Virtual od kako je Pape otišao ne trola toliko, i on za razliku od ovog drugog zna ostaviti normalan komentar koji vrijedi pročitati. Zanimljivo je da čovjek ima 18k postova i niko ne zna ni za koga navija, koga simpatise i kakvi su mu stavovi jer je apsolutno svaki post provokacija od max. 5 riječi. Često nakon bilo kakve lične rasprave na nekom pdf, npr na NBA, oba forumasa dobiju ban 7 dana dok se u harisovim raspravama u kojim sam i ja nekad učestvovao čisto da vidim sta će se desiti, izbrisu postovi i to je to.. Shvatam da je dugo tu i da možda i podiže posjećenost ali njegove provokacije koje se ne kažnjavaju dozvoljavaju i podstiču i druge na isto. A ne vjerujem da će se vraćat nakon bana, on je tu samo zbog broja postova.admin je napisao/la:Također, ako neko ima prijedlog kako da se riješimo nekolicine forumaša koji su privatizovali sve teme o reprezentaciji i uništavaju ih internim pošalicama i prepucavanjima. Ne bih ih banovao trajno, svakako će se i vratiti... a ne znam da li bi jednostavna molba mogla upaliti![]()
Virtual? Harishp? Imate li vi kakav prijedlog?
Forum
Re: Forum
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nemojte banovat virtualnog, večina stvari koje kaže su tačne. I za vrijeme Papeta nije bio za njega samo zato što je Pape, već zbog toga što je selektor, davao je podršku selektrou a ne Papetu. Jedino u ćemu se ne slažem s njim je vezano za Spahu i Pjanića, ali to su već lični ukusi. Ne bih ulazio u to, večinom s nim se dopisujem na temi bh tenis i vrlo je korektan i nije zaslužio ni po ćemu ban.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ovo admine.IlCapitano je napisao/la:Mogli bi i and1 ubaciti kad smo vec kod toga.Donnie Darko je napisao/la:Kad ste već počeli ukrašavati forum ovim grbovima, možda bi mogli ubaciti i najdraži klub, ili klubove kao što je to slučaj na RealGM forumu, koji je istog tipa kao ovaj. Ono, najdraži domaći tim, najdraži strani tim, na nogomet mislim, i ubaciti još poneki sport ako ima potrebe, prije svega NBAEvo dole slika kako to izgleda.
![]()

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Bravo za prijedlogPacov je napisao/la:Haj kad se sve to radi, daj nam povecaj avatare na nekih 170 x 170 px i veličinu na 12 kb

Može li mi neko objasniti kako bi to doprinjelo kvaliteti foruma?
Preduga je ova početna strana foruma sad s ovoliko klubova iz PL, a vidim i za Zvijezdu se traži pdf.
Mislim da bi bilo bolje da se to sve ubaci u pdf Premijer Liga (gdje i pripadaju) kao što ste uradili s ino klubovima koji se nalaze unutar pdf-a lige kojoj pripadaju.
Promjene moram pohvaliti, odličan posao ste napravili. Forum je dosta pregledniji, vizualno ljepši, a i ova inovacija s posebnom temom samo za navijače je vrhunski potez.
Mislim da bi bilo bolje da se to sve ubaci u pdf Premijer Liga (gdje i pripadaju) kao što ste uradili s ino klubovima koji se nalaze unutar pdf-a lige kojoj pripadaju.
Promjene moram pohvaliti, odličan posao ste napravili. Forum je dosta pregledniji, vizualno ljepši, a i ova inovacija s posebnom temom samo za navijače je vrhunski potez.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Adminovski zasto ne mogu sa mobitela da se prijavim na forum? Vec par dana traje taj problem.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Vizuelno -ljepše. Lijeva traka će ti biti popunjenija, više korisnika će postaviti avatare što samim tim znaci i više rezultata koji vode vašem forumu kod pretraživanja nekih slika..admin je napisao/la:Može li mi neko objasniti kako bi to doprinjelo kvaliteti foruma?
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
Pojasni kako izgleda forum na koji želiš da se loguješ s mobitela. Je li to ovaj isti prikaz kao za desktop, ili mobilna browser varijanta ili aplikacija?meho-medo je napisao/la:Adminovski zasto ne mogu sa mobitela da se prijavim na forum? Vec par dana traje taj problem.
Isti ovaj prikaz kao za desktopadmin je napisao/la:Pojasni kako izgleda forum na koji želiš da se loguješ s mobitela. Je li to ovaj isti prikaz kao za desktop, ili mobilna browser varijanta ili aplikacija?meho-medo je napisao/la:Adminovski zasto ne mogu sa mobitela da se prijavim na forum? Vec par dana traje taj problem.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
ne znam kako je šarenilo bez reda uz gomilu različitih stilova i deformisanih slika vizuelno lijepše? Obično se ljepota postiže nekom simetrijom ili organizovanim stilom. Čak, definicija ružnog bi bila: haos stilova, boja i oblika.Pacov je napisao/la:Vizuelno -ljepše. Lijeva traka će ti biti popunjenija, više korisnika će postaviti avatare što samim tim znaci i više rezultata koji vode vašem forumu kod pretraživanja nekih slika..admin je napisao/la:Može li mi neko objasniti kako bi to doprinjelo kvaliteti foruma?
slike koje uploaduješ na forum, sistemski dobiju ime kao neki broj. recimo ta tvoja je 16395.gif... to ne doprinosi pretragama u googleu.
Ono što će se u stvari desiti je opteretiti server većom količinom podataka (skuplje za nas), a korisnicima usporiti učitavanje stranica (gore za korisnike, jer niko nije došao da gleda tvoj avatar, nego da nešto pročita)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma samo glavne krhni,ovo bi bilo strasnoadmin je napisao/la:Nisam optimista da bi taj dodatak radio na svim mogućim platformama i pri svim budućim updateima.
Pogledaćemo.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne znam tačno zašto se to dešava, ali ni ja ne mogu da se logujem na ovaj prikaz na tabletu.meho-medo je napisao/la:Isti ovaj prikaz kao za desktopadmin je napisao/la:Pojasni kako izgleda forum na koji želiš da se loguješ s mobitela. Je li to ovaj isti prikaz kao za desktop, ili mobilna browser varijanta ili aplikacija?meho-medo je napisao/la:Adminovski zasto ne mogu sa mobitela da se prijavim na forum? Vec par dana traje taj problem.
Otvori http://forum.sportsport.ba/mo/" onclick="window.open(this.href);return false; na mobitelu i probaj se tu logirati, mislim da neće biti problema. Mislim da kad se tu logiraš, možeš čak i na ovoj verziji pisati. A možeš instalirati i aplikaciju pa će ti biti i brži i jednostavniji pristup.
Nema glavnih i sporednih. Ili radi za sve ili za ništa.MortemHz je napisao/la:Ma samo glavne krhni,ovo bi bilo strasnoadmin je napisao/la:Nisam optimista da bi taj dodatak radio na svim mogućim platformama i pri svim budućim updateima.
Pogledaćemo.
Inače, kad god počnem raditi nešto oko foruma, djeca me peglaju da se ubaci što više sličica i nekog šarenila i raznoraznih gluposti koje niko ne želi ni koristiti (slično forumu Zrinjskog), svakakavih dječijih igrica koje bi oborile ili barem usporile forum, i izgubim i želju i motivaciju da bilo šta uradim.

Bilo kakav dodatak i počne se dešavati nešto kao ovo što je gore prijavljeno. Možeš se logirati na jednom mjestu, na drugom ne možeš, radi na desktopu, ne radi na mobitelu, hoće u exploreru, neće u mozzili isl isl.
Ovo gore je realan problem, a ne veličina avatara i slične gluposti...
Samo funkcionalnost, shortcuts, npr. ne znam da li svi znaju da je shortcut za slanje poruke/posta ALT+S, evo još kombinacija, od velike su pomoći
ALT +
ALT +
Kod: Označi sve
H = Board Index
E = User Control Panel
X = Logout
B = [B]
I = [i]
U = [u]
Q = [quote]
C = [code]
L = [list]
O = [list=]
Y = [*]
P = [Img]
W = [URL]
K = Save draft
S = Submit
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ova tema je valjda da poslušaš komentare i prijedloge korisnika svog foruma, a ne da iste nazivaš glupostima, i u isto vrijeme svaki prijedlog koji nije u skladu sa tvojim mišljenjem automatski odbacuješ. Svašta. Tebi ako je glupost, možda ostalima nije..admin je napisao/la: Nema glavnih i sporednih. Ili radi za sve ili za ništa.
Inače, kad god počnem raditi nešto oko foruma, djeca me peglaju da se ubaci što više sličica i nekog šarenila i raznoraznih gluposti koje niko ne želi ni koristiti (slično forumu Zrinjskog), svakakavih dječijih igrica koje bi oborile ili barem usporile forum, i izgubim i želju i motivaciju da bilo šta uradim.
Bilo kakav dodatak i počne se dešavati nešto kao ovo što je gore prijavljeno. Možeš se logirati na jednom mjestu, na drugom ne možeš, radi na desktopu, ne radi na mobitelu, hoće u exploreru, neće u mozzili isl isl.
Ovo gore je realan problem, a ne veličina avatara i slične gluposti...
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
Siguran sam da se ni svi korisnici ne slažu između sebe, pa je to praktično i nemoguće ostvariti da svima ispunim želju i da svi budu zadovoljni.
Kako vi imate pravo iznjeti svoje mišljenje, tako imam i ja. A ja mislim da je veći avatar glupost. Avatar služi da bismo lakše razlikovali korisnike, ono na prvu... Veći avatar bi bio koristan na forumu za slijepa i slabovidna lica, kod nas mu ne vidim svrhu. Avatar 170x170px je površinom tri puta veći od ovog sada... zaista ne vidim korist od tri puta većeg avatara.
Kako vi imate pravo iznjeti svoje mišljenje, tako imam i ja. A ja mislim da je veći avatar glupost. Avatar služi da bismo lakše razlikovali korisnike, ono na prvu... Veći avatar bi bio koristan na forumu za slijepa i slabovidna lica, kod nas mu ne vidim svrhu. Avatar 170x170px je površinom tri puta veći od ovog sada... zaista ne vidim korist od tri puta većeg avatara.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Avatari su po meni savršeni ovakvi kakvi jesu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.