Rekao je da je kraj njegove fudbalske karijere, sad nosi samo odijela.HankMoody je napisao/la:Pa nije još uvijek službeno potvrdio.Pivopija je napisao/la:Niko nema muda da je skine Spahicu.HankMoody je napisao/la: Skinuli smo mu bolduru, definitivno je prešao u bivše.
Haris Medunjanin
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Haris Medunjanin
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- JackTheStripper
- Kontakt:
Krasila ga je i fantasticna brada i osmijeh.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Hvala za sve Hare.![]()
U karijeri ga je krasila tehnika, dobar šut, ali je bio i dosta spor igrač, što mu nije dalo da ostvari bolju karijeru.
Kostur reprezentacije se osipa, momci na koje smo navikli više ne igraju za repku i trebamo prihvatiti to.
Podmladak je sasvim okej, tako da bh. fudbal ima svjetlu budućnost.

Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
i taman tenJackTheStripper je napisao/la:Krasila ga je i fantasticna brada i osmijeh.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Hvala za sve Hare.![]()
U karijeri ga je krasila tehnika, dobar šut, ali je bio i dosta spor igrač, što mu nije dalo da ostvari bolju karijeru.
Kostur reprezentacije se osipa, momci na koje smo navikli više ne igraju za repku i trebamo prihvatiti to.
Hvala za sve Hari.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Hvala Harise za sve ono čime si nas kao narod učinio ponosne i sretne. Bio si najveći profesionalac koji je zajedno za Vedom, koji su nosili dres naše reprezentacije. Maksimalni angažovan,nikad te nismo vidjeli ljutog,nezadovoljnog. Ova nacija je sretna što te ima....
I dva broja manji sorcbihuzur je napisao/la:i taman tenJackTheStripper je napisao/la:Krasila ga je i fantasticna brada i osmijeh.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Hvala za sve Hare.![]()
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Hvala Burazeru! Fino se i covjek oprostio.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Korektan igrac i covjek. Hvala i sretno u zivotu ljudino.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
bhsport je napisao/la:Korektan igrac i covjek. Hvala i sretno u zivotu ljudino.

Esport je napisao/la:bhsport je napisao/la:Korektan igrac i covjek. Hvala i sretno u zivotu ljudino.

Brada, hvala ti. Vratio si se kad je trebalo, a ideš kada vidiš da nema neke velike potrebe. Potez kao i kod Vedada, ostaje i dalje jazuk zbog Senada.
Posteno!!!
Cesto sam ga znao kuditi ali sada kad je dosao kraj veliko hvala na svemu. Mislim da ni on kao ni Ibisevic nece faliti ovom timu jer su svoje najbolje uzakmice davno odigrali.
Sve najbolje u buducnosti.
Cesto sam ga znao kuditi ali sada kad je dosao kraj veliko hvala na svemu. Mislim da ni on kao ni Ibisevic nece faliti ovom timu jer su svoje najbolje uzakmice davno odigrali.
Hvala Hare i sretno.
-
- Kontakt:
- JavierBosnia
- Kontakt:
Gdje ces ovo zaboravitiAdnan89 je napisao/la:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Bazinga12345
- Kontakt:
Bio je Haris odličan protiv Belgije.dubrovnik je napisao/la:Posteno!!!
Hvala ti za sve Hare.

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Sjecam se i te ali ove dvije su mi najdraze bile, pogotovo protiv Kipra!JavierBosnia je napisao/la:Gdje ces ovo zaboravitiAdnan89 je napisao/la:
....Manchester United fan since 1993....
Kao da je jučer bilo kad sam po prvi put pročitao tekst u novinama o njemu, o igraču koji je istovremeno dobio poziv Holandije U21 i A tima BiH pod vodstvom Sliškovića, i odabrao ovo prvo.
+1Drape je napisao/la:Kao da je jučer bilo kad sam po prvi put pročitao tekst u novinama o njemu, o igraču koji je istovremeno dobio poziv Holandije U21 i A tima BiH pod vodstvom Sliškovića, i odabrao ovo prvo.
Otis'o si Hare, nije ostala neka prevelika tuga ... i svoj ulaz i svoj exit u repci si fino sa svojim menadjerom iskalkulis'o ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 7 gostiju.