Ajde bar kazi koje su pozicije u pitanju

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ajde bar kazi koje su pozicije u pitanju
Tukneš...Paromlinac je napisao/la: ↑06 avg 2023, 21:00Ja sam novi, pa mi je pomalo i neugodno,zbog toga sam se i pokusao nasaliti u tom smislu u prvom postu. S druge strane, bez obzira koliko je on bio
iritantan, naporan, bezobrazan i nekulturan, osobe njegovog kalibra i inteligencije nisu neka realna opasnost, njihovi postovi su vise tragikomicni, nego
ozbiljni... Nazalost, postoje i oni mnogo perfidniji...Na njih treba obratiti paznju.
Bolje te nasao...Vandeta je napisao/la: ↑06 avg 2023, 23:07Tukneš...Paromlinac je napisao/la: ↑06 avg 2023, 21:00Ja sam novi, pa mi je pomalo i neugodno,zbog toga sam se i pokusao nasaliti u tom smislu u prvom postu. S druge strane, bez obzira koliko je on bio
iritantan, naporan, bezobrazan i nekulturan, osobe njegovog kalibra i inteligencije nisu neka realna opasnost, njihovi postovi su vise tragikomicni, nego
ozbiljni... Nazalost, postoje i oni mnogo perfidniji...Na njih treba obratiti paznju.
Kako cemo protiv Borca?Virtu4l je napisao/la: ↑06 avg 2023, 23:39Nakon dva nepotpuna kola već imamo dva kiksa glavnih konkurenata za Evropu. To je pokazatelj kakva će biti sezona. Zvijezda je vjerovatno najslabiji tim lige, a svi ostali mogu uzeti bod(ove) svakome. Protiv ovih na papiru slabijih ekipa se mora ulaziti sa 150% u svaku utakmicu, to su utakmice koje prave razliku i najviše utiču na konačni izgled tabele.
Izaći na teren i odigrati utakmicu, kako drugačije? Po meni su oni uz Zrinjski prvi favoriti za titulu, ali u Dolini smo favoriti protiv svake ekipe u ligi.
Bit ce j*beno, al bas!
Tegeltija moze najavljivat sta hoce, uz onoliku kolicinu trke kao protiv nefcija svetosavci nece znati sta ih je snaslo.tu ce vranjes izgledati ko amater.. po meni drlju I amoaha gurnuti na krila , mekic poluspic sredina biber I rustem, zadnja linija galic- drina- coca- jasar.. ili probati 343 sistem gdje bi mekica koristio na cm a klupirao bibera ili rustema a igrao sa dubackicem u zadnjoj liniji.. zeljinih startnih 11 su tek malo slabiji od zrinjskog I sarajeva a tu negdje sa borcem..jedino je kraca klupa zelji veliki problem medzutim basic je po svim parametrima jaci od marinovica plus podrska sa tribina , ja nevidim kako borac moze I bod izvuci..zivi bili pa vidjeli..Tifo je napisao/la: ↑07 avg 2023, 09:02Kako cemo protiv Borca?Virtu4l je napisao/la: ↑06 avg 2023, 23:39Nakon dva nepotpuna kola već imamo dva kiksa glavnih konkurenata za Evropu. To je pokazatelj kakva će biti sezona. Zvijezda je vjerovatno najslabiji tim lige, a svi ostali mogu uzeti bod(ove) svakome. Protiv ovih na papiru slabijih ekipa se mora ulaziti sa 150% u svaku utakmicu, to su utakmice koje prave razliku i najviše utiču na konačni izgled tabele.
Tegeltija najavi pobjedu, a znamo da imaju sudije, jos se fino pojacase.
Drina i Drljo nemaju pravo nastupa prijatelju.gruezi je napisao/la: ↑07 avg 2023, 09:39Tegeltija moze najavljivat sta hoce, uz onoliku kolicinu trke kao protiv nefcija svetosavci nece znati sta ih je snaslo.tu ce vranjes izgledati ko amater.. po meni drlju I amoaha gurnuti na krila , mekic poluspic sredina biber I rustem, zadnja linija galic- drina- coca- jasar.. ili probati 343 sistem gdje bi mekica koristio na cm a klupirao bibera ili rustema a igrao sa dubackicem u zadnjoj liniji.. zeljinih startnih 11 su tek malo slabiji od zrinjskog I sarajeva a tu negdje sa borcem..jedino je kraca klupa zelji veliki problem medzutim basic je po svim parametrima jaci od marinovica plus podrska sa tribina , ja nevidim kako borac moze I bod izvuci..zivi bili pa vidjeli..Tifo je napisao/la: ↑07 avg 2023, 09:02Kako cemo protiv Borca?Virtu4l je napisao/la: ↑06 avg 2023, 23:39Nakon dva nepotpuna kola već imamo dva kiksa glavnih konkurenata za Evropu. To je pokazatelj kakva će biti sezona. Zvijezda je vjerovatno najslabiji tim lige, a svi ostali mogu uzeti bod(ove) svakome. Protiv ovih na papiru slabijih ekipa se mora ulaziti sa 150% u svaku utakmicu, to su utakmice koje prave razliku i najviše utiču na konačni izgled tabele.
Tegeltija najavi pobjedu, a znamo da imaju sudije, jos se fino pojacase.
Švicarski Basel poslao je na Grbavicu zvaničnu ponudu za ofanzivca Željezničara, Josepha Amoaha, saznaje naš portal.
Basel je nakon neočekivanog ranog ispadanja iz Evrope krenuo u jačanje tima, a jedno od rješenja je i napadač iz Gane, koji je počeo svoju drugu sezonu u dresu Plavih.
Fin keš al' i ovako smo kriza što se tiče kadra..u tom slučaju nam trebaju još 3-4 i to kvalitetna pojačanja a ne mačka u vreći..valjda uspijemo šta iskopati.
Ne znam kolika je cifra u pitanju, prema mojim informacija je oko 450k eura, sto nije ni blizu vrhunskog posla..Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑07 avg 2023, 13:17Ako je priblizno tacna cifra koja se spominje, vrhunski posao![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 17 gostiju.