Sport . ba inace poznat kao serijalan i povjerljiv portal.klik je napisao/la:Vidi sad ovog sra.a!Na sport.ba objavise da je City spreman na prodaju Edina Galatasarayu?!
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Ma s.ebem se sav i kad procitam takvo nesto...krivo mi sto seru po njemu,ma kakva da mu je forma trenutno!On je jedina institucija u ovoj j.ebenoj drzavi koja nikad nije zakazala.Goalgetter je napisao/la:Sport . ba inace poznat kao serijalan i povjerljiv portal.klik je napisao/la:Vidi sad ovog sra.a!Na sport.ba objavise da je City spreman na prodaju Edina Galatasarayu?!
Oni se pozivaju na vijest koju je jutros objavio Milliyet,Goalgetter je napisao/la:Sport . ba inace poznat kao serijalan i povjerljiv portal.klik je napisao/la:Vidi sad ovog sra.a!Na sport.ba objavise da je City spreman na prodaju Edina Galatasarayu?!
http://skorer.milliyet.com.tr/mancheste ... n=milliyet" onclick="window.open(this.href);return false;
a Milliyet se poziva na Sporx,
http://www2.sporx.com/futbol/superlig/g ... Q350651SXQ" onclick="window.open(this.href);return false;
a Sporx se poziva na Milana Tarota i njegovu kolegicu Džemilu... itd..
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
						Voli te tvoje Sarajevo.
najvjerovatnije Dzekson napusta city do januara  A DANAS BI SE MOGLO NAVIJATI ZA MURINJA..ZASTO DA NE 

Dzeko je u Wolfsburg dosao mislim tokom zimskog prelaznog roka,pa je iz Wolfsburga otis'o u City tokom januara pa se sad nekako namece da ce iz Citya opet u januaru negdje. 

1946
						- 
				Amar Dzeko
- Kontakt:
Najbolji scenario za Dzeksona bi bio odlazak u Dortmund kad Lewandowski napusti klub.
Ako i tamo bude na klupi, e pa valaa..

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
						"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- rob do bagro
- Kontakt:
Dzeko je spor za tempo koji se igra u BvB-u.Amar Dzeko je napisao/la:Najbolji scenario za Dzeksona bi bio odlazak u Dortmund kad Lewandowski napusti klub.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
						SMRT FASIZMU!!!
- 
				Amar Dzeko
- Kontakt:
Zato je Lewandowski ekstra brz. Ne lupaj.rob do bagro je napisao/la:Dzeko je spor za tempo koji se igra u BvB-u.Amar Dzeko je napisao/la:Najbolji scenario za Dzeksona bi bio odlazak u Dortmund kad Lewandowski napusti klub.
Ronaldo - Isco - Bale
- rob do bagro
- Kontakt:
Pa normalno da je brzi od njega i lucidniji, ne budi previse pristrasan i pogledaj malo realnost. Onaj Dzeko koji je igrao za Wolfsburga vise nece biti.

SMRT FASIZMU!!!
						SMRT FASIZMU!!!
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Gledam onog Girouda iz Arsenala juce (i ove sezone) i ne mogu da vjerujem kolko je momak poboljso tehniku spram prosle sezone gdje je bio zesci KLOC. A ima isto godina kao i Dzeko, isto je visok kao i Dzeko.rob do bagro je napisao/la:Dzeko je spor za tempo koji se igra u BvB-u.Amar Dzeko je napisao/la:Najbolji scenario za Dzeksona bi bio odlazak u Dortmund kad Lewandowski napusti klub.
Da Dzeko hoce da se potrudi mogo bi on u tempu BvBa. Samo sto bi on radje seto po terenu sa glavom dole kao sad protiv CSKA i gledo kako nasi ljudi krive svakog za to sto je propo - Mancinija, Pellegrinija, Teveza, Aguera, Silvu.. Svakog osim samog njega.
BvB je san. Kako stvari stoje sad, ja bi bio presretan da u Januaru predje u bilo koji veci klub cetvrtice.
- rob do bagro
- Kontakt:
To i jest problem o kojem pricamo, DA HOCE.ZgemboAdislic je napisao/la:Gledam onog Girouda iz Arsenala juce (i ove sezone) i ne mogu da vjerujem kolko je momak poboljso tehniku spram prosle sezone gdje je bio zesci KLOC. A ima isto godina kao i Dzeko, isto je visok kao i Dzeko.rob do bagro je napisao/la:Dzeko je spor za tempo koji se igra u BvB-u.Amar Dzeko je napisao/la:Najbolji scenario za Dzeksona bi bio odlazak u Dortmund kad Lewandowski napusti klub.
Da Dzeko hoce da se potrudi mogo bi on u tempu BvBa. Samo sto bi on radje seto po terenu sa glavom dole kao sad protiv CSKA i gledo kako nasi ljudi krive svakog za to sto je propo - Mancinija, Pellegrinija, Teveza, Aguera, Silvu.. Svakog osim samog njega.
BvB je san. Kako stvari stoje sad, ja bi bio presretan da u Januaru predje u bilo koji veci klub cetvrtice.
SMRT FASIZMU!!!
						SMRT FASIZMU!!!
Ali fazon je što Giroud nije toliko jak kao Džeko. Imam osjećaj da kada je Edin došao u City da su ga ovi prvo nabildali za ove engleske stopere, a usljed toga čovjek izgubio na trci. Ali ima pozitive i iz Citya (ta snaga je eto jedna, nekako bolji pas, puno bolje primanje lopti, sve ovo u odnosu na Džeku iz Wolfsburga) samo što u zadnje vrijeme ni to ne koristi. Danas bi mu bilo bolje da je na klupi, Ivanović, Luiz i Terry će "ubiti" Negreda neće znati gdje je došao..ZgemboAdislic je napisao/la:Gledam onog Girouda iz Arsenala juce (i ove sezone) i ne mogu da vjerujem kolko je momak poboljso tehniku spram prosle sezone gdje je bio zesci KLOC. A ima isto godina kao i Dzeko, isto je visok kao i Dzeko.rob do bagro je napisao/la:Dzeko je spor za tempo koji se igra u BvB-u.Amar Dzeko je napisao/la:Najbolji scenario za Dzeksona bi bio odlazak u Dortmund kad Lewandowski napusti klub.
Željo je život, sve ostalo su sitnice! 
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
						Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
znaci  niko vise ne ocekuje Dzeksona u prvoj postavi...zalasno 

A niko ne zna pravi razlog zasto ga nema u istoj ! Jedino da nagađamo.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
						- 
				robijas_Ri
- Kontakt:
Ja sam siguran da pocinje samo ne znam koliko je on pravo rješenje za Chelsea, ako bude igrao dobice batina dosta od Luiza.bivsi je napisao/la:znaci niko vise ne ocekuje Dzeksona u prvoj postavi...zalasno
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne vjerujem da ce Dzeko poceti danas. Opet ce krenuti sa Negredom i Aguerom.

nekako mislim, ako je Pelle imao namjeru da ga stavi protiv Chelseaju od početka, poslije one predstave protiv CSKA, garant je promjenio mišljenje  ipak se nadam da će početi tekmu
 ipak se nadam da će početi tekmu 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia! 
NON MOLLARE MAI
						NON MOLLARE MAI
Vjerovatno neće ni danas početi, a kako je Negredo odigrao protiv CSKA? Vidio sam da je imao asistenciju, ali onako mimo asistencije kakav je bio, objektivno a ne navijački.. 

Željo je život, sve ostalo su sitnice! 
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
						Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Evo zanimljiv članak o tome zašto je Negredo u prednosti u odnosu na Džeku.
http://****/HfXbFS" onclick="window.open(this.href);return false;

http://****/HfXbFS" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovdje su mene napadali kad sam rekao da Cileanac ima vece sipmatije prema Negredu nego prema Dzeko. A sad polako sve dolazi na vidjelo, Dzeko jedva dobije i sansu s klupe dok drugi je dobio minut u svakoj utakmici Citya.  

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
						FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Edincapitano, FerdinandF, Sveti i 18 gostiju.