Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
intervju mozete naci ovdje
http://web.yesnetwork.com/media/video.j ... d=25556499" onclick="window.open(this.href);return false;
http://web.yesnetwork.com/media/video.j ... d=25556499" onclick="window.open(this.href);return false;
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Citizen-X je napisao/la:samo daj boze da nastupi za repku - puno je drugacija i jaca NBA od evropske kosarke tako da bi tu uletio sa puno samopouzdanja i puno racunanja na njega al eto - izgleda da je upitan nastup za repku,....
samo da zaigra....
Gdje si procitao da je upitan nastup
Nije nastup upitan jer je jedan od razloga potpisa za Netse upravo repka, bilo kada i bilo gdje. Ipak je prvenstvo, a ne kvale sa Rumunijom, Holandijom ...
Slatinash_7 je napisao/la:Po prvi,eto hajd po drugi put da Mirza odgovori na svoju rolu odlicnom igrom,sutem za tri zbog kojeg je i doveden i jos plus malo odigrane odbrane.Svaka cast Mirzi za sinocnju partiju,ocekujem ga na sljedecoj utakmici na nekih 10 min ako bude fulao i na 15-tak ako poveze koji pogodjeni sut...Njemu se u biti i minute vrte oko suta,ako ide ima ih ako ne ide zasluzeno ih nema..ako nastavi ovako igrati a ostane na 10 minuta,prizajem coach je kriv !
Jos cekam na ovo
P.S ima li neko vremena da postavi gdje igraju Netsi iduce 3 tekme
- Citizen-X
- Kontakt:
ma na par mjesta sam vidio a cini mi se da je neko sa njim kao i pricao - mislim daj boze da su moje rijeci dezinformacija bio bih najsretnijilumani je napisao/la:Citizen-X je napisao/la:samo daj boze da nastupi za repku - puno je drugacija i jaca NBA od evropske kosarke tako da bi tu uletio sa puno samopouzdanja i puno racunanja na njega al eto - izgleda da je upitan nastup za repku,....
samo da zaigra....
Gdje si procitao da je upitan nastupJa kako znam ugovor je potpisan sa odobrenjem da igra za svoju drzavu.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- Slatinash_7
- Kontakt:
pa neces ni docekati jer coach bi bio kriv da Mirza igra 10 minuta a ostvaruje ovakve partije,a s obzirom da igra 20 minuta nemam ja sta jesti svoje rijeci..Idalje stojim iza svojih postova,da ce igrati cim postane koristan za ekipu,znaci cim ppocne pogadjati suteve,eto sad ima i asistencije i skokove pa mu to kupuje dodatnih 5 minuta i to je to...Avery nije bio kriv sto Mirza nije pogadjao otvorene suteve a Netsi ne tankiraju sezonu pa si njega na terenu nisu mogli dopustiti u onakvoj suterskoj formi,PJ je dobio Mirzu koji pogadja otvorene suteve i zato Mirza dobija minute,Mirza je sam sebi kriv sto nije igrao i sam je sebi "kriv" sto sada igra,isto bi minuta sa ovolikim brojem pogodjenih suteva imao i kod Averya!
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
- vedofeelgood
- Kontakt:
a sta to, kakva je to prica sad da ne moze lik igrat za nas ba

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Jos cekam na ovo 
Na poslu sam a slab nesto ovaj internet u zadnje vrijeme ,blokirali nam da ne mozemo klipove itd gledati.[/quote]
Wed. Jan 16 7:30 PM
BKN ATL
Fri. Jan 18 7:30 PM
ATL BKN
Mon. Jan 21 3:30 PM
BKN NYK
Wed. Jan 16 7:30 PM
BKN ATL
ATL BKN
BKN NYK
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Slatinash_7 je napisao/la:pa neces ni docekati jer coach bi bio kriv da Mirza igra 10 minuta a ostvaruje ovakve partije,a s obzirom da igra 20 minuta nemam ja sta jesti svoje rijeci..Idalje stojim iza svojih postova,da ce igrati cim postane koristan za ekipu,znaci cim ppocne pogadjati suteve,eto sad ima i asistencije i skokove pa mu to kupuje dodatnih 5 minuta i to je to...Avery nije bio kriv sto Mirza nije pogadjao otvorene suteve a Netsi ne tankiraju sezonu pa si njega na terenu nisu mogli dopustiti u onakvoj suterskoj formi,PJ je dobio Mirzu koji pogadja otvorene suteve i zato Mirza dobija minute,Mirza je sam sebi kriv sto nije igrao i sam je sebi "kriv" sto sada igra,isto bi minuta sa ovolikim brojem pogodjenih suteva imao i kod Averya!
Aha,a Avery ga kao forsirao ili je govorio nije on jos spreman
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 16 jan 2013, 12:57, ukupno mijenjano 1 put.
- Citizen-X
- Kontakt:
koje brdo baljezganja....Slatinash_7 je napisao/la:pa neces ni docekati jer coach bi bio kriv da Mirza igra 10 minuta a ostvaruje ovakve partije,a s obzirom da igra 20 minuta nemam ja sta jesti svoje rijeci..Idalje stojim iza svojih postova,da ce igrati cim postane koristan za ekipu,znaci cim ppocne pogadjati suteve,eto sad ima i asistencije i skokove pa mu to kupuje dodatnih 5 minuta i to je to...Avery nije bio kriv sto Mirza nije pogadjao otvorene suteve a Netsi ne tankiraju sezonu pa si njega na terenu nisu mogli dopustiti u onakvoj suterskoj formi,PJ je dobio Mirzu koji pogadja otvorene suteve i zato Mirza dobija minute,Mirza je sam sebi kriv sto nije igrao i sam je sebi "kriv" sto sada igra,isto bi minuta sa ovolikim brojem pogodjenih suteva imao i kod Averya!
ne smatram sebe NBA a pogotovo kosarkaskim ekspertom al evo ti espn staatsi koji zorno pokazuju na koji nacin je igrao kod Hajvanorija.... imaju i minutaze sve....
svi glupi ti pametan - izgleda da je menadzment treb'o tebe angazovat da savjetujes Hajvanorija kako da uigra Teleta...
http://espn.go.com/nba/player/gamelog/_ ... -teletovic" onclick="window.open(this.href);return false;
i BTW - nije kosarka samo siljenje da ubacis usrani kos nego da igras timski da uigras saigrace da im pravis akcije asistencije odbrane blokade "zidove"....
Wed. Jan 16 7:30 PMVedad87 je napisao/la:Jos cekam na ovo
P.S ima li neko vremena da postavi gdje igraju Netsi iduce 3 tekmeNa poslu sam a slab nesto ovaj internet u zadnje vrijeme ,blokirali nam da ne mozemo klipove itd gledati.
BKN ATL
ATL BKN
BKN NYK[/quote]
Hvala!
- Slatinash_7
- Kontakt:
ne javljam se jer su mi ispiti poceli prije 10 dana,tako da nisam imao vremena pogledati utakmicu,a necu da sudim na osnovu ne odgledanih utakmica...Ja ne govorim da Avery nije grijesio,ali govoriti da tu nema ni greseka Mirze je smijesno,covjek je 0-8 imao sut protiv Miamija,u velikoj vecini utakmica 0-3 ili eventualno 1-3,sto hoce reci da nije bio nesto plaho koristan za ekipu ili neko ima neko drugacije misljenje?Sad kad ima sut 3-3 zasto ga ne pustiti da suta,to bi radio svaki normalan trener pa i Avery..PJ ima iskustva kao trener,nije on s neba pao,7 pobjeda zaredom govore za sebe,ali su Netsi imali i 11-3 pod Averyem sto to niko ne spominje??Nije Avery cvjecka,daleko je od toga ali je i Mirza snosio veliki dio odgovornosti za svoje ne igranje,nebi sad da ulazim u te psihoholoske "igrice" kako onaj nije znao probuditi Mirzu a ovaj zna ili tako nesto,moji se postovi baziraju iskljucivo na onome sto je Mirza prikazivao i to je to..
Slatina Bog i batina
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ma, bilo ja samo pitanje vremena kad će Mirza isplivati na površinu. Naravno, ovo je samo početak. Biće tu još uspona i padova, sigurno, ali on itekako pokazuje da može. On sad samo može biti bolji i bolji. Ja, lično, nikad nisam ni sumnj'o u njega i njegovo snalaženje tamo, samo sam se bojao da ne klone duhom zbog tog sjedenja na klupi, ali i tu se pokazao jakim. Rad, rad i samo rad. Mirza kao da nije naš, jer strpljenje i nije baš vrlina koja krasi ove naše prostore.
Nevjerovatno koliko mi je drago zbog njega. Samo naprijed, Mirza lave ! 
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- Citizen-X
- Kontakt:
jbi ga i ja kad ne guzim redovno lose se osjecam i kad mi se prohtije da guzim onda to slabo na sta lici....Slatinash_7 je napisao/la:ne javljam se jer su mi ispiti poceli prije 10 dana,tako da nisam imao vremena pogledati utakmicu,a necu da sudim na osnovu ne odgledanih utakmica...Ja ne govorim da Avery nije grijesio,ali govoriti da tu nema ni greseka Mirze je smijesno,covjek je 0-8 imao sut protiv Miamija,u velikoj vecini utakmica 0-3 ili eventualno 1-3,sto hoce reci da nije bio nesto plaho koristan za ekipu ili neko ima neko drugacije misljenje?Sad kad ima sut 3-3 zasto ga ne pustiti da suta,to bi radio svaki normalan trener pa i Avery..PJ ima iskustva kao trener,nije on s neba pao,7 pobjeda zaredom govore za sebe,ali su Netsi imali i 11-3 pod Averyem sto to niko ne spominje??Nije Avery cvjecka,daleko je od toga ali je i Mirza snosio veliki dio odgovornosti za svoje ne igranje,nebi sad da ulazim u te psihoholoske "igrice" kako onaj nije znao probuditi Mirzu a ovaj zna ili tako nesto,moji se postovi baziraju iskljucivo na onome sto je Mirza prikazivao i to je to..
Slatinash_7 je napisao/la:ne javljam se jer su mi ispiti poceli prije 10 dana,tako da nisam imao vremena pogledati utakmicu,a necu da sudim na osnovu ne odgledanih utakmica...Ja ne govorim da Avery nije grijesio,ali govoriti da tu nema ni greseka Mirze je smijesno,covjek je 0-8 imao sut protiv Miamija,u velikoj vecini utakmica 0-3 ili eventualno 1-3,sto hoce reci da nije bio nesto plaho koristan za ekipu ili neko ima neko drugacije misljenje?Sad kad ima sut 3-3 zasto ga ne pustiti da suta,to bi radio svaki normalan trener pa i Avery..PJ ima iskustva kao trener,nije on s neba pao,7 pobjeda zaredom govore za sebe,ali su Netsi imali i 11-3 pod Averyem sto to niko ne spominje??Nije Avery cvjecka,daleko je od toga ali je i Mirza snosio veliki dio odgovornosti za svoje ne igranje,nebi sad da ulazim u te psihoholoske "igrice" kako onaj nije znao probuditi Mirzu a ovaj zna ili tako nesto,moji se postovi baziraju iskljucivo na onome sto je Mirza prikazivao i to je to..
Avery nije iskoristo Mirzine kvalitete.Znas i sam koga moras kriviti ,kada ode jedan a dode drugi trener.Mirza ce sigurno i sada imati i losih utakmica ,ali barem mu je P.J dokazao da racuna na njega.
Evidentan je Mirzin napredak u svim segmentima igre! Ja sam sinoc se iskreno prepao da se Mirza nece izgubiti u drugom poluvremenu nakon onih pogodjenih trojki, jer su poceli ga udvajat i cuvati a Mirza jos nije se suocio sa time u NBA i mislio sam da ce se izgubiti i nestat u utakmici ali on je to fenomenalno uradio. Odlicno odgovorio na odbranu Raptorsa sa odlicnim odlukama (asistencije na slobodnog igraca, povratni pas ako nije dovoljno mu otvoren sut) i time je sigurno kupio mjesto u rotaciji i pitane je vremena samo kad ce Humpries biti trejdovan jer je sad visak a i skup igrac za ovaj roster. Isto tako mene je iznenadilo kod Mirze sto svaki protivnicki sut on zeli blokirati sto prije u njegovoj igri nije bio slucaj, pravi defanzivni mentalitet je u sebi izgradio i to ce nam u reprezentaciji strasno pomoci. Njegova kretnja po parketu je sad uveliko bolja, saigraci mu vjeruju i nema razloga da se vise brinemo hoce li Mirza uspjeti u NBA. Prosao je najgoru fazu, pokazao da moze i ono najbitnije pokazao da nije samo suter za 3 poena, i iskljucivo radi toga ce imati odlicnu minutazu ubuduce.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- badblueboylivno
- Kontakt:
Nisam gledao ovu tekmu, ali vidim sjajan nastup Mirze.
Vrijeme je da ga Premier stavi u ponudu, negdje 7,5 ili 8,5, uz, ako Bog da, rast u skorašnje vrijeme.
Vrijeme je da ga Premier stavi u ponudu, negdje 7,5 ili 8,5, uz, ako Bog da, rast u skorašnje vrijeme.
Hayley <3
BIHfan je napisao/la:Evidentan je Mirzin napredak u svim segmentima igre! Ja sam sinoc se iskreno prepao da se Mirza nece izgubiti u drugom poluvremenu nakon onih pogodjenih trojki, jer su poceli ga udvajat i cuvati a Mirza jos nije se suocio sa time u NBA i mislio sam da ce se izgubiti i nestat u utakmici ali on je to fenomenalno uradio. Odlicno odgovorio na odbranu Raptorsa sa odlicnim odlukama (asistencije na slobodnog igraca, povratni pas ako nije dovoljno mu otvoren sut) i time je sigurno kupio mjesto u rotaciji i pitane je vremena samo kad ce Humpries biti trejdovan jer je sad visak a i skup igrac za ovaj roster. Isto tako mene je iznenadilo kod Mirze sto svaki protivnicki sut on zeli blokirati sto prije u njegovoj igri nije bio slucaj, pravi defanzivni mentalitet je u sebi izgradio i to ce nam u reprezentaciji strasno pomoci. Njegova kretnja po parketu je sad uveliko bolja, saigraci mu vjeruju i nema razloga da se vise brinemo hoce li Mirza uspjeti u NBA. Prosao je najgoru fazu, pokazao da moze i ono najbitnije pokazao da nije samo suter za 3 poena, i iskljucivo radi toga ce imati odlicnu minutazu ubuduce.
Tacno,svaki tim treba jednog takvog igraca
Evo link za cijelu utakmicu za one koji nisu gledali, a žele pogledati:
http://nbaspot.com/viewtopic.php?f=17&t=33098" onclick="window.open(this.href);return false;
http://nbaspot.com/viewtopic.php?f=17&t=33098" onclick="window.open(this.href);return false;
napisao je da NIJE igrac koji samo suta trice a ti navodis kerra koji je samo to radio starilumani je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Evidentan je Mirzin napredak u svim segmentima igre! Ja sam sinoc se iskreno prepao da se Mirza nece izgubiti u drugom poluvremenu nakon onih pogodjenih trojki, jer su poceli ga udvajat i cuvati a Mirza jos nije se suocio sa time u NBA i mislio sam da ce se izgubiti i nestat u utakmici ali on je to fenomenalno uradio. Odlicno odgovorio na odbranu Raptorsa sa odlicnim odlukama (asistencije na slobodnog igraca, povratni pas ako nije dovoljno mu otvoren sut) i time je sigurno kupio mjesto u rotaciji i pitane je vremena samo kad ce Humpries biti trejdovan jer je sad visak a i skup igrac za ovaj roster. Isto tako mene je iznenadilo kod Mirze sto svaki protivnicki sut on zeli blokirati sto prije u njegovoj igri nije bio slucaj, pravi defanzivni mentalitet je u sebi izgradio i to ce nam u reprezentaciji strasno pomoci. Njegova kretnja po parketu je sad uveliko bolja, saigraci mu vjeruju i nema razloga da se vise brinemo hoce li Mirza uspjeti u NBA. Prosao je najgoru fazu, pokazao da moze i ono najbitnije pokazao da nije samo suter za 3 poena, i iskljucivo radi toga ce imati odlicnu minutazu ubuduce.
Tacno,svaki tim treba jednog takvog igracaNekada su takvi resavali tekme,Horry,Steve Ker ili kako pise itd,itd....Za mene je ipak Avery pogrijesio,jer je govorio a nista nije cinio
Ali novi trener nova sreca.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.