fulio je pl bih, procitaj ti, nemoj samo napadati ako navija za drugi tim, citiram, zar nije apsurd da sloboda koja nece igrati u pl bih dobije licencu, a da se sarajevu uskrati, sarajevu se nije uskratila licenca za ligu, vec za evropu, a o slobodi i evropi se nije uopste raspravljalohz033 je napisao/la:A šta je čovjek napisao nego to???? Čitaj sine malo bolje !Aldinn1 je napisao/la:Sloboda je dobila licencu za igranje u premijer ligi,a Sarajevu treba za Evropu.PL BiH -1 je napisao/la:Zar nije apsur da Sloboda koja nece igrati u PL BiH dobije licencu za istu a da se Sarajevu uskrati. Pojedinci ce zatezati ali licenca ce biti.![]()
![]()
Ne provaljuj se Zajko Zeba![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Za zivot cijeli!
Konacno jedna dobra vijest 
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
-
pitarturbe
- Kontakt:
uh odahnuo sam ljudi kad sam procitao ovu radosnu vijst
Aldinne **** napusi se sjeveru.. a vala i svi ostali kojima je zara sto smo je dobili...
e sad ako ne bude veliki remont u ekipi i ako budemo primali petice u evropu pisam ja onda na nasu licencu a i na licence za evropu svih ostalih timovi iz BH koji ce se samo brukati..
e sad ako ne bude veliki remont u ekipi i ako budemo primali petice u evropu pisam ja onda na nasu licencu a i na licence za evropu svih ostalih timovi iz BH koji ce se samo brukati..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Pridružujem se sjeveru i čašćenju...mma_hz je napisao/la:Aldinne **** napusi se sjeveru.. a vala i svi ostali kojima je zara sto smo je dobili...![]()
![]()
U novi boj ...
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
E nek ja vala i ovo gotovo!
Sad nam celo daj La Fioritu da je razmontiramo

Sad nam celo daj La Fioritu da je razmontiramo
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Gdje sad onaj ivano balic, koji se vec Olimpića progurao do treceg pretkola.
Crknite dusmani, evropski fudbal opet na Kosevu.
Crknite dusmani, evropski fudbal opet na Kosevu.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Komsije cestitam na licenci zna se ko ide u Evropu Sarajevski klubovi.
ZA SVE TI HVALA IVICE!
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
pojede ti na kraju dobar komad g******Aldinn1 je napisao/la:Nažalost, nećete moći dobiti licencu!!
Gracicu zao mi je,nastup u Evropi ces ipak morati da izboris nekom drugom prilikom i to na terenu,a ne za ,,zelenim stolom. Cestitke i upravi (koju sam cesto kritikovao s razlogom) ali ce morati uozbiljiti svoj rad kada je dovodjenje igraca i potpisivanje ugovora u pitanju. Ako ne bude 10 otkaza i 10 novih igraca mozemo dostojno predstavljati zemlju u Evropi (kao i uvijek
).
Stanica cijela je bordo bijela i Horde krecu na daleki put.....
Stanica cijela je bordo bijela i Horde krecu na daleki put.....
Dugujete mi pice... 30. Maja u Makijatu ko izda pizda.
Aldine sa 2N daj nam jos koju pouzdanu informaciju.
Aldine sa 2N daj nam jos koju pouzdanu informaciju.
TTTTTTTTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO hvala upravi i sad smo ih konacno potukli do nogu sve familije koje se vrte oko naseg kluba . Ma volim te rizvanovicu i co. ko babu svog . Dajte san marince da se igramo
i ako se Ivica zalozio hvala i njemu .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
ajmo sad svi uglas!!!
živio nam osim dragi GOSPODARU FAMILIJE
ahahahahahahahhahaha
živio nam osim dragi GOSPODARU FAMILIJE
ahahahahahahahhahaha
- SarajlijaTM
Vidjen Gracic,vidno potresen i sa suzama na licu kako napusta prostorije nfs bih, najavljuje zalbu i proteste sa svojim udruzenjem navijaca "taxisti otoka"

Nego,hajd sad malo opletite ivicu,onim vasim nasiroko poznatim finim manirima...
Nego,hajd sad malo opletite ivicu,onim vasim nasiroko poznatim finim manirima...
Jako duhovitoSarajlijaTM je napisao/la:Vidjen Gracic,vidno potresen i sa suzama na licu kako napusta prostorije nfs bih, najavljuje zalbu i proteste sa svojim udruzenjem navijaca "taxisti otoka"![]()
![]()
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
DobraSarajlijaTM je napisao/la:Vidjen Gracic,vidno potresen i sa suzama na licu kako napusta prostorije nfs bih, najavljuje zalbu i proteste sa svojim udruzenjem navijaca "taxisti otoka"![]()
![]()
Mi se ne furamo mi smo furka.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 23 gosta.