto u sastavu. Ja bih također volio vidjet Kagawu, a na drugoj strani Nanija ili Welbecka. Obojica su mi prihvatljiva opcija. Mada, ništa me ne može posebno iznenaditi, pa ni Giggs ili Young u prvih jedanaest.Narin je napisao/la:S obzirom na stanje veznog reda,nesto mislim da ako Giggs bude igrao,da ce igrati veznjaka,a ne krilo i samo zbog toga ne bih volio da igra od pocetka sutra.Volio bih ipak da igraju Cleverley i Carrick veznjake,isprobana kombinacija koja je djelovala protiv vecine timova u ligi.
Krila,svi se nadamo da ce to biti Kagawa i Nani,mada bi mogao i Young tu zalutati.
Najbolji bek lige.BluesForever je napisao/la:Samo da vam Rafael ne bude igrao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.