RKO je napisao/la:kelner je napisao/la:Misimovicu,oprosti se od reprezentacije,nemoj dopustati da te prave budalom,za nas,iskrene navijace,uvjek ce biti prvo Misimovic,pa ostali.
Dok je nas kapiten zajedno sa svojim pristalicama bojkotovao reprezentaciju,ti si u Oslu skidao paucinu sa Myhreovog gola,i tada si dokazao svoju velicinu.Bezbroj puta,kada nikog nije islo,ti si rijesavao utakmice,ali pojednini brzo zaboravljaju slalom protiv Francuza,ono ponizavanje Cassilasa,majstoriju protiv Norvezana itd itd...Sad su tu neki novi klinci,kojima se predvidja blistava karijera,da li ce neko od njih nekada postati najbolji asistent u historiji Bundes lige,ili nesto slicno ostaje nam da vidimo,ali cisto sumnjam
Za prave navijace ce biti i uvjek je bilo prvo REPREZENTACIJA pa svi ostali pojedinci
Nemam nista protiv Misketa i nadam se da ce se rjesiti spor n arelaciji sa selektorom ali da ti kazem par stvari.
Ovo boldano: Zbog toga sto je Miske ladio muda u Portugalu i Rahimic i Spahic pozutise i propustise uzvrat.
Ovo crvenno: Nekad bilo sad se spominjalo! Nazalost neki nece da shvate
MISKE NIJE IGRAC OD PRIJE GODINU I POL!!!!
1-Naravno,nisam nigdje rekao da je meni Miske ispred reprezentacije,nego je ispred svih ostalih igraca,dva potpuno razlicita pojma...
2-Neznam na sto tacno mislis,pod ovim
Zbog toga sto je Miske ladio muda u Portugalu i Rahimic i Spahic pozutise i propustise uzvrat.
3-Nekad se spominjalo,naravno

,ali opet nase zvijezde poput Dzeke,Ibricica,Medunjanina,Stilica ne mogu zabiti gol desetorici,kasnije i devetorici Bjelih Rusa,dok ne udje taj ''nekadasnji as'' pa odluci da eto,mi po drugi put uzastopno idemo najmanje u baraz,i da se hrvamo sa Francuzima za direktan plasman...Majstor ostaje majstor,covjek je za ono vremena provedenog na terenu pokazao vise nego Ibricic i Stilic zajedno,koji su eto,po mnogima u boljoj formi od Zvjezdana...Naravno,meni su dragi svi igraci,Stilic,Ibricic,Hujdurovic,Jakirevic,Katana,Hasan,Akrapovic,Baiano,Tolja,Guso itd jer sve su to igraci koji su se borili za sveti dres,bilo uspjesno ili neuspjesno,svi su oni davali svoj maksimum...
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!