Uf kako vazna pobjeda. Galliani je pokazao reakcijom koliko nam je ovo trebalo. Forzaaa.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Pato Show!
Uf kako vazna pobjeda. Galliani je pokazao reakcijom koliko nam je ovo trebalo. Forzaaa.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Robinho iako ga ne gotivim danas najbolji. Zabio, razigravao,trcao odlican danas. Ibra standardno. Pato zvijerka. Ovo ostalo solidno s tim da je Merkel zakazao.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ma jednu odličnu igru milana veliku mrlju je ipak bacila sudijska greška kod prvog gola, pato odličan nakon što je ušao osim gola još je namjestio robinju čistu šansu, robinjo isto dobar, ibra klasika-napad je rijetko kad podbacio ove sezone, al standardno bekovi + merkel najslabije karike, kod gola chieva abate nije izašao na centaršut a merkel svog igrača ostavio potpuno samog na drugoj stativi
nije on još za milana, al pošto se vrati boateng sad se zna ko će igrati na toj poziciji
nije on još za milana, al pošto se vrati boateng sad se zna ko će igrati na toj poziciji
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
-
<<<PreddatoR>>>
- Kontakt:
spasi nas pato,iako smo bili mnogo bolji na kraju jedva pobijedismo. Pato odlicno odigrao i osim gola imao par finih poteza nadam se da ce dobro odigrati i protiv tottenhama pa da mozda prodemo dalje...
>>“Float like a butterfly, sting like a bee.
Your hands can't hit what your eyes can't see.”
Your hands can't hit what your eyes can't see.”
- senad_flamin
- Kontakt:
Najveci dobitak povratak Boatenga....
Pato kad je ulazio nisam bio optimista ali vec sad
Merkel imao nekoliko dobrih prodora,malo vise losih dodavanja...
Thiago Silva bezgresan....
Cassano je bio odlican,Pato usao i pokusao neka dodavanja u njegovom stilu ali nije mu islo to,, eto ipak mu hvala za gol....
Forzaaaaaa Milan.....
Pato kad je ulazio nisam bio optimista ali vec sad
Merkel imao nekoliko dobrih prodora,malo vise losih dodavanja...
Thiago Silva bezgresan....
Cassano je bio odlican,Pato usao i pokusao neka dodavanja u njegovom stilu ali nije mu islo to,, eto ipak mu hvala za gol....
Forzaaaaaa Milan.....
-RIVALDO-
Pobijeda zasluzena ali ponovo ta (ne)igra
najvise me fascinirala sredina terena kako lijepo vezu
Mislim da pod hitno Ibrahimovic treba odmor,samo problem je sto je slijedeca tekma protiv Napolia pa onda opet lp,ali vidi se da je lik umoran,usput Zlatan ima vise off side-a pozicija od Pippa
Mislim da pod hitno Ibrahimovic treba odmor,samo problem je sto je slijedeca tekma protiv Napolia pa onda opet lp,ali vidi se da je lik umoran,usput Zlatan ima vise off side-a pozicija od Pippa
- tony-mortale
- Kontakt:
i nčini mi se poslije gola pata da ga je ibra krenuo zagrliti-pozdraviti šta li već, a pato ga iskuliro i skida dres, izgleda da nešto ipak ne štima tu, mada i nemora biti al to sam baš pratio
- Interista di cuore
- Kontakt:
gledo sam prije utakmice prikazu i svlacionice i bas Ibru i Pata prikazuju oni jedan do drugog nesto se zezaju i smiju,ono izgleda da su skroz ok...to kod gola nisam vidiotony-mortale je napisao/la:i nčini mi se poslije gola pata da ga je ibra krenuo zagrliti-pozdraviti šta li već, a pato ga iskuliro i skida dres, izgleda da nešto ipak ne štima tu, mada i nemora biti al to sam baš pratio
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
pa drago mu sto je postigao gol, vidis da je van forme da je zavrsilo 1-1 svi bi bili protiv njega....jbg meni se ne svidja njegova nonsalancija u pojedinim trenutcima, ali je genij (: zao mi sto nema tate na tribinama, sve je kriva ona droljatony-mortale je napisao/la:i nčini mi se poslije gola pata da ga je ibra krenuo zagrliti-pozdraviti šta li već, a pato ga iskuliro i skida dres, izgleda da nešto ipak ne štima tu, mada i nemora biti al to sam baš pratio
- tony-mortale
- Kontakt:
ma možda nije uopšte zb og ibre to uradio jednostavno možda mu je dosadilo počinjati utakmice s klupe, zaslužio je da i on nekad krene od prve a casano da ulazi, pa čak i ibra da jednu odmori zašto ne, al nema šanse da alegri to uradi, ovako mu je najlakše po patu, najmirniji od njih 3 i neće prigovarati, hajd se ti zavađaj s casanom i ibrom lud i luđiInterista di cuore je napisao/la:gledo sam prije utakmice prikazu i svlacionice i bas Ibru i Pata prikazuju oni jedan do drugog nesto se zezaju i smiju,ono izgleda da su skroz ok...to kod gola nisam vidiotony-mortale je napisao/la:i nčini mi se poslije gola pata da ga je ibra krenuo zagrliti-pozdraviti šta li već, a pato ga iskuliro i skida dres, izgleda da nešto ipak ne štima tu, mada i nemora biti al to sam baš pratio
Je li Paloshi posudjen Genovi i imaju li pravo otkupa vidim danas 2 gola i crveni 
- senad_flamin
- Kontakt:
Ja mislim da je njegov ugovor u suvlasnistvu Milana i Genoe mada nisam siguran,odavno se meni Palosci svidja kao igrac,podsjeca na Inzaghiameskalin je napisao/la:Je li Paloshi posudjen Genovi i imaju li pravo otkupa vidim danas 2 gola i crveni
Btw nije on dobio crveni,valjda je Rafinha
- tony-mortale
- Kontakt:
mislim suvlasništvo, ali nisam siguran, a valjalo bi ga vratiti, ovako imamo samo 3 napadača u timu, a 50 veznih, odbrambenih i nekih polovnih bekova, smanjiti roster dogodine barem za 5-6 igrača
- dr.feelgood
- Kontakt:
Ne bas sjajna igra ali izuzetno vazna 3 boda.
Kako me Pato iznarvira svojom solazama, krenem da psujem
kad lik zabije golcinu.
Sad nam slijedi najtezi dio sezone: Napoli, Juve, Bari, Palermo, Inter, Fiorentna...
Kako me Pato iznarvira svojom solazama, krenem da psujem
kad lik zabije golcinu.
Sad nam slijedi najtezi dio sezone: Napoli, Juve, Bari, Palermo, Inter, Fiorentna...
- senad_flamin
- Kontakt:
- tony-mortale
- Kontakt:
e to sam rekao staviti evo je, nije na tatu definitivnosenad_flamin je napisao/la:Dobra kcerka od Berlusconia![]()
![]()
![]()
Prava pi.cka ... vrijedi navijati za Milan ...

Ma hajd ,ne sekirajte se ako niste danas kiksali ima dana ,niste igrali protiv palerma ,juventusa ,rome ,udinesa -inter je igro protiv ovih svih ,bit ce kikseva PUNO

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Samo se ti tjesiwarden je napisao/la:Ma hajd ,ne sekirajte se ako niste danas kiksali ima dana ,niste igrali protiv palerma ,juventusa ,rome ,udinesa -inter je igro protiv ovih svih ,bit ce kikseva PUNO![]()
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Čestitke na zlata vrijednoj pobjedi.Ličilo mi je to na remi,ali svaka čast.
You'll never walk alone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.