Bojim se da ćemo se ove sezone grčevito boriti za opstanak...stanje u klubu mi uopšte ne ulijeva povjerenje." ? je napisao/la:$ је " $ са $, " се $ & ". & $ ? ' $ његове прохтјеве, а $ не ' $ ' % ?![]()
%, ? " ' $ / у $...
FK Rudar Prijedor
- djoleprijedor
- Kontakt:
Re: FK Rudar Prijedor
Mens sana in corpore sano.
Staka i Zoća su naši. 
U četvrtak sa Borcem ovdje neprijateljsku.

U četvrtak sa Borcem ovdje neprijateljsku.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Jel to sigurno?K0MT je napisao/la:Staka i Zoća su naši.
Mens sana in corpore sano.
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Zoci je valjda propao transfer u Izrael , a Staka po svemu sudeci ostaje ovdje.djoleprijedor je napisao/la:Jel to sigurno?K0MT je napisao/la:Staka i Zoća su naši.
Osim igrača hoće li neko od navijača biti danas u 18.u Gradačcu.
Ako prebrojimo igrače sa strane, za razliku od prošle godine, ovo je mila majka. Svega 4-5 "stranaca" ne računajući ove momke iz Dubice, Novog i BL (to je ipak naše, nit im se smještaj plaća
). Danas došao neki iz Ugljevika, vezni.
-
HERCEGOVAC88
- Kontakt:
De neka mi neko napise o Borisu Savicu koji je na probi u Zvezdi, kakav je igrac, neki po netu su pisali kako je tatin sin da je zbog njega igrao, pa me zanima je li to istina? Kakav je igrac ima li sanse da prodje probu po vama???
Savic jedan od boljih stopera koji je igrao za Rudar... Odlican igrac, bio nam je stub odbrane... Nikakva veza, momak je sve trudom postigao. Bude li radio i dalje kao i do sada, moze proci u CZV ladno. PozdravHERCEGOVAC88 je napisao/la:De neka mi neko napise o Borisu Savicu koji je na probi u Zvezdi, kakav je igrac, neki po netu su pisali kako je tatin sin da je zbog njega igrao, pa me zanima je li to istina? Kakav je igrac ima li sanse da prodje probu po vama???
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
-
Grad je nas DS
- Kontakt:
On je Zvezdin klinac, imate ga na FM 2006, cini mi se. A da li je igrac za Zvezdu? Mozda je najbolji odgovor konstatacija da je prethodnu sezonu igrao za Rudar 
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
Prijedor je napisao/la:FK Sloboda Tuzla
Miloš Galin je novi igrač našeg kluba. Dobrodošao u svetinju!
Inače, Galin je visok 198 cm, a u svojoj dosadašnjoj karijeri branio je boje Krajine, beogradskog Rada, OFK Mladenovca, Srema (Donji Srem), Drine, Jedinstva, Bratstva iz Gračanice i grčke Kalamate.
Sa fejs stranice FK Sloboda Tuzla... Sad mi nista nije jasno
Da,Galin je naše novo pojačanje.
Pobjeda je bolja od orgazma!
Savic je cisto na probi u Zvezdi i skoro da ne postoji ni 1% sanse da potpise.
Galin je otisao iz Rudara odmah posle utakmice u kojoj je dao dva gola protiv Dubice jer nije zadovoljio i nece potpisati.
Galin je otisao iz Rudara odmah posle utakmice u kojoj je dao dva gola protiv Dubice jer nije zadovoljio i nece potpisati.
17.7 Rudar-Jedinstvo u Prijedoru
Posto NK Jedinstvo gostuje kod vas u srijedu zanima me kakvo je stanje kod vas, kad ste poceli sa priprema, ko vam je otisao, a ko pojacao klub. Jeste li uspjeli zadrzati najbolje igrace iz prosle sezone i ko vam je bio najbolji strijelac?
Hvala unaprijed
Hvala unaprijed
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Nek je Staka potpisao
Jos napadac da dodje neki dobar i bice solidno,bar necemo ispasti 
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Stigao je danas valjda spic iz Veleza. Lazar Vidic. 
Vida je dobar igrac sigurno bar dok je kod nas igrao u Slaviji,cinjenica da se nije nadavao golova ali je imao asistencija i zaradio je nekoliko penala iz igre jedan na jedan ali izgleda da ga ni u Velezu nije htjeo gol valjda ce kod vas biti vise srece!!!!Vastecija_GSE je napisao/la:Stigao je danas valjda spic iz Veleza. Lazar Vidic.
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Rastoka se vratio. 
Dečki, kakvi su vaši utisci na utakmicu ako je ko gledao danas. Kako smo odigrali mi i to.
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Dosadna utakmica sa malo sansi. Tipicna prijateljska prije pocetka sezone. Imali smo mi koju sansu tako i Jedinstvo. Imaju nekog cupicu(10)u napadu, on je imao par solidnih suteva i proigravanja. Sto se tice nas mi moramo bolje.Najbitnije je to sto je zadnja linija prejaka. Fali nam jos jedan u veznom kvalitetan i jedan pravi spic.