Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 mar 2016, 22:14

Od ovih po meni nekada u A reprezentaciji mogu biti:
-Kjosevski i Piric, mogu napraviti karijere kao Sehic i Buric. Tj vidim tu potencijal za transfer neki i golmani su, a mi imamo uvijek ok golmane.
Karacica nisam toliko pratio ali i on je vjerovatno kao i oni, solidna karijera bi trebala biti.

-Duljevic i Graovac, mogu biti neki kalibar ovih solidnih igraca reprezentacije. Znaci sa defanzivcima Zrinjskog bivsim imaju se dobra iskustva, tri cetiri igraca su iz te ekipe napravila solidne karijere i Graovac ce isto tako. Duljevic moze biti u reprezentaciji solidan, a i blizu je transfera. Ne vodja ali rotacija u reprezentaciji nekad..

-Treca grupa za koju je neizvjesno sve, a to su Memija, Ordagic, Popovic. Znati ce se uskoro, trebaju napraviti dobar transfer i ne zadrzavati se u ligi. Ako to ne urade mogu postati oni PL igraci.

-Cetvrta kategorija. VJECITI PL igraci, a to su :Karic, Memisevic, Kosoric, Zolotic, Stanic, Todorovic, Tomic, Colic, Arezina, Kovacevic, Bekic. Mislim da njih nije trebao zvati iako su kvalitet ostalih dugorocno nema izlaska iz PL okvira i ako bude slijedi vracanje nakon godinu dvije.

Znaci po meni treba gledati Kjosevskog, Pirica, Karacica, Duljevica, Graovca, Ordagica, Memiju, Popovica.
Znaci od ovih svih na spisku vjerujem najvise u ove i da mogu napraviti karijeru, a da nisi jos niti blizu svog plafona.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 31 mar 2016, 23:17

Ali kako smo ga napunili te veceri... :tokralju: :tokralju: :tokralju:

slika

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 mar 2016, 23:53

Ne brinite, ovo je samo trening

[youtube][/youtube]

:bow:
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 01 apr 2016, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 31 mar 2016, 23:58

Virtu4l je napisao/la:Ne brinite, ovo je samo trening

Ovako se pitari na derbiju rašire. :kafa:

slika
Gledaj vutre. :kafa:
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 01 apr 2016, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 31 mar 2016, 23:59

Virtu4l je napisao/la:Ne brinite, ovo je samo trening

evo yt linka da se raja ne pegla preko fb.. Skrenuo bih ljudima paznju cisto da pogledaju teren (otprilike od 2:00), na Grbavici fali bolja drenaza, grijaci itd, vidimo da kad je vrijeme lijepo teren je najbolji u ligi posle BP..

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 01 apr 2016, 00:14

SLOBODA JE ŠAMPION !
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 01 apr 2016, 00:15

Kakav Zeljo :urnebes: ko plitak potok :thumbup:

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 01 apr 2016, 00:21

tuzlak1987 je napisao/la:
-Cetvrta kategorija. VJECITI PL igraci, a to su :Karic, Memisevic, Kosoric, Zolotic, Stanic, Todorovic, Tomic, Colic, Arezina, Kovacevic, Bekic.
Po čemu su to Graovac i Duljević predoređeni da imaju solidne europske karijere, a Zolotić nije?
Sva trojica isto godište, prva dvojica tek sad igraju neku važnu ulogu u PL (ne da su prije bili nevažni), dok je treći pod ugovorom sa prvakom Belgije.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 01 apr 2016, 00:29

Haj sve da ne bude problem ta neobjektivnost radi zelje ali sto memisevica isto tu stavi?? Pa momak je jedan od najboljih stopera lige, doktorsku sezonu igra i ode iz lige na ljeto, pa crmo vidjeti kakvu ce karijeru imati ;)

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 01 apr 2016, 00:42

Ovo okupljanje je malo zesca glupost..Samo daj boze da se neko ne povrijedi
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 01 apr 2016, 00:55

PipiDugaCarapa je napisao/la:SLOBODA JE ŠAMPION !
niste ni vi losi..eto ove sezone ce bit odlicno 4. mjesto i CAK polufinale kupa :D :D ;)
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 01 apr 2016, 00:57

staragarda je napisao/la:
niste ni vi losi..eto ove sezone ce bit odlicno 4. mjesto i CAK polufinale kupa :D :D ;)
Kako smo odigrali prvi dio sezone- dobro je :crazy: i to je nešto :mrgreen:

yebali su nas Kokot, Stokić, Livaja, Mladenović, Diatta, Uzelac i slicna gov.na :puke: uništili citavu sezonu....ni niz od 5 vezanih pobjeda sad ne pomaže mnogo :facepalm: :oops:

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 01 apr 2016, 01:01

let3 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Kako smo odigrali prvi dio sezone- dobro je :crazy: i to je nešto :mrgreen:

yebali su nas Kokot, Stokić, Livaja, Mladenović, Diatta, Uzelac i slicna gov.na :puke: uništili citavu sezonu....ni niz od 5 vezanih pobjeda sad ne pomaže mnogo :facepalm: :oops:
Yebali su nas oni koji su insistirali da ih dovedu..

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 01 apr 2016, 01:08

@cikazubo, slažem se.
I to je tačno, ali niko nece odgovarati za takve katastrofalne transfer promašaje.

Mulaliću svaka cast :thumbup: što je imao petlje na pola sezone rastjerati pola tima, tih olupina koji qrcu ne valjaju .
Jedino mi je žao Đelmića, koji je odlican igrac. Ali on je sam otišao u Mađarsku :salut:

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 01 apr 2016, 01:19

Ma, ovi momci iz nase lige ce nas predstavljati na tom turniru u Japanu. Zato ovo 'druzenje'.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 01 apr 2016, 01:22

Zukanovic je napisao/la:Kosoric je jos mlad samo 29 moze jos puno godina igrati za a tim. Kjosevski nema mjesta u u21 ali ovde ima :D

Realno samo Dulje, Graovac, Memija, Piric, Karacic i Ordagic je ok.za 2-3 godine mozda jos Kjosevski i Redzic.ali ostalo :roll:

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 01 apr 2016, 01:23

Saša Kajkut nepravedno zapostavljen
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 01 apr 2016, 01:32

BadrHari je napisao/la:Saša Kajkut nepravedno zapostavljen
Joco Stokic

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 01 apr 2016, 01:40

let3 je napisao/la:@cikazubo, slažem se.
I to je tačno, ali niko nece odgovarati za takve katastrofalne transfer promašaje.

Mulaliću svaka cast :thumbup: što je imao petlje na pola sezone rastjerati pola tima, tih olupina koji qrcu ne valjaju .
Jedino mi je žao Đelmića, koji je odlican igrac. Ali on je sam otišao u Mađarsku :salut:
Oda nije zasluzio da ga pretjerano kritikujemo, ali realno uprava je pokazala da moze dovesti koga zeli ( na ovom nivou ), a Oda je smatrao da moze sa onakvim polovnjacima zadovoljit apetite kluba, medjutim krenulo je po zlu. Edis je slobodno se moze reci pokazao muda samo tako, 12 kola pred kraj totalni remont ekipe odradit, 14 novih igraca dovest, pa samo Aco, Jovan, Memija i mozda Thiago su dio novog kostura u odnosu na proslu godinu, za sad ide odlicno s Edisom, skida pritisak s igraca koliko moze, stavlja se uvijek ispred njih, pozrtvovan, odgovoran, strucan, mlad i na svoj nacin lud, vjerujem da ce ostat dugo na celu i biti uspjesan..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 01 apr 2016, 10:41

Ja mislim da za remont ekipe se najmanje pitao Mulalic. Uprava je vidjela da ne može vise tako i deri. Prosto nemoguće je da Mulalic rekao ja hoću Zahirovica, Ibricica, Stefanovića. Mulalic se našao u pravo vrijeme i to je sve. Odgovorio zadatku kako treba i to je sve.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []