Ti me stvarno odušljevaš svojim lupetanjemThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:do 31 marta ste trebali isplatiti dug nedicu i kompaniji, vi ste to tek nedavno ucinili, znaci fulili ste rokprigoda je napisao/la:Hajde sada pošto vidim da si pametan postavi ovdje ta pravila. Ne moraš "sva", recimo postavi 3 pravila po kojima nismo trebali dobiti licencu!prigoda je napisao/la:Po svim pravilima vi niste trebali dobiti licencu, ali vi i dalje mislite da ste vi nešto spektakularno izveli i da je do vas što ste dobili licencu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Za zivot cijeli!
Sad može Selimović i uprava FKS zahvaliti Ivici Osimu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kao sto sam ranije napisao, da nisu dobili licencu sad bi se ovdje sve i svasta pisalo.
Svi bi bili krvi a oni sami najmanje.
Svi bi bili krvi a oni sami najmanje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Blagoje Bratić
Ma ima lakih bruka može se lako proći prvo kolo,a čestitam na licenci bilo bi glupo da neki klub lošije plasiran ide u LE umjesto vas to se ne smije dozvoliti više. 
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ja bi ovu La Fioritu ako ikako moze 
@ThE_mAnIaCs_1987
Hoću citirana pravila. Dajte sva pravila. Ništa šuplja. Konkretno. Ti pojma nemaš ako ne znaš pravila, i to sva.
Nisi kompetentan da komentarišeš. Ili me demantuj pa citiraj pravila
Hoću citirana pravila. Dajte sva pravila. Ništa šuplja. Konkretno. Ti pojma nemaš ako ne znaš pravila, i to sva.
Nisi kompetentan da komentarišeš. Ili me demantuj pa citiraj pravila
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
- kenan_tm87
- Kontakt:
Cestitam na licenci, hvala Bogu pa cete nam povecavati vi koeficijent, a ne OlimpiK.
Ali moram priznati, istini za volju, vi ste veoma zahvalni navijaci.. Tako malo vam treba da krene euforija...
Ali moram priznati, istini za volju, vi ste veoma zahvalni navijaci.. Tako malo vam treba da krene euforija...
FORZA ZELJO
Ako prebrojimo postove na osnov ove euforije, mislim da smo bare bare sa vamakenan_tm87 je napisao/la:Cestitam na licenci, hvala Bogu pa cete nam povecavati vi koeficijent, a ne OlimpiK.
U novi boj ...
- kenan_tm87
- Kontakt:
Cekaj bolan, mi deremo, osvajamo titule, pa je euforija i normalna..hz033 je napisao/la:Ako prebrojimo postove na osnov ove euforije, mislim da smo bare bare sa vamakenan_tm87 je napisao/la:Cestitam na licenci, hvala Bogu pa cete nam povecavati vi koeficijent, a ne OlimpiK.
FORZA ZELJO
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Pa mislim da bi to trebalo biti pozitivno sto se tice nas , a negativno sto se tice vaskenan_tm87 je napisao/la:Cekaj bolan, mi deremo, osvajamo titule, pa je euforija i normalna..hz033 je napisao/la:Ako prebrojimo postove na osnov ove euforije, mislim da smo bare bare sa vamakenan_tm87 je napisao/la:Cestitam na licenci, hvala Bogu pa cete nam povecavati vi koeficijent, a ne OlimpiK.
Ali moram priznati, istini za volju, vi ste veoma zahvalni navijaci.. Tako malo vam treba da krene euforija...A vi, cim nesto novo, Blekic, Fan Shop, igrac neki, licenca, itd. odmah skacete na noge, evo divova, evo evropskog sarajeva, evo kruna...
- kenan_tm87
- Kontakt:
Pa jeste.. Slazem se s tobom, vi cim jedna dobra vijest dodje, skacete na noge, svi na tribinu, ha hu, i onda prodje 3 kola pa im je*ete mame, tjerate uprave, saopstenja salju bordo prijatelji, ha hu..
Pa onda opet dodje dobra vijest, pa sve iz pocetka...
Samo replay.. 
FORZA ZELJO
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Tjeramo uprave ?kenan_tm87 je napisao/la:Pa jeste.. Slazem se s tobom, vi cim jedna dobra vijest dodje, skacete na noge, svi na tribinu, ha hu, i onda prodje 3 kola pa im je*ete mame, tjerate uprave, saopstenja salju bordo prijatelji, ha hu..Pa onda opet dodje dobra vijest, pa sve iz pocetka...
Samo replay..
-
BlueBoy1921
- Kontakt:
Čestitke, nek ste i vi nešto ostvarili... 
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
blekica zelimo opet!!!
go bleki goooooooo
i bordo raju ovaj prijatelje ovaj rodbinu ovaj mafiju xD
al sad bez zaebancie drago mi je da idete u evropu jer radije cu na kosevo da gledam vas nego olipić
go bleki goooooooo
i bordo raju ovaj prijatelje ovaj rodbinu ovaj mafiju xD
al sad bez zaebancie drago mi je da idete u evropu jer radije cu na kosevo da gledam vas nego olipić
Kao što sam i rekao.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Blek_Stena
- Kontakt:
Čestitke na licenci !!! Je li vam pao kamen sa srca ??? Nego šta ćemo za stadion ? Ko će imati prednost da bira kad da igra utakmicu? Valjda bi šampion trebao imati prednost.
Ili će se jedne sedmice igrati liga prvaka, a druge evropa liga. Ako se ne varam ima UEFA ima ono neko pravilo da se na istom stadionu ne mogu igrati dvije utakmice u toku 24h.
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
Nadam se da ce neko od navijaca Sarajeva biti velik u ovom momentu i zahvaliti se Ivici Osimu.
- moustapha
- Kontakt:
Ovaj Gracic je bio prava zmija u njedrima. Covjek komentarise rad Komiteta za normalizaciju,ok sad jer je popusio Evropu,ali on je i prije par mjeseci isto bio protiv njih. Ko mu je kriv sto je kupio bruku igraca koji nisu na terenu pored silnih para u stanju da izbore Evropu.
Cijelu sezonu mu je neko drugi kriv, te hoce da igra u Hercegovini kao da promovise fudbal u cijeloj zemlji (dje si misionar), pa da mu drugi prave stadion za njegov privatni klub,kads igra sa Zeljom domacin je na Kosevu i obratno. Mutljaros zestoki,ovo je samo zadnja stavka u nizu,on ce proglasavati prvenstvo najneregularnijim u historiji,fuj....
Cijelu sezonu mu je neko drugi kriv, te hoce da igra u Hercegovini kao da promovise fudbal u cijeloj zemlji (dje si misionar), pa da mu drugi prave stadion za njegov privatni klub,kads igra sa Zeljom domacin je na Kosevu i obratno. Mutljaros zestoki,ovo je samo zadnja stavka u nizu,on ce proglasavati prvenstvo najneregularnijim u historiji,fuj....