Sad je vrag definitivno odnio šalu, mislim da ni igračima nije svejedno, a ako oni odluče da on ide, tu je sve gotovo. Samo ga četiri boda u oktobru mogu spasiti.wobly92 je napisao/la:@Virtu4l Mislim da sam pročitao da je rekao da ga slobodno kritikuju, ne zanima ga to, da on radi svoj pos'o, bla bla...
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
A sad bez zayebancije,strašno je kakav nas čovjek vodi,i za kakve novce to radi.Čisti amater,pravi onaj ljakse,džaba pare,džaba sve,vidi se da je ljakse sa dna kace.Ona famozna seljačka mudrost,neka je meni dobro,pa makar svi pocrkali.Ja sam u Parizu,primam dobru plaću,ne pripremam se za utakmice i živo mi se yebe za vas u Mostaru,Sarajevu,Bihaću...Strašan amaterizam i bahatost.Nećemo ići daleko ali onakve izjave nakon Nigerije,ono može samo jedan seljober izjaviti,zatim bježanje iz Pariškog studija nakon jednog nezgodnog pitanja,pa sad šećer na kraju,u Zenici.Ni trunke samokritičnosti,sa podsmijehom gleda na one koji spominju njegov odlazak,kenja na igrače,i još ga nisam čuo da je preuzeo makar dio odgovornosti.Osim što je loš trener,kao čovjek je kurtchina i beskičmenjak.Mumija na terenu i van njega.Ubija volju za životom.Pogledaš onaj trans u Zenici za poginule rudare koji su radili za 600-700-800 KM,koji su krvnički zarađivali svoj hljeb i pogledaš njegovu paču koja nam se svima podrugljivo smije,i koja iz Pariza uzima 50.000 KM mjesečno nizašta,muka ti dođe.Prčim te,seljačino dijasporska.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
- hogarstrasni
Nije problem Smetljaru dati otkaz, malo mu zprijetis istragom, tuzbom i on ode...Problem je citava NFSBiH mafija koja ima tal u Susicevom ugovoru, premijama, transferima itd, svima udara na dzep !
Nadam se kontinuiranim porazima , ovo mora stati.
Nadam se kontinuiranim porazima , ovo mora stati.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Još prepucavanja preko medija sa Lulićem će atmosferu u svlačionici sjebat totalno koja još od tekme protiv Egipta nije sjajna.Virtu4l je napisao/la:Sad je vrag definitivno odnio šalu, mislim da ni igračima nije svejedno, a ako oni odluče da on ide, tu je sve gotovo. Samo ga četiri boda u oktobru mogu spasiti.wobly92 je napisao/la:@Virtu4l Mislim da sam pročitao da je rekao da ga slobodno kritikuju, ne zanima ga to, da on radi svoj pos'o, bla bla...
Hebo vas atmosfera zbog nje se stalno nesto suti,a novinari ko p.ickice ne postavljaju pitanja na press
al tako je to u zivotu kad je neko car svi se uvlače kad tone onda svi bježe

[youtube][/youtube]
Evo 10-tke Pape

- sanlituncay
- Kontakt:
STARI POZNATI UBLEHAŠI,NAKON PAPETOVOG PRODUŽENJA UGOVORA NA 2 GODINE
BILO JE I ONIH KOJI SU BILI PROTIV SAFETA
Virtu4l je napisao/la:Tačno bi mi ovo kmečanje nedostajalo. Neka te selektore još 10 godina, samo da ih slušam kako kmeče.
harishp je napisao/la: Nego aferim momciluci,jos dvije godine grickanja bijelih bubrega
Sabinho je napisao/la:JUPIIIIIIIIIIIIIIIII TAKO JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE AFERIMMMMMMMMMMMM![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Head je napisao/la:Auuuuu al ce cirevi da pucaju veceras.![]()
Pozdrav![]()
![]()
Sabinho je napisao/la:Pravda je zadovoljena![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BILO JE I ONIH KOJI SU BILI PROTIV SAFETA

mostar_mo je napisao/la:dobit će otkaz u pola kvalifikacija garantujem životom ..koji levati su ovo u savezu ..još će mu odštetu morat platit !
Neutral je napisao/la:9.7. 2014. godine, dan kada je umro bosanskohercegovački fudbal.
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
- tepsija
- Kontakt:
Treba išćerati **** što prije.Nije on toliko vrijedan da propustimo jedno EP gdje bi nas na svakoj utakmici bilo 15.000-20.000.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
-
- Kontakt:
meni je cudo zbog cega Štilic ovdje nije igrao za reprezentaciju .ovdje je bio u daleko najboljoj formi ,koja je ovo godina i koje bio selektorAjax je napisao/la:[youtube][/youtube]
Evo 10-tke Pape

- Goalgetter
- Kontakt:
Best of. 

Novi kodeks ponašanja NFSBiH, veoma zanimljivo, obavezno pročitati,
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I ove sezone je u zivotnoj formi nista se ti ne sekirajbordobijeli je napisao/la: meni je cudo zbog cega Štilic ovdje nije igrao za reprezentaciju .ovdje je bio u daleko najboljoj formi ,koja je ovo godina i koje bio selektor

- DonCorleone
- Kontakt:
Head je aktualizirao svoj stav prekjuce iznovasanlituncay je napisao/la:STARI POZNATI UBLEHAŠI,NAKON PAPETOVOG PRODUŽENJA UGOVORA NA 2 GODINE
Virtu4l je napisao/la:Tačno bi mi ovo kmečanje nedostajalo. Neka te selektore još 10 godina, samo da ih slušam kako kmeče.harishp je napisao/la: Nego aferim momciluci,jos dvije godine grickanja bijelih bubregaSabinho je napisao/la:JUPIIIIIIIIIIIIIIIII TAKO JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE AFERIMMMMMMMMMMMM![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Head je napisao/la:Auuuuu al ce cirevi da pucaju veceras.![]()
Pozdrav![]()
Sabinho je napisao/la:Pravda je zadovoljena![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 11 sep 2014, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Nekako mi se cini da odnos na relaciji igraci-selektor nije bas najbolji i da je to sve vec na rubu incidenta. To sve vise dolazi do izrazaja preko izjava pojedinih igraca kojima je pun qrac ove papazjanije oko reprezentacije.
Medjutim, mislim da je i Susicu sada jasno da ovako nece ici i da ce nesto promijeniti. Prije svega mislim da ce vratiti formaciju u kojoj smo igrali protiv Argentine na SP-u, a onda je i zadrzati tokom kvalifikacija. Pitanje je samo da li ce to biti dovoljno da se u utakmicama sa Walesom i Belgijom narednog mjeseca uzmu 4 boda i tako Pape ostavi na klupi.
Medjutim, mislim da je i Susicu sada jasno da ovako nece ici i da ce nesto promijeniti. Prije svega mislim da ce vratiti formaciju u kojoj smo igrali protiv Argentine na SP-u, a onda je i zadrzati tokom kvalifikacija. Pitanje je samo da li ce to biti dovoljno da se u utakmicama sa Walesom i Belgijom narednog mjeseca uzmu 4 boda i tako Pape ostavi na klupi.
- sanlituncay
- Kontakt:
Nema Misketa,al mu je sad konkurencija goraAjax je napisao/la:I ove sezone je u zivotnoj formi nista se ti ne sekirajbordobijeli je napisao/la: meni je cudo zbog cega Štilic ovdje nije igrao za reprezentaciju .ovdje je bio u daleko najboljoj formi ,koja je ovo godina i koje bio selektorA tada nije igrao opravdano zbog Misketa. Sada vise nema Misketa.

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Ja sam jos uvijek za Papeta uz uslov da ne eksperimentise. Ovim porazom je znatno uzdrmao svoj status. 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Safete, eno Paulo Bento dao otkaz u Portugalu...nakon prvog većeg izenađenja. Tako to rade u normalnim zemljama, normalni ljudi s obrazom i karakterom.
- tepsija
- Kontakt:
E blago ti pameti.Srećom,među 3-4% si.Sabinho je napisao/la:Ja sam jos uvijek za Papeta
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Drug de reci iskreno koliko ti Pape placa ili ti je neki rod pa ga toliko branis ?Sabinho je napisao/la:Ja sam jos uvijek za Papeta uz uslov da ne eksperimentise. Ovim porazom je znatno uzdrmao svoj status.

Ne branim ga jer Kipar nemam cime braniti.arelinho je napisao/la:Drug de reci iskreno koliko ti Pape placa ili ti je neki rod pa ga toliko branis ?Sabinho je napisao/la:Ja sam jos uvijek za Papeta uz uslov da ne eksperimentise. Ovim porazom je znatno uzdrmao svoj status.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.