slazem se da je na sp nasa ekipa bila najbolja pa cak bi rekao da ona iz Pariza najjaca sto smo i kada imali ,al iz te reprezentacije nedostaju spahic,rahimic ,misimovic ,papac ,mujdza imao tri povrede ,lulic je u padu forme ,to nije malo izgubili smo - 4-5 odlicni igraca a mi i dalje mislimo da smo top reprezentacija .realno sad ovaj sastav je neka srednja evropska reprezentacija .Ajax je napisao/la:Te reprezentacije sa Barbarezom i Bolicem tu si uvijek imao 3,4 odlicna igraca, 3,4 solidna a ostalo lose ili neiskusne igrace. Pape je na SP po prvi put imao 3,4 odlicna igraca i jedno bar desetak solidnih ( a mogao je i vise ). Jos nesto sve linije od Begovica do Dzeke su imale bar jednog jako kvalitetnog igraca - kostur tima. Imao je Dzeku napadaca svjetskog kluba. Bolic iz turskih klubova je bio mala maca za Dzeku sta on znaci i kakav ugled ima. To nije istobordobijeli je napisao/la: ja pratim reprezentaciju dosta dugo al relno nisam strucnjak nego laicki gledam i svako mi imamo svoje neko vidjenje i to je normalno i ne mora da znaci da sam upravu al imam pravo da iznesem svoje misljenje .i mogu ti reci da smo mi i prije ove generacije imali odlicnu reprezentaciju nazalost nismo nikad uspjeli na veliko takmicenje .ekipa sa barbarezom ,baljicem ,bolicem ,salihamidzicem ,bajramovicem ,papac ,spahic,hasagic,nije bila puno lošija tad su ti igraci igrali u bajernu ,realu ,hamburg,šalke itd .hocu da kazem bice ovdje uvijek dobri fudbalera .Druga je greska sto nije zadrzao Misketa i Spahu makar na klupi za ove kvalifikacije jos jedna greska. A tih gresaka je sve vise i vise. Vise ti znaci jedan Dzeko nego trojica vrhunski stopera. Obranu mozes nekako zakrpati ali vrhunskog spica nikako nemozes zamjeniti.
Safet Sušić - Pape
-
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Ako dodze Stilic koji zasluzuje onda nema mijesta timceku i Hadzicu a slucaj Zukanovic nikad necu shvatiti , covjek nije ruzne rijeci reko a ona teleca glava ga ignorise i kaze dok bude u prvi 11 onda aaaa Ognjen bez kluba moze hihihihi mislim gdje je tu logika iako je u mojim ocima Zukanovic jaci od Bice i Sunjica ali et teleca glava Susic zna najbolje..Bajric981 je napisao/la:uz nove igrace Stilica i Zukanovica i klupe za Prcica,Susica, Vrsajevica dobijamo Vels sa 1-2 a protiv Belgije 0-0
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Dokaz da radi ovaj posao iz ljubavi prema domovini. Ko bi radio za pisljivih 50.000 KM u mjesecu.sanlituncay je napisao/la:![]()

Najgluplji potez naseg saveza u historiji, potpisati novi ugovor ovim moronom.
Koje su po tebi te "srednje" evropske reprezentacije osim nas da vidimo ??bordobijeli je napisao/la: realno sad ovaj sastav je neka srednja evropska reprezentacija .
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 11 sep 2014, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
- Consigliere
- Kontakt:
Aj, nek neko nadje stranice onog dana kad je produzio i svrsavanje Papetovaca 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Kad bi mu dali otkaz morali bi mu isplatiti i nadoknadu, jer ta klauza sigurno stoji i u ugovoru, samo kolika li je odšteta...Neće smjeti ovi papci iz saveza ništa rizikovat nažalost, nadam se da griješim, da će me demantovat.Burundi je napisao/la:Samo čekam kad će savez reagovati, treba njima neko vrijeme da skontaju neke stvari, jer da bi dobili 8 miliona eura mi prvo moramo otići na Euro, a na Euro s ovakvim Safetom nećemo otići![]()
Pa neka im neko javi...
Kad jedan Bento može popit otkaz, ne znam šta ovi naši glume, ko da je problem nać boljeg od ovog.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
pa dobro imaju neke top reprezentacije njemacka ,italija ,holandija ,spanija ,francuska ima neka srednja grupa koja je prema vrhu engleska ,hrvatska ,belgija srbija .ima neka sredina s svicarskom ,turskom ,švedskom ,danskom ,ceskom ,rusijom i ima srednja neka koja ide prema dnu tu su rumunija ,irska ,slovacka, bugarska ,izrael .e mi smo ja mislim negdje ova sredina s turcima ,švedima ,ceškomAjax je napisao/la:Koje su po tebi te "srednje" evropske reprezentacije ??bordobijeli je napisao/la: realno sad ovaj sastav je neka srednja evropska reprezentacija .
- Goalgetter
- Kontakt:
Sinan je uzeo Papeta na zub.
Ne bih nikad naslutio da cu se sa njim u necemu slagati.

Ma nema šanse, vidiš da se nisu ni oglasili. Jedino uz žestok pritisak javnosti i medija se ovo može riješiti do sljedeće katastrofe (tj. dvomeč Vels/Belgija).wobly92 je napisao/la:Kad bi mu dali otkaz morali bi mu isplatiti i nadoknadu, jer ta klauza sigurno stoji i u ugovoru, samo kolika li je odšteta...Neće smjeti ovi papci iz saveza ništa rizikovat nažalost, nadam se da griješim, da će me demantovat.Burundi je napisao/la:Samo čekam kad će savez reagovati, treba njima neko vrijeme da skontaju neke stvari, jer da bi dobili 8 miliona eura mi prvo moramo otići na Euro, a na Euro s ovakvim Safetom nećemo otići![]()
Pa neka im neko javi...
Kad jedan Bento može popit otkaz, ne znam šta ovi naši glume, ko da je problem nać boljeg od ovog.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- The_Target
- Kontakt:
Da nije ova kljusina izbornik sasvim sigurno bi jos nekoliko dobrih igraca bili u repki.I ovako mi imamo jako dobru ekipu koja se ne bi smjela sramotiti u srazu ni sa jednom svjetskom repkom. Kada stavis ove igrace na normalne pozicije ova repka djeluje jako mocno. Vidjeli smo to na Americkoj turneji prije SP. Ali ova bruka bi razbila i Argentinu a ne nas. Ljudi u Hrvatskoj ne mogu vjerovati kakav budalas nas izludjuje i jos mu se i skandira ime na utakmicama Jadna majko iz kakvog okruzenja ja poticem. Ipak da se ne lazemo vise. Posto smo i jako bogati sto ne bi konjinu placali vise nego sto placa svoje selektore iko u zemljama okruzenja. A zasigurno niko u Evropi nema ovaku facu na klupi. I jos neki pisu ko bi za te pare radio. Evo ovog ne mozemo topom potjerat izgleda da i nije tako lose.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Safete turčine,napuši se ****.
Srdačan pozdrav iz kišnog Mostara za Pariz i pariške kapije.
Srdačan pozdrav iz kišnog Mostara za Pariz i pariške kapije.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Teško će preživjeti ovaj pritisak.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- hogarstrasni
Vjerovatno dio tog "pojacanog" ugovora ide u dzepove ljudi koji su ga izglasali , s kojekakvim dilovima i talovima u buducnosti.dubrovnik je napisao/la:Da nije ova kljusina izbornik sasvim sigurno bi jos nekoliko dobrih igraca bili u repki.I ovako mi imamo jako dobru ekipu koja se ne bi smjela sramotiti u srazu ni sa jednom svjetskom repkom. Kada stavis ove igrace na normalne pozicije ova repka djeluje jako mocno. Vidjeli smo to na Americkoj turneji prije SP. Ali ova bruka bi razbila i Argentinu a ne nas. Ljudi u Hrvatskoj ne mogu vjerovati kakav budalas nas izludjuje i jos mu se i skandira ime na utakmicama Jadna majko iz kakvog okruzenja ja poticem. Ipak da se ne lazemo vise. Posto smo i jako bogati sto ne bi konjinu placali vise nego sto placa svoje selektore iko u zemljama okruzenja. A zasigurno niko u Evropi nema ovaku facu na klupi. I jos neki pisu ko bi za te pare radio. Evo ovog ne mozemo topom potjerat izgleda da i nije tako lose.
Nismo svjesni, ovo je najvece djubre koje je ikada primirisalo reprezentaciji, on i njegova kockarsko mafijaska familija !
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Oko 1,8 miliona KM za tri godine ugovora ako bi mu dali otkaz, valjda je tako i u reprezentaciji 
Safete, obraduj naciju-podnesi ostavku. Nisi ti za ovoga, uništavaš nas.

Safete, obraduj naciju-podnesi ostavku. Nisi ti za ovoga, uništavaš nas.
DD
Dokaz da radi ovaj posao iz ljubavi prema domovini. Ko bi radio za pisljivih 50.000 KMGoalgetter je napisao/la:sanlituncay je napisao/la:![]()
Nisam vjerovao da ću se obradovati naslovu u Avazovom štivu.Čuda se dešavaju,valjda s još jedno desi

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Između ostalog:Goalgetter je napisao/la:Sinan je uzeo Papeta na zub.Ne bih nikad naslutio da cu se sa njim u necemu slagati.
"Tokom kvalifikacija se dosta toga presutilo u visem interesu, kako bi izborili Brazil. U brazilu se molilo da ne kvarimo atmosferu, pa ne moze se vjecno presucivati."
Dobro reče Sinan.

@Virtu4l Mislim da sam pročitao da je rekao da ga slobodno kritikuju, ne zanima ga to, da on radi svoj pos'o, bla bla...

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- The_Target
- Kontakt:
Bit ce kljucna protiv Velsa, ako izgubimo mislim da nece vise biti selektor. Ako dobijemo onda ostaje on jos ovu godinu min.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.