Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: Chat
Izgleda da je rijamu zakazala opet , ipak mislim da je ovo bio posao za neke anti teroristicke postrojbe vojske ili policije.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Lazar Popović
- Kontakt:
Kad mene regrutuju, ti navedeni neće biti ni potrebni...Sarajlijc@ je napisao/la:Izgleda da je rijamu zakazala opet , ipak mislim da je ovo bio posao za neke anti teroristicke postrojbe vojske ili policije.
Naprijed, naprijed Željo volim te
Ludo ja, ko nikoga ale ale ale aleoo
-------------------------------------------
Hajde Lazare, hajde Lazare, hajde Lazare, hajdeeee Laaaaaaazareeeeeeee
Ludo ja, ko nikoga ale ale ale aleoo
-------------------------------------------
Hajde Lazare, hajde Lazare, hajde Lazare, hajdeeee Laaaaaaazareeeeeeee
Zbog čega ti forsiraš te vijesti na sportskom forumu?kakavdanakneiskustvu je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/111028156
Vanredna sjednica u Predsjedništvu
Mevlid Jašarević je u prsluku imao još dvije ručne bombe!
Razumijem (van)rednu situaciju, ali razumi i ti neke stvari....
Vom Jäger zum Gejagten
Mirza Delibašić je bio Tuzlakkakavdanakneiskustvu je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:
Kome se bar otac rodio ovdje i ko je rodjen ovdje
znači mirza delbašić nije bio sarajlija?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Pa možeš bit' i Tuzlak i Sarajlija u isto vrijeme...Heller je napisao/la:
Mirza Delibašić je bio Tuzlak
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Teško vala, teško za mene je Tuzlak, ko sto je Susic Zavidovicanin nikad Sarajlija nece biti, odrasto je u Tuzli/Zavidovicima i po meni se to pikaHawking je napisao/la:Pa možeš bit' i Tuzlak i Sarajlija u isto vrijeme...Heller je napisao/la:
Mirza Delibašić je bio Tuzlak
Nullius in verba
Bitno je kako se neko osjeća, a ne kako se po kome pika... ja ako se osjećam Njujorčaninom to mi niko ne može oduzeti, najmanje je bitno šta neko drugi misli...Heller je napisao/la: Teško vala, teško za mene je Tuzlak, ko sto je Susic Zavidovicanin nikad Sarajlija nece biti, odrasto je u Tuzli/Zavidovicima i po meni se to pika
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Vidim raspravljate o Sandžaklijama....
Ja lično nemam ništa protiv onih prijeratnih koji su došli ovdje i normalno živjeli, ja mrzim ove poslijeratne, da rata nije bilo grada očima ne bi vidio, došao je tu prije 5-6 godina, a ponašaju se kao da je sve živo njihovo...
Još kad kaže ja sam rođeni Saraljlija sa Bistrik!
Moj komšliku je pun takvih, svi redom kupili stanove od onih prijeratnih mještana...
Svi su mi preko glave došli, tačno ću ih porokati jednog dana k'o Mevlud!
Ja lično nemam ništa protiv onih prijeratnih koji su došli ovdje i normalno živjeli, ja mrzim ove poslijeratne, da rata nije bilo grada očima ne bi vidio, došao je tu prije 5-6 godina, a ponašaju se kao da je sve živo njihovo...
Moj komšliku je pun takvih, svi redom kupili stanove od onih prijeratnih mještana...

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sad ce te napasti ovi dusebriznici...Bianconeri1988 je napisao/la:Vidim raspravljate o Sandžaklijama....
Nego jel neko od vas cuo vic kad sandzaklija prodaje stan u Sarajevu ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nije, hajd pričaj!
Ma nek pričaju koliko hoće, ja ću mu svakom reći u lice da ga mrzim ako je iz Sandžaka, a ovdje mi se dođe furati i pametovati, neću da ulazim dublje u temu i sl...
Mrzim ih samo što se ponašaju kao da je ovo sve njihovo i kao da im ništa niko ne može, a što su seljačine samo takve, to je druga strana medalje...

Ma nek pričaju koliko hoće, ja ću mu svakom reći u lice da ga mrzim ako je iz Sandžaka, a ovdje mi se dođe furati i pametovati, neću da ulazim dublje u temu i sl...
Mrzim ih samo što se ponašaju kao da je ovo sve njihovo i kao da im ništa niko ne može, a što su seljačine samo takve, to je druga strana medalje...
Ž '21!
bacil kad ko kuz na ove likovo sto su lajkovali ovo idealno tijelo ? Ja svakakvih insana Boze dragi
Thomas Müller - Fußballgott
Napisaste 5 stranica o Mevlidu
Al najjače mi je ja na trening sad morao u Sarajevo bus ne smije u grad uć
Morao sam pjehe od koševskog
U najmanju ruku kolk'o su paničili kont'o sam da gori barem jedna ulica
E moja Bosna fkt ovaj lik isti Šivan vraćamo se u stone age

Al najjače mi je ja na trening sad morao u Sarajevo bus ne smije u grad uć

U najmanju ruku kolk'o su paničili kont'o sam da gori barem jedna ulica

E moja Bosna fkt ovaj lik isti Šivan vraćamo se u stone age

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Poenta je bila (taj sam vic cak i ja cuo ovdeBianconeri1988 je napisao/la:Nije, hajd pričaj!![]()

A ima jedan odlican koji sam cuo od jednog Bosanca,vi verovatno i znate taj vic :
-Dosao Sandzos u Sarajevo i cuo svi pricaju satrovacki i ajde i on malo da se qraci i usao u neki kafic i kaze konobaru.
-" Daj mi jedno vopi".
- kaze konobar " Oces dnohla"
-" Ma jok daj mi Sarajevsko"

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Istina, takvi su ti oni i neko me pita zašto ih mrzim, poprimaju običaje nas Sarajalija i prisvajaju ih kao da su ih oni izmislili, ali može on to sve furati, ali nagalasak ga 'ebe
Ja kakav sam, ja ne želim ni da imam djevojku koja je iz Sandžaka, takav amonizitet osjećam prema njima

Ja kakav sam, ja ne želim ni da imam djevojku koja je iz Sandžaka, takav amonizitet osjećam prema njima

Ž '21!
Nisam znao da si tako plitakBianconeri1988 je napisao/la:Istina, takvi su ti oni i neko me pita zašto ih mrzim, poprimaju običaje nas Sarajalija i prisvajaju ih kao da su ih oni izmislili, ali može on to sve furati, ali nagalasak ga 'ebe![]()

Aj dobro je nisam jedini koji ih ne mogu smislit iako imam par prijatelja,al kad ostanem sam s njima u društvu

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma nema razloga da mrzis ,opterecujes sebe bzv. Tako sam ja pre mrzeo EnglezeBianconeri1988 je napisao/la:Istina, takvi su ti oni i neko me pita zašto ih mrzim, poprimaju običaje nas Sarajalija i prisvajaju ih kao da su ih oni izmislili, ali može on to sve furati, ali nagalasak ga 'ebe![]()

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ljudi su svi oni koji poprimaju neke ljudske osobine, a ja tu njih ne svrstavam, barem ove poslijeratne...
Neću više o njima, prvo prljam jezik bezveze, drugo širim mržnju
Nije što ja dobiti ban, nego što će se možda zatvoriti chat, tamam kad neko možda od vas nešto sprči neće se moći pofaliti

Neću više o njima, prvo prljam jezik bezveze, drugo širim mržnju

Nije što ja dobiti ban, nego što će se možda zatvoriti chat, tamam kad neko možda od vas nešto sprči neće se moći pofaliti

Ž '21!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Bolje se objesiti nego lijenčugu iz Sandžaka oženiti.Bianconeri1988 je napisao/la: Ja kakav sam, ja ne želim ni da imam djevojku koja je iz Sandžaka, takav amonizitet osjećam prema njima