hehe igram svaki dan....i nikad mi nece dosaditimajestic24 je napisao/la:
Meni soccer nikad nemoze dosaditi. Al fakat ga nisam igrao odavno. Ja sam skroz los na joysticku,uglavnom igram na tastaturi.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Re: Chat
A C A B !
igram uvijek 6-ica i 10-ka su najbolji igrao sam i 4-icu,8-icu i 9-ku prije sam bio mag na tasteru nije me niko mogao pobijediti (sada sam prešao na joystick još uvijek se štelim) u ml sa arsenalom n 8-ici sam došao do 2021-2022 sezone i tada mi nešto nije moglo dalje,a osvojio sam 11 puta 1. ligu jednom 2. 5 puta kup i 8 puta ligu prvaka ili ec na pesu,to mi je najdraža uspomena s pesa i definitivno je najbolja igraEmir_ZENICA je napisao/la:hehe igram svaki dan....i nikad mi nece dosaditimajestic24 je napisao/la:
Meni soccer nikad nemoze dosaditi. Al fakat ga nisam igrao odavno. Ja sam skroz los na joysticku,uglavnom igram na tastaturi....jedino ako igram s nekim koga nabijam po 5-6 razlike
Svejedno mi ...navikao sam i na djojstik i na tastauru
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Emir_ZENICA je napisao/la:Neutral je napisao/la:
Jao, ja ne bi mogao igrati sam nema šanse. Volim igrati sa nekim, i zezati se kada povedem, i gledati kako mi se neko smije kada gubim. To je nekako zanimljivije, kada igram sam, znam da ću svako dobiti, programirano tako, čovjek skonta kasnije neke stvari i lahko dobiti svakoga, ma kakva god to igra bila.
Ima jedna igrica koja se na impossible mode ne može preći a i na hard jedva, ali eto, imate ny youtube, ja se valjao.
Nisam sam igrao...bilo je tu rodjak i drustvocekali neki par koji pocinje u 3h.Dobili na kladionici i nastavili igrati haha...Naravno,igramo na kocku i uvijek njima bolji dodje npr. Chelsea,City,Bayern,Lyon,Valencia...a meni Wigan,Wolves,Gijon....pa kad izgube...joj bude koma...nijedan rezultat nebude manje od 3 gola....sve je preko 3
![]()
Mezi se i jede se, to je merak.
Meni je čitava draž soccera u igranju na kocku.
Najbolje je kad se navečer igra sa jaranima, ispred ima grickalica, koji sokić ( ne pijem ima 6 mjeseci
) fino rezultati se čekaju a ti sa manjim timom pobjeđuješ jači a jaran J**+ sve po spisku 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Nemojte mi samo o hrani, tu sam osjetljiv. Meza....ahh....kola... 
- rob do bagro
- Kontakt:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Piji vishe da te ne uhvati mezaNeutral je napisao/la:Nemojte mi samo o hrani, tu sam osjetljiv. Meza....ahh....kola...
nema potpisa
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ne pijem ti ja, samo kolu
@Emir
A tako ti to nekako i dođe. Udebljao sam se 3kg , iako se bavim sportom. Valja opet smršati da idem u manju kategoriju u borbama, tako da mi je lakše. Ustvari, najgore je od 70-80 kg. Ljudi su najbrži, važno je u borilačkim sportovima biti brz, a ne samo neka mrcina. Čovjek protiv njih osvoji 100 bodova, a protiv ovih bržih dobiješ degenek samo takav.
@Emir
A tako ti to nekako i dođe. Udebljao sam se 3kg , iako se bavim sportom. Valja opet smršati da idem u manju kategoriju u borbama, tako da mi je lakše. Ustvari, najgore je od 70-80 kg. Ljudi su najbrži, važno je u borilačkim sportovima biti brz, a ne samo neka mrcina. Čovjek protiv njih osvoji 100 bodova, a protiv ovih bržih dobiješ degenek samo takav.
- alan_kardec
- Kontakt:
I meni.Bosco je napisao/la:Meni je čitava draž soccera u igranju na kocku.
GunnerS je napisao/la:Najbolje je kad se navečer igra sa jaranima, ispred ima grickalica, koji sokić ( ne pijem ima 6 mjeseci) fino rezultati se čekaju a ti sa manjim timom pobjeđuješ jači a jaran **** sve po spisku
Kad se samo sjetim
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
@Neutral
hehe ma i ja sam se udebljao ali nisam toliko...posto svaki dan palim po lopti ....
Mozes ti tekvando

hehe ma i ja sam se udebljao ali nisam toliko...posto svaki dan palim po lopti ....
A C A B !
Mene svaki ligament boli
Gotivi me pomocni trener
Posebno kad se spaga radi 
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- majestic24
- Kontakt:
Stvarno. Ja sam volio gledati profesoricu u skoli dok je radila spagu. Auuu,kako je imala dobru guzu. Sad bi se vratio opet u srednju skolu,samo da to gledam.lejla je napisao/la:Mene svaki ligament boliGotivi me pomocni trener
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
da te ne znam, pogresno bih te shvatilamajestic24 je napisao/la:Stvarno. Ja sam volio gledati profesoricu u skoli dok je radila spagu. Auuu,kako je imala dobru guzu. Sad bi se vratio opet u srednju skolu,samo da to gledam.lejla je napisao/la:Mene svaki ligament boliGotivi me pomocni trener
![]()
![]()
![]()
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
hahahahahahamajestic24 je napisao/la:Stvarno. Ja sam volio gledati profesoricu u skoli dok je radila spagu. Auuu,kako je imala dobru guzu. Sad bi se vratio opet u srednju skolu,samo da to gledam.lejla je napisao/la:Mene svaki ligament boliGotivi me pomocni trener
![]()
![]()
![]()
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Ko tebi predaje sport??Mirza_Hordas je napisao/la: hahahahahaha![]()
![]()
![]()
Didier Drogba
Didier Drogba
Emir_ZENICA je napisao/la:@Neutral
hehe ma i ja sam se udebljao ali nisam toliko...posto svaki dan palim po lopti ....Mozes ti tekvando
![]()
Hehe, ja sam prekinuo sa fudbalom, mislim aktivno, sada nekad odigram rekreacijski. Mogu reći da sam kondicijski na jednom visokom nivou. Uskoro ako Bog da, 21 godina, stari se pomalo
Meni je nešto najgore i najmrže vidjeti osobe koje ne drže do sebe. Nego samo žderu i piju, a 120 kg u njima i oni kao jaki. ccc . A u njima 30% masnoće. Fast food boys.
@ majestic24
Dirty mind haha. Lijepo je znati špagu.
@Lejla
Ma samo hrabro.
Pozdrav društvo (ili po zagrebački;bok, kak ste kaj
)
sta se radi? vidim, tema je hrana
eto, ja jedem 5 puta dnevno, manje vise, a ne mogu se udebljat da ga okrenes, ni mrdnut preko 70kg
..a sto se tice masnoće, toga imam na izvoz
kad sam isao za vojsku sredivat i one testove rjesavat i lijecnicki i sve to, imao vise masnoce u krvi i nekog bilirubina u jetri nego citava vojarna skupa
pa me slali u vojnu bolnicu, pa mi tamo rekli da ne smjem jesti spek, kobase, suho meso, prsut i tako to...rekoh; doktore, ne mere to tako, ja sam vam bosanac, meni je mast urodena, a pogotovo spek

sta se radi? vidim, tema je hrana
..a sto se tice masnoće, toga imam na izvoz
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Ja sam se na joji zaustavio ima evo vec mozda i pola godine, tamo negdje od Ramazana otprilike.
A sto se tice fiz. aktivnosti, kosarke mogu igrat kol'ko hoces, ovo ostalo mi nije interesantno

A sto se tice fiz. aktivnosti, kosarke mogu igrat kol'ko hoces, ovo ostalo mi nije interesantno
Trenutno korisnika/ca: BaiMai, VivaLaStella i 4 gosta.