FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Pa jedino da Lautaro u drugom smijeru i moguce je...
Koliko god Lautaro bio gotivan i sve, ali imati u ekipi dvije tri godine jednog od najvećih koji su sutali loptu je ipak bolje....
Lautaro ce svedno otici prije ili kasnije, a za dovesti Messia imas samo sad priliku i vise nikad..
Al ode on Pepunu sigurno...
Koliko god Lautaro bio gotivan i sve, ali imati u ekipi dvije tri godine jednog od najvećih koji su sutali loptu je ipak bolje....
Lautaro ce svedno otici prije ili kasnije, a za dovesti Messia imas samo sad priliku i vise nikad..
Al ode on Pepunu sigurno...
Messi ako ide, ide u PSG ili Inter. Engleska tj. City nije opcija.
Al *ebo njega, treba Kantea uzet i kakvog dobrog LWBa i spremni smo za scudetto.
Al *ebo njega, treba Kantea uzet i kakvog dobrog LWBa i spremni smo za scudetto.

#SuningOUT
Speriamo

TyC Sports: Suning has found an important ally in their quest to sign Messi. In fact, the Zhang family has asked and obtained the blessing from Chinese President, Xi Jinping, which has given the green light to do this operation from an economic point of view.
#SuningOUT
Ovo je bas no brainer, odma Lautara poslat...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ovaj je predao da mu se terminate contract tj. da postane free agent. Nema potrebe da Lautaro ide igdje. 

#SuningOUT
A ne znam to mi vec zvuci ko suplja, jest taman ce mu raskinut ugovor
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Vidal, Darminan i sl.
Katastrofalna imena sa kojima se povezujemo.
Conte je skroz cudan covjek, zapeo za Vidala i nikako da odustane od svog igraca. Nabit ce nam njegovu platu koja je visoka a nista necemo dobiti zauzvrat.
Ne vjerujem ni da je ostao jos uvijek. Pitam se ko ce na klupu ako dodje Vidal.
Katastrofalna imena sa kojima se povezujemo.
Conte je skroz cudan covjek, zapeo za Vidala i nikako da odustane od svog igraca. Nabit ce nam njegovu platu koja je visoka a nista necemo dobiti zauzvrat.
Ne vjerujem ni da je ostao jos uvijek. Pitam se ko ce na klupu ako dodje Vidal.
Vidal za 0 je no brainer. Kolarov/Darmian već s druge strane je užas.
Tonali će na kraju zavrsiti u Milanu jer se ide po Kantea kasnije, nema mjesta za ovog malca.. Po meni super, užasno overhypan igrač
Barella/Vidal - Kante/Brozovic - Eriksen/Sensi

Tonali će na kraju zavrsiti u Milanu jer se ide po Kantea kasnije, nema mjesta za ovog malca.. Po meni super, užasno overhypan igrač

Barella/Vidal - Kante/Brozovic - Eriksen/Sensi
#SuningOUT
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ima li istine u pisanjima oko Kolarova? Kao Conte ga navodno želi dovesti.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ne znam zasto jer bi sa Youngom lijevi bekovi imali 70+Romagnoli13 je napisao/la: ↑28 avg 2020, 01:01Ima li istine u pisanjima oko Kolarova? Kao Conte ga navodno želi dovesti.
Jedino da nije zbog Dzeke?
Ja bi radije Kolarova za 5 mil nego Emersona za 30 mil. Idealno bi bilo kad bi isli po Reguliona ali mislim da od toga nema nista.
Izgleda da se Milan upleo u transfer Tonalia i nekako me to uopce ne dira, mislim da je decko malo precijenjen, i sigurno ne vrijedi 35+ mil, pogotovo ako mu nisi u stanju garantirat minute, doduse kakva je situacija bila sa Sensiem ove sezone siguran sam da bi imao poprilican broj minuta.
Izgleda da se Milan upleo u transfer Tonalia i nekako me to uopce ne dira, mislim da je decko malo precijenjen, i sigurno ne vrijedi 35+ mil, pogotovo ako mu nisi u stanju garantirat minute, doduse kakva je situacija bila sa Sensiem ove sezone siguran sam da bi imao poprilican broj minuta.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Sve ovo ce nam se vratit nazad kao Bumerang za neke 2-3 god. Tako smo lijepo krenuli stvarati neki Novi Inter, i sad opet sve 30+
Vidal i Kolarov. 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Yebo mu Vidal sve cupavo... Vec vidim vezu gaglia vidal broz, a desno veliki Danilo lijevo djed Kolarov...
Bastoni, Skriniar, Barella, Sensi, Hakimi, Lautaro ako budu dvojica igrali bit ce dobro...
Jos cemo Tonalia izgubiti zbog Vidala
Bastoni, Skriniar, Barella, Sensi, Hakimi, Lautaro ako budu dvojica igrali bit ce dobro...
Jos cemo Tonalia izgubiti zbog Vidala
Najbolje bi bilo nijednog a otjerati trenera dok se mozemo jos spasiti.Tritolone je napisao/la: ↑28 avg 2020, 08:47Ja bi radije Kolarova za 5 mil nego Emersona za 30 mil. Idealno bi bilo kad bi isli po Reguliona ali mislim da od toga nema nista.
Natovariti potrosene igrace i pri tome davati visoke plate je idiotizam na kvadrat. Dovesti mlade talentovane momke i po kojeg iskusnog igraca.
Za mene dolazak Vidala je najgluplje sto se moze uraditi. Onda ne treba Brozovica kaznjavati vec mu treba biti uzor i dovesti pijanicu i nedisciplinovanog primjera u klub.
Na beku hladno Young i Kolavor zajedno sa 70 godina. Beka treba dovesti na nacin da se rijesi Vecino, Gaggliardini, Asamoah, Valero, Mario i Biraghi.
To se moze rijesiti relativno lahko i vjerujem da se za taj set igraca moze dovesti bek vrijedan kluba. Vjerujem da se prva dvojica mogu utopiti bez problema, a Asamoah je ogromna enigma, jer je lik dobar bek i nije mi jasno kako ne moze on da igra. Sve u svemu, samo da se tih plata rijesimo imali bi dovoljno da dovedemo nekog ok igraca.
Kolarov i Vidal bi nas unazadili za par godina a Conte jos jedno 5 god unazad i nek **** sa svojim sampionskim mentalitetom jer da ima isti osvojio bi LE.
Tesko da mi mozemo utopiti te olupine kad ih nitko ne zeli, a i pitanje je koliko su njihove vrijednosti amortizirane i za koliko ih moras prodat da ostvaris dobit.
Vidal besplatno sa max ugovorom od 2 godine i max placom 3 mil bi bio ok kao solidna opcija sa klupe da nemas Radju, ovako je i to upitan potez.
Tbh uopce se ne isplati zamarati sa ovim transferima, tko zna sta ce biti.
Vidal besplatno sa max ugovorom od 2 godine i max placom 3 mil bi bio ok kao solidna opcija sa klupe da nemas Radju, ovako je i to upitan potez.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ne sporim ja Vidala ali da nemamo u Ekipi Gaggliardinija Vecina i Valera u vezi.Tritolone je napisao/la: ↑28 avg 2020, 14:33Tesko da mi mozemo utopiti te olupine kad ih nitko ne zeli, a i pitanje je koliko su njihove vrijednosti amortizirane i za koliko ih moras prodat da ostvaris dobit.
Valeru je ugovor istekao.
Gaggliardini je italijan i njega mozes utopiti bez tezih problema. Mislim vise nam gubitaka u milionima pravi na terenu nego sto bi to kroz racunovodstvo. Znam da je Lazio se spominjao za njega.
Vecino je igrac isto kojeg se ne bi trebalo biti problem rijesiti. Osrednji engleski klub bi tu sigurno bio zainteresovan.
Upravo to, imas Radju, zasto ce ti Vidal. Momak je imao dobru sezonu u Cagliariju i vjerujem da moze uvijek odigrati solidno s klupe za razliku od ove trojice navedenih.
Kolarov bi igrao stopera ako dodje. Zamjena za Bastonia. Tu ga se planira. Nesto mi bezveze da ne dovedu Tonalia. Malac ceka evo 2 mjeseca, a sve dogovorio. Iako je mozda za njega bolje da ide u Milan jer i navija za njih a i sigurno bi puno vise igrao.
Vidal
Vidal

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Kolarov je done deal, a Vidal jedino dolazi u slučaju da je Free transfer.
Za vice-Lukaku poziciju se spominje Alexander Sorloth iz Trabzonspora.
Za vice-Lukaku poziciju se spominje Alexander Sorloth iz Trabzonspora.
Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 28 avg 2020, 15:05, ukupno mijenjano 2 puta.
#SuningOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.