Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 28 okt 2011, 21:24

Sarajlijc@ je napisao/la:
Hawking je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Slazem se sa KBO-m Saraj'vo - Sarajlijama ! ;)
Ko je to po tebi Sarajlija. Ko se rodio tamo? Ko se doselio prije 5 godina? 10? 50? 150? Ko se doselio a nije Sandžaklija? Šiptar? Kinez? Kenijac? Jel Mirza Delibašić bio Sarajlija?
Kome se bar otac rodio ovdje i ko je rodjen ovdje ;)

znači mirza delbašić nije bio sarajlija?

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 28 okt 2011, 21:26

Joj vam glupe priče, Mirza nije Sarajlija niti nikad neće biti pa šta, šta to mjenja, kakva je svrha toga ?
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 28 okt 2011, 21:29

KB-TM87 je napisao/la:Joj vam glupe priče, Mirza nije Sarajlija niti nikad neće biti pa šta, šta to mjenja, kakva je svrha toga ?
Veliki ljudi ne pripadaju samo jednom gradu ili državi već svima. Tako da Mirza nije samo Sarajlija, on je i to i mnogo više.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 28 okt 2011, 21:30

KB-TM87 je napisao/la:Joj vam glupe priče, Mirza nije Sarajlija niti nikad neće biti pa šta, šta to mjenja, kakva je svrha toga ?

nikakva,samo pitam

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 28 okt 2011, 21:31

spielführer_21 je napisao/la:
Veliki ljudi ne pripadaju samo jednom gradu ili državi već svima. Tako da Mirza nije samo Sarajlija, on je i to i mnogo više.
Pa da, nek je iz Medjedje, ali ako je ostavio neki dubok trag u sportu kulturi ili nečemu drugome, uvijek će ostati drag gradu i njegovim žiteljima, ali ako dođe odnekle i ponaša se, odnosno ne ponaša se, kao ovi danas, sigurno je da je pravim Sarajlijama mrzak, a zna se ko vedri i oblači kriminalom i drugim djelatnostima gradom...

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 28 okt 2011, 21:34

spielführer_21 je napisao/la:Zaboga, nemaju ovi događaji veze s narodima, ovo je produkt sveukupnog društva, država i njihovih zakona- tj. stanja u cijelom regionu, pa ako hoćete i u svijetu. Jedno je sigurno- definitivno propadamo iz dana u dan.

@ludlo to ti je od treme, jbga. probaj izgladiti stvar nekako, laži koliko možeš :mrgreen:
ma jok trema ba proliv :oops: uglavnom usro' sam u oba slucaja,ne mogu se izvuci nikako,da joj kazem da mi se prikenjalo i to dobro ismijavalo bi me pola grada,da ispadne da sam je ispalio namjerno postado budaletina...ma ja sam baksuz kakvog nema nigdje na svijetu,ja tacno ko da sam Bogu nesto zgrijesio...
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 okt 2011, 21:35

LudLo 4 je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:Zaboga, nemaju ovi događaji veze s narodima, ovo je produkt sveukupnog društva, država i njihovih zakona- tj. stanja u cijelom regionu, pa ako hoćete i u svijetu. Jedno je sigurno- definitivno propadamo iz dana u dan.

@ludlo to ti je od treme, jbga. probaj izgladiti stvar nekako, laži koliko možeš :mrgreen:
ma jok trema ba proliv :oops: uglavnom usro' sam u oba slucaja,ne mogu se izvuci nikako,da joj kazem da mi se prikenjalo i to dobro ismijavalo bi me pola grada,da ispadne da sam je ispalio namjerno postado budaletina...ma ja sam baksuz kakvog nema nigdje na svijetu,ja tacno ko da sam Bogu nesto zgrijesio...
Dobra neka bila a ? :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 okt 2011, 21:36

LudLo 4 je napisao/la:

Kako meni jedna cura onak ladno rece odo da pisam,druga mi pricala kakvo joj je g-ovno..
Ja se jos nisam privikao na te vrste razgovora :mrgreen: ,al hocu da ti kazem da to ona i ne bi toliko tesko primila da si rekao da ti se prikenjalo ko sto ti mislis :lol:
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 28 okt 2011, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 28 okt 2011, 21:37

LudLo 4 je napisao/la:

Pa tako i bude od treme, ili prevelikog uzbuđenja, prorade crijeva... a možda si i šta pokvareno pojeo..
Uglavnom moraš dobro slagati da se izvučeš, reci da ti je umro pas ili tako nešto :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 28 okt 2011, 21:38

Najveći umovi ove države koji su dobijali nagrade, kako ove naše tako i one inostrane, nisu bili sarajlije. Na kraju krajeva pričamo o ljudima koji su svojevremeno govorili Meši Selimoviću, šta je pisac, ti misliš da si pisac?
Sportaši, pisci, stvaraoci, političari, pjevači ... svi su bili odakle god, samo ne iz Sarajeva.
Da nema poreza koji se skuplja u zajednički nam glavni grad, Sarajevo bi izumrlo od uspavanosti, ljenosti i učmalosti, nedostatka inovativnosti i antisarajlizma.

Nego, nije li vama čudo da dođe čovjek iz druge države, puca na američku ambasadu baš u trenucima kada palestinski ambasador pokušava ubjediti naše političare da glasaju za priznavanje Palestine?
Zašto nije došao jučer kada je bio ambasador iz Izraela?

Sve je moguće, ali ovo što je ovaj, blago rečeno, budala uradio naškoiće svima. A čovjek čak nije naš građanin.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 28 okt 2011, 21:44

@Rizah sve je moguće, jer se sve zbog para radi.. Pročitao sam da je lik ukrao 100 000 eura u austriji, znači možda je i vehabija posato zbog para..
Pa čitam da se Grobari poubijaše za prevlast na tribini, a zašto bi to radili nego zbog para, ko je glavni- taj drogu dila. A klinci se lože, misle da su navijači neki moderni vitezovi.
Trenutno sam u nekom poslu s NVO-cijama i mogu ti reći da i oni postoje samo zbog para, nikom nije do boljeg sutra, već samo da pokupi što veću donaciju od stranaca da može više sebi uzeti.. Pare, pare pokreću svijet.

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 28 okt 2011, 21:46

@Sarajlica mah,ne mozes da shvatis,al' riba za kojom se okrece pola grada,uglavnom ne znam kako al' nakon smaranja od mjesec dana nasla "slobodno" vece da izadjemo... i ja izbaksuziram
@Dilan ... nije u tome fazon,nego da sam ja ostao da je cekam jos 5 minuta ja bi se ukenjao tu razumijes,a da trcim po lokalima u wc bedak mi jbg
@21 ma ispala ispaljena ne pali ni kad bi joj mrtvo kuce donio
||| FKZeljeznicar |||

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 28 okt 2011, 21:47

Sta pjeva vehabija kad dodje u Sarajevo?

[youtube][/youtube]

:lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 okt 2011, 21:51

spielführer_21 je napisao/la:@Rizah sve je moguće, jer se sve zbog para radi.. Pročitao sam da je lik ukrao 100 000 eura u austriji, znači možda je i vehabija posato zbog para..
Pa čitam da se Grobari poubijaše za prevlast na tribini, a zašto bi to radili nego zbog para, ko je glavni- taj drogu dila. A klinci se lože, misle da su navijači neki moderni vitezovi.
Trenutno sam u nekom poslu s NVO-cijama i mogu ti reći da i oni postoje samo zbog para, nikom nije do boljeg sutra, već samo da pokupi što veću donaciju od stranaca da može više sebi uzeti.. Pare, pare pokreću svijet.
slikaslika
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 28 okt 2011, 21:53

eto nek si ti sarajlijica iza te tastature a mirza nije koji je stavio sarajevo na mapu europe.
koji papanluk u pm, tačno me stid što živim u ovoj državi. jebote sarajevo tvoje konji vam po kontejnerima kupe smeće to nema ni u šipovu.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 28 okt 2011, 21:57

baresi#6 je napisao/la:
eto nek si ti sarajlijica iza te tastature a mirza nije koji je stavio sarajevo na mapu europe.
koji papanluk u pm, tačno me stid što živim u ovoj državi. jebote sarajevo tvoje konji vam po kontejnerima kupe smeće to nema ni u šipovu.
hajd nek si rekao, sad ti je duša na mjestu.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 28 okt 2011, 21:58

LudLo 4 je napisao/la:@Sarajlica mah,ne mozes da shvatis,al' riba za kojom se okrece pola grada,uglavnom ne znam kako al' nakon smaranja od mjesec dana nasla "slobodno" vece da izadjemo... i ja izbaksuziram
@Dilan ... nije u tome fazon,nego da sam ja ostao da je cekam jos 5 minuta ja bi se ukenjao tu razumijes,a da trcim po lokalima u wc bedak mi jbg
Šta će ti takva cura, ja to ne bih štapom dotak'o... cijeni više sebe...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 28 okt 2011, 21:58

Sarajlijc@ je napisao/la:Cuj bili bi gladni da nam nije sandzaklija cccc bas im hvala kad cujem kako sad pola grada prica mislim da sam u Sandzaku , a ne u Sarajevu.

http://img713.imageshack.us/img713/340/bentbasa.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; , http://i1105.photobucket.com/albums/h34 ... 0083_0.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; , http://img543.imageshack.us/img543/7606/carsija.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; gledajte sta je bio grad , a onda su dosli dosljaci.
Jel ono bi zepljak ? :lol:

Razmisljanje ti je ravno kurcu, al ima vremena sazrit ces ;)

Zamislite da u New Yorku kazu da ce protjerati sve dosljake i da ce ostati samo pravi njujorcani :lol:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 28 okt 2011, 22:02

Hawking je napisao/la:
LudLo 4 je napisao/la:@Sarajlica mah,ne mozes da shvatis,al' riba za kojom se okrece pola grada,uglavnom ne znam kako al' nakon smaranja od mjesec dana nasla "slobodno" vece da izadjemo... i ja izbaksuziram
Šta će ti takva cura, ja to ne bih štapom dotak'o... cijeni više sebe...
Stapom ne bi sigurno ;) A buraz ne bi je zenio,ma kako god ionako sam usrao i bukvalno i svakako
||| FKZeljeznicar |||

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 28 okt 2011, 22:03

LudLo 4 je napisao/la:
Stapom ne bi sigurno ;) A buraz ne bi je zenio,ma kako god ionako sam usrao i bukvalno i svakako
Takve se cure ne vodaju po gradu, zna se gdje im je mjesto. Kažem ti više cijeni sebe, niko nije zaslužio da ga zoveš mjesec dana, pa taman da je Angelina lično...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, alemsa, JackW, VivaLaStella i 17 gostiju.