Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Na dvije tekme diva 18 milja ljudi.
Protiv nebitnih klubova.
Protiv nebitnih klubova.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 06 avg 2022, 23:53, ukupno mijenjano 2 puta.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Da vam se otklone sumnjemozak je napisao/la: ↑06 avg 2022, 23:23Pojedini navijači Sarajeva su večeras osramotili svoj klub. Gađanje igrača Posušja je teški seljakluk.
Za navijače Borca nemam nikakav komentar.
Necivilizovano politički ograisali.
Sarajevo večeras zasluženo pobjedilo mada bi volio vidjeti položaj Muse kod gola, vrlo sumnjiva situacija.

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Počeli se likovi valjat od prve minute drugog poluvremena i sad ja kao treba da ih aplauzom ispratim. 

Napisao sam: " pojedini navijači Sarajeva....".amypitar je napisao/la: ↑06 avg 2022, 23:42Pa nesto mi se nisi javio prošlu utakmicu kad su igraci Sloge kod 0-1 ispraceni od tog istoka gromoglasnim aplauzom.Isto tako su ispraceni ,i na kraju utakmice.Trener Sloge je izjavio da ovakva atmosfera vraca vjeru u fudbal u drzavi.Ja zamjeram istoku ,samo sto je nasjeo na provokacije fudbalera Posusja,koji je radi valjanja i opstrukcije igre , okrecu istoku i spominju familiju.mozak je napisao/la: ↑06 avg 2022, 23:23Pojedini navijači Sarajeva su večeras osramotili svoj klub. Gađanje igrača Posušja je teški seljakluk.
Sarajevo večeras zasluženo pobjedilo mada bi volio vidjeti položaj Muse kod gola, vrlo sumnjiva situacija.
Ali dobro mi smo SARAJEVO i sve se pod lupom gleda,i ja to svacam.
Nemam se namjeru raspravljat jer ovakve stvari nisu za raspravu. Ovakve stvari treba osuditi.
forgempp je napisao/la: ↑06 avg 2022, 23:47Da vam se otklone sumnjemozak je napisao/la: ↑06 avg 2022, 23:23Pojedini navijači Sarajeva su večeras osramotili svoj klub. Gađanje igrača Posušja je teški seljakluk.
Sarajevo večeras zasluženo pobjedilo mada bi volio vidjeti položaj Muse kod gola, vrlo sumnjiva situacija.![]()
![]()

Sve je čisto

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
@sky vidiš brate šta ti pričam danas, dođe pogan i valja se od 15. min, pa dobije po ušima. Onako gledaš fudbal pa ko koga.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Igraci Sloge su gospoda za one zmije.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Onako mi svejedno ali još malo pa će izaći naslov na portalu...igrači Posušja napali navijače na istočnoj tribini. Ovi im uzvratili flašama psovkama itd...
Neće, ne brini. Apsolutno podržavam da se svaki sličan antifudbal ovako nagradi, ne samo na Koševu nego na svim terenima. Doprinosi se poboljšanju kvaliteta lige. Sportski pozdrav.
-
- Kontakt:
Navijanje,posjeta ovo vam je zadaca vama i ostalima mada to se i prije znalo. Svaka ekipa i kad izgubimo dobije aplauz ako je zasluzila,ali ekipe koje igraju Zizovicev antifudbal mogu dobit samo ovo od nocasmozak je napisao/la: ↑06 avg 2022, 23:23Pojedini navijači Sarajeva su večeras osramotili svoj klub. Gađanje igrača Posušja je teški seljakluk.
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Realno, ovo vcrs sto je na Kosevu bilo na grbavici nebi moglo stati.
- Ferrante071
- Kontakt:
1. Izvadiš karu i ispišaš se po dušmanima
2. Ovi kamenjari neka se kući ovako valjaju
3. Mersudine kralju
4. Molba za raju sa istoka, gađajte preciznije
5. Feđa... Samo nastavi!
2. Ovi kamenjari neka se kući ovako valjaju
3. Mersudine kralju
4. Molba za raju sa istoka, gađajte preciznije
5. Feđa... Samo nastavi!
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo
Šta koga boli qrac koliko je bilo navijača, važno je da smo mi zadovoljni sa posjetom.

-
- Kontakt:
Bgm Sarajevo bas fino igra. Bice to lijepo gledat protiv ekipa koje se hoce nadigravat. Samo nek se dize kvalitet lige.
Jos da dozivim da i Sloboda proigra, da se ovi cetnici ugase, e kakvo bi onda uzivanje bilo
Jos da dozivim da i Sloboda proigra, da se ovi cetnici ugase, e kakvo bi onda uzivanje bilo
Volim tebe, više od sebe
Zamisli, isprovocirao ih igrac valjanjem

Hebib zadnji put na Pecari lego i klanja ispred sjevera( meni osobno ne smeta nek radi covjek sta oce). Pitari provociraju publiku u nas ima 10 godina.
Inace cestitke na pobjedi, igrate lijep fudbal, poz
SAMO ŠIROKI!
Posušje sa boljim imenima , ali sa duplo gorom igrom od prošle godine.Zasluzena pobjeda nas nema šta.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Svi ispratili opet tekmu, neki ostali tuzni, a neki smo i slavili. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Džafić nikako na špica, propali eksperiment. Mulahusejnović je također kritičan.
Suljića i Dala večeras nije išlo ali borba i zalaganje nije izostajalo, Dal je večeras u jednoj situaciji perfektno primio loptu u petercu i čeka li čeka dok ga neko nije zatvorio.
Suljića i Dala večeras nije išlo ali borba i zalaganje nije izostajalo, Dal je večeras u jednoj situaciji perfektno primio loptu u petercu i čeka li čeka dok ga neko nije zatvorio.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
HAJMO SVI RUKE
RUKE RUKE RUKE
HAJMO BRACO
ADNAN BOBIC
RUKE RUKE RUKE
HAJMO BRACO
ADNAN BOBIC
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Kako je Mekic proslavio gol?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Bordo10, Lobudaraczapamcenje, mosarajvosa83, Proximic, VolimBiH96 i 24 gosta.