Safet Sušić - Pape

Virtu4l
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Virtu4l » 11 sep 2014, 22:19

wobly92 je napisao/la:@Virtu4l Mislim da sam pročitao da je rekao da ga slobodno kritikuju, ne zanima ga to, da on radi svoj pos'o, bla bla... :problem:
Sad je vrag definitivno odnio šalu, mislim da ni igračima nije svejedno, a ako oni odluče da on ide, tu je sve gotovo. Samo ga četiri boda u oktobru mogu spasiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 11 sep 2014, 22:23

A sad bez zayebancije,strašno je kakav nas čovjek vodi,i za kakve novce to radi.Čisti amater,pravi onaj ljakse,džaba pare,džaba sve,vidi se da je ljakse sa dna kace.Ona famozna seljačka mudrost,neka je meni dobro,pa makar svi pocrkali.Ja sam u Parizu,primam dobru plaću,ne pripremam se za utakmice i živo mi se yebe za vas u Mostaru,Sarajevu,Bihaću...Strašan amaterizam i bahatost.Nećemo ići daleko ali onakve izjave nakon Nigerije,ono može samo jedan seljober izjaviti,zatim bježanje iz Pariškog studija nakon jednog nezgodnog pitanja,pa sad šećer na kraju,u Zenici.Ni trunke samokritičnosti,sa podsmijehom gleda na one koji spominju njegov odlazak,kenja na igrače,i još ga nisam čuo da je preuzeo makar dio odgovornosti.Osim što je loš trener,kao čovjek je kurtchina i beskičmenjak.Mumija na terenu i van njega.Ubija volju za životom.Pogledaš onaj trans u Zenici za poginule rudare koji su radili za 600-700-800 KM,koji su krvnički zarađivali svoj hljeb i pogledaš njegovu paču koja nam se svima podrugljivo smije,i koja iz Pariza uzima 50.000 KM mjesečno nizašta,muka ti dođe.Prčim te,seljačino dijasporska.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 11 sep 2014, 22:23

Nije problem Smetljaru dati otkaz, malo mu zprijetis istragom, tuzbom i on ode...Problem je citava NFSBiH mafija koja ima tal u Susicevom ugovoru, premijama, transferima itd, svima udara na dzep !
Nadam se kontinuiranim porazima , ovo mora stati.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 11 sep 2014, 22:24

Virtu4l je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:@Virtu4l Mislim da sam pročitao da je rekao da ga slobodno kritikuju, ne zanima ga to, da on radi svoj pos'o, bla bla... :problem:
Sad je vrag definitivno odnio šalu, mislim da ni igračima nije svejedno, a ako oni odluče da on ide, tu je sve gotovo. Samo ga četiri boda u oktobru mogu spasiti.
Još prepucavanja preko medija sa Lulićem će atmosferu u svlačionici sjebat totalno koja još od tekme protiv Egipta nije sjajna.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 11 sep 2014, 22:30

Hebo vas atmosfera zbog nje se stalno nesto suti,a novinari ko p.ickice ne postavljaju pitanja na press :thumbup: al tako je to u zivotu kad je neko car svi se uvlače kad tone onda svi bježe

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 sep 2014, 22:31

[youtube][/youtube]

:kafa: Evo 10-tke Pape

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 11 sep 2014, 22:32

STARI POZNATI UBLEHAŠI,NAKON PAPETOVOG PRODUŽENJA UGOVORA NA 2 GODINE
Virtu4l je napisao/la:Tačno bi mi ovo kmečanje nedostajalo. Neka te selektore još 10 godina, samo da ih slušam kako kmeče.
harishp je napisao/la: Nego aferim momciluci,jos dvije godine grickanja bijelih bubrega :mrgreen:
Sabinho je napisao/la:JUPIIIIIIIIIIIIIIIII TAKO JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE AFERIMMMMMMMMMMMM :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Head je napisao/la:Auuuuu al ce cirevi da pucaju veceras. :urnebes:

Pozdrav :opaopa: :bih: :tralala:
Sabinho je napisao/la:Pravda je zadovoljena :!: :!: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :bih:

BILO JE I ONIH KOJI SU BILI PROTIV SAFETA :rol:

mostar_mo je napisao/la:dobit će otkaz u pola kvalifikacija garantujem životom ..koji levati su ovo u savezu ..još će mu odštetu morat platit !
Neutral je napisao/la:9.7. 2014. godine, dan kada je umro bosanskohercegovački fudbal.

:bih:
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 11 sep 2014, 22:34

Treba išćerati **** što prije.Nije on toliko vrijedan da propustimo jedno EP gdje bi nas na svakoj utakmici bilo 15.000-20.000.
Vječno u našim srcima.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 sep 2014, 22:35

Ajax je napisao/la:[youtube][/youtube]

:kafa: Evo 10-tke Pape
meni je cudo zbog cega Štilic ovdje nije igrao za reprezentaciju .ovdje je bio u daleko najboljoj formi ,koja je ovo godina i koje bio selektor :?:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 sep 2014, 22:36

Best of. :urnebes:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 sep 2014, 22:36

Novi kodeks ponašanja NFSBiH, veoma zanimljivo, obavezno pročitati,

" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 sep 2014, 22:37

bordobijeli je napisao/la: meni je cudo zbog cega Štilic ovdje nije igrao za reprezentaciju .ovdje je bio u daleko najboljoj formi ,koja je ovo godina i koje bio selektor :?:
I ove sezone je u zivotnoj formi nista se ti ne sekiraj :thumbup: A tada nije igrao opravdano zbog Misketa. Sada vise nema Misketa.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 11 sep 2014, 22:38

sanlituncay je napisao/la:STARI POZNATI UBLEHAŠI,NAKON PAPETOVOG PRODUŽENJA UGOVORA NA 2 GODINE
Virtu4l je napisao/la:Tačno bi mi ovo kmečanje nedostajalo. Neka te selektore još 10 godina, samo da ih slušam kako kmeče.
harishp je napisao/la: Nego aferim momciluci,jos dvije godine grickanja bijelih bubrega :mrgreen:
Sabinho je napisao/la:JUPIIIIIIIIIIIIIIIII TAKO JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE AFERIMMMMMMMMMMMM :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Head je napisao/la:Auuuuu al ce cirevi da pucaju veceras. :urnebes:

Pozdrav :opaopa: :bih: :tralala:
Sabinho je napisao/la:Pravda je zadovoljena :!: :!: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :bih:
Head je aktualizirao svoj stav prekjuce iznova :urnebes: .
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 11 sep 2014, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 11 sep 2014, 22:39

Nekako mi se cini da odnos na relaciji igraci-selektor nije bas najbolji i da je to sve vec na rubu incidenta. To sve vise dolazi do izrazaja preko izjava pojedinih igraca kojima je pun qrac ove papazjanije oko reprezentacije.

Medjutim, mislim da je i Susicu sada jasno da ovako nece ici i da ce nesto promijeniti. Prije svega mislim da ce vratiti formaciju u kojoj smo igrali protiv Argentine na SP-u, a onda je i zadrzati tokom kvalifikacija. Pitanje je samo da li ce to biti dovoljno da se u utakmicama sa Walesom i Belgijom narednog mjeseca uzmu 4 boda i tako Pape ostavi na klupi.

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 11 sep 2014, 22:40

Ajax je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la: meni je cudo zbog cega Štilic ovdje nije igrao za reprezentaciju .ovdje je bio u daleko najboljoj formi ,koja je ovo godina i koje bio selektor :?:
I ove sezone je u zivotnoj formi nista se ti ne sekiraj :thumbup: A tada nije igrao opravdano zbog Misketa. Sada vise nema Misketa.
Nema Misketa,al mu je sad konkurencija gora :D SAFET,TINO :rol:
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 sep 2014, 22:41

Ja sam jos uvijek za Papeta uz uslov da ne eksperimentise. Ovim porazom je znatno uzdrmao svoj status. :(
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 11 sep 2014, 22:42

Safete, eno Paulo Bento dao otkaz u Portugalu...nakon prvog većeg izenađenja. Tako to rade u normalnim zemljama, normalni ljudi s obrazom i karakterom.

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 11 sep 2014, 22:42

Sabinho je napisao/la:Ja sam jos uvijek za Papeta
E blago ti pameti.Srećom,među 3-4% si.
Vječno u našim srcima.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 11 sep 2014, 22:42

Sabinho je napisao/la:Ja sam jos uvijek za Papeta uz uslov da ne eksperimentise. Ovim porazom je znatno uzdrmao svoj status. :(
Drug de reci iskreno koliko ti Pape placa ili ti je neki rod pa ga toliko branis ? :hmmmmm:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 sep 2014, 22:43

arelinho je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Ja sam jos uvijek za Papeta uz uslov da ne eksperimentise. Ovim porazom je znatno uzdrmao svoj status. :(
Drug de reci iskreno koliko ti Pape placa ili ti je neki rod pa ga toliko branis ? :hmmmmm:
Ne branim ga jer Kipar nemam cime braniti.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.