Volim i ja janjetinu al' nema janjetine.OTNYS_YNWA je napisao/la:Treba nama Cavani, i to mnogo.
Dovešće nam još jednog polovnjaka poput Carrolla i zadnjeg veznog tipa Poulsen.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Volim i ja janjetinu al' nema janjetine.OTNYS_YNWA je napisao/la:Treba nama Cavani, i to mnogo.
rukfas90 je napisao/la:keni mars iz kluba lesino ko te psotavi ti pojma nemas ccccc MARS!
meni se cini da si se ti na ovaj forum ulogirao sa romanije.rukfas90 je napisao/la:imamo igrace koje nebi mogli igrati za romaniju ---downing---hendereson----adam---kuit---maxi----spiring.....sve u svemu katastrofa keni ti pojma nemas sto se tice dovodzenja igraca cuj dowining --henderson--adam nista nisu pokazalii tarabe kao i keni ......... :@ svi mars iz LFC :@
fulili ste temu ali ne i podforum. tema chelsea je malo poredbimbrlica je napisao/la:Guus Hiddink !!!
rukfas90 je napisao/la:imamo igrace koje nebi mogli igrati za romaniju ---downing---hendereson----adam---kuit---maxi----spiring.....sve u svemu katastrofa keni ti pojma nemas sto se tice dovodzenja igraca cuj dowining --henderson--adam nista nisu pokazalii tarabe kao i keni ......... :@ svi mars iz LFC :@
Ovako:bimbrlica je napisao/la:Liverpool prvo treba dovesti trenera pa onda razmisljati o dovodjenju nekih igraca . Trener koji s ovoliko para za pojacanja dovede sebe u situaciju da se bori za kup sajamskih gradova nije bas trener za klub sa velikim ambicijama. Moze li iko ziv objasniti zasto Liverpool utakmicu sa liderom na tabeli pocinje bez 3 najbolja igraca koje ova ekipa posjeduje ?
ne bi ni to lose biloRafa Benitez je napisao/la:Meni ovo liči na mi vama ligu vi nama kup![]()
Kuyt i Reina krivi za prvi pogodak a za treći Enrique i Skrtel![]()
Izuzev golova sve je bilo na našoj strani.
Gluho bilo kakve dvije prilike je propustio Maxi.
Gerrard nekako i mogu shvatiti ako nije u potpunosti spreman, ali su Bellamy i Suarez u ovakvoj utakmici morali igrati.Kuyt i Carroll formu trebaju traziti protiv WBA,Wigana i takvih ekipa, a ne protiv lidera.Izmjene kasne kao i obicno.Sve u svemu mislim da s KD-om Liverpool nece daleko dogurati nije on trener za velike rezultate.I misljenja sam da Liverpool treba u ovom prelaznom roku prvo trenera dovesti da ne bi opet bacili silne pare u vodu.Feudalac je napisao/la:Ovako:bimbrlica je napisao/la:Liverpool prvo treba dovesti trenera pa onda razmisljati o dovodjenju nekih igraca . Trener koji s ovoliko para za pojacanja dovede sebe u situaciju da se bori za kup sajamskih gradova nije bas trener za klub sa velikim ambicijama. Moze li iko ziv objasniti zasto Liverpool utakmicu sa liderom na tabeli pocinje bez 3 najbolja igraca koje ova ekipa posjeduje ?
Gerrard-nedovoljno spreman za svih 90 minuta
Bellamy-zbog temperamenta kojeg posjeduje.Znas sta mu je Mancini radio a Bellamy bi napravio belajda je odigro vise od ovih pola sata
3-x vjerovatno Maxi,pa zato sto kvalitetom ne opravdava poziciju u prvom timu.
HAHHAHAH opalko sam ti na nickname.Cuj bimbrlica...![]()
![]()
To je vjerovatno vrsta kreca na plovku
.
Napad - Bellamy je odličanSaurman je napisao/la:
Napad - Carroll Bellamy wtf![]()
Veza - Henderson Adam Spearing![]()
Odbrana - Škrtel Enrique
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.