Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
pa i taj je iz Lazija, sta je reci :kafa:

- Nerminovic
- Kontakt:
Fuj! Kolko god bolje izgledali, Milan je za klasu bolji ko ekipa. Šteta da su ova moja gvna izjednačila.
Svaka čast Milanu. Ginu ljudi...

Svaka čast Milanu. Ginu ljudi...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
pu ybem ti nafaku, treba je izdrk*t

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
						POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
A kao naši nisu ginuli?Mago je napisao/la:Svaka čast Milanu. Ginu ljudi...
Odličan derby, ne pamtim kad sam gledao bolji. Obe ekipe su dale 120% od sebe, i jedni i drugi su išli na pobjedu. Inter bio dominantniji ali Milan dva puta vodio tako da je pošteno reći da je remi najrealniji.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Nek' je Inter izjednačio, nije mi nimalo mrsko. Razumijem taktiku da prepustiš loptu protivniku al' brate dragi nakon drugog gola faktički nemaš nikakve ambicije prema naprijed.
Da je taj drugi pao u 88. minuti pa hajde nego je pao u 58. minuti i fakat je neozbiljno pola sata visiti u svom šesnaestercu.

Da je taj drugi pao u 88. minuti pa hajde nego je pao u 58. minuti i fakat je neozbiljno pola sata visiti u svom šesnaestercu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ovako zatvaranje utakmice i defanziva je stvarno očajan potez, da on makar uvede harnog igrača već uvodi još gore ublehe nego što su na terenu.  Jedno je braniti se 5 min. a drugo pola sata sunce ti ybm. Ovo mi se baš ne sviđa kod Montele.

Forza Milan!
						- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Dobar derbi, imalo se sta vidjeti, par lijepih poteza, jos ljepsih golova i borbenosti na sve strane. Na kraju je remi i najrealniji rezultat, iako je Inter imao nesto vise prilika, posebno u prvom pol.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
						The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- L'Avvocato
- Kontakt:
Realno, Inter ima više individualne kvalitete od Milana. Fazon je samo što nisu imali trenera koji će to iskoristiti. Nemaju ga ni sada, ali ovaj barem ima osnovno taktičko znanje za razliku od holanđanina. 
Inače, odličan derbi za neutralne. Malo me nervira ova taktička nezrelost obje ekipe, ali jbg nisu oni krivi što im treneri nisu čemu. Još dodaš tome par potpunih idiota na terenu, poput De Sciglia, Abatea, Murilla i Kondogbie i eto ti razloga taktičkoj manjkavosti.
Remi potpuno realan rezultat. Bilo bi glupo da je neko večeras uzeo sva tri boda.

Inače, odličan derbi za neutralne. Malo me nervira ova taktička nezrelost obje ekipe, ali jbg nisu oni krivi što im treneri nisu čemu. Još dodaš tome par potpunih idiota na terenu, poput De Sciglia, Abatea, Murilla i Kondogbie i eto ti razloga taktičkoj manjkavosti.
Remi potpuno realan rezultat. Bilo bi glupo da je neko večeras uzeo sva tri boda.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Ne znam šta je ovdje bilo lijepo za vidjeti, iskreno  

Borbe je bilo na obje strane, to je istina, al' neke ljepote i lijepih poteza i nije. Nije mi ovo baš epitet derbija, mada gledajući posljednjih godinu, dvije dana zaista jeste bio dobar.
Al' da se razumijemo zadnji pravi TOP derbi bio je onaj 2012-te kada je Inter slavio sa 4-2. Sve ostalo poslije toga su blijede kopije nekadašnjih derbija.

Borbe je bilo na obje strane, to je istina, al' neke ljepote i lijepih poteza i nije. Nije mi ovo baš epitet derbija, mada gledajući posljednjih godinu, dvije dana zaista jeste bio dobar.
Al' da se razumijemo zadnji pravi TOP derbi bio je onaj 2012-te kada je Inter slavio sa 4-2. Sve ostalo poslije toga su blijede kopije nekadašnjih derbija.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jesmol ja i ti gledali istu utakmicu, K-Dog prekuco večeras. Ja znam da on trenutno važi za flopa u Italijanskoj štampi ali to ne znači da ga moramo kritikovat i kad treba i kad ne treba. Večeras je bio najbolji u našoj ekipi. Isto važi i za Murilja, ako je kikso dosta puta ove sezone ne moramo ga kriviti i kad Miranda ispadne veći panj od Ranokije kod drugog gola.L'Avvocato je napisao/la:Još dodaš tome par potpunih idiota na terenu, poput De Sciglia, Abatea, Murilla i Kondogbie i eto ti razloga taktičkoj manjkavosti.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
						- L'Avvocato
- Kontakt:
Pisao sam generalno, s obzirom da pomenuti igraci ne napreduju ni milimetar od kako su ovim klubovima.
A i veceras su bili losi. Kondogbia manje, ali ipak los. Previse glupih stvari radi. Pogotovo kad je pokrivanje svog dijela terena u pitanju. Mirandu nisam htio spomenuti i navesti u istu grupu, jer je inace solidan stoper.

A i veceras su bili losi. Kondogbia manje, ali ipak los. Previse glupih stvari radi. Pogotovo kad je pokrivanje svog dijela terena u pitanju. Mirandu nisam htio spomenuti i navesti u istu grupu, jer je inace solidan stoper.
★★★
aha, da igrau Juveu, bio bi bara bar s world class Marchisiom
inace njemu ne lezi Serie A, Premiership je za njega

inace njemu ne lezi Serie A, Premiership je za njega
- BuffonGigi
- Kontakt:
Kondogbia se rjesava lopte prerano ko da je stoper, ne otvara ni milimetar prostora i nema muda ni sekunde. Grehota onakvih fizikalija i tehnike...

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
						- L'Avvocato
- Kontakt:
Gledaj mu zalaganja kod prvog gola 

★★★
- nextterrain
- Kontakt:
L'Avvocato je napisao/la:Realno, Inter ima više individualne kvalitete od Milana. Fazon je samo što nisu imali trenera koji će to iskoristiti. Nemaju ga ni sada, ali ovaj barem ima osnovno taktičko znanje za razliku od holanđanina.
Montella je trenerčina

Treba on još posla uraditi i dokazati se da bi se mogao smatrati vrhunskim trenerom.
Također, ova izjava da nije čemu nije na mjestu. Čovjek sa prosječnom ekipom dijeli drugo mjesto u momentu kad su se najoptimističniji navijači Milana nadali da ćemo za 3. pozicijom zaostajati 4-5 bodova, kako bi se u drugom dijelu sezone (uz kvalitetna pojačanja u januaru) mogli boriti za plasman u LP.
Ja lično nisam bio veliki optimista kada je on u pitanju, al moram priznati da za sad odradjuje odličan posao i da je najzaslužniji za ovakve rezultate i poziciju koju zauzimamo.

Također, ova izjava da nije čemu nije na mjestu. Čovjek sa prosječnom ekipom dijeli drugo mjesto u momentu kad su se najoptimističniji navijači Milana nadali da ćemo za 3. pozicijom zaostajati 4-5 bodova, kako bi se u drugom dijelu sezone (uz kvalitetna pojačanja u januaru) mogli boriti za plasman u LP.
Ja lično nisam bio veliki optimista kada je on u pitanju, al moram priznati da za sad odradjuje odličan posao i da je najzaslužniji za ovakve rezultate i poziciju koju zauzimamo.
Il Club più titolato al mondo!
momcina igra najbolju sezonu u karijeri, konacno je konstantan :kafa: 

- _forzamilan_
- Kontakt:
Sta nam je s kolegom @Magica? Nisam dugo procitao njegov post.

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
						Krepat ma ne molat!
- 
				JuventinoVero
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.