Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

myky202
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la myky202 » 04 mar 2013, 17:54

OTNYS_YNWA je napisao/la:Vratiće se Ronaldu divne uspomene, baš će ga biti zanimljivo gledati na Trafordu.
Zabit ce ga sutra kao nekad... :lol:

PhoenixFire
Kontakt:

Post Postao/la PhoenixFire » 04 mar 2013, 18:03

malo čitam komentare po raznim forumima i bude mi žao što neki ljudi imaju internetsku konekciju i što danas je svaku š.upak toliko slobodan u svojem mišljenju. evo, kao svi sad veliki znanci nakon dvije pobjede nad barcelonom veličaju tog reala koji cijelu sezonu zapravo igra bijedno. stvar je u tome da su se neke stvari poklopile (barce se zasitila, umorila, bez trenera) i real je to iskoristio, ALI govoriti o tome kako je netko drugi izričiti favorit na old traffordu sem united je nezrelo i glupo. Svi govore o prvoj utakmici kada je kao taj real odigrao basnosnovno i mogao da zabije pet komada, je u redu, mogao je ali nije, mogao je i united ali nije,,i bože moj igralo se u španiji a ne na teatru snova. ljudi zaboravljaju da je united imao u nedelju utakmicu protiv neugodnog evertona, dakle dan manje odmora o reala. neznam što je točno united trebao odigrati dolje, doći i otvoriti se i primiti 3 komada da bi neki balavi madritisti koji navijaju od ljeta 09 za real bili zadovoljni. united je došao po neutralizaciju, i dobio je, uzeo remi 1-1, kud bolje. Da li nije i upozoravajuća činjenica da unitedova odbrana je čvršća iz utakmice u utakmicu. a što se tiće ronalda, njega se može uštopati, pa nije kao da to nismo vidjeli u prošlosti, ne brine mene ronaldo, ako njega ne krene on postane nervozan i puca odakle stigne, njega malo treba obeshrabriti i gotov je, pa to mu je pep radio a i jupp prošle godine s bayernom. nije on nikakav izvanzemaljac i svaki navijač uniteda na njega sutra ne smije gledati s nikakvom nostalgijom, on je sada protiv i ništa više.
sjećam se da je barcelona izdominirala uniteda dvije i osme, na kampu pa je united u uzvratu dobio zahvaljujući silovitom početnom pritisku i genijalnosti skolsa. Neznam, jednostavno me uzavriju komentari tipa real ovo ima da potuče, united je slab i to, upravo zbog toga a iz razloga što real svoj uspjeh kupuje već 15-tak godina, želim da sve dobre vile budu uz sira Aleksa i njegove pulene sutra. Sretno!

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 04 mar 2013, 18:25

Neznam koliko je istinito da Jones nece igrati :? U svakom slucaju, onda ce vjerovatno Rafa igrati beka, iako sam predvidjao ovog prvog.
Ali ako veceras Villa uzme bod gradjanima, mislim da je to nedostiznih 14 bodova, mada i da City dobije, sto je skroz realno, vec smo 90 % prvaci, jos fali sasvim malo. 8-)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

uppercut
Kontakt:

Post Postao/la uppercut » 04 mar 2013, 19:05

PhoenixFire je napisao/la:malo čitam komentare po raznim forumima i bude mi žao što neki ljudi imaju internetsku konekciju i što danas je svaku š.upak toliko slobodan u svojem mišljenju. evo, kao svi sad veliki znanci nakon dvije pobjede nad barcelonom veličaju tog reala koji cijelu sezonu zapravo igra bijedno. stvar je u tome da su se neke stvari poklopile (barce se zasitila, umorila, bez trenera) i real je to iskoristio, ALI govoriti o tome kako je netko drugi izričiti favorit na old traffordu sem united je nezrelo i glupo. Svi govore o prvoj utakmici kada je kao taj real odigrao basnosnovno i mogao da zabije pet komada, je u redu, mogao je ali nije, mogao je i united ali nije,,i bože moj igralo se u španiji a ne na teatru snova. ljudi zaboravljaju da je united imao u nedelju utakmicu protiv neugodnog evertona, dakle dan manje odmora o reala. neznam što je točno united trebao odigrati dolje, doći i otvoriti se i primiti 3 komada da bi neki balavi madritisti koji navijaju od ljeta 09 za real bili zadovoljni. united je došao po neutralizaciju, i dobio je, uzeo remi 1-1, kud bolje. Da li nije i upozoravajuća činjenica da unitedova odbrana je čvršća iz utakmice u utakmicu. a što se tiće ronalda, njega se može uštopati, pa nije kao da to nismo vidjeli u prošlosti, ne brine mene ronaldo, ako njega ne krene on postane nervozan i puca odakle stigne, njega malo treba obeshrabriti i gotov je, pa to mu je pep radio a i jupp prošle godine s bayernom. nije on nikakav izvanzemaljac i svaki navijač uniteda na njega sutra ne smije gledati s nikakvom nostalgijom, on je sada protiv i ništa više.
sjećam se da je barcelona izdominirala uniteda dvije i osme, na kampu pa je united u uzvratu dobio zahvaljujući silovitom početnom pritisku i genijalnosti skolsa. Neznam, jednostavno me uzavriju komentari tipa real ovo ima da potuče, united je slab i to, upravo zbog toga a iz razloga što real svoj uspjeh kupuje već 15-tak godina, želim da sve dobre vile budu uz sira Aleksa i njegove pulene sutra. Sretno!
slika

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 04 mar 2013, 19:33

PhoenixFire je napisao/la:malo čitam komentare po raznim forumima i bude mi žao što neki ljudi imaju internetsku konekciju i što danas je svaku š.upak toliko slobodan u svojem mišljenju. evo, kao svi sad veliki znanci nakon dvije pobjede nad barcelonom veličaju tog reala koji cijelu sezonu zapravo igra bijedno. stvar je u tome da su se neke stvari poklopile (barce se zasitila, umorila, bez trenera) i real je to iskoristio, ALI govoriti o tome kako je netko drugi izričiti favorit na old traffordu sem united je nezrelo i glupo. Svi govore o prvoj utakmici kada je kao taj real odigrao basnosnovno i mogao da zabije pet komada, je u redu, mogao je ali nije, mogao je i united ali nije,,i bože moj igralo se u španiji a ne na teatru snova. ljudi zaboravljaju da je united imao u nedelju utakmicu protiv neugodnog evertona, dakle dan manje odmora o reala. neznam što je točno united trebao odigrati dolje, doći i otvoriti se i primiti 3 komada da bi neki balavi madritisti koji navijaju od ljeta 09 za real bili zadovoljni. united je došao po neutralizaciju, i dobio je, uzeo remi 1-1, kud bolje. Da li nije i upozoravajuća činjenica da unitedova odbrana je čvršća iz utakmice u utakmicu. a što se tiće ronalda, njega se može uštopati, pa nije kao da to nismo vidjeli u prošlosti, ne brine mene ronaldo, ako njega ne krene on postane nervozan i puca odakle stigne, njega malo treba obeshrabriti i gotov je, pa to mu je pep radio a i jupp prošle godine s bayernom. nije on nikakav izvanzemaljac i svaki navijač uniteda na njega sutra ne smije gledati s nikakvom nostalgijom, on je sada protiv i ništa više.
Na koju foru si ti kao deklarirani Chelseajevac na ovom forumu i teški hejter Uniteda, postao konstruktivni Unitedovac zadnjih par postova? :?

uppercut
Kontakt:

Post Postao/la uppercut » 04 mar 2013, 19:40

DDG
Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra
Valencia Carrick Clevz Welbeck
Rooney
RVP

Sutra ovaj sastav i niko sretniji od mene

lindegard
Kontakt:

Post Postao/la lindegard » 04 mar 2013, 19:43

DDG
Rafa Vidic Evans Evra
Welbek Kerik Klevz Nani
Runi RVP

Ovo bi volio sutra gledat :D
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 04 mar 2013, 19:59

Portugalski pajaci će bez ikakve sumnje ostati kratkih rukava u hramu fudbala, obzirom da će se četa predvođena dvojnikom Georgea Clooneya naći u neobranom grožđu uslijed filigranski precizne kombinatorike kojom će fantazisti velikana iz Lancashirea održati lekciju fudbala za sve istinske ljubitelje najpopularnijeg engleskog proizvoda.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 04 mar 2013, 20:01

DukeOfWellington je napisao/la:Portugalski pajaci će bez ikakve sumnje ostati kratkih rukava u hramu fudbala, obzirom da će se četa predvođena dvojnikom Georgea Clooneya naći u neobranom grožđu uslijed filigranski precizne kombinatorike kojom će fantazisti velikana iz Lancashirea održati lekciju fudbala za sve istinske ljubitelje najpopularnijeg engleskog proizvoda.
Kakav rjecnik, english style. 8-) :lol:
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

PhoenixFire
Kontakt:

Post Postao/la PhoenixFire » 04 mar 2013, 20:02

MoR je napisao/la: Na koju foru si ti kao deklarirani Chelseajevac na ovom forumu i teški hejter Uniteda, postao konstruktivni Unitedovac zadnjih par postova? :?
nisam ja hejter uniteda, nego se ja ne mogu nadiviti prije svega gospodinu siru Aleksu.. on je za mene prvi ispred svih, čovjek koji voli ovaj sport i razvija ga u najboljem smjeru. ne bih želio da vam u united dođe čovjek prizemnih manira poput murinja, koji nema prije svega klasu da vodi ovaj klub, ovaj klub se vodi sa određenim dostojanstvom, kojem sam prepoznao u sir aleksu, on se prije svega zna ponašati a tek onda je vrstan nogometni znalac. usporediti njega i murinja koji je u svojoj karijeri vodio klubove kojima je buđet bio rupa bez dna je neumjesno.

ja se divim unitedu jer je uz bayern i možda barcelonu čuva onaj nekadašnji nogometni štih i draž, a u tome vaš šef ima velebnu ulogu.

Jel ti to smeta? :)

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 04 mar 2013, 20:13

PhoenixFire je napisao/la: nisam ja hejter uniteda, nego se ja ne mogu nadiviti prije svega gospodinu siru Aleksu.. on je za mene prvi ispred svih, čovjek koji voli ovaj sport i razvija ga u najboljem smjeru. ne bih želio da vam u united dođe čovjek prizemnih manira poput murinja, koji nema prije svega klasu da vodi ovaj klub, ovaj klub se vodi sa određenim dostojanstvom, kojem sam prepoznao u sir aleksu, on se prije svega zna ponašati a tek onda je vrstan nogometni znalac. usporediti njega i murinja koji je u svojoj karijeri vodio klubove kojima je buđet bio rupa bez dna je neumjesno.

ja se divim unitedu jer je uz bayern i možda barcelonu čuva onaj nekadašnji nogometni štih i draž, a u tome vaš šef ima velebnu ulogu.

Jel ti to smeta? :)
Naravno da ne smeta, zašto bi smetalo, ali mi malo "čudno" ovo sve:
sakrijte se u rupu svi manchesterovci, ionako ništa od trofeja ove sezone, NULA ste
najgori man utd od negdje 92´
a ovi valencijo je **** i limitirano krilo, ajde redzi neka bude 2-2
neznam zašto već jednom ferguson ne baci 50 mil i dovode neku mrcinu i riješi se retarda u klubu. znam, škot je i škrt je.

Kod: Označi sve

pozdrav svakom čelzijevom fanu na ovome forumu, ja sam jedan od najodanijih i drago mi se pridružiti u diskusijama ako će te me primiti i tako to. uglavnom novi sam član na forumu i jako mi je prirastao čelsi srcu. ovo godine smo postigli veoma golem uspjeh i nadam se i sljedećoj sezoni punoj uspjeha. vidimo da nas može i veseliti obnova ekipe i definitivno nakon nekoliko praznih i sivih trenutaka opet sja sunce na stanfordu.
I da, nije ni SAF cvijeće, imao je i on svojih **** ispada tokom godina, nije da nije. Dobar je dok je sve ok i po njegovom, čim malo zagusti, eto ga sa pljuvanjem :mrgreen:

uppercut
Kontakt:

Post Postao/la uppercut » 04 mar 2013, 20:39

Sati kao dani, dani kao godine :(

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 04 mar 2013, 20:40

uppercut je napisao/la:Sati kao dani, dani kao godine :(
Još 24 sata i 5 minuta
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

uppercut
Kontakt:

Post Postao/la uppercut » 04 mar 2013, 20:41

Odavno nisam bio vise nahypan pred neki mec, nego sto sam sad.

EDIT: NEMA CASILLASA!
http://www1.skysports.com/football/news ... ace-United" onclick="window.open(this.href);return false;

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 04 mar 2013, 20:57

slika

Rio, Rio, Rio, Rio, Rio, Rio... 8-)

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 04 mar 2013, 21:26

S obzirom na stanje veznog reda,nesto mislim da ako Giggs bude igrao,da ce igrati veznjaka,a ne krilo i samo zbog toga ne bih volio da igra od pocetka sutra.Volio bih ipak da igraju Cleverley i Carrick veznjake,isprobana kombinacija koja je djelovala protiv vecine timova u ligi.
Krila,svi se nadamo da ce to biti Kagawa i Nani,mada bi mogao i Young tu zalutati. ;)

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 04 mar 2013, 21:41

Narin je napisao/la:S obzirom na stanje veznog reda,nesto mislim da ako Giggs bude igrao,da ce igrati veznjaka,a ne krilo i samo zbog toga ne bih volio da igra od pocetka sutra.Volio bih ipak da igraju Cleverley i Carrick veznjake,isprobana kombinacija koja je djelovala protiv vecine timova u ligi.
Krila,svi se nadamo da ce to biti Kagawa i Nani,mada bi mogao i Young tu zalutati. ;)
Ako Jones nije spreman, a izgleda da nije, onda je jedina solucija u vezi Carrick-Claverly što se uistinu pokazala kao i dobitna kombinacija. I ja bi rado vidio na krilu Nanija i Kagawu, al' neko od njih dvojice će morat izostat, nadam se Nani, jer Valencija je pokazao neki djelić forme, a on defanzivno je jedan od rijetkih sposobnih u ekipi koji mogu doprinijet čuvanju Ronalda, tako da bi to trebao biti defanzivni posao njegov i Rafaelov, dok bi Carrick i Claverly čuvali sve ostale igrače i pripomagao bi jedan od njih dvojice u toj ulozi, time bi se Rooney trebao fokusirati na razbijanju igre i čuvanju Alonsa koji je njihova veza i sporedna uloga odma do Ronalda, a Kagawa bi trebao biti veza sa Robinom, kako to ja mogu zamislit, samo tako možemo funkcionisat...

A zamislit će to Ferguson dosta bolje, pa izvest ekipu dovoljnu za prolaz protiv Real Madrida..

Uštopat Alonsa i dotok lopte im je zaustavljen...
Uštopat Ronalda i šansa da primimo pogodak je umanjena, ogromno!

Sve je u našim rukama! In Fergie We trust!
Valja dočekat utakmicu :twisted:
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 04 mar 2013, 21:45

Narin je napisao/la:S obzirom na stanje veznog reda,nesto mislim da ako Giggs bude igrao,da ce igrati veznjaka,a ne krilo i samo zbog toga ne bih volio da igra od pocetka sutra.Volio bih ipak da igraju Cleverley i Carrick veznjake,isprobana kombinacija koja je djelovala protiv vecine timova u ligi.
Welbeck je ozbiljna opcija također. On je najveća radilica od svih navedenih i vrlo je moguće da mu to osigura mjesto u sastavu. Ja bih također volio vidjet Kagawu, a na drugoj strani Nanija ili Welbecka. Obojica su mi prihvatljiva opcija. Mada, ništa me ne može posebno iznenaditi, pa ni Giggs ili Young u prvih jedanaest.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 04 mar 2013, 21:49

Samo da vam Rafael ne bude igrao.
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 mar 2013, 22:03

BluesForever je napisao/la:Samo da vam Rafael ne bude igrao.
Najbolji bek lige.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.