Žao mi je momci, bez trofeja ostajete ove godine.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Željo - Sloboda polufinale kupa
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Zar ste izgubili nadu i za ligu?wobly92 je napisao/la:Željo - Sloboda polufinale kupa![]()
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Zaboravih legendu postavitPipiDugaCarapa je napisao/la:Zar ste izgubili nadu i za ligu?wobly92 je napisao/la:Željo - Sloboda polufinale kupa![]()
Žao mi je momci*, bez trofeja ostajete ove godine.
Momci* - Željo
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Probisvjet
- Kontakt:
od 3,50 min. Od tada se Davud usutio kao piicic.JoseeMourinho je napisao/la:Nisam u toku ali koliko se sjećam da sam čitao bas na SS.ba da mu se duguje i da sve legalno potražuje, sad sto je kreten vas zayebo za još duplo to je nažalost druga prica, ako ima papire da su to njegove pare, ako ko zna tacno kakva je situacija nek napise jer nisam naletio ninakakav članak oko toga
I da kako ob udje u UO kona?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Mislim da je Davudova neka firme sponzor Sarajevu, mislim neka oko medicine.. nzm tacno, da ne lupam..
Pa moze biti da je preko tog sponzorstva usao..
A i kazu da ima neke veze s Ibrakovicem
Pa et, sve ti se samo kazalo
A bgmi ono sto je Husic nagrnuo na Sarajevo, moglo bi mu se obiti o glavu. Jer bas taj covjke kojem je sloboda duzna sjedi u Upravi Sarajeva, i vrlo je vjerovatno za ocekivati da bi se sarajlije preko Davuda osvetile Husicu.
A i kazu da ima neke veze s Ibrakovicem
A bgmi ono sto je Husic nagrnuo na Sarajevo, moglo bi mu se obiti o glavu. Jer bas taj covjke kojem je sloboda duzna sjedi u Upravi Sarajeva, i vrlo je vjerovatno za ocekivati da bi se sarajlije preko Davuda osvetile Husicu.
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Ili obrnuto ako pogledaa prethodni klip bice ti jasnijeZip je napisao/la:Mislim da je Davudova neka firme sponzor Sarajevu, mislim neka oko medicine.. nzm tacno, da ne lupam..
A i kazu da ima neke veze s Ibrakovicem![]()
samo Sloboda
- Probisvjet
- Kontakt:
Skoro Davud u Tuzli izleti da mu je duzno i Sarajevo za dividendu. Davud u FK Sarajevo sluzi samo za izvlacenje novca. Malo su mu se sada poremetili planovi jer nema Ibrakovica, ali on u talu ima jos ljudi u upravi. Vidjecete kada, i ako dodje novi UO sta se sve redi i kako. On nije dosao u Sarajevo zbog ljubavi prema FK nego zbog drugih koristi.Zip je napisao/la:Mislim da je Davudova neka firme sponzor Sarajevu, mislim neka oko medicine.. nzm tacno, da ne lupam..
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Pa to je logicno, rijetko je ko dosao u sport da bi napravio sportski rezultat.. Vec da se opariProbisvjet je napisao/la:Skoro Davud u Tuzli izleti da mu je duzno i Sarajevo za dividendu. Davud u FK Sarajevo sluzi samo za izvlacenje novca. Malo su mu se sada poremetili planovi jer nema Ibrakovica, ali on u talu ima jos ljudi u upravi. Vidjecete kada, i ako dodje novi UO sta se sve redi i kako. On nije dosao u Sarajevo zbog ljubavi prema FK nego zbog drugih koristi.Zip je napisao/la:Mislim da je Davudova neka firme sponzor Sarajevu, mislim neka oko medicine.. nzm tacno, da ne lupam..
Vjerujem, da ima milion nekih igrica za koje mi uopste ne znamo
Mi smo na kraju samo crne ovce
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Ne uredu lopov je on kao i ostali, ali njegova tužba nema veze sa protivtuzbom, ako se donese pravosnazna presuda pare ce se morati isplatiti, e sad sve zavisi koje on papire ima, a i dokle je proces jer cak i žalbama sloboda to može lagano odgoditi za iduću godinu belaj i dobiti licencumerak je napisao/la:Ili obrnuto ako pogledaa prethodni klip bice ti jasnijeZip je napisao/la:Mislim da je Davudova neka firme sponzor Sarajevu, mislim neka oko medicine.. nzm tacno, da ne lupam..
Ali et zanimljivo ce biti sto se tog "duga" tiče
Hazmir ucjeni dinu sa vec poznatom aferom ''punac'', dino ''nagovori'' davuda da povuce tuzbu a on njemu za uzvrat potpise(ako vec nije) jos jedan sumnjiv ugovor na stetu FKS, u medijima se sve zataska pricom o oprostu duga,ili dogovoru izmedju slobode i davuda.. I mirna BosnaJoseeMourinho je napisao/la:Iskreno velike šanse su da sloboda ne dobije licencu koliko god me sad napali, jer to nije jedini dug, uredu riješili najveći, ali i onaj koji je imao modus rjesenja , ali mene zanima kako ce riješiti davuda(koji bas me zanima kako upade u uo Sarajeva, misterija godine), jer koliko znam sa njegove strane nema ljubavi i sl. prema slobodi tako da nevjerujem da ce potpisati reprogram nego jedina opcija da ga azmir kesira, a bgm koliko se ja sjećam goleme pare potražuje
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Kako se situacija zakuhala...
Zrinjski i Sloboda su već možemo reć' sigurni putnici u Evropu (objektivno), a poslije njih pa mogu i tu sigurno reć' da će Željo izboriti Evropu, dal' kroz ligu il' kup vidjećemo. Ako to urade kroz ligu, to znači da će biti ispred Sarajeva, i Sarajevo ostaje bez Evrope. Široki može u Evropu kroz kup. S druge strane Željo i da ne bude ispred Sarajeva, može ispred Širokog pokupit kup. Tako da će neko od to dvoje, Sarajevo il Široki, ostat bez Evrope. Široki je u dosta težoj situaciji da kroz ligu nešto uradi, dok su im u kupu šanse velike jer će vjerovatno igrati finale. Komplikovano skroz, kao što rekoh, baš se zakuhalo.
Zrinjski i Sloboda su već možemo reć' sigurni putnici u Evropu (objektivno), a poslije njih pa mogu i tu sigurno reć' da će Željo izboriti Evropu, dal' kroz ligu il' kup vidjećemo. Ako to urade kroz ligu, to znači da će biti ispred Sarajeva, i Sarajevo ostaje bez Evrope. Široki može u Evropu kroz kup. S druge strane Željo i da ne bude ispred Sarajeva, može ispred Širokog pokupit kup. Tako da će neko od to dvoje, Sarajevo il Široki, ostat bez Evrope. Široki je u dosta težoj situaciji da kroz ligu nešto uradi, dok su im u kupu šanse velike jer će vjerovatno igrati finale. Komplikovano skroz, kao što rekoh, baš se zakuhalo.
Sve tempirano u minutu. .Rinuka je napisao/la:Hazmir ucjeni dinu sa vec poznatom aferom ''punac'', dino ''nagovori'' davuda da povuce tuzbu a on njemu za uzvrat potpise(ako vec nije) jos jedan sumnjiv ugovor na stetu FKS, u medijima se sve zataska pricom o oprostu duga,ili dogovoru izmedju slobode i davuda.. I mirna BosnaJoseeMourinho je napisao/la:Iskreno velike šanse su da sloboda ne dobije licencu koliko god me sad napali, jer to nije jedini dug, uredu riješili najveći, ali i onaj koji je imao modus rjesenja , ali mene zanima kako ce riješiti davuda(koji bas me zanima kako upade u uo Sarajeva, misterija godine), jer koliko znam sa njegove strane nema ljubavi i sl. prema slobodi tako da nevjerujem da ce potpisati reprogram nego jedina opcija da ga azmir kesira, a bgm koliko se ja sjećam goleme pare potražuje
Savez zataska bruku u lizi Sarajevo se izvuce ne okrznuto Davudu dobro,Slobodi dobro uz obecanje saveza da ce imati fer sudjenje na ostalim utaknicama.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
za Davuda je bolje da ne talasa puno...oprao je Slobodu na ruke,opustosio nas i jos potrazuje oko 300 000 mislim....on je vlasnik farmaceutske firme ZADA koja je TK...tacnije 5 kilometara od grada....ako stane na rep Slobodi ima i grad mehanizme pa ce se vidjet gdje je ko.... nekad ovi iz porezne i finansijske inspekcije se najave pa ti dodju jednom-dvaput godisnje a ima i drugih varijanti...malo bolnijih a njima ide u radni staz taman kad bi svaki dan dolazili...a nije da se ne moze zavrsitJoseeMourinho je napisao/la:Nisam u toku ali koliko se sjećam da sam čitao bas na SS.ba da mu se duguje i da sve legalno potražuje, sad sto je kreten vas zayebo za još duplo to je nažalost druga prica, ako ima papire da su to njegove pare, ako ko zna tacno kakva je situacija nek napise jer nisam naletio ninakakav članak oko toga
I da kako ob udje u UO kona?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ovo Igraci dobili poziv od Mese.
FK Sarajevo
- Samir Radovac
- Almir Bekic
- Adnan Kovacevic
- Haris Duljevic
Zrinjski
- Jasmin Mesanovic
- Filip Arezina
- Benjamin Colic
- Daniel Graovac
- Tomislav Tomic
- Ognjen Todorovic
- Goran Karacic
Zeljo
- Miroslav Stevanovic
- Kerim Memija
- Aleksandar Kosoric
- Nermin Zolotic
- Srdan Stanic
- Adnan Zahirovic
- Vedran Kjosevski
Sloboda Tuzla
- Amer Ordagic
- Mladen Veselinovic
- Elvis Saric
- Kenan Piric
Radnik
- Samir Memisevic
- Dino Besirevic
Borac Banja Luka
- Ajdin Redzic
Celika Zenica
- Mahir Karic
- Marin Popovic
Siroki
- Antonio Soldo
- Zvonimir Kozulj
http://www.nfsbih.ba/bih/vijest.php?id=11621 "svi pozvani igrači, kandidati za „A“ selekciju,"
FK Sarajevo
- Samir Radovac
- Almir Bekic
- Adnan Kovacevic
- Haris Duljevic
Zrinjski
- Jasmin Mesanovic
- Filip Arezina
- Benjamin Colic
- Daniel Graovac
- Tomislav Tomic
- Ognjen Todorovic
- Goran Karacic
Zeljo
- Miroslav Stevanovic
- Kerim Memija
- Aleksandar Kosoric
- Nermin Zolotic
- Srdan Stanic
- Adnan Zahirovic
- Vedran Kjosevski
Sloboda Tuzla
- Amer Ordagic
- Mladen Veselinovic
- Elvis Saric
- Kenan Piric
Radnik
- Samir Memisevic
- Dino Besirevic
Borac Banja Luka
- Ajdin Redzic
Celika Zenica
- Mahir Karic
- Marin Popovic
Siroki
- Antonio Soldo
- Zvonimir Kozulj
http://www.nfsbih.ba/bih/vijest.php?id=11621 "svi pozvani igrači, kandidati za „A“ selekciju,"
Manje više to je ono najbolje, možda je to malo pretjerano da su kandidati za reprezentaciju, ali eto.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Mislim da je ovo preopsirno. Cuj Radovac, Zolotic, Kosoric, Karic, Besirovic, Bekic, Popovic, Mesanovic, Colic, Redzic, Kjosevski, Saric.

Cimirot, zamolio bih te da Kosorića i Kjosevskog ne stavljaš u tu grupu.
Ovo je jako dobra ideja, ima propusta, slažem se, ali to je sve u pet deka.
Ovo je jako dobra ideja, ima propusta, slažem se, ali to je sve u pet deka.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Lose kada ne pozove lose kada pozove.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Kjosevski se morao naći na spisku, smijurija bi bila da ga nema.Lakoste je napisao/la:Mislim da je ovo preopsirno. Cuj Radovac, Zolotic, Kosoric, Karic, Besirovic, Bekic, Popovic, Mesanovic, Colic, Redzic, Kjosevski, Saric.![]()
![]()
![]()
Logičnije je da poziv bude upućen Kosoriću, jednom od najboljih štopera lige koji se naročito dokazao u europskim utakmicama, nego Kovačeviću za kojeg je dovoljno reći da je jedan od odbrambenih igrača FKS.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.