NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

Zoom088
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la Zoom088 » 20 apr 2014, 20:15

7aprildomemoj je napisao/la:Iz tog ugla snimanja i sa te strane terena ne vidi se dobro a da je snimano sa tribina lijepo bi se vidilo kad laktom udara momka u rame, ovaj pada i to je to. Sad jel bilo namjere ili nije nije naše da sudimo.
PS. Zoom postojil mogućnost da snimaš sa bivše Širbegove zgrade sa terase ? Ionako raja tu ulazi i dođe im kao VIP tribina :D
Od prvog dana kad sam donio kameru na "Luke" upozoravam na lošu poziciju prostora za snimatelja. Prenisko, preblizu terenu, tu su žute cijevi koje smetaju uveliko, a za vrijeme sunčanih dana onaj dio terena prema golu kontra svlačionica je gotovo pa nemoguće snimiti zbog direktnog udara sunca u objektiv.

Lijepo bi bilo snimati sa balkona, ali tu već nisam u zoni odgovornosti kluba, odnosno organizatora utakmice. Idealno bi bilo kada bi čelnici napravili platformu za snimatelje tamo nasred tribine (uz zgradu), da je izdignu još 2-3 metra i eto...problem riješen.

Uostalom, kad bi Bratstvo ušlo u PL jedan od uslova bi bio da se naprave još dvije platforme tamo na tribini (svaka u liniji sa kaznenim prostorom), jer PL se snima sa 3 kamere.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 apr 2014, 20:16

Mig_Mig je napisao/la:Odnosi sa Banovicima? Nose li 3 bodica iz gracanice?
ja kako znam jedne prilike Buducnost je izbacila Bratstvo pa su ljudi bili ogorceni posebno u Bratstvu..kako sam dobio info navodno prilikom dogovora kad je Sloboda trazila da Bratstvo da bodove Jedinstvu uslov gradonacelnika Gracanice je bio tad da Sloboda mora dobit Buducnost kako bi osvetila to sto su oni zeznuli Bratstvo...Azmir je to obecao ali ebiga covjek posten nije mogao komsiju zakinut pq je otissao u Litvaniju sa Karicem na utakmicu a ve vec dogovorio da se pusti ekipi iz Banovica...poslije je kako znas morao nke bivse igraca osuditi zbog toga..ali mi smo zbog toga zabili sami sebi noz u ledja jer nismo dobili niti bodove od Jedinstva, a ni njihov gradonacelnik nije vise zelio suradjivati oko dogovora sa nama..jos smo se i zbog toga i pribojavali da Bratstvo ne dadne bodove Jedinstvu :).

znaci tad je zelio ispadanje Buducnosti sa dipak ne znam vjerujem da su ove stvari sad u Gracanici promjenili sve i pokazali da se ipak moramo drzat zajedno :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 20 apr 2014, 20:23

Upravo sam to cuo Salt, da ima neki nedoumica izmedju njih, usput cujem da i Rudar napada PL, tako da ide na pobjedu protiv Mladosti, bice gutavo do kraja !
Max Allegri

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 20 apr 2014, 20:25

Pogledao sam sazetak i sta pricate crveni karton za igraca jednistva ono se svira samo ako indirektan udarac jer je igrac bratstva previse spustio glavu znaci ni govora o zutom a kamoli crvenom.. crveni opravdan zakasnjeli start igrac ide u kontru.. ne vidi se na snimku sta se desilo sa igracem koji je prevezen u hitnu.. bratstvo imalo sanse jedinstvo jedino preko stojanova i dvije poluprilike..

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 20 apr 2014, 21:03

Gračanlije,jel istina da je Stojanov dizao tri prsta prema vama?
Pobjeda je bolja od orgazma!

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 20 apr 2014, 21:07

Gorki je napisao/la:Gračanlije,jel istina da je Stojanov dizao tri prsta prema vama?
to je uradio kad su krenuli.............a da kažem za banoviće pa kad bi milione dali neće ni boda dobit u gračanici,to je u gračanici utakmica sezone samo da ih dobijemo,to su stari dugovi a oni znaju kad su nam smjestili

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 20 apr 2014, 21:12

što se tiče navijačke skupine marokanci iz gračanice idemo u banoviće navijat za budućnost protiv jedinstva,a nažalost idemo i po pobjedu u susretu sa budućnosti jer to im nikada nećemo zaboravit kad nas istjeraše iz lige,nama bod bio dovoljan u mionici a oni bili 3,ništa nisu mogli poluvrijeme 1-1 omladinac namjerno promašuje penal,al ulazak u drugo poluvrijeme kaže nama golman omladinca momci stvarno mi je žao al banovići dali našem predsjedniku pare a on nama obećo premije pa moramo dobit.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 apr 2014, 21:17

7april je napisao/la:
Gorki je napisao/la:Gračanlije,jel istina da je Stojanov dizao tri prsta prema vama?
to je uradio kad su krenuli.............a da kažem za banoviće pa kad bi milione dali neće ni boda dobit u gračanici,to je u gračanici utakmica sezone samo da ih dobijemo,to su stari dugovi a oni znaju kad su nam smjestili
pazi sve razumijem ali opet treba da se malo stvair pocnu mjenjat..neko treba poceti to , jer dosta su ekipe sa TK se klale uzivali dok komsiji crkaje krava, a drugi kupili kajmak ..zato kad dodjes u situaciju da se bori za opstanak i titulu teib komsija okrene ledja jer imaju neki dugovi ..dosta je vise toga ovo vam je skola sve da vidite sta drugi rade koriste te nase pohlepnosti

Nekad su u PL igrali Sloboda,Zmaj,Lukavac,Gradina,Buducnost,Drina i svi smo ispali zbog te pohlepnosti jer nika dnismo imali podrsku jendih drugih, dok su drugi to sv eiskoristili i jos su dobijali bodove od nasih komsija kako bi ovog drugog zeznuli.

apsolutno sam protiv bilo kakvih pustanja volim ove postene stvari Bratstvo-Sloboda i Bratstvo-Jedinstvo utakmice i sv edurge da se tako igraju smao bez ovog sudjenja koje slabija ekipa pokusava nametnuti kao u ovom slucaju Jedinstvo..tako isto i da Bratatvo odigra i protiv Buducnosti posteno, kao sto je i Sloboda trebala prosle godine, ali kakoo kad vidis da drugi doijaju bodove od Goska i drugih d ase spasavaju i onda ti svom komsiji okrenes ledja,,da drugi igrjau isto tako onda je to druga prica
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 20 apr 2014, 21:19

nikad neću shvatiti takve ljude...

može neko link sa utakmice, ako ima :D

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 20 apr 2014, 21:24

Kod nas bi vjerovatno letio iz kluba i to u roku od 24h.Sad će vjerovatno pojedinci reći pa i vi ste aplaudirali srpskoj himni,jesmo..ali to je poštovanje prema drugoj državi pa bila to i Srbija.Ovo što je Stojanov uradio je stvar provokacije,na već ionako nabrijane domaćine ;)
Pobjeda je bolja od orgazma!

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 20 apr 2014, 21:28

Gorki je napisao/la:Kod nas bi vjerovatno letio iz kluba i to u roku od 24h.Sad će vjerovatno pojedinci reći pa i vi ste aplaudirali srpskoj himni,jesmo..ali to je poštovanje prema drugoj državi pa bila to i Srbija.Ovo što je Stojanov uradio je stvar provokacije,na već ionako nabrijane domaćine ;)
svako ko smatra da je to nešto loše je ograničen...shvatam ja i žrtve i sve, ali to je stvar kulture

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 20 apr 2014, 22:37

SaltCityAttack je napisao/la:
7april je napisao/la:
pazi sve razumijem ali opet treba da se malo stvair pocnu mjenjat..neko treba poceti to , jer dosta su ekipe sa TK se klale uzivali dok komsiji crkaje krava, a drugi kupili kajmak ..zato kad dodjes u situaciju da se bori za opstanak i titulu teib komsija okrene ledja jer imaju neki dugovi ..dosta je vise toga ovo vam je skola sve da vidite sta drugi rade koriste te nase pohlepnosti

Nekad su u PL igrali Sloboda,Zmaj,Lukavac,Gradina,Buducnost,Drina i svi smo ispali zbog te pohlepnosti jer nika dnismo imali podrsku jendih drugih, dok su drugi to sv eiskoristili i jos su dobijali bodove od nasih komsija kako bi ovog drugog zeznuli.

apsolutno sam protiv bilo kakvih pustanja volim ove postene stvari Bratstvo-Sloboda i Bratstvo-Jedinstvo utakmice i sv edurge da se tako igraju smao bez ovog sudjenja koje slabija ekipa pokusava nametnuti kao u ovom slucaju Jedinstvo..tako isto i da Bratatvo odigra i protiv Buducnosti posteno, kao sto je i Sloboda trebala prosle godine, ali kakoo kad vidis da drugi doijaju bodove od Goska i drugih d ase spasavaju i onda ti svom komsiji okrenes ledja,,da drugi igrjau isto tako onda je to druga prica
100% se slažem sa tobom,da smo pametni ko što nismo,svake sezone bi jedan klub iz TK bio u PL

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 20 apr 2014, 23:04

Evo vam linkovi od Sudija A i B tu imate brojeve telefona i e-mailove , pa sad zezajte ih malo :cool: :cool:

A:
http://www.nsfbih.ba/stranica/a-lista-s ... -lige-fbih" onclick="window.open(this.href);return false;

B:
http://www.nsfbih.ba/stranica/b-lista-s ... -lige-fbih" onclick="window.open(this.href);return false;

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 apr 2014, 00:59

7april je napisao/la: 100% se slažem sa tobom,da smo pametni ko što nismo,svake sezone bi jedan klub iz TK bio u PL

pa bi trebao se kao sto neko eto rece Lukavac progurat imao je finu priliku..nebi vala imao nista protiv ..dodus ei mi smo tad bili u konkurenciji sve dok nismo zijanili neplanirano od Rudara kuci i dok nam nisu ponovili utakmicu koji su trebali registrovati 3-0 protiv Branitelja ..jer smoimali tu neku sansu tad ocekivala nas utakmica protiv Viteza pa bi tad bilo ko i neke nade ..Lukavac je poslije bio najblizi sa naseg kantona
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 21 apr 2014, 10:03

mali Poturalić je OK, zamotan kako sam čuo ali nema nekih većih problema, bolova itd...

sutra kako mi rekoše ima neke detaljnije pretrage da se vidi kako je ozbiljna povreda pa će se onda odlučiti da li će biti potrebna neka operacija ili mirovanje, rehabilitacija

žao mi dječka ali barem su dobre informacije da nije ništa ozbiljnije

jbg
Undici stelle - ACM 1899

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 21 apr 2014, 12:35

http://www.nsfbih.ba/upload/documents/Z ... 3.kolo.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

čak 10 žutih kartona okarakterisano je kao "nesportsko ponašanje" :o
Undici stelle - ACM 1899

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 21 apr 2014, 12:45

Baltazar jesi siguran da je ono Zrnicev broj,nesto mi se ne javlja, a tamam sam mislio da mu pozelim ugodne blagdane sa zenom i ostalom falmilijom , ali evo posto se ne javlja barem ovim putem da mu salamim 2 ,3 koljena naprijed i nazad :)

SAVA
Kontakt:

Post Postao/la SAVA » 21 apr 2014, 12:46

" onclick="window.open(this.href);return false; Nažalost radi se o istinitom događaju :oops:

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 21 apr 2014, 12:46

pošalji mu mail, eno neko je objavio brojeve i mailove...možda je napredan lik pa više koristi mail :twisted:
Undici stelle - ACM 1899

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 21 apr 2014, 12:53

baltazar1 je napisao/la:pošalji mu mail, eno neko je objavio brojeve i mailove...možda je napredan lik pa više koristi mail :twisted:
Ma dobro vise sam volio onako iz prve ruke da mu cujem glas , da ga pitam kako spava, zena ,djeca jesu dobro, dolazi li u Banovice , za koga ce da navija

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.