Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
pozdrav rista, dobrodošao nazadSveti je napisao/la:Samo da pozdravim momke. Jestel' mi dobro?
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
hvala bratiću.madridist je napisao/la:pozdrav rista, dobrodošao nazadSveti je napisao/la:Samo da pozdravim momke. Jestel' mi dobro?
Ne mogu da vjerujem da su benzema i higuain pogodili
naprijed rejal
Jos mi raspravljali ko je u goroj formi,prije pocetka tekme.
Zabise obojica.
Zabise obojica.
vjerojatno ni oni sami ne vjerujuSveti je napisao/la:hvala bratiću.madridist je napisao/la:pozdrav rista, dobrodošao nazadSveti je napisao/la:Samo da pozdravim momke. Jestel' mi dobro?
Ne mogu da vjerujem da su benzema i higuain pogodili
jedva cekam da gonzalo i albiol odu na ljeto 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
[youtube][/youtube]
--------Diego Lopez
Arbeloa - Pepe - Ramos -Marcelo
------Xabi - Modrić
Callejon - Kaka - Ronaldo
----------Higuain
ovako nekako ocekujem
samo da onaj Ballesteros ne polomi Ronalda sto je vec nekoliko puta pokusao u proslim utakmicama
Arbeloa - Pepe - Ramos -Marcelo
------Xabi - Modrić
Callejon - Kaka - Ronaldo
----------Higuain
ovako nekako ocekujem
samo da onaj Ballesteros ne polomi Ronalda sto je vec nekoliko puta pokusao u proslim utakmicama
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocekivani sastavi za vecerasnji duel na Bernabeu

Trazi se moguci nasljednik Xabia koji zeli sacekati ime novog trenera prije odluke da li produziti na jos 2 god ili ne

Trazi se moguci nasljednik Xabia koji zeli sacekati ime novog trenera prije odluke da li produziti na jos 2 god ili ne

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Izgubimo li Xabija to će biti katastrofa, i ovo malo kreacije u sredini on drži. Bojim se da Modrić ne može Xabija zamijeniti kvalitetno.
Uprava na ljeto mora učiniti sve da se produže ugovori Ronaldu i Xabiju, uz mogućnost kupovine jednog WC napadača.
Uprava na ljeto mora učiniti sve da se produže ugovori Ronaldu i Xabiju, uz mogućnost kupovine jednog WC napadača.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
ljudi, zna li ko kad je xabi alonso dobio zuti karton , odigrao sam tiket zute kartone vise da ce imati galatasaray i listic mi bio dobitni nakon nekog vremena nije, gledao sam utakmicu par puta i nisam vidio da je dobio karton u 84 minuti, nista mi jasno nije, cak je i pisalo da su igraci Reala imali tri žuta kartona,
bilo je 4:4 u kartonima , s tim da je real sva 4 dobio u zadnjih 10 minutabajdo je napisao/la:ljudi, zna li ko kad je xabi alonso dobio zuti karton , odigrao sam tiket zute kartone vise da ce imati galatasaray i listic mi bio dobitni nakon nekog vremena nije, gledao sam utakmicu par puta i nisam vidio da je dobio karton u 84 minuti, nista mi jasno nije, cak je i pisalo da su igraci Reala imali tri žuta kartona,
Diego López; Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo; Xabi Alonso, Modric, Kaká; Callejón, Benzema & Higuaín.
Klupa: Casillas, Ronaldo, Ozil, Essien, Albiol, Di Maria, Nacho.
Ko je ovaj lik,jel neki iz Realove skole?geoxx je napisao/la:Diego López; Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo; Xabi Alonso, Modric, Kaká; Callejón, Benzema & Higuaín.
Cim mu cujem prezime izgladnim
- maximusdecimus
- Kontakt:
puno ime Nacho Vidaljocker92 je napisao/la:Ko je ovaj lik,jel neki iz Realove skole?geoxx je napisao/la:Diego López; Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo; Xabi Alonso, Modric, Kaká; Callejón, Benzema & Higuaín.
Cim mu cujem prezime izgladnim
Higuain 
nebo ce se otvoriti
nebo ce se otvoriti
Its alive!!! 
Strasno lijepa igra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.