Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Paraglajder
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Paraglajder » 03 jan 2012, 22:45

OTNYS_YNWA je napisao/la:Treba nama Cavani, i to mnogo. ;)
Volim i ja janjetinu al' nema janjetine.

Dovešće nam još jednog polovnjaka poput Carrolla i zadnjeg veznog tipa Poulsen.
YNWA

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 03 jan 2012, 22:46

Bravo @OTNYS. ;)

@rukfas idi umij se.

Bolje da su mene kupili za 50 funti ,nego za ovog kloca u napadu dati 35 je*enih miliona.Ja mislim da bi ja bio korisniji koliko toliko od Carrola.

Maxi je trebao igrati od početka.Čovjek je u desetak minuta imao više šansi nego kloc u 90 minuta.
You'll never walk alone.

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 03 jan 2012, 22:51

u sledecih nekoliko dana dolazi napadac 100% a ovog igracinu kako ga neki zovu treba nekom nizerazrednom klubu pokloniti jer on nema sta traziti u Liverpoolu zali Boze 35 miliona sto smo bacili bezveze
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 03 jan 2012, 22:52

Liverpool prvo treba dovesti trenera pa onda razmisljati o dovodjenju nekih igraca . Trener koji s ovoliko para za pojacanja dovede sebe u situaciju da se bori za kup sajamskih gradova nije bas trener za klub sa velikim ambicijama. Moze li iko ziv objasniti zasto Liverpool utakmicu sa liderom na tabeli pocinje bez 3 najbolja igraca koje ova ekipa posjeduje ?
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 03 jan 2012, 22:52

:x

Gerrard, Bellamy, Enrique i Maxi (donekle Downing). Ostali... :roll:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 jan 2012, 22:54

rukfas90 je napisao/la:keni mars iz kluba lesino ko te psotavi ti pojma nemas ccccc MARS!
rukfas90 je napisao/la:imamo igrace koje nebi mogli igrati za romaniju ---downing---hendereson----adam---kuit---maxi----spiring.....sve u svemu katastrofa keni ti pojma nemas sto se tice dovodzenja igraca cuj dowining --henderson--adam nista nisu pokazalii tarabe kao i keni ......... :@ svi mars iz LFC :@
meni se cini da si se ti na ovaj forum ulogirao sa romanije.

izgubimo od citya i vi pizdite ovako. nisam ni ocekivao pobjedu... **** ga momci su se trudili bolja ekipa je pobjedila. nasi mogu puno nauciti iz ovog poraza a uprava moze vidjeti koliko su nam pojacanja potrebna.

@bimbrlica jesi ti pomijesao liverpool sa nekim drugim klubom ?
Zadnja izmjena: fera, dana/u 03 jan 2012, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
You are someone else I am still right here

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 03 jan 2012, 22:55

Guus Hiddink !!!

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 03 jan 2012, 22:57

Ma nisu bili po meni toliko bolja ekipa kao sto rezultat pokazuje ali su ljudi iskoristili sve svoje sanse,a mi na drugu stranu ne znamo gola dat to sad vec aksiom postaje :D,previse komplikujemo i ne znam jeste li primjetili u 16 niko osim carrola pa i ne cudi me sto covjek nista ne moze 4 lika ga cuvaju.
"You'll Never Walk Alone"

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 jan 2012, 22:57

bimbrlica je napisao/la:Guus Hiddink !!!
fulili ste temu ali ne i podforum. tema chelsea je malo pored ;)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 jan 2012, 22:58

rukfas90 je napisao/la:imamo igrace koje nebi mogli igrati za romaniju ---downing---hendereson----adam---kuit---maxi----spiring.....sve u svemu katastrofa keni ti pojma nemas sto se tice dovodzenja igraca cuj dowining --henderson--adam nista nisu pokazalii tarabe kao i keni ......... :@ svi mars iz LFC :@

Zaslužen potop , dok god Liverpool bude kupovao promašaje kao ove navedene neće imati ekipu koja će se boriti za vrh.

Napad - Carroll Bellamy wtf :lol:

Veza - Henderson Adam Spearing :lol:

Odbrana - Škrtel Enrique :?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Feudalac
Kontakt:

Post Postao/la Feudalac » 03 jan 2012, 22:59

bimbrlica je napisao/la:Liverpool prvo treba dovesti trenera pa onda razmisljati o dovodjenju nekih igraca . Trener koji s ovoliko para za pojacanja dovede sebe u situaciju da se bori za kup sajamskih gradova nije bas trener za klub sa velikim ambicijama. Moze li iko ziv objasniti zasto Liverpool utakmicu sa liderom na tabeli pocinje bez 3 najbolja igraca koje ova ekipa posjeduje ?
Ovako:

Gerrard-nedovoljno spreman za svih 90 minuta
Bellamy-zbog temperamenta kojeg posjeduje.Znas sta mu je Mancini radio a Bellamy bi napravio belaj :mrgreen: da je odigro vise od ovih pola sata
3-x vjerovatno Maxi,pa zato sto kvalitetom ne opravdava poziciju u prvom timu.

HAHHAHAH opalko sam ti na nickname.Cuj bimbrlica... :lol: :lol: :lol: To je vjerovatno vrsta kreca na plovku :mrgreen: .
Ne pijem,ne pusim,ne drogiram se i ne idem u Zepce...

Rafa Benitez
Kontakt:

Post Postao/la Rafa Benitez » 03 jan 2012, 23:00

Meni ovo liči na mi vama ligu vi nama kup :mrgreen:
Kuyt i Reina krivi za prvi pogodak a za treći Enrique i Skrtel :roll:
Izuzev golova sve je bilo na našoj strani.
Gluho bilo kakve dvije prilike je propustio Maxi.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 03 jan 2012, 23:03

Kuyt i Adam karine. Spearing igrač utakmice.

Nemam komentara na igru. Gerrard nije bio spreman za svih 90 minuta tako da nije bilo smisla baciti ga u vatru. dobro je pa nije remi. keep the faith! YNWA
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 jan 2012, 23:03

Rafa Benitez je napisao/la:Meni ovo liči na mi vama ligu vi nama kup :mrgreen:
Kuyt i Reina krivi za prvi pogodak a za treći Enrique i Skrtel :roll:
Izuzev golova sve je bilo na našoj strani.
Gluho bilo kakve dvije prilike je propustio Maxi.
ne bi ni to lose bilo

ocekujem cavanija ovih dana :D

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 03 jan 2012, 23:03

Feudalac je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la:Liverpool prvo treba dovesti trenera pa onda razmisljati o dovodjenju nekih igraca . Trener koji s ovoliko para za pojacanja dovede sebe u situaciju da se bori za kup sajamskih gradova nije bas trener za klub sa velikim ambicijama. Moze li iko ziv objasniti zasto Liverpool utakmicu sa liderom na tabeli pocinje bez 3 najbolja igraca koje ova ekipa posjeduje ?
Ovako:

Gerrard-nedovoljno spreman za svih 90 minuta
Bellamy-zbog temperamenta kojeg posjeduje.Znas sta mu je Mancini radio a Bellamy bi napravio belaj :mrgreen: da je odigro vise od ovih pola sata
3-x vjerovatno Maxi,pa zato sto kvalitetom ne opravdava poziciju u prvom timu.

HAHHAHAH opalko sam ti na nickname.Cuj bimbrlica... :lol: :lol: :lol: To je vjerovatno vrsta kreca na plovku :mrgreen: .
Gerrard nekako i mogu shvatiti ako nije u potpunosti spreman, ali su Bellamy i Suarez u ovakvoj utakmici morali igrati.Kuyt i Carroll formu trebaju traziti protiv WBA,Wigana i takvih ekipa, a ne protiv lidera.Izmjene kasne kao i obicno.Sve u svemu mislim da s KD-om Liverpool nece daleko dogurati nije on trener za velike rezultate.I misljenja sam da Liverpool treba u ovom prelaznom roku prvo trenera dovesti da ne bi opet bacili silne pare u vodu.

A nick je originalan samo tako :D

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 03 jan 2012, 23:04

Ja lično ne vidim nikakvog napredka u rezultatima za razliku od prošle sezone. Pod vodstvom Kennya, istina igramo ljepši nogomet i sve to stoji, al' rezultat se piše što je najbitnije, no mi nemamo tih rezultata. Kenny je dobio novac i novac da ga uloži u transfere koji bi trebali vratiti ovu ekipu u LP, al' ništa od toga, za razliku od Woya koji bi, siguran sam isto ovako odredio svoj posao da je imao određenu svotu novca koju nije imao tada. Ne bih baš previše da ih upoređujem, al' me je Kenny razočarao ove sezone, pogotovi svojim odlukama, kada igrači igraju odlično, slijedeća utakmica odmah klupa, no valjda on najbolje zna? :roll:

Što se tiče utakmice, rezultat 3:0 za City, igra vjerovatno na našoj strani, al' kao što sam napisao, rezultat se piše ne igra. Carroll me je razočarao u drugom poluvremenu, al' je stvarno bilo smješno gledati njega samog u šesnaestercu sa 5 igrača Citya. I sad stvarno ne vidim kako bi on nešta uspio pomoći ovom klubu? Čudi me Kenny i njegova taktika. :roll:

Spearing-MOTM, al' naravno Kenny ga izbacuje.
Zadnja izmjena: Han!$;Lfc, dana/u 03 jan 2012, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 03 jan 2012, 23:05

Do tog crvenog kartona u drugom poluvremenu , je Liverpool bio dosta konkretniji po meni , igraci sredine terena dosta agilniji od Cityevih , kod njih se samo Milner trudio da sprijecava Liverpoolove napade . Kod vas jedan veliki problem predstavlja dovodjenje igraca koji realno nisu kalibra Liverpoola , ide se po principu ako se pokaze u Premiershipu par mjeseci moramo ga dovesti , a ne gleda se kakav je igrac u cijelosti. Takodjer jedan veliki problem predstavlja sto trenutno Liverpool nema jednog individualca koji moze da zabije gol u svakom trenutku . Carrol , smijesan igrac , vise podsjeca na glumca koji glumi u tamo nekim engleskim ili skotskim filmovima , nego li na igraca totalni promasaj..
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 jan 2012, 23:05

Saurman je napisao/la:
Napad - Carroll Bellamy wtf :lol:

Veza - Henderson Adam Spearing :lol:

Odbrana - Škrtel Enrique :?
Napad - Bellamy je odličan
Veza - Spearing se lavovski nosio sa jačim od sebe.
Odbrana - Skrtel i Enrique su vrlo-dobri defanzivci.

16 šuteva, 9 u okvir gola i nijedna u mrežu. :roll: Treba nama napadač, ako nemamo preko 30 milkica za Cavanija onda bi bilo odlično dovesti Benta. Momak definitivno ima njuh za pogotke. Također, krila su nam zaista loša, nema ni jednog prodora. :roll: Protiv velikana igramo bolje, ali večeras i nisam bio neki optimista. Možemo mi svašta pisati, i očekivati neku briljantnu partiju, ali realnost je drugačija. Maksimum ove ekipe je V pozicija, uz malo sreće možda i možemo do IV.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 03 jan 2012, 23:08

slika

bimbrlica, rukfas - vi ste karine, a ne navijači. gdje ćete na Kennyja? jednog od malo njih koji vrijede.

IN KING KENNY WE TRUST!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 03 jan 2012, 23:09

@Saurman
Istina da smo zasluženo izgubili.Ljudi su iskoristili svoje šanse ,mi svoje nismo i eto.
Jest da je ono bio dive Tourea ,ali gotovo je sad.

Spearing je dijete Liverpoola ako sam dobro pročitao negdje.On gine za ovu ekipu ,večeras je po meni bio fantastičan.Isto tako u prošloj utakmici.
Kuyt je svoje odigrao.3 sezone je bio veoma važan igrač za ovaj tim.Kud ćeš dalje ...Vrijeme je da ga prodamo.

Downing je nakon lošeg starta u sezonu malo popravio svoju igru.Večeras nije uopšte bio tako loš.Bio je sasvim solidan po onom što sam ja vidio.
Hendo je nekoliko zadnjih utakmica odigrao fenomenalno ,ali večeras je bio loš,doista.
Maxi je flop,to se zna ,ali sjeti se njegovog golgeterskog učinka pri kraju prošle sezone.A i ove je dao nekoliko važnih golova. :mrgreen: Ali sve na tanjiru.
Za Adama se ne može reći da je flop.Jeste večeras i zadnjih nekoliko tekmi odigrao loše ,ali je prije toga bio sjajan.Mislim da bi ga Kenny trebao odmoriti jednu utakmicu.

Lik nabroja ovu šestoricu ,a ne spomenu Carrola.
You'll never walk alone.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.