Odvadi ljudino, ja se ibretim kad cujem da neko za Djokovica navija!Captain4 je napisao/la: ↑03 jul 2021, 00:49U Bosni i Hercegovini, tačnije u Federaciji, Novak ima više navijača nego što imaju Roger i Rafa zajedno. U to budi siguran. Uvijek ćeš naći pacijente koji ga ne vole iz nacionalnih razloga, ali to je problem balkanske krvi, ne isključivo Bošnjaka ili Hrvata u BiH.
Ja ga prvi neizmjerno poštujem jer je prijatelj domovine nam i veliki humanitarac i vjerovatno top5 najvećih sportista ikad. Očigledno ni ti jarane ne možeš bez te vode i tog zraka u šeheru, pa praviš Karajlićevsku utopiju Sarajeva i države nam. Naleti u Sarajevo, Zenicu i Tuzlu, neće te niko ružno pogledati, obećavam ti.![]()
Dobrovoljno se nudim da te odvedem na ćevape ako odlučiš naletiti u Sarajevo, možda si zaboravio put do Baščaršije.
Vecina ljudi koje ja znam, a prate tenis, navijaju ili za Federera ili za Nadala, osim ovih sto vole da forsiraju kontru, pa navijaju za Djokovica.
Njegovo snebivanja i sportska nekultura koju iskazuje na terenima nisu nimalo simpaticni ako volis sport. Isto kao sto ni za Damira nikad ne bih navijao, sta vise, da nisam iz Bosne...
Ali ovi sto navijaju za Djokovica, sve to svode na nacionalu osnovu, al realno je lik antipatican i "fake" u pokusajima da se svidi, sto ne prolazi kod ljudi...
Nadam se da ce Federer imati lijep turnir!