Ajde nase djevojkeee!!!
VOLIM TE BOSNO

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Japanke su skoro sve pokretljive i brzeKompromis je napisao/la: ↑12 feb 2022, 07:23Heljic i dzebo nisu uopste manje od njihovih, cak su i vece ali ne mogu se odvojiti od zemlje, a bekovi su nam neatleticniji i sporiji...
Ali su recimo sto se tice atletike nase space shuttle za japan pa su ove pobijedile kanadu...
Valjda bude bolje u nastavku, a jos je.be i kemo ahmetovic... bas ti kvari cejf uz losiju igru nasih...
I 2 visoke igracice forsira uvijekSunderland je napisao/la: ↑12 feb 2022, 07:27Ponovo Lojo pokazuje da veze nema, protiv ovako atketski jake repke i suterski raspoložene repke lik govori samo lopta...
Nedo Bog dodatno pojacati agresivnost, ubrzati repku. Npr. Nikolina Delic je odlična odbrambena igracica sa njom i Dzombetom pojacati agresivnost, pokusati loviti ove na tranciziju ali jok...marlostanf1eld je napisao/la: ↑12 feb 2022, 07:28I 2 visoke igracice forsira uvijekSunderland je napisao/la: ↑12 feb 2022, 07:27Ponovo Lojo pokazuje da veze nema, protiv ovako atketski jake repke i suterski raspoložene repke lik govori samo lopta...
Jbga mi ni jednom na pick and pop nismo preuzeli, a ova repka je jednostavno predobra da te ne nece kazniti za to.
Jako losa priprema utakmice od strane najslabije karike.Sunderland je napisao/la: ↑12 feb 2022, 07:27Ponovo Lojo pokazuje da veze nema, protiv ovako atketski jake repke i suterski raspoložene repke lik govori samo lopta...
bhsport je napisao/la: ↑12 feb 2022, 07:39Jako losa priprema utakmice od strane najslabije karike.Sunderland je napisao/la: ↑12 feb 2022, 07:27Ponovo Lojo pokazuje da veze nema, protiv ovako atketski jake repke i suterski raspoložene repke lik govori samo lopta...
Ubise nas u igri dva na dva. I da imamo tri Marice ne pomaze.
Katastrofalna odbrana.
Najlakse je komentarisat kad gubimo. On je ono najbolje sto trenutno imamo, jedino dovest nekog NBA trenera pa mozda bude malo bolje.Sunderland je napisao/la: ↑12 feb 2022, 07:41bhsport je napisao/la: ↑12 feb 2022, 07:39Jako losa priprema utakmice od strane najslabije karike.Sunderland je napisao/la: ↑12 feb 2022, 07:27Ponovo Lojo pokazuje da veze nema, protiv ovako atketski jake repke i suterski raspoložene repke lik govori samo lopta...
Ubise nas u igri dva na dva. I da imamo tri Marice ne pomaze.
Katastrofalna odbrana.
Ja kada sam rekao sa lik veze nema, napadose me ovdje...