Ako tražim nemoguće dajte onda neke igre za ovaj krš a da nisu CoD, Assassin, PoP
3.0 intel pentium 2gb ram, graficka 1gb ati radeon hd 5400
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
JoseMourinho je napisao/la:[img]http://www.emuparadise.me/PSX/Covers/Co ... y%20[U]%20[SCUS-94474]-front.jpg[/img]
Da nije taj, bar sam ja njega igrao koliko se sjećam
Usput i meni nek neko preporuci neke utrke koje se mogu igrat multiplayer nisam odavno to odigro sa nekim
Bilo je na CMR 2 utrka.DukeOfWellington je napisao/la:Pa i ovaj je na hronometar kao i Colin, klasika, šta drugo da očekuješ od relija. Kakav reli i mass start.
Misliš neću da pravim po stoti putUnofficialpage je napisao/la:Neće @Donnie da napravi F1 pa da igramo![]()
Najemotivnija koju sam igrao.Sveti je napisao/la:Upravo jos jednom zavrsio the last of us. Majko moja koja igra
Palim se na Ellen Page, nije moja krivica što su njen izgled kopiraliSveti je napisao/la:Palis se na 14ogodisnjakinju
Kad se vec spominje Ellen Page,ja sam do prosle godine mislio da je ona glumila u NarnijiDonnie Darko je napisao/la:Palim se na Ellen Page, nije moja krivica što su njen izgled kopiraliSveti je napisao/la:Palis se na 14ogodisnjakinju
Online igrice:sonik24 je napisao/la:Ovu igro sam igro ko klinjo, srednjoskolac, toliko uspomena imam na nju, moj prvi manager![]()
sad samo rokam ove browser igrice, travian dosadio vise, ima li sta drugo da se igra, da je zanimljivo, neka strategija, igra li iko od vas nesto slicno?